TraktorNevelde
Az imént szántott: ittasjózsi
Zetor007
11. SZINT | 12716 PONT | ORSZÁGOS 47.
Ez itt Kokai traktora,
ami már megvan 127 napja
és 418 alkalommal volt szántani.
Eddig 3 futamot nyert meg.

Felszerelés:
7 soros vaseke, borona, tárcsázó, vetőgép, krumpliszedő, hidraulika, pohártartó, minibár, rádiós magnó.

Kupák
Oklevél

Produktivitás

H K S C P S V
nov
dec
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
szep
okt
nov
dec

Traktorfutam eredménysorozat

  jan feb már ápr máj jún júl aug szep okt nov dec átlag
 2023       16151115 14,3
 2022            -
 2021            -
 2020            -
 2019            -
 2018            -
 2017            -
 2016            -
 2015            -
 2014            -
 2013            -

 

Zetor007 traktor naplója

Tulajdonos: Kokai


       7 Pálinka  

2023. DECEMBER 9.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

02:13 Elaludtál a szántás elején, egész nap egyenesen mentél.

06:25 A szomszéd Pityu bácsi tanyáját halála után a Skóciából hazánkba másságuk miatt száműzött Paddy és Alistair vette meg. Miközben keményen dolgoztál, megállítottak és kaptál tőlük egy meghívót az esküvőjükre, melyet jövő héten tartanak. Bár vonakodtál, munka után segítettél nekik felállítani egy kis kápolnát az udvaron, ezért egy skót szoknyával és 50 euróval jutalmaztak.

Elaludtál a szántás elején, egész nap egyenesen mentél.
       14 Pálinka  

2023. DECEMBER 8.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

01:17 Bementél a kocsmába zsírozni és elnyertél Döme bától 50 eurót. Könyörgött, hogy add vissza neki, különben nem mer hazamenni, mert agyonvágja az asszony. Cserébe teljesen megszerelte a traktorodat.

16:20 Adományoztál egy gumibelsőt a nudista strandnak. Ingyen belépőt kaptál egész évre!

21:03 Este, miután végeztél a szántással a határban, megpillantottál egy bordó zsigulit. Gondoltad, jobban szemügyre veszed a dolgot, nehogy megint a rezesek égessék a kábelt, de ahogy közelebb értél, látod ám, hogy a polgármester fia vadul pajszerolja a falu legotrombább nőjét. A srác nem volt rest, hogy az incidens titokban maradjon. Egy szabad szemmel is jól látható összeget tett eléd.

21:22 Részt vettél a 6725. Nyolcas derby futamon és 3. lettél.

Bementél a kocsmába zsírozni és elnyertél Döme bától 50 eurót. Könyörgött, hogy add vissza neki, különben nem mer hazamenni, mert agyonvágja az asszony. Cserébe teljesen megszerelte a traktorodat.Adományoztál egy gumibelsőt a nudista strandnak. Ingyen belépőt kaptál egész évre!
       5 Pálinka  

2023. DECEMBER 7.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

02:44 Meló után úgy berúgtál, hogy rossz irányba kanyarodtál fel a főútra és egy darabig észre se vetted a dolgot.

15:13 A munkád végeztével a gazda nem volt otthon, ezért a felesége, Zsuzsi fizetett ki. Felbontotta az ura házipálinkáját, jókedélyűen zsíroztatok egy kicsit, hagytad nyerni. Ezután beinvitált az akolba egy gyors légyottra.

16:12 Részt vettél a 6723. Gyorsulási versenyen és 10. lettél.

A munkád végeztével a gazda nem volt otthon, ezért a felesége, Zsuzsi fizetett ki. Felbontotta az ura házipálinkáját, jókedélyűen zsíroztatok egy kicsit, hagytad nyerni. Ezután beinvitált az akolba egy gyors légyottra.
       10 Pálinka  

2023. DECEMBER 6.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

10:12 Részt vettél a 6721. John D. a mocsokban futamon és 8. lettél.

15:20 Sportot akartál hallgatni, ezért ráhangoltad a rádiós magnódat a Polk High School-ra. Olyan szinten ráhangolódtál, hogy majdnem elgázoltál egy kukoricás szélén lézengő tehenet.

19:52 Részt vettél a 6722. Kukoricza János futamon és 5. lettél.

22:25 Véletlen áthajtottál a gazda fiának csúzliján. Huba, a szomszéd bőségesen meg is jutalmazott hőstettedért.

       20+ Pálinka  

2023. DECEMBER 5.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

15:13 A faluba költözött a vidékfejlesztés atyja, Torgyán József. A kiskertjét kellett volna felszántanod, de a 117 nm-s kertre adott árajánlatodat kétszer is visszadobta, mert nem felelt meg az uniós szabványnak.

A faluba költözött a vidékfejlesztés atyja, Torgyán József. A kiskertjét kellett volna felszántanod, de a 117 nm-s kertre adott árajánlatodat kétszer is visszadobta, mert nem felelt meg az uniós szabványnak.
       18 Pálinka  

2023. DECEMBER 4.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

00:36 A picsák faszába belé! Kifordítottál egy világháborús taposóaknát! A tűzszerészek kiérkezéséig Nándi bá megkínált egy kupicával.

05:52 A szántás után kicsit becsíptél. Hazafelé menet, miközben az ágyékodat vakartad, áthajtottál a traktoroddal Pepe bá biciklijén. Adtál neki 50 eurót, hogy ne szóljon a rendőröknek. Amúgy jól mulattál az eseten. Az öreg kevésbé, mert nem tudott időben hazaérni és ezért le kellett feküdnie az asszonnyal.

21:32 Részt vettél a 6719. Ázott Krumpliföld futamon és 6. lettél.

21:37 Nem jött vissza a szerelőtől az eke. Samu azt mondta azért, mert: "Meg kék mérni eztet a kónuszt, mer` be kell applikálni a gezmák lendhajtás forgási sebességét a turbóhengerhez. Oszt` sehun sem tanálom a sublert!" Kénytelen voltál lóval szántani.

A picsák faszába belé!
Kifordítottál egy világháborús taposóaknát!
A tűzszerészek kiérkezéséig Nándi bá megkínált egy kupicával.A szántás után kicsit becsíptél. Hazafelé menet, miközben az ágyékodat vakartad, áthajtottál a traktoroddal Pepe bá biciklijén. Adtál neki 50 eurót, hogy ne szóljon a rendőröknek. Amúgy jól mulattál az eseten. Az öreg kevésbé, mert nem tudott időben hazaérni és ezért le kellett feküdnie az asszonnyal.
       4 Pálinka  

2023. DECEMBER 3.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

00:16 Szántás közben átmentél egy körömvágó ollón és tönkrement a traktorod. A munkát azért kifizette Balog Barnabás, a dermesztő termesztő, mert ő tehetett a dologról. Szőke Karesz hazavontatott, ez 5 euródba került.

08:52 Részt vettél a 6717. HungAGROring futamon és 7. lettél.

Szántás közben átmentél egy körömvágó ollón és tönkrement a traktorod. A munkát azért kifizette Balog Barnabás, a dermesztő termesztő, mert ő tehetett a dologról.
Szőke Karesz hazavontatott, ez 5 euródba került.
       10 Pálinka  

2023. DECEMBER 2.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

04:54 A szántás után kicsit becsíptél. Hazafelé menet, miközben az ágyékodat vakartad, áthajtottál a traktoroddal Laca bá biciklijén. Adtál neki 50 eurót, hogy ne szóljon a rendőröknek. Amúgy jól mulattál az eseten. Az öreg kevésbé, mert nem tudott időben hazaérni és ezért le kellett feküdnie az asszonnyal.

13:22 Részt vettél a 6716. Szartona 500 futamon és kiestél.

17:40 A munkád végeztével a gazda nem volt otthon, ezért a felesége, Kati fizetett ki. Felbontotta az ura házipálinkáját, jókedélyűen zsíroztatok egy kicsit, hagytad nyerni. Ezután beinvitált az akolba egy gyors légyottra.

A szántás után kicsit becsíptél. Hazafelé menet, miközben az ágyékodat vakartad, áthajtottál a traktoroddal Laca bá biciklijén. Adtál neki 50 eurót, hogy ne szóljon a rendőröknek. Amúgy jól mulattál az eseten. Az öreg kevésbé, mert nem tudott időben hazaérni és ezért le kellett feküdnie az asszonnyal.A munkád végeztével a gazda nem volt otthon, ezért a felesége, Kati fizetett ki. Felbontotta az ura házipálinkáját, jókedélyűen zsíroztatok egy kicsit, hagytad nyerni. Ezután beinvitált az akolba egy gyors légyottra.
       13 Pálinka  

2023. DECEMBER 1.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

00:01 A november havi bajnokságon 32 ponttal a 15. helyezést érted el.

02:04 Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.

05:42 Részt vettél a 6714. Szántó Kán futamon és 6. lettél.

19:18 A szántás után kicsit becsíptél. Hazafelé menet, miközben az ágyékodat vakartad, áthajtottál a traktoroddal Zsolti bá biciklijén. Adtál neki 50 eurót, hogy ne szóljon a rendőröknek. Amúgy jól mulattál az eseten. Az öreg kevésbé, mert nem tudott időben hazaérni és ezért le kellett feküdnie az asszonnyal.

23:55 Juhász Kálmán őrmester meglátta, ahogy iszol szántás közben. Meg kellett kínálnod.

Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.A szántás után kicsit becsíptél. Hazafelé menet, miközben az ágyékodat vakartad, áthajtottál a traktoroddal Zsolti bá biciklijén. Adtál neki 50 eurót, hogy ne szóljon a rendőröknek. Amúgy jól mulattál az eseten. Az öreg kevésbé, mert nem tudott időben hazaérni és ezért le kellett feküdnie az asszonnyal.Juhász Kálmán őrmester meglátta, ahogy iszol szántás közben. Meg kellett kínálnod.
       13 Pálinka  

2023. NOVEMBER 30.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

03:16 Teca néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

14:41 Munkagépeddel véletlenül felnyársaltad a ragyás arcú Fruzsi néni kedvenc parókáját, ezért a büntetésed egy háztartástan óra az Aranyifjak öregek otthona előadásában.

