TraktorNevelde
Az imént szántott: 80as Mtz
Huha
17. SZINT | 30485 PONT | ORSZÁGOS 35.
Ez itt Huha traktora,
ami már megvan 808 napja
és 1840 alkalommal volt szántani.
Eddig 2 futamot nyert meg.

Felszerelés:
7 soros vaseke, borona, tárcsázó, vetőgép, krumpliszedő, tárcsázó, trágyaleforgató, altalajlazító, mélységállító kerék, 1 tengelyes pótkocsi, tartályos pótkocsi, hidraulika, pohártartó, minibár, rádiós magnó.

Kupák
Oklevél

Produktivitás

H K S C P S V
nov
dec
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
szep
okt
nov
dec

Traktorfutam eredménysorozat

  jan feb már ápr máj jún júl aug szep okt nov dec átlag
 2023            -
 202223 1920        20,7
 2021           3030,0
 2020            -
 2019            -
 2018            -
 2017            -
 2016            -
 2015            -
 2014            -
 2013            -

 

Huha traktor naplója

Tulajdonos: Huha


       9 Pálinka  

2023. DECEMBER 9.

Ma kétszer voltál szántani.

2023. DECEMBER 8.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

04:55 A szántás után kicsit becsíptél. Hazafelé menet, miközben az ágyékodat vakartad, áthajtottál a traktoroddal Tibi bá biciklijén. Adtál neki 50 eurót, hogy ne szóljon a rendőröknek. Amúgy jól mulattál az eseten. Az öreg kevésbé, mert nem tudott időben hazaérni és ezért le kellett feküdnie az asszonnyal.

A szántás után kicsit becsíptél. Hazafelé menet, miközben az ágyékodat vakartad, áthajtottál a traktoroddal Tibi bá biciklijén. Adtál neki 50 eurót, hogy ne szóljon a rendőröknek. Amúgy jól mulattál az eseten. Az öreg kevésbé, mert nem tudott időben hazaérni és ezért le kellett feküdnie az asszonnyal.
       7 Pálinka         2 Bor   

2023. DECEMBER 7.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

07:35 Vali néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

11:52 Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.

Vali néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.
       20 Rövid   

2023. DECEMBER 6.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

04:13 Hazaköltözött a kocsmáros lánya, Szabó Virág. A szerelőműhelyben megtartott szépségversenyen tarolt. Fényképe azóta a traktorod ékessége.

20:35 Meló után úgy berúgtál, hogy rossz irányba kanyarodtál fel a főútra és egy darabig észre se vetted a dolgot.

       8 Pálinka  

2023. DECEMBER 5.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

00:22 Meló után úgy berúgtál, hogy rossz irányba kanyarodtál fel a főútra és egy darabig észre se vetted a dolgot.

07:42 Hazaköltözött a kocsmáros lánya, Balogh Magdi. A szerelőműhelyben megtartott szépségversenyen tarolt. Fényképe azóta a traktorod ékessége.

       20 Keserű   

2023. DECEMBER 4.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

03:54 Flóra néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

03:56 A kocsmáros nagy csöcsű lánya vitte ki neked a szántóföldre a Kancsó Kincsét, de ha már ott volt, nem volt rest, megmutatta a saját kincsét is. Este, mikor betértél a kocsmába a kocsmáros fizetett két kört neked, mert ilyen jól még sosem HÚZTAD meg a FÖLDJÉT.

12:17 Kihúztad Endre, az ács kocsiját a sárból, hálából elcsent neked egy üveggel az apósa pálinkájából.

Flóra néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.Kihúztad Endre, az ács kocsiját a sárból, hálából elcsent neked egy üveggel az apósa pálinkájából.

2023. DECEMBER 3.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

19:13 Tengelyig süllyedt a sárba a mezőgép. A macska rúgja meg!

Tengelyig süllyedt a sárba a mezőgép. A macska rúgja meg!
       7 Rövid   

2023. DECEMBER 2.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

07:13 Szántás közben az eke egy papírköteget forgatott ki. 5 eurónyi étkezési utalvány! A kocsmában is elfogadják!

