TraktorNevelde
Az imént szántott: Csömör
John Deere 9630T
67. SZINT | 220928 PONT | ORSZÁGOS 1.
Ez itt Ádám&Geri traktora,
ami már megvan 4792 napja
és 22101 alkalommal volt szántani.
Eddig 192 futamot nyert meg.

Felszerelés:
7 soros vaseke, borona, tárcsázó, vetőgép, krumpliszedő, tárcsázó, gereblyéző, trágyaleforgató, altalajlazító, mélységállító kerék, 4 tengelyes pótkocsi, tartályos pótkocsi, hidraulika, targatető, pohártartó, minibár, rádiós magnó.

Kupák
Oklevél

Produktivitás

H K S C P S V
nov
dec
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
szep
okt
nov
dec

Traktorfutam eredménysorozat

  jan feb már ápr máj jún júl aug szep okt nov dec átlag
 2023            -
 2022         31 2,0
 2021  251111111113,4
 2020            -
 2019  1         1,0
 2018 1211        4,7
 2017       41   2,5
 2016            -
 201522  2       2,0
 2014      38386431124,2
 2013   3429       31,5

 

John Deere 9630T traktor naplója

Tulajdonos: Ádám&Geri


2023. DECEMBER 9.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

08:31 Addig-addig hangosítottad az Édes Piroskámat, míg rád nem szervezett az ártányosi polgármester egy színvonalas falunapot.

  8 Sör          6 Rövid   

2023. DECEMBER 8.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

05:10 A hátsó kertbe beköltözött 8 kínai vakond család kartellbe tömörülve hirdeti a szántási szolgáltatását: "kicit olcobb". Azt a szétrepesztett, szanaszét baszott kurva eget! Az elpártolt megrendelőknek később vakondpörkölttel kedveskedtél.

13:13 Bementél ultizni a kocsmába és elvesztettél 20 eurót. A kurvák vére folyjon a patakban!

20:30 Miután végeztél a szántással, bekopogtál a tanyára a pénzedért. Egy 70 éves fogatlan nyanya nyitott ajtót, aki először a testével akart fizetni.

A hátsó kertbe beköltözött 8 kínai vakond család kartellbe tömörülve hirdeti a szántási szolgáltatását: "kicit olcobb". Azt a szétrepesztett, szanaszét baszott kurva eget! Az elpártolt megrendelőknek később vakondpörkölttel kedveskedtél.Bementél ultizni a kocsmába és elvesztettél 20 eurót. A kurvák vére folyjon a patakban!Miután végeztél a szántással, bekopogtál a tanyára a pénzedért. Egy 70 éves fogatlan nyanya nyitott ajtót, aki először a testével akart fizetni.
       2 Bor          4 Rövid   

2023. DECEMBER 7.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Nem jött vissza a szerelőtől az eke. Géza azt mondta azért, mert: "Meg kék mérni eztet a kónuszt, mer` be kell applikálni a gezmák lendhajtás forgási sebességét a turbóhengerhez. Oszt` sehun sem tanálom a sublert!" Kénytelen voltál lóval szántani.

13:38 Most vetted észre, hogy a szomszéd falu címerében szerepel Chuck Norris klottgatyában.

22:42 Szántás közben elleptek a hangyák. Hogy rohadnának meg!

Szántás közben elleptek a hangyák. Hogy rohadnának meg!
       6 Rövid   

2023. DECEMBER 6.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Szántás előtt be kellett menned a hivatalba ügyet intézni, de sokan álltak sorban, ezért elkéstél. Viszont Döme még a kocsmában vedelt, mikor végeztél, szóval nem volt gond.

09:13 Génkezelt kukoricát reggeliztél, nehezen volt szíved beszántani a testvéreket.

23:23 A faluba költözött a vidékfejlesztés atyja, Torgyán József. A kiskertjét kellett volna felszántanod, de a 117 nm-s kertre adott árajánlatodat kétszer is visszadobta, mert nem felelt meg az uniós szabványnak.

Szántás előtt be kellett menned a hivatalba ügyet intézni, de sokan álltak sorban, ezért elkéstél. Viszont Döme még a kocsmában vedelt, mikor végeztél, szóval nem volt gond.Génkezelt kukoricát reggeliztél, nehezen volt szíved beszántani a testvéreket.A faluba költözött a vidékfejlesztés atyja, Torgyán József. A kiskertjét kellett volna felszántanod, de a 117 nm-s kertre adott árajánlatodat kétszer is visszadobta, mert nem felelt meg az uniós szabványnak.
       1 Rövid   

2023. DECEMBER 5.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:05 14.7 eurót nyertél tippmixen. Jó döntés volt, hogy az AS Kómára tettél!

14:37 Viktor bá szerint nem forgatod be elég mélyen a trágyát, így nem lesz termés. Rohadjon ketté az a vén fasz, hogy belepofázik.

14.7 eurót nyertél tippmixen. Jó döntés volt, hogy az AS Kómára tettél!Viktor bá szerint nem forgatod be elég mélyen a trágyát, így nem lesz termés. Rohadjon ketté az a vén fasz, hogy belepofázik.
       1 Rövid   

2023. DECEMBER 4.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Szántás közben az eke egy papírköteget forgatott ki. 5 eurónyi étkezési utalvány! A kocsmában is elfogadják!

14:26 Kiss Pepe meg volt elégedve a munkáddal, ezért munka után megittatok egy rekesz sört. A lánya, Esztike pajkosan rád kacsintott.

22:13 Szántás közben elleptek a hangyák. Hogy rohadnának meg!

Szántás közben az eke egy papírköteget forgatott ki. 5 eurónyi étkezési utalvány! A kocsmában is elfogadják!Kiss Pepe meg volt elégedve a munkáddal, ezért munka után megittatok egy rekesz sört. A lánya, Esztike pajkosan rád kacsintott.Szántás közben elleptek a hangyák. Hogy rohadnának meg!
       3 Rövid   

2023. DECEMBER 3.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

07:47 Míg megy a szántás szépen, cirmolja be ezt az üvegecske bort! - mondta ja Emma néni.

16:07 A szomszéd telken szántó haverodnak épp szülinapja volt, és addig ittátok a kommersz szeszeket, amíg már nem érdekelt az agrárbetyárkodás.

20:53 Véletlen áthajtottál a gazda fiának csúzliján. Karesz, a szomszéd bőségesen meg is jutalmazott hőstettedért.

Míg megy a szántás szépen, cirmolja be ezt az üvegecske bort! - mondta ja Emma néni.
  1 Sör          6 Rövid   

2023. DECEMBER 2.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

08:13 Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.

12:47 25.2 eurót buktál tippmixen. Az istenfáját!

Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.25.2 eurót buktál tippmixen. Az istenfáját!
       3 Rövid   

2023. DECEMBER 1.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

05:10 A szomszéd telken szántó haverodnak épp szülinapja volt, és addig ittátok a kommersz szeszeket, amíg már nem érdekelt az agrárbetyárkodás.

09:12 Szántás közben az eke egy bombát forgatott ki! Még szerencse, hogy hatástalan. A kocsmában András, a fegyverbuzi 50 eurót adott érte.

Szántás közben az eke egy bombát forgatott ki! Még szerencse, hogy hatástalan. A kocsmában András, a fegyverbuzi 50 eurót adott érte.
       5 Rövid   

2023. NOVEMBER 30.

Ma hatszor voltál szántani. Ez történt még:

02:59 A kocsmáros nagy csöcsű lánya vitte ki neked a szántóföldre a Kancsó Kincsét, de ha már ott volt, nem volt rest, megmutatta a saját kincsét is. Este, mikor betértél a kocsmába a kocsmáros fizetett két kört neked, mert ilyen jól még sosem HÚZTAD meg a FÖLDJÉT.

21:33 Szántás közben átmentél egy marmonkannán és tönkrement a traktorod. A munkát azért kifizette Király Márton, a nyugdíjas professzor, mert ő tehetett a dologról. Balog Hugó hazavontatott, ez 5 euródba került.