Teca néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.Munkagépeddel véletlenül felnyársaltad a ragyás arcú Fruzsi néni kedvenc parókáját, ezért a büntetésed egy háztartástan óra az Aranyifjak öregek otthona előadásában.
       14 Pálinka  

2023. NOVEMBER 29.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

00:28 Nem jött vissza a szerelőtől az eke. Géza azt mondta azért, mert: "Meg kék mérni eztet a kónuszt, mer` be kell applikálni a gezmák lendhajtás forgási sebességét a turbóhengerhez. Oszt` sehun sem tanálom a sublert!" Kénytelen voltál lóval szántani.

05:42 Részt vettél a 6711. Gyorsulási versenyen és ütköztél.

       3 Pálinka  

2023. NOVEMBER 28.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

02:49 Skandallum! Kifordítottál egy világháborús taposóaknát! A tűzszerészek kiérkezéséig Attila bá megkínált egy kupicával.

15:09 Szántás közben az eke egy papírköteget forgatott ki. 5 eurónyi étkezési utalvány! A kocsmában is elfogadják!

19:38 Úgy megittál volna egy kupica Guggolós Szilvát, de épp nem volt a kocsmában. Bánatodban leszívtad a fagyállót a traktorodból és úgy szétütötted magad, mint az állat.

Skandallum!
Kifordítottál egy világháborús taposóaknát!
A tűzszerészek kiérkezéséig Attila bá megkínált egy kupicával.Szántás közben az eke egy papírköteget forgatott ki. 5 eurónyi étkezési utalvány! A kocsmában is elfogadják!Úgy megittál volna egy kupica Guggolós Szilvát, de épp nem volt a kocsmában. Bánatodban leszívtad a fagyállót a traktorodból és úgy szétütötted magad, mint az állat.
       6 Pálinka  

2023. NOVEMBER 27.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

04:21 Szépen süt a nap, fogynak a hektárok, mikor a szomszéd parcellán Budai Mózes haverod a vadi új csúcsszuper traktorjával nyakig elássa magát. Természetesen odamész és a mezőgéppel könnyedén kihúzod a bajból. A cimborád nem győz hálálkodni, a héten a kocsmában a vendége vagy, amikor megáll a műút szélén egy S600 AMG Merci, a hátsó ajtó kivágódik, és egy ember odarohan hozzátok. Kiderül, ő a csúcs traktor gyártója, és látta a mentésedet. Ott helyben adott 100 eurót, és megesketett, hogy ezt nem árulod el senkinek.

16:45 Kata néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

22:16 Dobos Márton őrmester meglátta, ahogy iszol szántás közben. Meg kellett kínálnod.

Kata néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.Dobos Márton őrmester meglátta, ahogy iszol szántás közben. Meg kellett kínálnod.
       18 Pálinka  

2023. NOVEMBER 26.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

09:52 Részt vettél a 6707. Flúgos futamon és 8. lettél.

18:45 Miután végeztél a szántással, bekopogtál a tanyára a pénzedért. Egy 70 éves fogatlan nyanya nyitott ajtót, aki először a testével akart fizetni.

23:52 Részt vettél a 6708. Kinyír a kanyar! futamon és 8. lettél.

Miután végeztél a szántással, bekopogtál a tanyára a pénzedért. Egy 70 éves fogatlan nyanya nyitott ajtót, aki először a testével akart fizetni.
       12 Pálinka  

2023. NOVEMBER 25.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

00:38 Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.

Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.
       7 Pálinka  

2023. NOVEMBER 24.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

00:15 Szabó Bálint, a szántást megrendelő úgy néz ki, mint Koplárovics Béla masszőre, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést. Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.

21:22 Részt vettél a 6705. Alka Ida futamon és 3. lettél.

Szabó Bálint, a szántást megrendelő  úgy néz ki, mint Koplárovics Béla masszőre, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést.
Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.
       12 Pálinka         2 Rövid   

2023. NOVEMBER 23.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

14:42 Észrevetted, hogy a szomszédos földeken gabonaköröket készítenek, gyorsan készítettél 8 darab homályos fotót.

16:02 Részt vettél a 6703. Bűzösvárosi viadal futamon és 1. lettél.

Észrevetted, hogy a szomszédos földeken gabonaköröket készítenek, gyorsan készítettél 8 darab homályos fotót.
       18 Pálinka         1 Rövid   

2023. NOVEMBER 22.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

04:28 Szántás közben átmentél egy gereblyén és tönkrement a traktorod. A munkát azért kifizette Szűcs Dénes, a papucsférj, mert ő tehetett a dologról. Kozma Csongor hazavontatott, ez 5 euródba került.

08:02 Részt vettél a 6701. Szántó Kán futamon és 10. lettél.

19:47 Szántás közben elleptek a hangyák. Hogy rohadnának meg!

20:32 Részt vettél a 6702. Fedák Sári futamon és 9. lettél.

Szántás közben átmentél egy gereblyén és tönkrement a traktorod. A munkát azért kifizette Szűcs Dénes, a papucsférj, mert ő tehetett a dologról.
Kozma Csongor hazavontatott, ez 5 euródba került.Szántás közben elleptek a hangyák. Hogy rohadnának meg!
       2 Pálinka  

2023. NOVEMBER 21.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

03:57 Miután végeztél a szántással, bekopogtál a tanyára a pénzedért. Egy 70 éves fogatlan nyanya nyitott ajtót, aki először a testével akart fizetni.

Miután végeztél a szántással, bekopogtál a tanyára a pénzedért. Egy 70 éves fogatlan nyanya nyitott ajtót, aki először a testével akart fizetni.
       12 Pálinka  

2023. NOVEMBER 20.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

00:47 Kopasz Szabi kritizálja a szántási technikád. Miután ötödször szálltál ki miatta a traktorból, mérgedben pofán verted. Megpróbált megfenyegetni a szemétláda, de megmondtad neki, hogy ha egy szót is szól bárkinek is, elszántod a kukoricatorzsákkal együtt. Ezek után már pénzt nem kértél tőle de szerencsére a pofontól kiesett aranyfoga fedezte a munkád bérét.

04:50 Horváth Rudolf meg volt elégedve a munkáddal, ezért megveregette a vállad.

05:52 Részt vettél a 6698. Death Rally futamon és 7. lettél.

20:12 Részt vettél a 6699. Kukoricza János futamon és 8. lettél.

23:41 Sportot akartál hallgatni, ezért ráhangoltad a rádiós magnódat a Szálkanyalogatókra. Olyan szinten ráhangolódtál, hogy majdnem elgázoltál egy kukoricás szélén lézengő tehenet.

Horváth Rudolf meg volt elégedve a munkáddal, ezért megveregette a vállad.
       6 Pálinka  

2023. NOVEMBER 19.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

02:20 Génkezelt kukoricát reggeliztél, nehezen volt szíved beszántani a testvéreket.

16:08 Kihúztad Hugó, a pálinkafőző kocsiját a sárból, hálából elcsent neked egy üveggel az apósa pálinkájából.

20:43 Észrevetted, hogy a szomszédos földeken gabonaköröket készítenek, gyorsan készítettél 8 darab homályos fotót.

Génkezelt kukoricát reggeliztél, nehezen volt szíved beszántani a testvéreket.Kihúztad Hugó, a pálinkafőző kocsiját a sárból, hálából elcsent neked egy üveggel az apósa pálinkájából.Észrevetted, hogy a szomszédos földeken gabonaköröket készítenek, gyorsan készítettél 8 darab homályos fotót.
       12 Pálinka  

2023. NOVEMBER 18.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

00:00 Úgy berúgtál tegnap, hogy először nem Lengyel Roland, hanem a szomszédja telkét szántottad fel.

04:52 Hazaköltözött a kocsmáros lánya, Csákits Éva. A szerelőműhelyben megtartott szépségversenyen tarolt. Fényképe azóta a traktorod ékessége.

08:52 Részt vettél a 6695. Ázott Krumpliföld futamon és ütköztél.

21:06 Adományoztál egy gumibelsőt a nudista strandnak. Ingyen belépőt kaptál egész évre!

21:52 Részt vettél a 6696. Kinyír a kanyar! futamon és ütköztél.

Úgy berúgtál tegnap, hogy először nem Lengyel Roland, hanem a szomszédja telkét szántottad fel.Adományoztál egy gumibelsőt a nudista strandnak. Ingyen belépőt kaptál egész évre!
       14 Pálinka  

2023. NOVEMBER 17.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

04:52 Szántás közben kifogyott a gázolaj, ezért nem tudtad befejezni.

08:32 Részt vettél a 6694. Alka Ida futamon és 8. lettél.

14:52 Szántás közben átmentél egy vajköpülőn és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Sebők Samu, a hazánkba szakadt távolfia, mert ő tehetett a dologról.

19:49 Sportot akartál hallgatni, ezért ráhangoltad a rádiós magnódat a Mentolos Hurka FC-re. Olyan szinten ráhangolódtál, hogy majdnem elgázoltál egy kukoricás szélén lézengő tehenet.

Szántás közben átmentél egy vajköpülőn és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Sebők Samu, a hazánkba szakadt távolfia, mert ő tehetett a dologról.
       20+ Pálinka  

2023. NOVEMBER 16.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

00:32 Irén néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

05:20 Hagyományőrző szántóversenyt rendeztetek az ivócimborákkal zárás után. Megnyerted, így 10 percig tarthattad Vaskos Flóra jobb mellét!

05:42 Részt vettél a 6692. Bűzösvárosi viadal futamon és 5. lettél.

15:10 Adományoztál egy gumibelsőt a nudista strandnak. Ingyen belépőt kaptál egész évre!

19:15 Zöldbéke aktivisták élő lánccal állták körül a földet, mert Bendegúz, az értelmes kutya épp ott alszik a szántó közepén. A szentséges kurva hétszentségit neki! Kénytelen voltál várni, míg továbbáll, ezért később végeztél.

23:21 Miután végeztél a szántással, bekopogtál a tanyára a pénzedért. Egy 70 éves fogatlan nyanya nyitott ajtót, aki először a testével akart fizetni.