12:42 Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.

Szántás közben az eke egy papírköteget forgatott ki. 5 eurónyi étkezési utalvány! A kocsmában is elfogadják!Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.

2023. DECEMBER 1.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

07:35 Sportot akartál hallgatni, ezért ráhangoltad a rádiós magnódat a Lipcsei Forever Unitedre. Olyan szinten ráhangolódtál, hogy majdnem elgázoltál egy kukoricás szélén lézengő tehenet.

       8 Pálinka  

2023. NOVEMBER 30.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

08:01 Sportot akartál hallgatni, ezért ráhangoltad a rádiós magnódat a Kukások Egyesületére. Olyan szinten ráhangolódtál, hogy majdnem elgázoltál egy kukoricás szélén lézengő tehenet.

       7 Rövid   

2023. NOVEMBER 29.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

04:25 33.3 eurót buktál tippmixen. Hogy az a rongyosfaszú, seggberakott öregisten lova verné belé a ráncos faszát a földönfutó ingyenkurva öreganyjának abba a kankós bús picsájába!

12:32 Szépen süt a nap, fogynak a hektárok, mikor a szomszéd parcellán Pál Mózes haverod a vadi új csúcsszuper traktorjával nyakig elássa magát. Természetesen odamész és a mezőgéppel könnyedén kihúzod a bajból. A cimborád nem győz hálálkodni, a héten a kocsmában a vendége vagy, amikor megáll a műút szélén egy S600 AMG Merci, a hátsó ajtó kivágódik, és egy ember odarohan hozzátok. Kiderül, ő a csúcs traktor gyártója, és látta a mentésedet. Ott helyben adott 100 eurót, és megesketett, hogy ezt nem árulod el senkinek.

33.3 eurót buktál tippmixen. Hogy az a rongyosfaszú, seggberakott öregisten lova verné belé a ráncos faszát a földönfutó ingyenkurva öreganyjának abba a kankós bús picsájába!
       8 Pálinka  

2023. NOVEMBER 28.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

04:48 Észrevetted, hogy a szomszédos földeken gabonaköröket készítenek, gyorsan készítettél 8 darab homályos fotót.

10:27 Hajdú Ödön kritizálja a szántási technikád. Miután ötödször szálltál ki miatta a traktorból, mérgedben pofán verted. Megpróbált megfenyegetni a szemétláda, de megmondtad neki, hogy ha egy szót is szól bárkinek is, elszántod a kukoricatorzsákkal együtt. Ezek után már pénzt nem kértél tőle de szerencsére a pofontól kiesett aranyfoga fedezte a munkád bérét.

Észrevetted, hogy a szomszédos földeken gabonaköröket készítenek, gyorsan készítettél 8 darab homályos fotót.
       12 Rövid   

2023. NOVEMBER 27.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

02:20 Génkezelt kukoricát reggeliztél, nehezen volt szíved beszántani a testvéreket.

02:22 Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe. Majd eszik este a dög!

11:47 Kiszántottál egy aknát, kivitted a kezedben a szántóföld szélére. Délután jöttek a tűzszerészek, visszavitték középre és felrobbantották. Most ott egy kráter. Holnap reggel ugyanitt.

16:27 Véletlen áthajtottál a gazda fiának csúzliján. Nándor, a szomszéd bőségesen meg is jutalmazott hőstettedért.

20:51 Sok volt az erőspaprika, teleszartad a gatyádat. Juci, a birka nem nézte ezt jó szemmel, de nem tudott mit tenni.

Génkezelt kukoricát reggeliztél, nehezen volt szíved beszántani a testvéreket.Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe.
Majd eszik este a dög!Kiszántottál egy aknát, kivitted a kezedben a szántóföld szélére. Délután jöttek a tűzszerészek, visszavitték középre és felrobbantották. Most ott egy kráter. Holnap reggel ugyanitt.Sok volt az erőspaprika, teleszartad a gatyádat. Juci, a birka nem nézte ezt jó szemmel, de nem tudott mit tenni.