21:35 Szántás közben kifogyott a gázolaj, ezért nem tudtad befejezni.

Szántás közben átmentél egy marmonkannán és tönkrement a traktorod. A munkát azért kifizette Király Márton, a nyugdíjas professzor, mert ő tehetett a dologról.
Balog Hugó hazavontatott, ez 5 euródba került.
       14 Rövid   

2023. NOVEMBER 29.

Ma hatszor voltál szántani. Ez történt még:

09:14 A sóher Edmund nem fizetett ki rendesen, mert szerinte túl sokat káromkodtál a kemény talaj miatt. A dilinyós ezt valamiféle leckének szánja. A szentséges kurva hétszentségit neki!

13:17 Tengelyig süllyedt a sárba a mezőgép. A teremburáját!

A sóher Edmund nem fizetett ki rendesen, mert szerinte túl sokat káromkodtál a kemény talaj miatt. A dilinyós ezt valamiféle leckének szánja. A szentséges kurva hétszentségit neki!Tengelyig süllyedt a sárba a mezőgép. A teremburáját!
       3 Rövid   

2023. NOVEMBER 28.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Szántás közben egyszer csak nagy csörömpölésre lettél figyelmes a mezőgép hátuljától. Teringettét, egy baszott nagy ládát fordított ki! Megtaláltad a Viszkis rabló szajréjának egy részét!

22:32 Szántásból hazafelé megálltál a szomszéd faluban rendezett traktorfesztiválon és beneveztél a versenyekre. Tolattál is, meg húztál is, gyorsult is rendesen a géped. Nyertél 50 eurót, meg három nagygazda lányától egy kis szájas kényeztetést. Bravó!

       4 Rövid   

2023. NOVEMBER 27.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

18:26 Szántás közben kiesett pár alkatrész a traktorodból. Tóth Elemér, aki a munkát rendelte, híres ezermester hírében áll és megjavította a munkagépet. Ha már ott volt, kicsit meg is olajozta, amit kellett.

Szántás közben kiesett pár alkatrész a traktorodból. Tóth Elemér, aki a munkát rendelte, híres ezermester hírében áll és megjavította a munkagépet. Ha már ott volt, kicsit meg is olajozta, amit kellett.
       3 Rövid   

2023. NOVEMBER 26.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

01:08 Szántás közben megláttad, hogy Misi a szeszfőzdés feleségével etyepetyézik. Egy hordó lőrével fogták be a szádat.

14:10 Hazafelé a tó mellett pöfögtél el, és a nádas szélén láttad, hogy egy horgász kétségbeesetten integet neked. Kifolyt az olaj a Zsigulijából, az iPhone-ja meg tönkrement, mert a zsebében volt, amikor hirtelen vízbe kellett ugrania a pecabotért, mert berántotta egy harcsa. Nálad mindig van motorolaj, és a régi járgányokhoz is értesz valamicskét, úgyhogy már majdnem felajánlottad neki a segítségedet, de ő csak arra kért, hogy hozd el neki a sörét otthonról a pincéből. A pincében 12 rekesz Arany Átok várt rád. Mire mindet felpakoltad a platóra, a horgász bájos huszonéves Kinga lánya az eres alkarod látványától beléd szeretett, este már a kocsma előtt várt rád.

       2 Rövid   

2023. NOVEMBER 25.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

11:41 Dudás Kristóf, a szántást megrendelő úgy néz ki, mint egy vén kecske, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést. Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.

20:12 A sóher Pityu nem fizetett ki rendesen, mert szerinte túl sokat káromkodtál a kemény talaj miatt. A dilinyós ezt valamiféle leckének szánja. A fene egye meg!

Dudás Kristóf, a szántást megrendelő  úgy néz ki, mint egy vén kecske, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést.
Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.A sóher Pityu nem fizetett ki rendesen, mert szerinte túl sokat káromkodtál a kemény talaj miatt. A dilinyós ezt valamiféle leckének szánja. A fene egye meg!
       1 Rövid   

2023. NOVEMBER 24.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

09:17 Egy eltévedt méhcsalád beköltözött a fülkébe. Délben jött a méhész. Addig pálinkáztál.

13:31 Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.

17:40 Szántás után fejen pattintottad az öreg Alajos félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.

22:37 Összevesztél a szántás megrendelőjével, mert kigúnyoltad a ronda lánya miatt. Ezért azt hazudta, hogy nincs annyi pénze, hogy kifizessen, kevesebbet adott. Azt a retkes-büdös kóchengeres istenfaszát!

Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.Szántás után fejen pattintottad az öreg Alajos félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.Összevesztél a szántás megrendelőjével, mert kigúnyoltad a ronda lánya miatt. Ezért azt hazudta, hogy nincs annyi pénze, hogy kifizessen, kevesebbet adott. Azt a retkes-büdös kóchengeres istenfaszát!
       12 Pálinka  

2023. NOVEMBER 23.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Réka néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

Réka néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

2023. NOVEMBER 22.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

13:25 A szomszéd telken szántó haverodnak épp szülinapja volt, és addig ittátok a kommersz szeszeket, amíg már nem érdekelt az agrárbetyárkodás.

17:43 Addig-addig hangosítottad az Édes Piroskámat, míg rád nem szervezett az ártányosi polgármester egy színvonalas falunapot.

       19 Rövid   

2023. NOVEMBER 21.

Ma hatszor voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Balog Karesz, a szántást megrendelő úgy néz ki, mint egy szőrös krumpli, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést. Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.

17:40 Egy eltévedt méhcsalád beköltözött a fülkébe. Délben jött a méhész. Addig pálinkáztál.

Balog Karesz, a szántást megrendelő  úgy néz ki, mint egy szőrös krumpli, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést.
Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.
       1 Rövid   

2023. NOVEMBER 20.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Véletlen áthajtottál a gazda fiának csúzliján. Nándi, a szomszéd bőségesen meg is jutalmazott hőstettedért.

       6 Pálinka         2 Rövid   

2023. NOVEMBER 19.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

12:06 Mire végeztél a szántással, teljesen besötétedett. Már reggel is észlelted, hogy a fagyálló szintje nem megfelelő, ezért gyorsan rá is töltöttél egy keveset. Csak másnap vetted észre, hogy nem fagyállót locsoltál a mezőgépbe, hanem Kancsó Kincsét! Azt a büdös kettébaszott kurva életbe!

2023. NOVEMBER 18.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

07:12 Zöldbéke aktivisták élő lánccal állták körül a földet, mert Jack, az ökör épp ott alszik a szántó közepén. Az anyja irgalmát! Kénytelen voltál várni, míg továbbáll, ezért később végeztél.

       13 Rövid   

2023. NOVEMBER 17.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Bementél ultizni a kocsmába és elnyerted a pápaszemes Fodor Dénes pénzét, 40 eurót. Bánatában összetört a fejeden egy sörösüveget. Az áldóját!

21:36 Zöldbéke aktivisták élő lánccal állták körül a földet, mert Zsákos Frodó, a nagy tökű kecske épp ott alszik a szántó közepén. A hétszázát! Kénytelen voltál várni, míg továbbáll, ezért később végeztél.

Bementél ultizni a kocsmába és elnyerted a pápaszemes Fodor Dénes pénzét, 40 eurót. Bánatában összetört a fejeden egy sörösüveget. Az áldóját!
       7 Rövid   

2023. NOVEMBER 16.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Borbély Csanád, a szántás megrendelője úgy néz ki, mint egy viziló, de nem, mert csak Chuck Testa, ezért mikor megláttad, a képébe röhögtél. Persze megsértődött, és amikor nem figyeltél, belerúgott a traktorodba.

13:16 Felforrt a hűtővíz! Hörcsög Lajos neje hamar hozott desztillált vizet és egy üveg Lóbányai Világost.

21:50 Szántás közben kifogyott a gázolaj, ezért nem tudtad befejezni.