Irén néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.Hagyományőrző szántóversenyt rendeztetek az ivócimborákkal zárás után. Megnyerted, így 10 percig tarthattad Vaskos Flóra jobb mellét!Adományoztál egy gumibelsőt a nudista strandnak. Ingyen belépőt kaptál egész évre!Miután végeztél a szántással, bekopogtál a tanyára a pénzedért. Egy 70 éves fogatlan nyanya nyitott ajtót, aki először a testével akart fizetni.
       16 Pálinka  

2023. NOVEMBER 15.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

00:43 Génkezelt kukoricát reggeliztél, nehezen volt szíved beszántani a testvéreket.

04:45 Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.

07:02 Részt vettél a 6691. Flúgos futamon és 4. lettél.

15:01 Orbán Jóska meg volt elégedve a munkáddal, ezért behívott pálinkázni.

Génkezelt kukoricát reggeliztél, nehezen volt szíved beszántani a testvéreket.Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.Orbán Jóska meg volt elégedve a munkáddal, ezért behívott pálinkázni.
       20+ Pálinka  

2023. NOVEMBER 14.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

00:56 Vidám a munka, ha System of a down Sugar című számára forgatod ki a cukorrépát.

06:12 A szántás után kicsit becsíptél. Hazafelé menet, miközben az ágyékodat vakartad, áthajtottál a traktoroddal Sanyi bá biciklijén. Adtál neki 50 eurót, hogy ne szóljon a rendőröknek. Amúgy jól mulattál az eseten. Az öreg kevésbé, mert nem tudott időben hazaérni és ezért le kellett feküdnie az asszonnyal.

14:43 Adrienn a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.

16:52 Részt vettél a 6690. Szántó Kán futamon és kiestél.

19:34 Sportot akartál hallgatni, ezért ráhangoltad a rádiós magnódat a Reál Margitra. Olyan szinten ráhangolódtál, hogy majdnem elgázoltál egy kukoricás szélén lézengő tehenet.

Vidám a munka, ha System of a down Sugar című számára forgatod ki a cukorrépát.A szántás után kicsit becsíptél. Hazafelé menet, miközben az ágyékodat vakartad, áthajtottál a traktoroddal Sanyi bá biciklijén. Adtál neki 50 eurót, hogy ne szóljon a rendőröknek. Amúgy jól mulattál az eseten. Az öreg kevésbé, mert nem tudott időben hazaérni és ezért le kellett feküdnie az asszonnyal.Adrienn a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.
       12 Pálinka  

2023. NOVEMBER 13.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

01:45 Tóth Guszti kedvenc háziállata (Lüszi, a viszketős csikó) szántás közben sajnálatos módon beszaladt a traktor alá. Még időben észrevetted, ezért Alpár, az állatorvos még meg tudta menteni, viszont neked kellett kifizetned a doktort.

07:12 Részt vettél a 6688. Kukoricza János futamon és 6. lettél.

15:12 Már épp begurultál volna Dóri néni igen silányan bevetett kölesföldjébe, mikor a birtok határán egy csupasz zöld hátsót pillantottál meg. A biztonság kedvéért leszálltál a gépezetről és közelebb mentél megnézni, mi a rosseb lehet ez... egy földönkívülit evett ide az avas fene?! Akárhogy is, rohadtul berágtál, mit pucérkodik itt, így nekiadtad a tyúkszaros nadrágodat. Az ufó sem maradt hálátlan, 60 eurót csúsztatott a mellényzsebedbe.

15:13 Szemtanúja lehettél özvegy Mártonné, csecsemőtecsői slágergyáros legújabb klipjének, A határban nincsen határ forgatásának. Tetszett!

Tóth Guszti kedvenc háziállata (Lüszi, a viszketős csikó) szántás közben sajnálatos módon beszaladt a traktor alá. Még időben észrevetted, ezért Alpár, az állatorvos még meg tudta menteni, viszont neked kellett kifizetned a doktort.
       8 Pálinka         1 Rövid   

2023. NOVEMBER 12.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

03:05 Szántás közben elleptek a hangyák. Hogy rohadnának meg!

16:42 Adományoztál egy gumibelsőt a nudista strandnak. Ingyen belépőt kaptál egész évre!

Szántás közben elleptek a hangyák. Hogy rohadnának meg!Adományoztál egy gumibelsőt a nudista strandnak. Ingyen belépőt kaptál egész évre!
       11 Pálinka  

2023. NOVEMBER 11.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

01:45 Munkagépeddel véletlenül felnyársaltad a csüngő hasú Viki néni kedvenc parókáját, ezért a büntetésed egy háztartástan óra az Aranyifjak öregek otthona előadásában.

08:02 Részt vettél a 6685. Gyorsulási versenyen és 6. lettél.

17:27 Reggel észlelted, hogy a két hátsó kerék eltűnt. Később derült fény rá, hogy Greenpeace aktivisták abba ültettek virágokat az ovi elé.

18:32 Részt vettél a 6686. Death Rally futamon és kiestél.

23:00 Segítettél a rossz hátú Fekete gazdának fát hordani, de a végén a te hátad is piszkosul beállt.

Munkagépeddel véletlenül felnyársaltad a csüngő hasú Viki néni kedvenc parókáját, ezért a büntetésed egy háztartástan óra az Aranyifjak öregek otthona előadásában.
       6 Pálinka         1 Bor          2 Rövid   

2023. NOVEMBER 10.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

00:15 Bakos Misi bácsinak nem volt elég pénze, ezért a hátralékot egy rekesz sörrel fizette ki. Nyereményjátékos Arany Átok! Az egyik üveg sörben 20 euró volt.

04:21 A szántás után kicsit becsíptél. Hazafelé menet, miközben az ágyékodat vakartad, áthajtottál a traktoroddal Roland bá biciklijén. Adtál neki 50 eurót, hogy ne szóljon a rendőröknek. Amúgy jól mulattál az eseten. Az öreg kevésbé, mert nem tudott időben hazaérni és ezért le kellett feküdnie az asszonnyal.

05:42 Részt vettél a 6683. Ázott Krumpliföld futamon és 8. lettél.

17:14 Pál Levente őrmester meglátta, ahogy iszol szántás közben. Meg kellett kínálnod.

Bakos Misi bácsinak nem volt elég pénze, ezért a hátralékot egy rekesz sörrel fizette ki.
Nyereményjátékos Arany Átok! Az egyik üveg sörben 20 euró volt.A szántás után kicsit becsíptél. Hazafelé menet, miközben az ágyékodat vakartad, áthajtottál a traktoroddal Roland bá biciklijén. Adtál neki 50 eurót, hogy ne szóljon a rendőröknek. Amúgy jól mulattál az eseten. Az öreg kevésbé, mert nem tudott időben hazaérni és ezért le kellett feküdnie az asszonnyal.Pál Levente őrmester meglátta, ahogy iszol szántás közben. Meg kellett kínálnod.
       7 Pálinka  

2023. NOVEMBER 9.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

01:51 Szántás közben az eke egy bombát forgatott ki! Még szerencse, hogy hatástalan. A kocsmában Jenő, a fegyverbuzi 50 eurót adott érte.

15:12 Nem jött vissza a szerelőtől az eke. Kornél azt mondta azért, mert: "Meg kék mérni eztet a kónuszt, mer` be kell applikálni a gezmák lendhajtás forgási sebességét a turbóhengerhez. Oszt` sehun sem tanálom a sublert!" Kénytelen voltál lóval szántani.

19:59 Bakos Ottó, a szántást megrendelő úgy néz ki, mint Gyurcsány Ferenc cicanaciban, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést. Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.

Szántás közben az eke egy bombát forgatott ki! Még szerencse, hogy hatástalan. A kocsmában Jenő, a fegyverbuzi 50 eurót adott érte.Bakos Ottó, a szántást megrendelő  úgy néz ki, mint Gyurcsány Ferenc cicanaciban, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést.
Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.
       8 Pálinka         1 Keserű          1 Rövid   

2023. NOVEMBER 8.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

02:38 Lengyel Csongor kedvenc háziállata (Vanda, a szuka) szántás közben sajnálatos módon beszaladt a traktor alá. Még időben észrevetted, ezért Dávid, az állatorvos még meg tudta menteni, viszont neked kellett kifizetned a doktort.

07:02 Részt vettél a 6680. Bűzösvárosi viadal futamon és 3. lettél.

17:01 Másnaposan mentél szántani, és véletlenül hashajtót vettél be fájdalomcsillapító helyett. Gyakran rád jött a szapora, amit ki is tettél a kukoricásban, aztán a gazda gyógysöre helyrehozta az emésztésed.

17:42 Részt vettél a 6681. Alka Ida futamon és ütköztél.

Lengyel Csongor kedvenc háziállata (Vanda, a szuka) szántás közben sajnálatos módon beszaladt a traktor alá. Még időben észrevetted, ezért Dávid, az állatorvos még meg tudta menteni, viszont neked kellett kifizetned a doktort.
       6 Pálinka  

2023. NOVEMBER 7.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

01:52 Szemtanúja lehettél özvegy Viliné, csecsemőtecsői slágergyáros legújabb klipjének, A határban nincsen határ forgatásának. Tetszett!

15:02 Szántás közben az eke egy bombát forgatott ki! Még szerencse, hogy hatástalan. A kocsmában Géza, a fegyverbuzi 50 eurót adott érte.

Szántás közben az eke egy bombát forgatott ki! Még szerencse, hogy hatástalan. A kocsmában Géza, a fegyverbuzi 50 eurót adott érte.
  2 Sör          3 Pálinka  

2023. NOVEMBER 6.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

15:10 A szántás után kicsit becsíptél. Hazafelé menet, miközben az ágyékodat vakartad, áthajtottál a traktoroddal Döme bá biciklijén. Adtál neki 50 eurót, hogy ne szóljon a rendőröknek. Amúgy jól mulattál az eseten. Az öreg kevésbé, mert nem tudott időben hazaérni és ezért le kellett feküdnie az asszonnyal.

19:27 Lestoppolt két mosolygós holland turista, elvitted őket a szántóföld végéig.