2023. NOVEMBER 26.

Ma egyszer voltál szántani.

2023. NOVEMBER 25.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

12:27 Génkezelt kukoricát reggeliztél, nehezen volt szíved beszántani a testvéreket.

Génkezelt kukoricát reggeliztél, nehezen volt szíved beszántani a testvéreket.
       8 Pálinka  

2023. NOVEMBER 24.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

08:03 Éber Ottó meg volt elégedve a munkáddal, ezért megveregette a vállad.

Éber Ottó meg volt elégedve a munkáddal, ezért megveregette a vállad.
       8 Pálinka  

2023. NOVEMBER 23.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

05:17 Addig-addig hangosítottad az Édes Piroskámat, míg rád nem szervezett az ártányosi polgármester egy színvonalas falunapot.

14:09 Génkezelt kukoricát reggeliztél, nehezen volt szíved beszántani a testvéreket.

Génkezelt kukoricát reggeliztél, nehezen volt szíved beszántani a testvéreket.
       14 Rövid   

2023. NOVEMBER 21.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

05:36 Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.

Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.

2023. NOVEMBER 20.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

04:11 Hogy az a rongyosfaszú, seggberakott öregisten lova verné belé a ráncos faszát a földönfutó ingyenkurva öreganyjának abba a kankós bús picsájába! Kifordítottál egy világháborús taposóaknát! A tűzszerészek kiérkezéséig Marci bá megkínált egy kupicával.

04:11 Zöldbéke aktivisták élő lánccal állták körül a földet, mert Jarjar, a gácsér épp ott alszik a szántó közepén. Azt az ótvarputtonyos pékfaszát! Kénytelen voltál várni, míg továbbáll, ezért később végeztél.

Hogy az a rongyosfaszú, seggberakott öregisten lova verné belé a ráncos faszát a földönfutó ingyenkurva öreganyjának abba a kankós bús picsájába!
Kifordítottál egy világháborús taposóaknát!
A tűzszerészek kiérkezéséig Marci bá megkínált egy kupicával.
       8 Pálinka  

2023. NOVEMBER 18.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

06:08 Szántás közben belement a szemedbe egy kanszúnyog. A kurva anyját!

10:52 Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!

Szántás közben belement a szemedbe egy kanszúnyog. A kurva anyját!Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!

2023. NOVEMBER 17.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

08:33 21.8 eurót buktál tippmixen. Azt a büdös kettébaszott kurva életbe!

21.8 eurót buktál tippmixen. Azt a büdös kettébaszott kurva életbe!
       16 Rövid   

2023. NOVEMBER 16.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

04:16 Horváth Samu kritizálja a szántási technikád. Miután ötödször szálltál ki miatta a traktorból, mérgedben pofán verted. Megpróbált megfenyegetni a szemétláda, de megmondtad neki, hogy ha egy szót is szól bárkinek is, elszántod a kukoricatorzsákkal együtt. Ezek után már pénzt nem kértél tőle de szerencsére a pofontól kiesett aranyfoga fedezte a munkád bérét.

08:37 Munkagépeddel véletlenül felnyársaltad a kockafejű Kitti néni kedvenc parókáját, ezért a büntetésed egy háztartástan óra az Aranyifjak öregek otthona előadásában.

Munkagépeddel véletlenül felnyársaltad a kockafejű Kitti néni kedvenc parókáját, ezért a büntetésed egy háztartástan óra az Aranyifjak öregek otthona előadásában.
       7 Rövid   

2023. NOVEMBER 15.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:03 Segítettél a rossz hátú Gál gazdának fát hordani, de a végén a te hátad is piszkosul beállt.

14:38 Úgy berúgtál tegnap, hogy először nem Varga Szabi, hanem a szomszédja telkét szántottad fel.

Úgy berúgtál tegnap, hogy először nem Varga Szabi, hanem a szomszédja telkét szántottad fel.

2023. NOVEMBER 14.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

04:21 Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe. Majd eszik este a dög!

Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe.
Majd eszik este a dög!
       20+ Keserű   

2023. NOVEMBER 13.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

03:52 13.8 eurót buktál tippmixen. Azt a szétrepesztett, szanaszét baszott kurva eget!

08:14 Azt a talicskamellű jóságos úristálát! Kifordítottál egy világháborús taposóaknát! A tűzszerészek kiérkezéséig Gyuszi bá megkínált egy kupicával.

14:07 Elaludtál a szántás elején, egész nap egyenesen mentél.

13.8 eurót buktál tippmixen. Azt a szétrepesztett, szanaszét baszott kurva eget!Azt a talicskamellű jóságos úristálát!
Kifordítottál egy világháborús taposóaknát!
A tűzszerészek kiérkezéséig Gyuszi bá megkínált egy kupicával.Elaludtál a szántás elején, egész nap egyenesen mentél.
       8 Pálinka  

2023. NOVEMBER 11.

Ma kétszer voltál szántani.

2023. NOVEMBER 10.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

13:41 Adományoztál egy gumibelsőt a nudista strandnak. Ingyen belépőt kaptál egész évre!

Adományoztál egy gumibelsőt a nudista strandnak. Ingyen belépőt kaptál egész évre!
       8 Pálinka  

2023. NOVEMBER 9.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

04:48 Szántás közben belement a szemedbe egy kanszúnyog. A kurva anyját!

Szántás közben belement a szemedbe egy kanszúnyog. A kurva anyját!

2023. NOVEMBER 8.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

00:23 Másnaposan mentél szántani, és véletlenül hashajtót vettél be fájdalomcsillapító helyett. Gyakran rád jött a szapora, amit ki is tettél a kukoricásban, aztán a gazda gyógysöre helyrehozta az emésztésed.

       8 Pálinka  

2023. NOVEMBER 7.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

04:51 Emma a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.

Emma a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.
       8 Pálinka  

2023. NOVEMBER 6.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

04:28 Úgy berúgtál tegnap, hogy először nem Hájas Tibi, hanem a szomszédja telkét szántottad fel.

10:44 Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe. Majd eszik este a dög!

19:41 Szántás közben belement a szemedbe egy kanszúnyog. A kurva anyját!

Úgy berúgtál tegnap, hogy először nem Hájas Tibi, hanem a szomszédja telkét szántottad fel.Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe.
Majd eszik este a dög!Szántás közben belement a szemedbe egy kanszúnyog. A kurva anyját!
       8 Pálinka  

2023. NOVEMBER 5.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

08:25 Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.

Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.

2023. NOVEMBER 4.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

15:09 Hordós Ákos kritizálja a szántási technikád. Miután ötödször szálltál ki miatta a traktorból, mérgedben pofán verted. Megpróbált megfenyegetni a szemétláda, de megmondtad neki, hogy ha egy szót is szól bárkinek is, elszántod a kukoricatorzsákkal együtt. Ezek után már pénzt nem kértél tőle de szerencsére a pofontól kiesett aranyfoga fedezte a munkád bérét.

       6 Pálinka  

2023. NOVEMBER 3.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

01:12 Kihúztad Levente, az űrhajós kocsiját a sárból, hálából elcsent neked egy üveggel az apósa pálinkájából.

Kihúztad Levente, az űrhajós kocsiját a sárból, hálából elcsent neked egy üveggel az apósa pálinkájából.

2023. NOVEMBER 2.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

04:58 Ma minden simán ment. Csodálkozol is. Irány a kocsma!

20:20 Adományoztál egy gumibelsőt a nudista strandnak. Ingyen belépőt kaptál egész évre!

Ma minden simán ment. Csodálkozol is. Irány a kocsma!Adományoztál egy gumibelsőt a nudista strandnak. Ingyen belépőt kaptál egész évre!
       8 Pálinka  

2023. NOVEMBER 1.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

08:04 A kocsmába belépve fiatal pesti récéket pillantottál meg. Azt kérték, ülj le közéjük mert antropológiás egyetemisták, azt´ megmutathatnád, mi az a terepmunka. Tetszett neked a felállás, hiszen olyan hosszú volt a combjuk, mint a kaszáspóknak, és néhány baracklikőr után ők is oldottabbá váltak. Elmagyaráztad hát, mi az a terepmunka.