Borbély Csanád, a szántás megrendelője úgy néz ki, mint egy viziló, de nem, mert csak Chuck Testa, ezért mikor megláttad, a képébe röhögtél. Persze megsértődött, és amikor nem figyeltél, belerúgott a traktorodba.Felforrt a hűtővíz!
Hörcsög Lajos neje hamar hozott desztillált vizet és egy üveg Lóbányai Világost.
       4 Rövid   

2023. NOVEMBER 15.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe. Majd eszik este a dög!

17:22 Mire végeztél a szántással, teljesen besötétedett. Már reggel is észlelted, hogy a fagyálló szintje nem megfelelő, ezért gyorsan rá is töltöttél egy keveset. Csak másnap vetted észre, hogy nem fagyállót locsoltál a mezőgépbe, hanem Kancsó Kincsét! Azt a rettenetes úristálát neki!

Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe.
Majd eszik este a dög!
       4 Rövid   

2023. NOVEMBER 14.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Kihúztad Sándor, a narkós kocsiját a sárból, hálából elcsent neked egy üveggel az apósa pálinkájából.

22:44 Nem jött vissza a szerelőtől az eke. Ernő azt mondta azért, mert: "Meg kék mérni eztet a kónuszt, mer` be kell applikálni a gezmák lendhajtás forgási sebességét a turbóhengerhez. Oszt` sehun sem tanálom a sublert!" Kénytelen voltál lóval szántani.

Kihúztad Sándor, a narkós kocsiját a sárból, hálából elcsent neked egy üveggel az apósa pálinkájából.
       1 Keserű          2 Rövid   

2023. NOVEMBER 13.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

04:31 Egy eltévedt méhcsalád beköltözött a fülkébe. Délben jött a méhész. Addig pálinkáztál.

17:22 Hódoltál titkos szenvedélyednek és elcsentél néhány csapágygolyót Viktor bá sufnijából. Úgyse kell már neki, mert mióta kapott egy tévét az unokájától, valóságshow-függő lett.

Hódoltál titkos szenvedélyednek és elcsentél néhány csapágygolyót Viktor bá sufnijából. Úgyse kell már neki, mert mióta kapott egy tévét az unokájától, valóságshow-függő lett.
       3 Bor          1 Rövid   

2023. NOVEMBER 12.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

09:44 Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.

13:54 Véletlen áthajtottál a gazda fiának csúzliján. Aurél, a szomszéd bőségesen meg is jutalmazott hőstettedért.

18:47 Szántás közben kiesett pár alkatrész a traktorodból. Trombitás Karesz, aki a munkát rendelte, önjelölt ezermester és máris nekiállt a javításnak, ám csak rontott a helyzeten. Cserébe viszont a félbehagyott munka befejezése helyett megittatok egy üveg pálinkát.

Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.Szántás közben kiesett pár alkatrész a traktorodból. Trombitás Karesz, aki a munkát rendelte, önjelölt ezermester és máris nekiállt a javításnak, ám csak rontott a helyzeten. Cserébe viszont a félbehagyott munka befejezése helyett megittatok egy üveg pálinkát.
       2 Rövid   

2023. NOVEMBER 11.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

19:03 Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe. Majd eszik este a dög!

Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe.
Majd eszik este a dög!
       4 Rövid   

2023. NOVEMBER 10.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:10 A sóher Ernő nem fizetett ki rendesen, mert szerinte túl sokat káromkodtál a kemény talaj miatt. A dilinyós ezt valamiféle leckének szánja. Kénköves ménkű!

11:11 Segítettél a rossz hátú Szabó gazdának fát hordani, de a végén a te hátad is piszkosul beállt.

17:03 Éva néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

A sóher Ernő nem fizetett ki rendesen, mert szerinte túl sokat káromkodtál a kemény talaj miatt. A dilinyós ezt valamiféle leckének szánja. Kénköves ménkű!Éva néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.
       4 Rövid   

2023. NOVEMBER 9.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

09:17 Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.

Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.
       3 Rövid   

2023. NOVEMBER 8.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Összevesztél a szántás megrendelőjével, mert kigúnyoltad a csikóbőr kulacsa miatt. Ezért mikor nem néztél oda, belerúgott a traktorodba. A hétszázát!

Összevesztél a szántás megrendelőjével, mert kigúnyoltad a csikóbőr kulacsa miatt. Ezért mikor nem néztél oda, belerúgott a traktorodba. A hétszázát!
       2 Rövid   

2023. NOVEMBER 7.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Miután végeztél a szántással, bekopogtál a tanyára a pénzedért. Egy 70 éves fogatlan nyanya nyitott ajtót, aki először a testével akart fizetni.

21:29 Vivien a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.

Miután végeztél a szántással, bekopogtál a tanyára a pénzedért. Egy 70 éves fogatlan nyanya nyitott ajtót, aki először a testével akart fizetni.Vivien a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.
       2 Rövid   

2023. NOVEMBER 6.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Farkas Nándor kedvenc háziállata (Jack, az ökör) szántás közben sajnálatos módon beszaladt a traktor alá. Még időben észrevetted, ezért Marci, az állatorvos még meg tudta menteni, viszont neked kellett kifizetned a doktort.

09:11 Bementél ultizni a kocsmába és elnyerted a bibircsókos Fodor Dani pénzét, 40 eurót. Bánatában összetört a fejeden egy sörösüveget. A nyavalya essen belé!

Farkas Nándor kedvenc háziállata (Jack, az ökör) szántás közben sajnálatos módon beszaladt a traktor alá. Még időben észrevetted, ezért Marci, az állatorvos még meg tudta menteni, viszont neked kellett kifizetned a doktort.Bementél ultizni a kocsmába és elnyerted a bibircsókos Fodor Dani pénzét, 40 eurót. Bánatában összetört a fejeden egy sörösüveget. A nyavalya essen belé!
       6 Bor          3 Rövid   

2023. NOVEMBER 5.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

03:40 Segítettél a rossz hátú Pokoli gazdának fát hordani, de a végén a te hátad is piszkosul beállt.

       3 Rövid   

2023. NOVEMBER 4.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

02:40 Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.

13:16 Fele annyi idő alatt végeztél és a gazda, Szűcs Sanyi nem volt otthon, úgyhogy a lánya, Ági hátrahívott a ház mögé. Fél órán át hemperegtetek a szalmában meztelenül. Pontosabban a gumicsizmád végig rajtad maradt.

19:19 Farkas Kálmán meg volt elégedve a munkáddal, ezért behívott pálinkázni.

Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.Fele annyi idő alatt végeztél és a gazda, Szűcs Sanyi nem volt otthon, úgyhogy a lánya, Ági hátrahívott a ház mögé. Fél órán át hemperegtetek a szalmában meztelenül. Pontosabban a gumicsizmád végig rajtad maradt.Farkas Kálmán meg volt elégedve a munkáddal, ezért behívott pálinkázni.
       3 Rövid   

2023. NOVEMBER 3.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

09:16 Boros Bandi meg volt elégedve a munkáddal, ezért behívott pálinkázni.

Boros Bandi meg volt elégedve a munkáddal, ezért behívott pálinkázni.
       15 Pálinka         2 Rövid   

2023. NOVEMBER 2.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

13:16 Bementél ultizni a kocsmába és elnyerted a sonkaszagú Pál Gyuszi pénzét, 40 eurót. Bánatában összetört a fejeden egy sörösüveget. A macskabajszát neki!

Bementél ultizni a kocsmába és elnyerted a sonkaszagú Pál Gyuszi pénzét, 40 eurót. Bánatában összetört a fejeden egy sörösüveget. A macskabajszát neki!

2023. NOVEMBER 1.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

08:23 Kicsit darabos volt az IFA-ból leszívott gázolaj, nem végeztél sötétedésig.

21:48 Reggel észlelted, hogy a két hátsó kerék eltűnt. Később derült fény rá, hogy Greenpeace aktivisták abba ültettek virágokat az ovi elé.

Kicsit darabos volt az IFA-ból leszívott gázolaj, nem végeztél sötétedésig.
       2 Bor          4 Rövid   

2023. OKTÓBER 31.

Ma hétszer voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Szántás közben kifogyott a gázolaj, ezért nem tudtad befejezni.