A szántás után kicsit becsíptél. Hazafelé menet, miközben az ágyékodat vakartad, áthajtottál a traktoroddal Döme bá biciklijén. Adtál neki 50 eurót, hogy ne szóljon a rendőröknek. Amúgy jól mulattál az eseten. Az öreg kevésbé, mert nem tudott időben hazaérni és ezért le kellett feküdnie az asszonnyal.
  2 Sör          1 Pálinka         1 Bor   

2023. NOVEMBER 5.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

00:29 Szántás után fejen pattintottad az öreg Tibor félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.

19:02 Részt vettél a 6677. Flúgos futamon és ütköztél.

Szántás után fejen pattintottad az öreg Tibor félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.
       6 Pálinka  

2023. NOVEMBER 4.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

00:47 Szántás közben elleptek a hangyák. Hogy rohadnának meg!

07:33 Evelin a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.

Szántás közben elleptek a hangyák. Hogy rohadnának meg!Evelin a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.
  8 Sör          5 Pálinka  

2023. NOVEMBER 3.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

01:56 Szántás közben átmentél egy borosüvegen és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Gáspár Kornél, a hegedűs, mert ő tehetett a dologról.

16:30 Szántás közben átmentél egy másik traktoron és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Skriba Géza, az ingatlanügynök, mert ő tehetett a dologról.

20:43 Lestoppolt két mosolygós holland turista, elvitted őket a szántóföld végéig.

22:22 Részt vettél a 6674. Gyorsulási versenyen és 7. lettél.

Szántás közben átmentél egy borosüvegen és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Gáspár Kornél, a hegedűs, mert ő tehetett a dologról. Szántás közben átmentél egy másik traktoron és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Skriba Géza, az ingatlanügynök, mert ő tehetett a dologról.
  7 Sör          1 Pálinka         4 Bor   

2023. NOVEMBER 2.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

02:10 Hazaköltözött a kocsmáros lánya, Virág Marcsi. A szerelőműhelyben megtartott szépségversenyen tarolt. Fényképe azóta a traktorod ékessége.

16:52 Részt vettél a 6672. Ázott Krumpliföld futamon és 12. lettél.

       7 Bor   

2023. NOVEMBER 1.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

00:01 Az október havi bajnokságon 60 ponttal a 11. helyezést érted el.

00:39 Szemtanúja lehettél özvegy Arnoldné, csecsemőtecsői slágergyáros legújabb klipjének, A határban nincsen határ forgatásának. Tetszett!

14:03 Kicsit darabos volt az IFA-ból leszívott gázolaj, nem végeztél sötétedésig.

15:22 Részt vettél a 6671. Kinyír a kanyar! futamon és 7. lettél.

20:29 Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.

20:30 Ancsa a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.

Kicsit darabos volt az IFA-ból leszívott gázolaj, nem végeztél sötétedésig.Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.Ancsa a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.
       6 Bor   

2023. OKTÓBER 31.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

13:27 Szántás közben elleptek a hangyák. Hogy rohadnának meg!

14:12 Részt vettél a 6669. Kankó Pista futamon és 6. lettél.

Szántás közben elleptek a hangyák. Hogy rohadnának meg!
       9 Bor   

2023. OKTÓBER 30.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

04:05 Véletlen áthajtottál a gazda fiának csúzliján. Arnold, a szomszéd bőségesen meg is jutalmazott hőstettedért.

07:52 Részt vettél a 6667. Szartona 500 futamon és 4. lettél.

23:12 Részt vettél a 6668. John D. a mocsokban futamon és 10. lettél.

23:20 Szántás közben átmentél egy fagyott vastagkolbászon és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Végh Sanyi, a napszámos, mert ő tehetett a dologról.

Szántás közben átmentél egy fagyott vastagkolbászon és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Végh Sanyi, a napszámos, mert ő tehetett a dologról.
       8 Bor   

2023. OKTÓBER 29.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

02:19 Génkezelt kukoricát reggeliztél, nehezen volt szíved beszántani a testvéreket.

05:24 Szántás közben elleptek a hangyák. Hogy rohadnának meg!

11:12 Részt vettél a 6666. Bűzösvárosi viadal futamon és 4. lettél.

18:40 Új kilátókat és lomboronasétányt kezdtek el építeni a szomszéd falu szántóföldjére. Téged kértek meg, hogy hordd ki a fát az építéshez. Nem vagy benne biztos, hogy láttál már egyszerre ennyi eurót.

Génkezelt kukoricát reggeliztél, nehezen volt szíved beszántani a testvéreket.Szántás közben elleptek a hangyák. Hogy rohadnának meg!
       4 Bor   

2023. OKTÓBER 28.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

22:27 Vörös Viktor, a szántást megrendelő úgy néz ki, mint Zámbó Jimmy gumicsizmában, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést. Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.

Vörös Viktor, a szántást megrendelő  úgy néz ki, mint Zámbó Jimmy gumicsizmában, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést.
Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.
       5 Bor   

2023. OKTÓBER 27.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

02:21 Adományoztál egy gumibelsőt a nudista strandnak. Ingyen belépőt kaptál egész évre!

10:12 Részt vettél a 6663. Nyolcas derby futamon és 4. lettél.

15:55 Orbán Feri kedvenc háziállata (Zimány Linda, a vidám koca) szántás közben beszorult az eke alá és későn vetted észre, elég durván kilapult. A gazda habzó szájjal tépte a haját, mert ez az állat volt a lelki társa.

Adományoztál egy gumibelsőt a nudista strandnak. Ingyen belépőt kaptál egész évre!Orbán Feri kedvenc háziállata (Zimány Linda, a vidám koca) szántás közben beszorult az eke alá és későn vetted észre, elég durván kilapult. A gazda habzó szájjal tépte a haját, mert ez az állat volt a lelki társa.
       1 Pálinka         10 Bor   

2023. OKTÓBER 26.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

00:52 Addig-addig hangosítottad az Édes Piroskámat, míg rád nem szervezett az ártányosi polgármester egy színvonalas falunapot.

05:31 A kocsmáros nagy csöcsű lánya vitte ki neked a szántóföldre a Kancsó Kincsét, de ha már ott volt, nem volt rest, megmutatta a saját kincsét is. Este, mikor betértél a kocsmába a kocsmáros fizetett két kört neked, mert ilyen jól még sosem HÚZTAD meg a FÖLDJÉT.

15:11 Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.

17:32 Részt vettél a 6662. Szántó Kán futamon és 10. lettél.

Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.
       8 Bor   

2023. OKTÓBER 25.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

00:53 Véletlen áthajtottál a gazda fiának csúzliján. Ákos, a szomszéd bőségesen meg is jutalmazott hőstettedért.

05:04 Halász Tóni meg volt elégedve a munkáddal, ezért megveregette a vállad.

Halász Tóni meg volt elégedve a munkáddal, ezért megveregette a vállad.
       10 Bor          1 Rövid   

2023. OKTÓBER 24.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

03:23 Irma néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

19:11 Esztike a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.

19:12 Részt vettél a 6659. HungAGROring futamon és 8. lettél.

Irma néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.Esztike a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.
  3 Sör          8 Bor   

2023. OKTÓBER 23.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

00:31 Teljesítményt értél el: Igyál egy nap 20 sört!

01:03 Szántás közben belementél egy nagy adag szarba, amit Faragó Feri kedvenc állata, Túró, a pösze tacskó hagyott ott. Ezután beleragadt egy nyaklánc, amit munka után megtaláltál, megmostad és bevitted a házba. A gazda lánya, Jucus kiugrott a bőréből, mert ezt kereste hónapok óta és egyből a nyakába vette. Köszönetképp kaptál tőle egy nyelves csókot. Egy fancsali mosollyal nyugtáztad a dolgot, aztán siettél haza fogat mosni.

05:31 Kicsit darabos volt az IFA-ból leszívott gázolaj, nem végeztél sötétedésig.

05:42 Részt vettél a 6657. Kankó Pista futamon és 5. lettél.

15:08 Segítettél a rossz hátú Sánta gazdának fát hordani, de a végén a te hátad is piszkosul beállt.

18:52 Részt vettél a 6658. Alka Ida futamon és ütköztél.

22:57 Kicsit darabos volt az IFA-ból leszívott gázolaj, nem végeztél sötétedésig.

Szántás közben belementél egy nagy adag szarba, amit Faragó Feri kedvenc állata, Túró, a pösze tacskó hagyott ott. Ezután beleragadt egy nyaklánc, amit munka után megtaláltál, megmostad és bevitted a házba. A gazda lánya, Jucus kiugrott a bőréből, mert ezt kereste hónapok óta és egyből a nyakába vette. Köszönetképp kaptál tőle egy nyelves csókot. Egy fancsali mosollyal nyugtáztad a dolgot, aztán siettél haza fogat mosni.Kicsit darabos volt az IFA-ból leszívott gázolaj, nem végeztél sötétedésig.Kicsit darabos volt az IFA-ból leszívott gázolaj, nem végeztél sötétedésig.
  20+ Sör          1 Pálinka         11 Bor   

2023. OKTÓBER 22.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

01:15 Szántás után fejen pattintottad az öreg Erik félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.

16:38 Hagyományőrző szántóversenyt rendeztetek az ivócimborákkal zárás után. Megnyerted, így 10 percig tarthattad Vaskos Irma jobb mellét!

19:00 Pali segített hányni a kocsma udvarán.

20:59 Már épp begurultál volna Zsuzsi néni igen silányan bevetett kölesföldjébe, mikor a birtok határán egy csupasz zöld hátsót pillantottál meg. A biztonság kedvéért leszálltál a gépezetről és közelebb mentél megnézni, mi a rosseb lehet ez... egy földönkívülit evett ide az avas fene?! Akárhogy is, rohadtul berágtál, mit pucérkodik itt, így nekiadtad a tyúkszaros nadrágodat. Az ufó sem maradt hálátlan, 60 eurót csúsztatott a mellényzsebedbe.

Szántás után fejen pattintottad az öreg Erik félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.Hagyományőrző szántóversenyt rendeztetek az ivócimborákkal zárás után. Megnyerted, így 10 percig tarthattad Vaskos Irma jobb mellét!
       8 Bor   

2023. OKTÓBER 21.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

05:42 Részt vettél a 6654. Szartona 500 futamon és 7. lettél.