       14 Bor   

2023. OKTÓBER 31.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

19:51 A vadiúj, hibridhajtású mezőgazdasági haszongéped szédítő magaslatokba emelte a "hidrogénezett növényi olaj" fogalmát a napraforgó tábla permetezése közben. Haladni kell a korral.

       9 Rövid   

2023. OKTÓBER 30.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

04:22 Hazaköltözött a kocsmáros lánya, Hűséges Dóri. A szerelőműhelyben megtartott szépségversenyen tarolt. Fényképe azóta a traktorod ékessége.

04:22 Mészáros Rudolf, a palacsintaképű nagyon meg volt elégedve a munkáddal, ezért megkínált a házipálinkájából.

Mészáros Rudolf, a palacsintaképű nagyon meg volt elégedve a munkáddal, ezért megkínált a házipálinkájából.
       7 Pálinka  

2023. OKTÓBER 28.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

07:55 Fele annyi idő alatt végeztél, ezért Kis Fecó meghívott egy felesre.

Fele annyi idő alatt végeztél, ezért Kis Fecó meghívott egy felesre.

2023. OKTÓBER 27.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

14:48 Kiszántottál egy aknát, kivitted a kezedben a szántóföld szélére. Délután jöttek a tűzszerészek, visszavitték középre és felrobbantották. Most ott egy kráter. Holnap reggel ugyanitt.

Kiszántottál egy aknát, kivitted a kezedben a szántóföld szélére. Délután jöttek a tűzszerészek, visszavitték középre és felrobbantották. Most ott egy kráter. Holnap reggel ugyanitt.

2023. OKTÓBER 26.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

07:57 Reggel melegíted a traktort, amikor a szomszéd bekiabál a fülkébe, hogy csináld meg az asszony kiskertjét. Mondtad volna a nyomorultnak, hogy kiskertekkel nem érsz rá tökölni, de elrohant dolgozni. Átballagtál a szomszédasszonyhoz, hogy ne legyen harag. "A kiskerted ügyében jöttem!" Se szó, se beszéd letolta a bugyit! Jól meg is művelted. Késő délután a kertet is felszántottad.

       7 Pálinka         2 Bor   

2023. OKTÓBER 25.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

04:27 Szántás közben kifogyott a gázolaj, ezért nem tudtad befejezni.

15:30 Kicsit darabos volt az IFA-ból leszívott gázolaj, nem végeztél sötétedésig.

Kicsit darabos volt az IFA-ból leszívott gázolaj, nem végeztél sötétedésig.
       7 Rövid   

2023. OKTÓBER 24.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

05:44 Szántás után fejen pattintottad az öreg Nándi félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.

12:24 A szomszéd telken szántó haverodnak épp szülinapja volt, és addig ittátok a kommersz szeszeket, amíg már nem érdekelt az agrárbetyárkodás.

Szántás után fejen pattintottad az öreg Nándi félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.
  18 Sör   

2023. OKTÓBER 23.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

04:19 Addig-addig hangosítottad az Édes Piroskámat, míg rád nem szervezett az ártányosi polgármester egy színvonalas falunapot.

04:19 Traktorod platóján lépett fel a helyi metálbanda. Az énekes az izgalomtól már az első hörgésnél lehányta a hátsó kereket. Autentikus élmény volt.

17:55 Úgy berúgtál tegnap, hogy először nem Lakatos Döme, hanem a szomszédja telkét szántottad fel.

Úgy berúgtál tegnap, hogy először nem Lakatos Döme, hanem a szomszédja telkét szántottad fel.
       6 Rövid   

2023. OKTÓBER 20.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

07:29 Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.

07:30 Vékony Barnabás meg volt elégedve a munkáddal, ezért megveregette a vállad.

Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.Vékony Barnabás meg volt elégedve a munkáddal, ezért megveregette a vállad.
       7 Rövid   

2023. OKTÓBER 19.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

04:47 Kiszántottál egy aknát, kivitted a kezedben a szántóföld szélére. Délután jöttek a tűzszerészek, visszavitték középre és felrobbantották. Most ott egy kráter. Holnap reggel ugyanitt.

13:53 Az anyja irgalmát! Kifordítottál egy világháborús taposóaknát! A tűzszerészek kiérkezéséig Endre bá megkínált egy kupicával.

18:00 A gyorsulási versenyre edzettél a kocsma előtt. Halász IX. őrmester meg akart bírságolni, de amikor bebizonyítottad neki, hogy a verseny igenis létezik (megmutattad a traktornevelde.hu oldalon) vállalta, hogy ő lesz az edződ.

Kiszántottál egy aknát, kivitted a kezedben a szántóföld szélére. Délután jöttek a tűzszerészek, visszavitték középre és felrobbantották. Most ott egy kráter. Holnap reggel ugyanitt.Az anyja irgalmát!
Kifordítottál egy világháborús taposóaknát!
A tűzszerészek kiérkezéséig Endre bá megkínált egy kupicával.
       7 Rövid   

2023. OKTÓBER 18.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

04:04 Kicsit darabos volt az IFA-ból leszívott gázolaj, nem végeztél sötétedésig.

18:07 Most vetted észre, hogy a szomszéd falu címerében szerepel egy fokhagymás lángos.

Kicsit darabos volt az IFA-ból leszívott gázolaj, nem végeztél sötétedésig.
       10 Keserű   

2023. OKTÓBER 17.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

08:15 Szántás közben a gazda felesége megkínált egy korsó sörrel. A meleg elől bemenekültetek a házba és egyenesen a hálószobáig jutottatok. Az akció után vetted észre hogy a szomszédban szántó hullarészeg Simon már a te részedet is megszántotta!

12:40 Szántás után fejen pattintottad az öreg Géza félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.

Szántás közben a gazda felesége megkínált egy korsó sörrel. A meleg elől bemenekültetek a házba és egyenesen a hálószobáig jutottatok. Az akció után vetted észre hogy a szomszédban szántó hullarészeg Simon már a te részedet is megszántotta!Szántás után fejen pattintottad az öreg Géza félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.
       8 Pálinka  

2023. OKTÓBER 16.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

04:31 39.5 eurót buktál tippmixen. Az anyja irgalmát!

39.5 eurót buktál tippmixen. Az anyja irgalmát!
  19 Sör   

2023. OKTÓBER 14.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

05:59 Hazaköltözött a kocsmáros lánya, Somogyi Zsófi. A szerelőműhelyben megtartott szépségversenyen tarolt. Fényképe azóta a traktorod ékessége.

2023. OKTÓBER 13.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

01:05 Szántás közben kifogyott a gázolaj, ezért nem tudtad befejezni.

       8 Pálinka  

2023. OKTÓBER 12.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

19:00 A szomszéd telken szántó haverodnak épp szülinapja volt, és addig ittátok a kommersz szeszeket, amíg már nem érdekelt az agrárbetyárkodás.

       9 Rövid   

2023. OKTÓBER 11.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

05:56 Szántás közben átmentél egy nagyon száraz kenyérhéjon és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Olariu Fábián, a puhapöcs, mert ő tehetett a dologról.

10:32 Kicsit darabos volt az IFA-ból leszívott gázolaj, nem végeztél sötétedésig.

20:39 Kiszántottál egy aknát, kivitted a kezedben a szántóföld szélére. Délután jöttek a tűzszerészek, visszavitték középre és felrobbantották. Most ott egy kráter. Holnap reggel ugyanitt.

Szántás közben átmentél egy nagyon száraz kenyérhéjon és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Olariu Fábián, a puhapöcs, mert ő tehetett a dologról. Kicsit darabos volt az IFA-ból leszívott gázolaj, nem végeztél sötétedésig.Kiszántottál egy aknát, kivitted a kezedben a szántóföld szélére. Délután jöttek a tűzszerészek, visszavitték középre és felrobbantották. Most ott egy kráter. Holnap reggel ugyanitt.
       14 Pálinka  

2023. OKTÓBER 10.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

08:42 Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe. Majd eszik este a dög!