13:23 Segítettél a rossz hátú Kelemen gazdának fát hordani, de a végén a te hátad is piszkosul beállt.

21:05 Szemtanúja lehettél özvegy Edmundné, csecsemőtecsői slágergyáros legújabb klipjének, A határban nincsen határ forgatásának. Tetszett!

       8 Rövid   

2023. OKTÓBER 30.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:08 Szántás közben kiesett pár alkatrész a traktorodból. Lakatos András, aki a munkát rendelte, híres ezermester hírében áll és megjavította a munkagépet. Ha már ott volt, kicsit meg is olajozta, amit kellett.

18:19 Szántás közben kifogyott a gázolaj, ezért nem tudtad befejezni.

Szántás közben kiesett pár alkatrész a traktorodból. Lakatos András, aki a munkát rendelte, híres ezermester hírében áll és megjavította a munkagépet. Ha már ott volt, kicsit meg is olajozta, amit kellett.
  20 Sör          3 Rövid   

2023. OKTÓBER 29.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

07:13 Segítettél a rossz hátú Csintalan gazdának fát hordani, de a végén a te hátad is piszkosul beállt.

19:06 Szántás közben kiesett pár alkatrész a traktorodból. Bognár Alpár, aki a munkát rendelte, önjelölt ezermester és máris nekiállt a javításnak, ám csak rontott a helyzeten. Cserébe viszont a félbehagyott munka befejezése helyett megittatok egy üveg pálinkát.

Szántás közben kiesett pár alkatrész a traktorodból. Bognár Alpár, aki a munkát rendelte, önjelölt ezermester és máris nekiállt a javításnak, ám csak rontott a helyzeten. Cserébe viszont a félbehagyott munka befejezése helyett megittatok egy üveg pálinkát.
       1 Rövid   

2023. OKTÓBER 28.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

06:52 Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe. Majd eszik este a dög!

19:30 A szentséges kurva hétszentségit neki! Kifordítottál egy világháborús taposóaknát! A tűzszerészek kiérkezéséig Erik bá megkínált egy kupicával.

Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe.
Majd eszik este a dög!A szentséges kurva hétszentségit neki!
Kifordítottál egy világháborús taposóaknát!
A tűzszerészek kiérkezéséig Erik bá megkínált egy kupicával.
       6 Rövid   

2023. OKTÓBER 27.

Ma hatszor voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Hódoltál titkos szenvedélyednek és elcsentél néhány csapágygolyót Pali bá sufnijából. Úgyse kell már neki, mert mióta kapott egy tévét az unokájától, valóságshow-függő lett.

09:14 Nem emelted fel időben az ekét és beleszántottál a kerékpárútba! Laca, a kőműves haverod egy rekesz sörért kijavította.

13:17 Szántás közben kifogyott a gázolaj, ezért nem tudtad befejezni.

22:03 Kihúztad Mózes, akinek 6 lábujja van kocsiját a sárból, hálából elcsent neked egy üveggel az apósa pálinkájából.

Hódoltál titkos szenvedélyednek és elcsentél néhány csapágygolyót Pali bá sufnijából. Úgyse kell már neki, mert mióta kapott egy tévét az unokájától, valóságshow-függő lett.Nem emelted fel időben az ekét és beleszántottál a kerékpárútba! Laca, a kőműves haverod egy rekesz sörért kijavította.Kihúztad Mózes, akinek 6 lábujja van kocsiját a sárból, hálából elcsent neked egy üveggel az apósa pálinkájából.

2023. OKTÓBER 26.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Emma néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

09:13 Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.

13:17 Hazaköltözött a kocsmáros lánya, Bíró Dóri. A szerelőműhelyben megtartott szépségversenyen tarolt. Fényképe azóta a traktorod ékessége.

17:26 Szántásból hazafelé megálltál a szomszéd faluban rendezett traktorfesztiválon és beneveztél a versenyekre. Tolattál is, meg húztál is, gyorsult is rendesen a géped. Nyertél 50 eurót, meg három nagygazda lányától egy kis szájas kényeztetést. Bravó!

Emma néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.
       7 Bor   

2023. OKTÓBER 25.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Véletlen áthajtottál a gazda fiának csúzliján. Sanyi, a szomszéd bőségesen meg is jutalmazott hőstettedért.

09:16 Julika néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

17:26 Szántás után fejen pattintottad az öreg Pali félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.

22:31 Novák Géza őrmester meglátta, ahogy iszol szántás közben. Meg kellett kínálnod.

Julika néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.Szántás után fejen pattintottad az öreg Pali félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.Novák Géza őrmester meglátta, ahogy iszol szántás közben. Meg kellett kínálnod.
       10 Rövid   

2023. OKTÓBER 24.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Szántásból hazafelé megálltál a szomszéd faluban rendezett traktorfesztiválon és beneveztél a versenyekre. Tolattál is, meg húztál is, gyorsult is rendesen a géped. Nyertél 50 eurót, meg három nagygazda lányától egy kis szájas kényeztetést. Bravó!

  4 Sör          1 Rövid   

2023. OKTÓBER 23.

Ma négyszer voltál szántani. Nem történt semmi említésre méltó.

       5 Rövid   

2023. OKTÓBER 22.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

02:45 Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.

18:15 Hazafelé az út szélén találtál egy teljesen fasza kalapácsot.

Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.Hazafelé az út szélén találtál egy teljesen fasza kalapácsot.
       3 Rövid   

2023. OKTÓBER 21.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

04:53 A szemrevaló hajadon Ancsa kertje olyan szikkadt száraz volt, mint a rosseb. Szerencsére tudott mutatni olyasmit is, ami nem volt száraz.

2023. OKTÓBER 20.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Szántás közben átmentél egy gereblyén és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Borbély Gyuszi, a piócás ember, mert ő tehetett a dologról.

09:27 Véletlen áthajtottál a gazda fiának csúzliján. Samu, a szomszéd bőségesen meg is jutalmazott hőstettedért.

Szántás közben átmentél egy gereblyén és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Borbély Gyuszi, a piócás ember, mert ő tehetett a dologról.
       13 Rövid   

2023. OKTÓBER 19.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

09:21 Takács Józsi, a boltos nagyon meg volt elégedve a munkáddal, ezért megkínált a házipálinkájából.

13:50 Kinga a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.

17:54 Elaludtál a szántás elején, egész nap egyenesen mentél.

Takács Józsi, a boltos nagyon meg volt elégedve a munkáddal, ezért megkínált a házipálinkájából.Kinga a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.Elaludtál a szántás elején, egész nap egyenesen mentél.
       14 Rövid   

2023. OKTÓBER 18.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Butaság ez az elektromos hajtás. Jobban oda kell figyelni a fordulóknál - szólt a gazda és visszasétált, hogy visszadugja a konnektorba a 100 méteres hosszabbító villásdugóját.

09:20 Bementél ultizni a kocsmába és elnyerted a kampós orrú Horváth Sanyi pénzét, 40 eurót. Bánatában összetört a fejeden egy sörösüveget. A macskabajszát neki!

Bementél ultizni a kocsmába és elnyerted a kampós orrú Horváth Sanyi pénzét, 40 eurót. Bánatában összetört a fejeden egy sörösüveget. A macskabajszát neki!
       3 Rövid   

2023. OKTÓBER 17.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Szántás után fejen pattintottad az öreg Kálmán félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.

09:13 Kihúztad Lajos, a nyugdíjas kocsiját a sárból, hálából elcsent neked egy üveggel az apósa pálinkájából.

13:16 Sanyi bá szerint nem forgatod be elég mélyen a trágyát, így nem lesz termés. Rohadjon ketté az a vén fasz, hogy belepofázik.

Szántás után fejen pattintottad az öreg Kálmán félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.Kihúztad Lajos, a nyugdíjas kocsiját a sárból, hálából elcsent neked egy üveggel az apósa pálinkájából.Sanyi bá szerint nem forgatod be elég mélyen a trágyát, így nem lesz termés. Rohadjon ketté az a vén fasz, hogy belepofázik.
       4 Pálinka  

2023. OKTÓBER 16.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Váradi Fecó kritizálja a szántási technikád. Miután ötödször szálltál ki miatta a traktorból, mérgedben pofán verted. Megpróbált megfenyegetni a szemétláda, de megmondtad neki, hogy ha egy szót is szól bárkinek is, elszántod a kukoricatorzsákkal együtt. Ezek után már pénzt nem kértél tőle de szerencsére a pofontól kiesett aranyfoga fedezte a munkád bérét.