07:13 A macska rúgja meg! Kifordítottál egy világháborús taposóaknát! A tűzszerészek kiérkezéséig Gyuszi bá megkínált egy kupicával.

16:22 9 eurót buktál tippmixen. Azt a büdös szőlőlével átitatott, macskaszaros, tetves, demjénrózsihajú úristenit neki!

17:02 Részt vettél a 6655. Bűzösvárosi viadal futamon és 1. lettél.

20:43 Sári néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

A macska rúgja meg!
Kifordítottál egy világháborús taposóaknát!
A tűzszerészek kiérkezéséig Gyuszi bá megkínált egy kupicával.9 eurót buktál tippmixen. Azt a büdös szőlőlével átitatott, macskaszaros, tetves, demjénrózsihajú úristenit neki!Sári néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.
  1 Sör          13 Bor          2 Rövid   

2023. OKTÓBER 20.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

03:47 Bementél ultizni a kocsmába és elnyerted a rozmárfogú Fekete Karcsi pénzét, 40 eurót. Bánatában összetört a fejeden egy sörösüveget. Nebasszamár!

03:48 Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.

23:12 Fele annyi idő alatt végeztél és a gazda, Novák András nem volt otthon, úgyhogy a lánya, Sári hátrahívott a ház mögé. Fél órán át hemperegtetek a szalmában meztelenül. Pontosabban a gumicsizmád végig rajtad maradt.

Bementél ultizni a kocsmába és elnyerted a rozmárfogú Fekete Karcsi pénzét, 40 eurót. Bánatában összetört a fejeden egy sörösüveget. Nebasszamár!Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.Fele annyi idő alatt végeztél és a gazda, Novák András nem volt otthon, úgyhogy a lánya, Sári hátrahívott a ház mögé. Fél órán át hemperegtetek a szalmában meztelenül. Pontosabban a gumicsizmád végig rajtad maradt.
       5 Bor          1 Rövid   

2023. OKTÓBER 19.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

00:28 Szántás közben belement a szemedbe egy kanszúnyog. A kurva anyját!

05:06 Kicsit darabos volt az IFA-ból leszívott gázolaj, nem végeztél sötétedésig.

09:22 Részt vettél a 6651. Szántó Kán futamon és 11. lettél.

17:42 Részt vettél a 6652. Nyolcas derby futamon és 2. lettél.

Szántás közben belement a szemedbe egy kanszúnyog. A kurva anyját!Kicsit darabos volt az IFA-ból leszívott gázolaj, nem végeztél sötétedésig.
  1 Sör          12 Bor          3 Rövid   

2023. OKTÓBER 18.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

01:07 Takács Kálmán kedvenc háziállata (Márton, a lúd) szántás közben beszorult az eke alá és későn vetted észre, elég durván kilapult. A gazda habzó szájjal tépte a haját, mert ez az állat volt a lelki társa.

05:42 Részt vettél a 6649. Fortuna futamon és 7. lettél.

07:01 Teca néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

15:11 Jucus néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

Takács Kálmán kedvenc háziállata (Márton, a lúd) szántás közben beszorult az eke alá és későn vetted észre, elég durván kilapult. A gazda habzó szájjal tépte a haját, mert ez az állat volt a lelki társa.Teca néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.Jucus néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.
       7 Bor   

2023. OKTÓBER 17.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

00:13 Véletlen áthajtottál a gazda fiának csúzliján. Miska, a szomszéd bőségesen meg is jutalmazott hőstettedért.

04:36 Elaludtál a szántás elején, egész nap egyenesen mentél.

09:02 Részt vettél a 6648. HungAGROring futamon és 8. lettél.

20:10 Zsuzsi a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.

Elaludtál a szántás elején, egész nap egyenesen mentél.Zsuzsi a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.
       7 Bor   

2023. OKTÓBER 16.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

01:47 Szántás közben a gazda felesége megkínált egy korsó sörrel. A meleg elől bemenekültetek a házba és egyenesen a hálószobáig jutottatok. Az akció után vetted észre hogy a szomszédban szántó hullarészeg Sanyi már a te részedet is megszántotta!

Szántás közben a gazda felesége megkínált egy korsó sörrel. A meleg elől bemenekültetek a házba és egyenesen a hálószobáig jutottatok. Az akció után vetted észre hogy a szomszédban szántó hullarészeg Sanyi már a te részedet is megszántotta!
       1 Pálinka         10 Bor   

2023. OKTÓBER 15.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

02:45 Zsófi a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.

17:13 Reggel melegíted a traktort, amikor a szomszéd bekiabál a fülkébe, hogy csináld meg az asszony kiskertjét. Mondtad volna a nyomorultnak, hogy kiskertekkel nem érsz rá tökölni, de elrohant dolgozni. Átballagtál a szomszédasszonyhoz, hogy ne legyen harag. "A kiskerted ügyében jöttem!" Se szó, se beszéd letolta a bugyit! Jól meg is művelted. Késő délután a kertet is felszántottad.

21:22 Részt vettél a 6646. Gyorsulási versenyen és kiestél.

Zsófi a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.
  2 Sör          6 Bor   

2023. OKTÓBER 14.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

02:11 Szántásba menet elütöttél egy őzgidát. Finom pörköltet főztél belőle, na meg készíttettél egy fasza bőrkabátot, abban mentél kocsmába.

06:11 Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.

13:12 Részt vettél a 6644. Bűzösvárosi viadal futamon és 2. lettél.

17:50 Józan Pepe meg volt elégedve a munkáddal, ezért megveregette a vállad.

Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.Józan Pepe meg volt elégedve a munkáddal, ezért megveregette a vállad.
       8 Bor   

2023. OKTÓBER 13.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

01:58 Este, miután végeztél a szántással a határban, megpillantottál egy bordó zsigulit. Gondoltad, jobban szemügyre veszed a dolgot, nehogy megint a rezesek égessék a kábelt, de ahogy közelebb értél, látod ám, hogy a polgármester fia vadul pajszerolja a falu legotrombább nőjét. A srác nem volt rest, hogy az incidens titokban maradjon. Egy szabad szemmel is jól látható összeget tett eléd.

06:52 Részt vettél a 6642. Flúgos futamon és 6. lettél.

22:09 Éva a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.

Éva a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.
  1 Sör          9 Bor   

2023. OKTÓBER 12.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

00:36 A kocsmába belépve fiatal pesti récéket pillantottál meg. Azt kérték, ülj le közéjük mert antropológiás egyetemisták, azt´ megmutathatnád, mi az a terepmunka. Tetszett neked a felállás, hiszen olyan hosszú volt a combjuk, mint a kaszáspóknak, és néhány baracklikőr után ők is oldottabbá váltak. Elmagyaráztad hát, mi az a terepmunka.

06:02 Részt vettél a 6640. Szartona 500 futamon és 6. lettél.

15:11 Szántás közben átmentél egy nagyon száraz kenyérhéjon és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Magyar Samu, az alkoholista, mert ő tehetett a dologról.

21:24 A szántás után Vona Fecó elhívott a szomszéd faluba, mert úgy hallotta, hogy új csocsóasztalt vett a kocsma, ki kéne próbálni. Miután már negyedszer is győztetek a helyiek ellen, feszült lett a légkör, mindenki ellenetek akart kiállni. Egy ponton jobbnak láttátok, ha távoztok, úgyhogy pisiszünetre hivatkozva kisurrantatok a kocsmából. A visszapillantó tükörből láttad, ahogy jónéhányan dühösen rontanak ki az ajtón, de nem értek utol.

Szántás közben átmentél egy nagyon száraz kenyérhéjon és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Magyar Samu, az alkoholista, mert ő tehetett a dologról.
       1 Pálinka         1 Keserű          7 Bor          2 Rövid   

2023. OKTÓBER 11.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

00:37 Segítettél a rossz hátú Tóth gazdának fát hordani, de a végén a te hátad is piszkosul beállt.

07:22 Részt vettél a 6639. Fedák Sári futamon és 9. lettél.

18:34 Nem jött vissza a szerelőtől az eke. Szabi azt mondta azért, mert: "Meg kék mérni eztet a kónuszt, mer` be kell applikálni a gezmák lendhajtás forgási sebességét a turbóhengerhez. Oszt` sehun sem tanálom a sublert!" Kénytelen voltál lóval szántani.

18:35 Pali segített hányni a kocsma udvarán.

19:01 Teljesítményt értél el: Hányj a kocsma udvarán!

       16 Bor   

2023. OKTÓBER 10.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

00:23 Adományoztál egy gumibelsőt a nudista strandnak. Ingyen belépőt kaptál egész évre!

04:30 A szomszéd Elemér bácsi tanyáját halála után a Skóciából hazánkba másságuk miatt száműzött Paddy és Alistair vette meg. Miközben keményen dolgoztál, megállítottak és kaptál tőlük egy meghívót az esküvőjükre, melyet jövő héten tartanak. Bár vonakodtál, munka után segítettél nekik felállítani egy kis kápolnát az udvaron, ezért egy skót szoknyával és 50 euróval jutalmaztak.

13:43 Váradi Lajos, a hobby-traktoros kórista egész napi kukoricavetést követően hazafelé pöfögött traktorján. A nagy melegre való tekintettel egész nap kellő mennyiségű folyadékot fogyasztott, ennek következtében lanyhult a figyelme, és a kocsma előtt parkoló traktorodba tolatott. A helyszínen tartózkodó Pötörke őrmester látványától bepánikolt. Hogy megússza a büntetést, mindenkit megvesztegetett a demizson vörösborral, amit a gazdától kapott a szántás fejében. A traktorodban keletkezett kárért 100 euróval kárpótolt.

18:45 Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.

Adományoztál egy gumibelsőt a nudista strandnak. Ingyen belépőt kaptál egész évre!Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.
       10 Bor   

2023. OKTÓBER 9.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

02:15 Szántás közben átmentél egy nagyon száraz kenyérhéjon és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Vörös Samu, a kocsmáros, mert ő tehetett a dologról.

18:03 Úgy berúgtál tegnap, hogy először nem Orbán Zsiráf, hanem a szomszédja telkét szántottad fel.

20:22 Részt vettél a 6637. Fortuna futamon és 5. lettél.

Szántás közben átmentél egy nagyon száraz kenyérhéjon és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Vörös Samu, a kocsmáros, mert ő tehetett a dologról. Úgy berúgtál tegnap, hogy először nem Orbán Zsiráf, hanem a szomszédja telkét szántottad fel.
       9 Bor   

2023. OKTÓBER 8.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

05:39 Munkagépeddel véletlenül felnyársaltad a kampós orrú Sári néni kedvenc parókáját, ezért a büntetésed egy háztartástan óra az Aranyifjak öregek otthona előadásában.

07:02 Részt vettél a 6634. John D. a mocsokban futamon és 5. lettél.

18:42 Részt vettél a 6635. Gyorsulási versenyen és 8. lettél.

21:48 Szántás közben az eke egy bombát forgatott ki! Még szerencse, hogy hatástalan. A kocsmában Attila, a fegyverbuzi 50 eurót adott érte.

Munkagépeddel véletlenül felnyársaltad a kampós orrú Sári néni kedvenc parókáját, ezért a büntetésed egy háztartástan óra az Aranyifjak öregek otthona előadásában.Szántás közben az eke egy bombát forgatott ki! Még szerencse, hogy hatástalan. A kocsmában Attila, a fegyverbuzi 50 eurót adott érte.
       7 Bor   

2023. OKTÓBER 7.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

02:39 Reggel melegíted a traktort, amikor a szomszéd bekiabál a fülkébe, hogy csináld meg az asszony kiskertjét. Mondtad volna a nyomorultnak, hogy kiskertekkel nem érsz rá tökölni, de elrohant dolgozni. Átballagtál a szomszédasszonyhoz, hogy ne legyen harag. "A kiskerted ügyében jöttem!" Se szó, se beszéd letolta a bugyit! Jól meg is művelted. Késő délután a kertet is felszántottad.

16:15 Lestoppolt két mosolygós holland turista, elvitted őket a szántóföld végéig.

       10 Bor   

2023. OKTÓBER 6.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

01:34 Vivien néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

05:42 Részt vettél a 6631. Flúgos futamon és 9. lettél.

17:42 Részt vettél a 6632. Kankó Pista futamon és 6. lettél.

Vivien néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.
  2 Sör          2 Pálinka         2 Keserű          14 Bor          3 Rövid   

2023. OKTÓBER 5.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

01:37 Szántás után Trombitás gazdával megittatok két üveggel a Pusztakotkodácsi Hangszálrobbantóból. Mivel a gazda teljesen kidőlt, a lánya kísért el a pajtáig és egész éjszaka hemperegtetek a bálák között.

02:01 Teljesítményt értél el: Érj el 60 különböző eseményt!

06:04 Bementél ultizni a kocsmába és elvesztettél 20 eurót. Nebasszamár!

15:02 Lestoppolt két mosolygós holland turista, elvitted őket a szántóföld végéig.

20:43 Már épp begurultál volna Éva néni igen silányan bevetett kölesföldjébe, mikor a birtok határán egy csupasz zöld hátsót pillantottál meg. A biztonság kedvéért leszálltál a gépezetről és közelebb mentél megnézni, mi a rosseb lehet ez... egy földönkívülit evett ide az avas fene?! Akárhogy is, rohadtul berágtál, mit pucérkodik itt, így nekiadtad a tyúkszaros nadrágodat. Az ufó sem maradt hálátlan, 60 eurót csúsztatott a mellényzsebedbe.

Bementél ultizni a kocsmába és elvesztettél 20 eurót. Nebasszamár!
       8 Bor   

2023. OKTÓBER 4.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

03:41 Reggel melegíted a traktort, amikor a szomszéd bekiabál a fülkébe, hogy csináld meg az asszony kiskertjét. Mondtad volna a nyomorultnak, hogy kiskertekkel nem érsz rá tökölni, de elrohant dolgozni. Átballagtál a szomszédasszonyhoz, hogy ne legyen harag. "A kiskerted ügyében jöttem!" Se szó, se beszéd letolta a bugyit! Jól meg is művelted. Késő délután a kertet is felszántottad.

07:02 Részt vettél a 6628. HungAGROring futamon és 3. lettél.

20:02 Részt vettél a 6629. Szartona 500 futamon és 6. lettél.

       5 Bor   

2023. OKTÓBER 3.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

00:01 Teljesítményt értél el: Igyál egy nap 10 bort!

02:24 A szomszéd telken szántó haverodnak épp szülinapja volt, és addig ittátok a kommersz szeszeket, amíg már nem érdekelt az agrárbetyárkodás.

15:07 Dobos Zsiráf kritizálja a szántási technikád. Miután ötödször szálltál ki miatta a traktorból, mérgedben pofán verted. Megpróbált megfenyegetni a szemétláda, de megmondtad neki, hogy ha egy szót is szól bárkinek is, elszántod a kukoricatorzsákkal együtt. Ezek után már pénzt nem kértél tőle de szerencsére a pofontól kiesett aranyfoga fedezte a munkád bérét.

       2 Pálinka         16 Bor          2 Rövid   

2023. OKTÓBER 2.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

03:07 Elaludtál a szántás elején, egész nap egyenesen mentél.

05:42 Részt vettél a 6625. Alka Ida futamon és 5. lettél.

14:30 Sok volt az erőspaprika, teleszartad a gatyádat. Jim Beam, az üsző nem nézte ezt jó szemmel, de nem tudott mit tenni.

18:42 Részt vettél a 6626. Szántó Kán futamon és 12. lettél.

20:17 Hogy a foslavina temetné be! Kifordítottál egy világháborús taposóaknát! A tűzszerészek kiérkezéséig Arnold bá megkínált egy kupicával.

Elaludtál a szántás elején, egész nap egyenesen mentél.Sok volt az erőspaprika, teleszartad a gatyádat. Jim Beam, az üsző nem nézte ezt jó szemmel, de nem tudott mit tenni.Hogy a foslavina temetné be!
Kifordítottál egy világháborús taposóaknát!
A tűzszerészek kiérkezéséig Arnold bá megkínált egy kupicával.
       4 Pálinka         7 Bor   

2023. OKTÓBER 1.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

00:01 A szeptember havi bajnokságon 41 ponttal a 15. helyezést érted el.

08:12 Részt vettél a 6624. Fortuna futamon és 5. lettél.

14:03 A kocsmáros nagy csöcsű lánya vitte ki neked a szántóföldre a Kancsó Kincsét, de ha már ott volt, nem volt rest, megmutatta a saját kincsét is. Este, mikor betértél a kocsmába a kocsmáros fizetett két kört neked, mert ilyen jól még sosem HÚZTAD meg a FÖLDJÉT.

       10 Pálinka         1 Rövid   

2023. SZEPTEMBER 30.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

04:15 Tengelyig süllyedt a sárba a mezőgép. Azt a nagytalpú kurva istenit neki!

08:30 Lestoppolt két mosolygós holland turista, elvitted őket a szántóföld végéig.

17:18 Maris néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

18:22 Részt vettél a 6623. John D. a mocsokban futamon és 5. lettél.

22:43 Szabó Aurél, a félelmetes nagyon meg volt elégedve a munkáddal, ezért megkínált a házipálinkájából.

Tengelyig süllyedt a sárba a mezőgép. Azt a nagytalpú kurva istenit neki!Maris néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.Szabó Aurél, a félelmetes nagyon meg volt elégedve a munkáddal, ezért megkínált a házipálinkájából.
       13 Pálinka  

2023. SZEPTEMBER 29.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

02:52 Égel Bálint, a szántást megrendelő úgy néz ki, mint egy vén kecske, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést. Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.

07:02 Részt vettél a 6620. Kukoricza János futamon és 7. lettél.

13:32 Részt vettél a 6621. Gyorsulási versenyen és 10. lettél.

19:44 Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!

Égel Bálint, a szántást megrendelő  úgy néz ki, mint egy vén kecske, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést.
Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!
       5 Pálinka  

2023. SZEPTEMBER 28.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

12:19 Kelemen Norbi, a szántást megrendelő úgy néz ki, mint Torgyán József szőke hajjal, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést. Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.

21:17 Ma minden simán ment. Csodálkozol is. Irány a kocsma!

Kelemen Norbi, a szántást megrendelő  úgy néz ki, mint Torgyán József szőke hajjal, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést.
Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.Ma minden simán ment. Csodálkozol is. Irány a kocsma!
       4 Pálinka  

2023. SZEPTEMBER 27.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:19 Segítettél a rossz hátú Gáspár gazdának fát hordani, de a végén a te hátad is piszkosul beállt.

14:02 Részt vettél a 6618. Death Rally futamon és 4. lettél.

       9 Pálinka  

2023. SZEPTEMBER 26.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

07:08 Már épp begurultál volna Vivien néni igen silányan bevetett kölesföldjébe, mikor a birtok határán egy csupasz zöld hátsót pillantottál meg. A biztonság kedvéért leszálltál a gépezetről és közelebb mentél megnézni, mi a rosseb lehet ez... egy földönkívülit evett ide az avas fene?! Akárhogy is, rohadtul berágtál, mit pucérkodik itt, így nekiadtad a tyúkszaros nadrágodat. Az ufó sem maradt hálátlan, 60 eurót csúsztatott a mellényzsebedbe.

12:59 Bementél ultizni a kocsmába és elnyerted a kockafejű Novák Gazsi pénzét, 40 eurót. Bánatában összetört a fejeden egy sörösüveget. Azt a szétrepesztett, szanaszét baszott kurva eget!

19:12 Részt vettél a 6617. Kinyír a kanyar! futamon és 7. lettél.

19:14 Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.

Bementél ultizni a kocsmába és elnyerted a kockafejű Novák Gazsi pénzét, 40 eurót. Bánatában összetört a fejeden egy sörösüveget. Azt a szétrepesztett, szanaszét baszott kurva eget!Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.
       11 Pálinka  

2023. SZEPTEMBER 25.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

06:47 Szántás közben átmentél egy gereblyén és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Deák Fecó, a hazánkba szakadt távolfia, mert ő tehetett a dologról.