17:56 A szemrevaló hajadon Evelin kertje olyan szikkadt száraz volt, mint a rosseb. Szerencsére tudott mutatni olyasmit is, ami nem volt száraz.

       9 Pálinka  

2023. OKTÓBER 15.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

02:49 Szántásba menet elütöttél egy őzgidát. Finom pörköltet főztél belőle, na meg készíttettél egy fasza bőrkabátot, abban mentél kocsmába.

08:20 A szemrevaló hajadon Ivett kertje olyan szikkadt száraz volt, mint a rosseb. Szerencsére tudott mutatni olyasmit is, ami nem volt száraz.

22:52 Nem jött vissza a szerelőtől az eke. Norbi azt mondta azért, mert: "Meg kék mérni eztet a kónuszt, mer` be kell applikálni a gezmák lendhajtás forgási sebességét a turbóhengerhez. Oszt` sehun sem tanálom a sublert!" Kénytelen voltál lóval szántani.

  20+ Sör   

2023. OKTÓBER 14.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

04:15 Bementél ultizni a kocsmába és elnyerted a csüngő hasú Pál Feri pénzét, 40 eurót. Bánatában összetört a fejeden egy sörösüveget. Azt a büdös szőlőlével átitatott, macskaszaros, tetves, demjénrózsihajú úristenit neki!

20:53 Már épp begurultál volna Réka néni igen silányan bevetett kölesföldjébe, mikor a birtok határán egy csupasz zöld hátsót pillantottál meg. A biztonság kedvéért leszálltál a gépezetről és közelebb mentél megnézni, mi a rosseb lehet ez... egy földönkívülit evett ide az avas fene?! Akárhogy is, rohadtul berágtál, mit pucérkodik itt, így nekiadtad a tyúkszaros nadrágodat. Az ufó sem maradt hálátlan, 60 eurót csúsztatott a mellényzsebedbe.

20:54 Elugrottál a gumis műhelybe. Amire elkészültek a kerekek, teljesen eláztál a szomszédos kocsmában. Tévedésből Trabant-kerekeket vittél haza, így Zsolti bácsi kertjének felszántása egy kis késedelmet szenvedett.

Bementél ultizni a kocsmába és elnyerted a csüngő hasú Pál Feri pénzét, 40 eurót. Bánatában összetört a fejeden egy sörösüveget. Azt a büdös szőlőlével átitatott, macskaszaros, tetves, demjénrózsihajú úristenit neki!
       12 Bor   

2023. OKTÓBER 13.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Szántás közben belementél egy nagy adag szarba, amit Gáspár Arnold kedvenc állata, Zsöme hagyott ott. Ezután beleragadt egy nyaklánc, amit munka után megtaláltál, megmostad és bevitted a házba. A gazda lánya, Adél kiugrott a bőréből, mert ezt kereste hónapok óta és egyből a nyakába vette. Köszönetképp kaptál tőle egy nyelves csókot. Egy fancsali mosollyal nyugtáztad a dolgot, aztán siettél haza fogat mosni.

21:49 Szántás közben kifogyott a gázolaj, ezért nem tudtad befejezni.

Szántás közben belementél egy nagy adag szarba, amit Gáspár Arnold kedvenc állata, Zsöme hagyott ott. Ezután beleragadt egy nyaklánc, amit munka után megtaláltál, megmostad és bevitted a házba. A gazda lánya, Adél kiugrott a bőréből, mert ezt kereste hónapok óta és egyből a nyakába vette. Köszönetképp kaptál tőle egy nyelves csókot. Egy fancsali mosollyal nyugtáztad a dolgot, aztán siettél haza fogat mosni.
       1 Pálinka         4 Rövid   

2023. OKTÓBER 12.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Szántás után fejen pattintottad az öreg Alajos félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.

17:22 Lukács Edmund, a szántást megrendelő úgy néz ki, mint Chuck Norris klottgatyában, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést. Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.

Szántás után fejen pattintottad az öreg Alajos félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.Lukács Edmund, a szántást megrendelő  úgy néz ki, mint Chuck Norris klottgatyában, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést.
Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.

2023. OKTÓBER 11.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:11 A exed új faszijánál szántottál, aki nem ismer téged. Munka előtt bevertél némi szalonnás babot káposztával, tojáslikőrrel és 2 deci keverttel. Úgy teleraktad a toalettjét, hogy pár órával később csőtörés miatt ömlött a fos az udvaron. Legalább nem kell trágyázni...

A exed új faszijánál szántottál, aki nem ismer téged. Munka előtt bevertél némi szalonnás babot káposztával, tojáslikőrrel és 2 deci keverttel. Úgy teleraktad a toalettjét, hogy pár órával később csőtörés miatt ömlött a fos az udvaron. Legalább nem kell trágyázni...
  1 Sör          2 Rövid   

2023. OKTÓBER 10.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:10 A kocsmáros nagy csöcsű lánya vitte ki neked a szántóföldre a Kancsó Kincsét, de ha már ott volt, nem volt rest, megmutatta a saját kincsét is. Este, mikor betértél a kocsmába a kocsmáros fizetett két kört neked, mert ilyen jól még sosem HÚZTAD meg a FÖLDJÉT.

19:29 Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!

Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!
       20 Pálinka  

2023. OKTÓBER 9.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Ma minden simán ment. Csodálkozol is. Irány a kocsma!

Ma minden simán ment. Csodálkozol is. Irány a kocsma!
       5 Rövid   

2023. OKTÓBER 8.

Ma hétszer voltál szántani. Ez történt még:

03:57 Ivett néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

14:08 Elugrottál a gumis műhelybe. Amire elkészültek a kerekek, teljesen eláztál a szomszédos kocsmában. Tévedésből Trabant-kerekeket vittél haza, így Lajos bácsi kertjének felszántása egy kis késedelmet szenvedett.

Ivett néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.
       7 Rövid   

2023. OKTÓBER 7.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

06:43 Segítettél a rossz hátú Hordós gazdának fát hordani, de a végén a te hátad is piszkosul beállt.

11:14 Maris néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

21:36 Jenő bá szerint nem forgatod be elég mélyen a trágyát, így nem lesz termés. Rohadjon ketté az a vén fasz, hogy belepofázik.

Maris néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.Jenő bá szerint nem forgatod be elég mélyen a trágyát, így nem lesz termés. Rohadjon ketté az a vén fasz, hogy belepofázik.
  1 Sör          1 Pálinka         10 Rövid   

2023. OKTÓBER 6.

Ma hatszor voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Adományoztál egy gumibelsőt a nudista strandnak. Ingyen belépőt kaptál egész évre!

13:36 Nem jött vissza a szerelőtől az eke. Samu azt mondta azért, mert: "Meg kék mérni eztet a kónuszt, mer` be kell applikálni a gezmák lendhajtás forgási sebességét a turbóhengerhez. Oszt` sehun sem tanálom a sublert!" Kénytelen voltál lóval szántani.

Adományoztál egy gumibelsőt a nudista strandnak. Ingyen belépőt kaptál egész évre!
       4 Rövid   

2023. OKTÓBER 5.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Addig-addig hangosítottad az Édes Piroskámat, míg rád nem szervezett az ártányosi polgármester egy színvonalas falunapot.

       6 Rövid   

2023. OKTÓBER 4.

Ma hatszor voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Csongor bá szerint nem forgatod be elég mélyen a trágyát, így nem lesz termés. Rohadjon ketté az a vén fasz, hogy belepofázik.

13:25 Marcsi néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

20:13 A faluba költözött a vidékfejlesztés atyja, Torgyán József. A kiskertjét kellett volna felszántanod, de a 117 nm-s kertre adott árajánlatodat kétszer is visszadobta, mert nem felelt meg az uniós szabványnak.