08:12 Részt vettél a 6615. Kankó Pista futamon és 7. lettél.

13:22 A szántás után kicsit becsíptél. Hazafelé menet, miközben az ágyékodat vakartad, áthajtottál a traktoroddal Barnabás bá biciklijén. Adtál neki 50 eurót, hogy ne szóljon a rendőröknek. Amúgy jól mulattál az eseten. Az öreg kevésbé, mert nem tudott időben hazaérni és ezért le kellett feküdnie az asszonnyal.

22:01 Teljesítményt értél el: Kapj oklevelet!

Szántás közben átmentél egy gereblyén és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Deák Fecó, a hazánkba szakadt távolfia, mert ő tehetett a dologról. A szántás után kicsit becsíptél. Hazafelé menet, miközben az ágyékodat vakartad, áthajtottál a traktoroddal Barnabás bá biciklijén. Adtál neki 50 eurót, hogy ne szóljon a rendőröknek. Amúgy jól mulattál az eseten. Az öreg kevésbé, mert nem tudott időben hazaérni és ezért le kellett feküdnie az asszonnyal.
       9 Pálinka  

2023. SZEPTEMBER 24.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

07:22 Részt vettél a 6613. HungAGROring futamon és 8. lettél.

12:08 Hazafelé meglátogattad Barnabás bácsi pálinkafőzdéjét. Szerencsére mindig elfelejti, hogy mikor jártál nála utoljára, úgyhogy végigkóstoltatott veled mindent.

13:02 Részt vettél a 6614. Szartona 500 futamon és 9. lettél.

16:43 Már épp begurultál volna Flóra néni igen silányan bevetett kölesföldjébe, mikor a birtok határán egy csupasz zöld hátsót pillantottál meg. A biztonság kedvéért leszálltál a gépezetről és közelebb mentél megnézni, mi a rosseb lehet ez... egy földönkívülit evett ide az avas fene?! Akárhogy is, rohadtul berágtál, mit pucérkodik itt, így nekiadtad a tyúkszaros nadrágodat. Az ufó sem maradt hálátlan, 60 eurót csúsztatott a mellényzsebedbe.

Hazafelé meglátogattad Barnabás bácsi pálinkafőzdéjét. Szerencsére mindig elfelejti, hogy mikor jártál nála utoljára, úgyhogy végigkóstoltatott veled mindent.
       10 Pálinka  

2023. SZEPTEMBER 23.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

07:53 Este, miután végeztél a szántással a határban, megpillantottál egy bordó zsigulit. Gondoltad, jobban szemügyre veszed a dolgot, nehogy megint a rezesek égessék a kábelt, de ahogy közelebb értél, látod ám, hogy a polgármester fia vadul pajszerolja a falu legotrombább nőjét. A srác nem volt rest, hogy az incidens titokban maradjon. Egy szabad szemmel is jól látható összeget tett eléd.

12:19 A szántás után kicsit becsíptél. Hazafelé menet, miközben az ágyékodat vakartad, áthajtottál a traktoroddal Lajos bá biciklijén. Adtál neki 50 eurót, hogy ne szóljon a rendőröknek. Amúgy jól mulattál az eseten. Az öreg kevésbé, mert nem tudott időben hazaérni és ezért le kellett feküdnie az asszonnyal.

16:41 Szántás közben az eke egy bombát forgatott ki! Még szerencse, hogy hatástalan. A kocsmában Pepe, a fegyverbuzi 50 eurót adott érte.

23:54 A szomszéd parcellán egy tank csapat gyakorlatozott, és meghívtak egy kis kocsikázásra, majd az egyik tankot odaadták kipróbálni. Aznap harmadannyi idő alatt végeztél, és azóta tankokkal álmodsz.

A szántás után kicsit becsíptél. Hazafelé menet, miközben az ágyékodat vakartad, áthajtottál a traktoroddal Lajos bá biciklijén. Adtál neki 50 eurót, hogy ne szóljon a rendőröknek. Amúgy jól mulattál az eseten. Az öreg kevésbé, mert nem tudott időben hazaérni és ezért le kellett feküdnie az asszonnyal.Szántás közben az eke egy bombát forgatott ki! Még szerencse, hogy hatástalan. A kocsmában Pepe, a fegyverbuzi 50 eurót adott érte.
       14 Pálinka  

2023. SZEPTEMBER 22.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

07:01 Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.

11:49 Tengelyig süllyedt a sárba a mezőgép. Azt a büdös kettébaszott kurva életbe!

13:12 Részt vettél a 6611. John D. a mocsokban futamon és 2. lettél.

21:01 Teljesítményt értél el: Hívj meg valakit egy italra!

Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.Tengelyig süllyedt a sárba a mezőgép. Azt a büdös kettébaszott kurva életbe!
       13 Pálinka  

2023. SZEPTEMBER 21.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

07:04 Kis Edmund meg volt elégedve a munkáddal, ezért megveregette a vállad.

08:22 Részt vettél a 6609. Kukoricza János futamon és 5. lettél.

11:40 Kiszántottál egy aknát, kivitted a kezedben a szántóföld szélére. Délután jöttek a tűzszerészek, visszavitték középre és felrobbantották. Most ott egy kráter. Holnap reggel ugyanitt.

Kis Edmund meg volt elégedve a munkáddal, ezért megveregette a vállad.Kiszántottál egy aknát, kivitted a kezedben a szántóföld szélére. Délután jöttek a tűzszerészek, visszavitték középre és felrobbantották. Most ott egy kráter. Holnap reggel ugyanitt.
       10 Pálinka  

2023. SZEPTEMBER 20.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

07:25 Szántásból hazafelé Sanyi bát láttad, ahogy kergetőzik a Tyutyu nevű traktorával. Az öreg kaszálta volna a gyepet, de rájött a füttyentés. Kilépett a mezőgépből, közben a könyökével véletlenül megütötte a váltót. Na, a Tyutyu elindult ám hátrafelé, jó fél gázon. Hol Sanyi bá szaladt a Tyutyu után, hol meg a Tyutyu a Sanyi bá után! No, te is odavágódtál segíteni megállítani a fenevadat, de sajna te is csak Sanyi bával szaladtál, hol a Tyutyu előtt, hol a Tyutyu után. Addig-addig, hogy a kis rettenet belevágta magát a legmélyebb gödörbe, és véget ért a játék. Kicibáltad a Tyutyut kötéllel. Sanyi bá hálából meghívott két sörre.

16:52 Részt vettél a 6608. Gyorsulási versenyen és 10. lettél.

17:20 Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.

Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.
  1 Sör          16 Pálinka  

2023. SZEPTEMBER 19.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

06:09 Szántás közben a gazda felesége megkínált egy korsó sörrel. A meleg elől bemenekültetek a házba és egyenesen a hálószobáig jutottatok. Az akció után vetted észre hogy a szomszédban szántó hullarészeg Döme már a te részedet is megszántotta!

06:52 Részt vettél a 6606. Death Rally futamon és 7. lettél.

Szántás közben a gazda felesége megkínált egy korsó sörrel. A meleg elől bemenekültetek a házba és egyenesen a hálószobáig jutottatok. Az akció után vetted észre hogy a szomszédban szántó hullarészeg Döme már a te részedet is megszántotta!
       12 Pálinka  

2023. SZEPTEMBER 18.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

05:42 Részt vettél a 6604. Kankó Pista futamon és 6. lettél.

06:05 Szántás közben átmentél egy Sztálin-szobor darabon és tönkrement a traktorod. A munkát azért kifizette Bognár Viktor, az ingatlanügynök, mert ő tehetett a dologról. Somogyi Sanyi hazavontatott, ez 5 euródba került.

11:22 Részt vettél a 6605. Flúgos futamon és 1. lettél.

11:31 Teljesítményt értél el: Vezess felfokozott versenyszellemmel!

11:31 Teljesítményt értél el: Nyerj futamot!

11:40 Szántás közben átmentél egy vasmacskán és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Borbély Bendegúz, a volt német kém, mert ő tehetett a dologról.

Szántás közben átmentél egy Sztálin-szobor darabon és tönkrement a traktorod. A munkát azért kifizette Bognár Viktor, az ingatlanügynök, mert ő tehetett a dologról.
Somogyi Sanyi hazavontatott, ez 5 euródba került.Szántás közben átmentél egy vasmacskán és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Borbély Bendegúz, a volt német kém, mert ő tehetett a dologról.
       7 Pálinka  

2023. SZEPTEMBER 17.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

00:47 Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.

12:30 Németh Misi, a masiniszta nagyon meg volt elégedve a munkáddal, ezért megkínált a házipálinkájából.

16:52 Tengelyig süllyedt a sárba a mezőgép. A nyavalya essen belé!

Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.Németh Misi, a masiniszta nagyon meg volt elégedve a munkáddal, ezért megkínált a házipálinkájából.Tengelyig süllyedt a sárba a mezőgép. A nyavalya essen belé!
       9 Pálinka  

2023. SZEPTEMBER 16.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

07:15 Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe. Majd eszik este a dög!

12:32 Részt vettél a 6602. Szartona 500 futamon és 8. lettél.

Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe.
Majd eszik este a dög!
       18 Pálinka  

2023. SZEPTEMBER 15.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

09:55 Észrevetted, hogy a szomszédos földeken gabonaköröket készítenek, gyorsan készítettél 8 darab homályos fotót.

18:41 Fazekas Gyuszi kedvenc háziállata (Ödön, a ló) szántás közben sajnálatos módon beszaladt a traktor alá. Még időben észrevetted, ezért Nándor, az állatorvos még meg tudta menteni, viszont neked kellett kifizetned a doktort.

22:42 Részt vettél a 6601. HungAGROring futamon és 6. lettél.

Észrevetted, hogy a szomszédos földeken gabonaköröket készítenek, gyorsan készítettél 8 darab homályos fotót.Fazekas Gyuszi kedvenc háziállata (Ödön, a ló) szántás közben sajnálatos módon beszaladt a traktor alá. Még időben észrevetted, ezért Nándor, az állatorvos még meg tudta menteni, viszont neked kellett kifizetned a doktort.
       17 Pálinka  

2023. SZEPTEMBER 14.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

09:07 Segítettél a rossz hátú Lakatos gazdának fát hordani, de a végén a te hátad is piszkosul beállt.