Csongor bá szerint nem forgatod be elég mélyen a trágyát, így nem lesz termés. Rohadjon ketté az a vén fasz, hogy belepofázik.Marcsi néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.A faluba költözött a vidékfejlesztés atyja, Torgyán József. A kiskertjét kellett volna felszántanod, de a 117 nm-s kertre adott árajánlatodat kétszer is visszadobta, mert nem felelt meg az uniós szabványnak.
       3 Rövid   

2023. OKTÓBER 3.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!

09:13 Bementél ultizni a kocsmába és elvesztettél 20 eurót. Azt a retkes-büdös kóchengeres istenfaszát!

23:55 Szántás közben egyszer csak nagy csörömpölésre lettél figyelmes a mezőgép hátuljától. Teringettét, egy baszott nagy ládát fordított ki! Megtaláltad a Viszkis rabló szajréjának egy részét!

Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!Bementél ultizni a kocsmába és elvesztettél 20 eurót. Azt a retkes-büdös kóchengeres istenfaszát!

2023. OKTÓBER 2.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Már napok óta idegesít egy furcsa zörej, amit a motorház felől hallasz, de a sok munka miatt még nem volt időd ránézni, mi okozhatja. Épp hazafelé tartottál a szántásról, amikor egy kis suzukis csak úgy eléd vágott, le kellett húzódnod az útról, és jó nagyot huppant a traktor egy szemétkupacon. Azóta már nem hallod a furcsa zörejt, érdekes.

17:29 Segítettél a rossz hátú Barta gazdának fát hordani, de a végén a te hátad is piszkosul beállt.

22:43 Szántás közben az eke egy papírköteget forgatott ki. 5 eurónyi étkezési utalvány! A kocsmában is elfogadják!

Szántás közben az eke egy papírköteget forgatott ki. 5 eurónyi étkezési utalvány! A kocsmában is elfogadják!
       11 Bor   

2023. OKTÓBER 1.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

07:00 Vona Mózes meg volt elégedve a munkáddal, ezért megveregette a vállad.

12:16 Reggel észlelted, hogy a két hátsó kerék eltűnt. Később derült fény rá, hogy Greenpeace aktivisták abba ültettek virágokat az ovi elé.

21:26 Ráfeküdtek reggel a hálóingedre, ezért késtél!

Vona Mózes meg volt elégedve a munkáddal, ezért megveregette a vállad.Ráfeküdtek reggel a hálóingedre, ezért késtél!
       7 Rövid   

2023. SZEPTEMBER 30.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

06:15 Ma minden simán ment. Csodálkozol is. Irány a kocsma!

10:31 Szántás közben megláttad, hogy Bandi a szeszfőzdés feleségével etyepetyézik. Egy hordó lőrével fogták be a szádat.

15:04 Hazafelé meglátogattad Márton bácsi pálinkafőzdéjét. Szerencsére mindig elfelejti, hogy mikor jártál nála utoljára, úgyhogy végigkóstoltatott veled mindent.

Ma minden simán ment. Csodálkozol is. Irány a kocsma!Hazafelé meglátogattad Márton bácsi pálinkafőzdéjét. Szerencsére mindig elfelejti, hogy mikor jártál nála utoljára, úgyhogy végigkóstoltatott veled mindent.
       2 Rövid   

2023. SZEPTEMBER 29.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Rudolf bá szerint nem forgatod be elég mélyen a trágyát, így nem lesz termés. Rohadjon ketté az a vén fasz, hogy belepofázik.

13:26 A szomszéd Jóska bácsi tanyáját halála után a Skóciából hazánkba másságuk miatt száműzött Paddy és Alistair vette meg. Miközben keményen dolgoztál, megállítottak és kaptál tőlük egy meghívót az esküvőjükre, melyet jövő héten tartanak. Bár vonakodtál, munka után segítettél nekik felállítani egy kis kápolnát az udvaron, ezért egy skót szoknyával és 50 euróval jutalmaztak.

Rudolf bá szerint nem forgatod be elég mélyen a trágyát, így nem lesz termés. Rohadjon ketté az a vén fasz, hogy belepofázik.
       8 Pálinka  

2023. SZEPTEMBER 28.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Bementél ultizni a kocsmába és elnyerted a lapátfülű Szűcs Nándi pénzét, 40 eurót. Bánatában összetört a fejeden egy sörösüveget. Azt az ótvarputtonyos pékfaszát!

Bementél ultizni a kocsmába és elnyerted a lapátfülű Szűcs Nándi pénzét, 40 eurót. Bánatában összetört a fejeden egy sörösüveget. Azt az ótvarputtonyos pékfaszát!
       1 Rövid   

2023. SZEPTEMBER 27.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Szántás közben kiesett pár alkatrész a traktorodból. Horváth Lackó, aki a munkát rendelte, önjelölt ezermester és máris nekiállt a javításnak, ám csak rontott a helyzeten. Cserébe viszont a félbehagyott munka befejezése helyett megittatok egy üveg pálinkát.

09:23 Szántás közben megcsípett egy darázs, de kinyírtad a rohadékot.

Szántás közben kiesett pár alkatrész a traktorodból. Horváth Lackó, aki a munkát rendelte, önjelölt ezermester és máris nekiállt a javításnak, ám csak rontott a helyzeten. Cserébe viszont a félbehagyott munka befejezése helyett megittatok egy üveg pálinkát.Szántás közben megcsípett egy darázs, de kinyírtad a rohadékot.
       14 Bor   

2023. SZEPTEMBER 26.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

18:03 Munkagépeddel véletlenül felnyársaltad a görbe hátú Adél néni kedvenc parókáját, ezért a büntetésed egy háztartástan óra az Aranyifjak öregek otthona előadásában.

Munkagépeddel véletlenül felnyársaltad a görbe hátú Adél néni kedvenc parókáját, ezért a büntetésed egy háztartástan óra az Aranyifjak öregek otthona előadásában.
  2 Sör          1 Rövid   

2023. SZEPTEMBER 25.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Nem jött vissza a szerelőtől az eke. Fecó azt mondta azért, mert: "Meg kék mérni eztet a kónuszt, mer` be kell applikálni a gezmák lendhajtás forgási sebességét a turbóhengerhez. Oszt` sehun sem tanálom a sublert!" Kénytelen voltál lóval szántani.

16:55 Szántás közben az eke egy papírköteget forgatott ki. 10 eurónyi étkezési utalvány! A kocsmában is elfogadják!

22:37 Hajdú Roland meg volt elégedve a munkáddal, ezért megveregette a vállad.

Szántás közben az eke egy papírköteget forgatott ki. 10 eurónyi étkezési utalvány! A kocsmában is elfogadják!Hajdú Roland meg volt elégedve a munkáddal, ezért megveregette a vállad.
       9 Rövid   

2023. SZEPTEMBER 24.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

17:03 Elugrottál a gumis műhelybe. Amire elkészültek a kerekek, teljesen eláztál a szomszédos kocsmában. Tévedésből Trabant-kerekeket vittél haza, így Rudolf bácsi kertjének felszántása egy kis késedelmet szenvedett.

       5 Rövid   

2023. SZEPTEMBER 23.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

14:10 Bementél ultizni a kocsmába és elnyerted a kampós orrú Balog Ede pénzét, 40 eurót. Bánatában összetört a fejeden egy sörösüveget. Az orgonasíp mellett nevelkedett kajlakucsmás, darutollas kutyaúristenit a világnak!

22:35 Könyörtelen Tóni őrmester meglátta, ahogy iszol szántás közben. Meg kellett kínálnod.

Bementél ultizni a kocsmába és elnyerted a kampós orrú Balog Ede pénzét, 40 eurót. Bánatában összetört a fejeden egy sörösüveget. Az orgonasíp mellett nevelkedett kajlakucsmás, darutollas kutyaúristenit a világnak!Könyörtelen Tóni őrmester meglátta, ahogy iszol szántás közben. Meg kellett kínálnod.
       2 Rövid   

2023. SZEPTEMBER 22.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Bementél ultizni a kocsmába és elnyerted a lapátfülű Deák Dani pénzét, 40 eurót. Bánatában összetört a fejeden egy sörösüveget. Azt a szétrepesztett, szanaszét baszott kurva eget!

13:41 Szántásból hazafelé megálltál a szomszéd faluban rendezett traktorfesztiválon és beneveztél a versenyekre. Tolattál is, meg húztál is, gyorsult is rendesen a géped. Nyertél 50 eurót, meg három nagygazda lányától egy kis szájas kényeztetést. Bravó!

Bementél ultizni a kocsmába és elnyerted a lapátfülű Deák Dani pénzét, 40 eurót. Bánatában összetört a fejeden egy sörösüveget. Azt a szétrepesztett, szanaszét baszott kurva eget!
       6 Rövid   

2023. SZEPTEMBER 21.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

09:22 Segítettél a rossz hátú Hegedűs gazdának fát hordani, de a végén a te hátad is piszkosul beállt.

2023. SZEPTEMBER 20.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Fele annyi idő alatt végeztél és a gazda, Lengyel Tibi nem volt otthon, úgyhogy a lánya, Julika hátrahívott a ház mögé. Fél órán át hemperegtetek a szalmában meztelenül. Pontosabban a gumicsizmád végig rajtad maradt.

Fele annyi idő alatt végeztél és a gazda, Lengyel Tibi nem volt otthon, úgyhogy a lánya, Julika hátrahívott a ház mögé. Fél órán át hemperegtetek a szalmában meztelenül. Pontosabban a gumicsizmád végig rajtad maradt.
       11 Rövid   

2023. SZEPTEMBER 19.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Váradi Alpár, a szántás megrendelője úgy néz ki, mint egy túlméretezett karalábé, ezért mikor megláttad, a képébe röhögtél. Persze megsértődött, és amikor nem figyeltél, belerúgott a traktorodba.

09:15 A sóher Ernő nem fizetett ki rendesen, mert szerinte túl sokat káromkodtál a kemény talaj miatt. A dilinyós ezt valamiféle leckének szánja. A nyavalya törje ki!

14:22 Nem jött vissza a szerelőtől az eke. Lajos azt mondta azért, mert: "Meg kék mérni eztet a kónuszt, mer` be kell applikálni a gezmák lendhajtás forgási sebességét a turbóhengerhez. Oszt` sehun sem tanálom a sublert!" Kénytelen voltál lóval szántani.

Váradi Alpár, a szántás megrendelője úgy néz ki, mint egy túlméretezett karalábé, ezért mikor megláttad, a képébe röhögtél. Persze megsértődött, és amikor nem figyeltél, belerúgott a traktorodba.A sóher Ernő nem fizetett ki rendesen, mert szerinte túl sokat káromkodtál a kemény talaj miatt. A dilinyós ezt valamiféle leckének szánja. A nyavalya törje ki!
       3 Pálinka  

2023. SZEPTEMBER 18.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Szántásból hazafelé Sanyi bát láttad, ahogy kergetőzik a Tyutyu nevű traktorával. Az öreg kaszálta volna a gyepet, de rájött a füttyentés. Kilépett a mezőgépből, közben a könyökével véletlenül megütötte a váltót. Na, a Tyutyu elindult ám hátrafelé, jó fél gázon. Hol Sanyi bá szaladt a Tyutyu után, hol meg a Tyutyu a Sanyi bá után! No, te is odavágódtál segíteni megállítani a fenevadat, de sajna te is csak Sanyi bával szaladtál, hol a Tyutyu előtt, hol a Tyutyu után. Addig-addig, hogy a kis rettenet belevágta magát a legmélyebb gödörbe, és véget ért a játék. Kicibáltad a Tyutyut kötéllel. Sanyi bá hálából meghívott két sörre.

09:11 Szántás után fejen pattintottad az öreg Bendegúz félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.

13:45 Vivien néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

21:11 Nem jött vissza a szerelőtől az eke. Tibor azt mondta azért, mert: "Meg kék mérni eztet a kónuszt, mer` be kell applikálni a gezmák lendhajtás forgási sebességét a turbóhengerhez. Oszt` sehun sem tanálom a sublert!" Kénytelen voltál lóval szántani.

Szántás után fejen pattintottad az öreg Bendegúz félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.Vivien néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.
  2 Sör          2 Rövid   

2023. SZEPTEMBER 17.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

18:33 Hordós Kálmán őrmester meglátta, ahogy iszol szántás közben. Meg kellett kínálnod.

Hordós Kálmán őrmester meglátta, ahogy iszol szántás közben. Meg kellett kínálnod.
       8 Rövid   

2023. SZEPTEMBER 16.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

09:19 Irén néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

Irén néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.
       4 Rövid   

2023. SZEPTEMBER 15.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Szántásból hazafelé Sanyi bát láttad, ahogy kergetőzik a Tyutyu nevű traktorával. Az öreg kaszálta volna a gyepet, de rájött a füttyentés. Kilépett a mezőgépből, közben a könyökével véletlenül megütötte a váltót. Na, a Tyutyu elindult ám hátrafelé, jó fél gázon. Hol Sanyi bá szaladt a Tyutyu után, hol meg a Tyutyu a Sanyi bá után! No, te is odavágódtál segíteni megállítani a fenevadat, de sajna te is csak Sanyi bával szaladtál, hol a Tyutyu előtt, hol a Tyutyu után. Addig-addig, hogy a kis rettenet belevágta magát a legmélyebb gödörbe, és véget ért a játék. Kicibáltad a Tyutyut kötéllel. Sanyi bá hálából meghívott két sörre.

09:12 32.4 eurót nyertél tippmixen. Jó döntés volt, hogy a Botlábú Pingvinekre tettél!

17:51 Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.

32.4 eurót nyertél tippmixen. Jó döntés volt, hogy a Botlábú Pingvinekre tettél!Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.

2023. SZEPTEMBER 14.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Szántás közben átmentél egy kolbásztöltőn és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Csöndes Bandi, a munkanélküli, mert ő tehetett a dologról.

13:17 Vidám a munka, ha System of a down Sugar című számára forgatod ki a cukorrépát.

21:20 Észrevetted, hogy a szomszédos földeken gabonaköröket készítenek, gyorsan készítettél 8 darab homályos fotót.

Szántás közben átmentél egy kolbásztöltőn és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Csöndes Bandi, a munkanélküli, mert ő tehetett a dologról. Vidám a munka, ha System of a down Sugar című számára forgatod ki a cukorrépát.Észrevetted, hogy a szomszédos földeken gabonaköröket készítenek, gyorsan készítettél 8 darab homályos fotót.
       7 Rövid   

2023. SZEPTEMBER 13.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

03:58 Lackó bá szerint nem forgatod be elég mélyen a trágyát, így nem lesz termés. Rohadjon ketté az a vén fasz, hogy belepofázik.

09:14 Esztike néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

13:14 Úgy megittál volna egy kupica Guggolós Szilvát, de épp nem volt a kocsmában. Bánatodban leszívtad a fagyállót a traktorodból és úgy szétütötted magad, mint az állat.

17:25 Józan Pali, a szántást megrendelő úgy néz ki, mint Paksi Endre józanul, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést. Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.

Lackó bá szerint nem forgatod be elég mélyen a trágyát, így nem lesz termés. Rohadjon ketté az a vén fasz, hogy belepofázik.Esztike néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.Úgy megittál volna egy kupica Guggolós Szilvát, de épp nem volt a kocsmában. Bánatodban leszívtad a fagyállót a traktorodból és úgy szétütötted magad, mint az állat.Józan Pali, a szántást megrendelő  úgy néz ki, mint Paksi Endre józanul, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést.
Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.
       3 Bor          2 Rövid   

2023. SZEPTEMBER 12.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Kihúztad Marci, a palacsintaképű kocsiját a sárból, hálából elcsent neked egy üveggel az apósa pálinkájából.