10:12 Részt vettél a 6599. Bűzösvárosi viadal futamon és 9. lettél.

13:08 Segítettél a rossz hátú Barta gazdának fát hordani, de a végén a te hátad is piszkosul beállt.

       13 Pálinka  

2023. SZEPTEMBER 13.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

00:01 Teljesítményt értél el: Igyál egy nap 25 pálinkát!

05:42 Elaludtál a szántás elején, egész nap egyenesen mentél.

08:42 Részt vettél a 6597. John D. a mocsokban futamon és 9. lettél.

09:53 Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!

14:29 Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.

19:09 Ma minden simán ment. Csodálkozol is. Irány a kocsma!

Elaludtál a szántás elején, egész nap egyenesen mentél.Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.Ma minden simán ment. Csodálkozol is. Irány a kocsma!
       20+ Pálinka  

2023. SZEPTEMBER 12.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

06:07 A szomszéd telken szántó haverodnak épp szülinapja volt, és addig ittátok a kommersz szeszeket, amíg már nem érdekelt az agrárbetyárkodás.

16:52 Részt vettél a 6596. Ázott Krumpliföld futamon és 11. lettél.

19:20 Szántás közben az eke egy papírköteget forgatott ki. 10 eurónyi étkezési utalvány! A kocsmában is elfogadják!

Szántás közben az eke egy papírköteget forgatott ki. 10 eurónyi étkezési utalvány! A kocsmában is elfogadják!
       20 Pálinka  

2023. SZEPTEMBER 11.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

06:07 Hazaköltözött a kocsmáros lánya, Gyalus Magdi. A szerelőműhelyben megtartott szépségversenyen tarolt. Fényképe azóta a traktorod ékessége.

09:32 Részt vettél a 6594. Gyorsulási versenyen és 9. lettél.

18:46 Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe. Majd eszik este a dög!

Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe.
Majd eszik este a dög!
       14 Pálinka         1 Keserű   

2023. SZEPTEMBER 10.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

07:37 Bementél a kocsmába zsírozni és elnyertél Jóska bától 50 eurót. Könyörgött, hogy add vissza neki, különben nem mer hazamenni, mert agyonvágja az asszony. Cserébe teljesen megszerelte a traktorodat.

11:38 14.7 eurót nyertél tippmixen. Jó döntés volt, hogy a Savanyúkáposztákra tettél!

14:01 Teljesítményt értél el: Légy óvatos egy futamon!

16:18 Végh Vili kritizálja a szántási technikád. Miután ötödször szálltál ki miatta a traktorból, mérgedben pofán verted. Megpróbált megfenyegetni a szemétláda, de megmondtad neki, hogy ha egy szót is szól bárkinek is, elszántod a kukoricatorzsákkal együtt. Ezek után már pénzt nem kértél tőle de szerencsére a pofontól kiesett aranyfoga fedezte a munkád bérét.

18:31 Teljesítményt értél el: Fogadj el egy italmeghívást!

19:02 Részt vettél a 6593. Flúgos futamon és 4. lettél.

20:35 Takács Simon meg volt elégedve a munkáddal, ezért munka után megittatok egy rekesz sört. A lánya, Vivien pajkosan rád kacsintott.

Bementél a kocsmába zsírozni és elnyertél Jóska bától 50 eurót. Könyörgött, hogy add vissza neki, különben nem mer hazamenni, mert agyonvágja az asszony. Cserébe teljesen megszerelte a traktorodat.14.7 eurót nyertél tippmixen. Jó döntés volt, hogy a Savanyúkáposztákra tettél!Takács Simon meg volt elégedve a munkáddal, ezért munka után megittatok egy rekesz sört. A lánya, Vivien pajkosan rád kacsintott.
       14 Pálinka  

2023. SZEPTEMBER 9.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

07:07 Szántás közben átmentél egy fagyott vastagkolbászon és tönkrement a traktorod. A munkát azért kifizette Vincze Jaki, a chemtrail-szakértő, mert ő tehetett a dologról. Lengyel Marci hazavontatott, ez 5 euródba került.

11:44 Marcsi a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.

16:16 Gulyás Edmund meg volt elégedve a munkáddal, ezért munka után megittatok egy rekesz sört. A lánya, Betti pajkosan rád kacsintott.

21:03 12 eurót nyertél tippmixen. Jó döntés volt, hogy az LK Bulls-ra tettél!

Szántás közben átmentél egy fagyott vastagkolbászon és tönkrement a traktorod. A munkát azért kifizette Vincze Jaki, a chemtrail-szakértő, mert ő tehetett a dologról.
Lengyel Marci hazavontatott, ez 5 euródba került.Marcsi a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.Gulyás Edmund meg volt elégedve a munkáddal, ezért munka után megittatok egy rekesz sört. A lánya, Betti pajkosan rád kacsintott.12 eurót nyertél tippmixen. Jó döntés volt, hogy az LK Bulls-ra tettél!
  1 Sör          10 Pálinka         1 Rövid   

2023. SZEPTEMBER 8.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

06:13 Este, miután végeztél a szántással a határban, megpillantottál egy bordó zsigulit. Gondoltad, jobban szemügyre veszed a dolgot, nehogy megint a rezesek égessék a kábelt, de ahogy közelebb értél, látod ám, hogy a polgármester fia vadul pajszerolja a falu legotrombább nőjét. A srác nem volt rest, hogy az incidens titokban maradjon. Egy szabad szemmel is jól látható összeget tett eléd.

15:36 Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe. Majd eszik este a dög!

Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe.
Majd eszik este a dög!
       13 Pálinka         1 Rövid   

2023. SZEPTEMBER 7.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

00:01 Teljesítményt értél el: Igyál egy nap 10 pálinkát!

06:05 Szántás közben átmentél egy nagyon száraz kenyérhéjon és tönkrement a traktorod. A munkát azért kifizette Fodor Zsolti, a dermesztő termesztő, mert ő tehetett a dologról. Magyar Zoltán hazavontatott, ez 5 euródba került.

Szántás közben átmentél egy nagyon száraz kenyérhéjon és tönkrement a traktorod. A munkát azért kifizette Fodor Zsolti, a dermesztő termesztő, mert ő tehetett a dologról.
Magyar Zoltán hazavontatott, ez 5 euródba került.
       14 Pálinka  

2023. SZEPTEMBER 6.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

06:04 Betti a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.

10:29 Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.

18:52 Részt vettél a 6587. Fortuna futamon és 6. lettél.

19:26 Szántás közben átmentél egy körömvágó ollón és tönkrement a traktorod. A munkát azért kifizette Faragó Zoltán, a perzekútor, mert ő tehetett a dologról. Lukács Nándor hazavontatott, ez 5 euródba került.

Betti a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.Szántás közben átmentél egy körömvágó ollón és tönkrement a traktorod. A munkát azért kifizette Faragó Zoltán, a perzekútor, mert ő tehetett a dologról.
Lukács Nándor hazavontatott, ez 5 euródba került.
       7 Pálinka  

2023. SZEPTEMBER 5.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

07:16 Szántás közben az eke egy bombát forgatott ki! Még szerencse, hogy hatástalan. A kocsmában Samu, a fegyverbuzi 50 eurót adott érte.

11:46 Égel Ede őrmester meglátta, ahogy iszol szántás közben. Meg kellett kínálnod.

14:22 Részt vettél a 6585. Ázott Krumpliföld futamon és 11. lettél.

14:31 Teljesítményt értél el: Vezess borzasztó versenyszellemmel!

Szántás közben az eke egy bombát forgatott ki! Még szerencse, hogy hatástalan. A kocsmában Samu, a fegyverbuzi 50 eurót adott érte.Égel Ede őrmester meglátta, ahogy iszol szántás közben. Meg kellett kínálnod.
       6 Pálinka  

2023. SZEPTEMBER 4.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

08:00 Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!

12:22 Erzsi néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

12:31 Teljesítményt értél el: Szánts százszor!

23:52 Részt vettél a 6584. John D. a mocsokban futamon és 9. lettél.

Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!Erzsi néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.
       8 Pálinka         3 Rövid   

2023. SZEPTEMBER 3.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

06:52 Sportot akartál hallgatni, ezért ráhangoltad a rádiós magnódat a Veszett Cukorrépa FC-re. Olyan szinten ráhangolódtál, hogy majdnem elgázoltál egy kukoricás szélén lézengő tehenet.

08:52 Részt vettél a 6581. Gyorsulási versenyen és 9. lettél.

14:38 Hajdú Ede kritizálja a szántási technikád. Miután ötödször szálltál ki miatta a traktorból, mérgedben pofán verted. Megpróbált megfenyegetni a szemétláda, de megmondtad neki, hogy ha egy szót is szól bárkinek is, elszántod a kukoricatorzsákkal együtt. Ezek után már pénzt nem kértél tőle de szerencsére a pofontól kiesett aranyfoga fedezte a munkád bérét.

19:36 Szántás közben kifogyott a gázolaj, ezért nem tudtad befejezni.

       3 Pálinka  

2023. SZEPTEMBER 2.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

08:48 A kocsmáros nagy csöcsű lánya vitte ki neked a szántóföldre a Kancsó Kincsét, de ha már ott volt, nem volt rest, megmutatta a saját kincsét is. Este, mikor betértél a kocsmába a kocsmáros fizetett két kört neked, mert ilyen jól még sosem HÚZTAD meg a FÖLDJÉT.

14:32 Részt vettél a 6580. Kankó Pista futamon és ütköztél.

16:40 Szekeres Edmund meg volt elégedve a munkáddal, ezért munka után megittatok egy rekesz sört. A lánya, Kata pajkosan rád kacsintott.

Szekeres Edmund meg volt elégedve a munkáddal, ezért munka után megittatok egy rekesz sört. A lánya, Kata pajkosan rád kacsintott.
       4 Pálinka         2 Keserű   

2023. SZEPTEMBER 1.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

00:01 Az augusztus havi bajnokságon 30 ponttal a 16. helyezést érted el.