09:55 Bementél a kocsmába zsírozni és elnyertél Tamás bától 50 eurót. Könyörgött, hogy add vissza neki, különben nem mer hazamenni, mert agyonvágja az asszony. Cserébe teljesen megszerelte a traktorodat.

Kihúztad Marci, a palacsintaképű kocsiját a sárból, hálából elcsent neked egy üveggel az apósa pálinkájából.Bementél a kocsmába zsírozni és elnyertél Tamás bától 50 eurót. Könyörgött, hogy add vissza neki, különben nem mer hazamenni, mert agyonvágja az asszony. Cserébe teljesen megszerelte a traktorodat.
       17 Pálinka  

2023. SZEPTEMBER 11.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Véletlen áthajtottál a gazda fiának csúzliján. Lajos, a szomszéd bőségesen meg is jutalmazott hőstettedért.

13:15 Észrevetted, hogy a szomszédos földeken gabonaköröket készítenek, gyorsan készítettél 8 darab homályos fotót.

Észrevetted, hogy a szomszédos földeken gabonaköröket készítenek, gyorsan készítettél 8 darab homályos fotót.
       2 Rövid   

2023. SZEPTEMBER 10.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

07:46 Deák Jürgen kritizálja a szántási technikád. Miután ötödször szálltál ki miatta a traktorból, mérgedben pofán verted. Megpróbált megfenyegetni a szemétláda, de megmondtad neki, hogy ha egy szót is szól bárkinek is, elszántod a kukoricatorzsákkal együtt. Ezek után már pénzt nem kértél tőle de szerencsére a pofontól kiesett aranyfoga fedezte a munkád bérét.

18:40 Mélyen szántottál és olajat találtál a szomszéd faluban. Már úton van két amerikai egység, hogy demokráciát csináljanak Iszapszentgilisztáson.

Mélyen szántottál és olajat találtál a szomszéd faluban. Már úton van két amerikai egység, hogy demokráciát csináljanak Iszapszentgilisztáson.

2023. SZEPTEMBER 9.

Ma háromszor voltál szántani.

       1 Rövid   

2023. SZEPTEMBER 8.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Hazaköltözött a kocsmáros lánya, Hordós Éva. A szerelőműhelyben megtartott szépségversenyen tarolt. Fényképe azóta a traktorod ékessége.

13:38 Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!

23:23 Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe. Majd eszik este a dög!

Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe.
Majd eszik este a dög!

2023. SZEPTEMBER 7.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Szántás közben átmentél egy kolbásztöltőn és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Sebők Pepe, a méhész, mert ő tehetett a dologról.

13:49 Zöldbéke aktivisták élő lánccal állták körül a földet, mert Tücsök, a ló épp ott alszik a szántó közepén. Azt a retkes-büdös kóchengeres istenfaszát! Kénytelen voltál várni, míg továbbáll, ezért később végeztél.

23:06 Guszti bá megkért, hogy szántsd fel a kertjét a városban. El is mentél, hisz jó piapajtásod az öreg. Ekédet le is engedted, ám alig, hogy elindultál, felszakítottál egy gázvezetéket. Volt ám káromkodás mindenféle! Hála neked, a Kossuth utca gáz nélkül maradt. Szidtak is a csinatos kis szomszédasszonyok, hogy nem tudnak főzni. Közben kijöttek a gázművek és megállapították, hogy a vezeték nem megfelelő mélységben volt, és hogy ez így nem szakszerű, így a bűn áthárult rólad a városi vezetésre. A szomszédok és az öreg jó nagy lóvét leakasztottak kártérítésként. A cimborád elhalmozott finomabbnál finomabb itókákkal, a szomszéd menyecskék meg széttárták lábukat előtted. A traktorod ki sem szellőzött rendesen, pedig hajnalban értél haza.

Szántás közben átmentél egy kolbásztöltőn és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Sebők Pepe, a méhész, mert ő tehetett a dologról.
       8 Pálinka  

2023. SZEPTEMBER 6.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

04:58 Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!

Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!
       18 Pálinka  

2023. SZEPTEMBER 5.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Kicsit elhúzódott a szántás és rohantál a kocsmába, mert fontos megbeszélnivalód volt pár korsó sörrel. Pechedre belerohantál egy traffipaxba. A megengedett 30 km/óra helyett 32-vel száguldottál, a rend éber őre pedig lemeszelt. Egy gyönyörű, kellemesen gömbölyű rendőrnéni volt a poszton. Hosszasan ecsetelte, milyen nagy gondot okoznak a száguldozók, főleg a traktorok. Te csak ittad a szavait, már fizetted volna a bírságot, mikor egy hirtelen mozdulattal berántott a közeli bozótosba. Ezután már nem siettél annyira a kocsmába, de azért jó volt pár sört kéjesen vigyorgó pofával lenyelni.

13:52 Este, miután végeztél a szántással a határban, megpillantottál egy bordó zsigulit. Gondoltad, jobban szemügyre veszed a dolgot, nehogy megint a rezesek égessék a kábelt, de ahogy közelebb értél, látod ám, hogy a polgármester fia vadul pajszerolja a falu legotrombább nőjét. A srác nem volt rest, hogy az incidens titokban maradjon. Egy szabad szemmel is jól látható összeget tett eléd.

2023. SZEPTEMBER 4.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:11 Szántás közben kifogyott a gázolaj, ezért nem tudtad befejezni.

09:11 Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe. Majd eszik este a dög!

Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe.
Majd eszik este a dög!
       4 Rövid   

2023. SZEPTEMBER 3.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

00:27 Este, miután végeztél a szántással a határban, megpillantottál egy bordó zsigulit. Gondoltad, jobban szemügyre veszed a dolgot, nehogy megint a rezesek égessék a kábelt, de ahogy közelebb értél, látod ám, hogy a polgármester fia vadul pajszerolja a falu legotrombább nőjét. A srác nem volt rest, hogy az incidens titokban maradjon. Egy szabad szemmel is jól látható összeget tett eléd.

13:51 Barta Karesz bácsinak nem volt elég pénze, ezért a hátralékot egy rekesz sörrel fizette ki. Nyereményjátékos Arany Átok! Az egyik üveg sörben 20 euró volt.

Barta Karesz bácsinak nem volt elég pénze, ezért a hátralékot egy rekesz sörrel fizette ki.
Nyereményjátékos Arany Átok! Az egyik üveg sörben 20 euró volt.
       9 Bor   

2023. SZEPTEMBER 2.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

08:43 A munkád végeztével a gazda nem volt otthon, ezért a felesége, Réka fizetett ki. Felbontotta az ura házipálinkáját, jókedélyűen zsíroztatok egy kicsit, hagytad nyerni. Ezután beinvitált az akolba egy gyors légyottra.

15:07 Szántás közben kifogyott a gázolaj, ezért nem tudtad befejezni.

20:10 Az istenit! Kifordítottál egy világháborús taposóaknát! A tűzszerészek kiérkezéséig Karesz bá megkínált egy kupicával.

A munkád végeztével a gazda nem volt otthon, ezért a felesége, Réka fizetett ki. Felbontotta az ura házipálinkáját, jókedélyűen zsíroztatok egy kicsit, hagytad nyerni. Ezután beinvitált az akolba egy gyors légyottra.Az istenit!
Kifordítottál egy világháborús taposóaknát!
A tűzszerészek kiérkezéséig Karesz bá megkínált egy kupicával.

2023. SZEPTEMBER 1.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Kerekes Pali meg volt elégedve a munkáddal, ezért munka után megittatok egy rekesz sört. A lánya, Ivett pajkosan rád kacsintott.

09:29 Szántás közben az eke egy bombát forgatott ki! Még szerencse, hogy hatástalan. A kocsmában Lukács, a fegyverbuzi 50 eurót adott érte.

Kerekes Pali meg volt elégedve a munkáddal, ezért munka után megittatok egy rekesz sört. A lánya, Ivett pajkosan rád kacsintott.Szántás közben az eke egy bombát forgatott ki! Még szerencse, hogy hatástalan. A kocsmában Lukács, a fegyverbuzi 50 eurót adott érte.