08:43 Úgy berúgtál tegnap, hogy először nem Gáspár Elemér, hanem a szomszédja telkét szántottad fel.

16:38 Sportot akartál hallgatni, ezért ráhangoltad a rádiós magnódat a Bányász BK-ra. Olyan szinten ráhangolódtál, hogy majdnem elgázoltál egy kukoricás szélén lézengő tehenet.

Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe.
Majd eszik este a dög!Úgy berúgtál tegnap, hogy először nem Gáspár Elemér, hanem a szomszédja telkét szántottad fel.

2023. OKTÓBER 9.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

04:18 A gyorsulási versenyre edzettél a kocsma előtt. Dudás IX. őrmester meg akart bírságolni, de amikor bebizonyítottad neki, hogy a verseny igenis létezik (megmutattad a traktornevelde.hu oldalon) vállalta, hogy ő lesz az edződ.

       4 Rövid   

2023. OKTÓBER 8.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

12:31 Hazafelé meglátogattad Döme bácsi pálinkafőzdéjét. Szerencsére mindig elfelejti, hogy mikor jártál nála utoljára, úgyhogy végigkóstoltatott veled mindent.

Hazafelé meglátogattad Döme bácsi pálinkafőzdéjét. Szerencsére mindig elfelejti, hogy mikor jártál nála utoljára, úgyhogy végigkóstoltatott veled mindent.

2023. OKTÓBER 4.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

08:00 Addig-addig hangosítottad az Édes Piroskámat, míg rád nem szervezett az ártányosi polgármester egy színvonalas falunapot.

18:51 Addig-addig hangosítottad az Édes Piroskámat, míg rád nem szervezett az ártányosi polgármester egy színvonalas falunapot.

2023. OKTÓBER 3.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

22:20 Az anyja irgalmát! Kifordítottál egy világháborús taposóaknát! A tűzszerészek kiérkezéséig Ottó bá megkínált egy kupicával.

Az anyja irgalmát!
Kifordítottál egy világháborús taposóaknát!
A tűzszerészek kiérkezéséig Ottó bá megkínált egy kupicával.
       6 Rövid   

2023. OKTÓBER 2.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

04:14 Karesz bá szerint nem forgatod be elég mélyen a trágyát, így nem lesz termés. Rohadjon ketté az a vén fasz, hogy belepofázik.

Karesz bá szerint nem forgatod be elég mélyen a trágyát, így nem lesz termés. Rohadjon ketté az a vén fasz, hogy belepofázik.
       8 Pálinka  

2023. SZEPTEMBER 30.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

04:38 Alpár bá szerint nem forgatod be elég mélyen a trágyát, így nem lesz termés. Rohadjon ketté az a vén fasz, hogy belepofázik.

Alpár bá szerint nem forgatod be elég mélyen a trágyát, így nem lesz termés. Rohadjon ketté az a vén fasz, hogy belepofázik.

2023. SZEPTEMBER 29.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

08:26 Munkagépeddel véletlenül felnyársaltad a lapátfülű Esztike néni kedvenc parókáját, ezért a büntetésed egy háztartástan óra az Aranyifjak öregek otthona előadásában.

15:17 A kocsmába belépve fiatal pesti récéket pillantottál meg. Azt kérték, ülj le közéjük mert antropológiás egyetemisták, azt´ megmutathatnád, mi az a terepmunka. Tetszett neked a felállás, hiszen olyan hosszú volt a combjuk, mint a kaszáspóknak, és néhány baracklikőr után ők is oldottabbá váltak. Elmagyaráztad hát, mi az a terepmunka.

Munkagépeddel véletlenül felnyársaltad a lapátfülű Esztike néni kedvenc parókáját, ezért a büntetésed egy háztartástan óra az Aranyifjak öregek otthona előadásában.
       6 Pálinka  

2023. SZEPTEMBER 28.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

05:27 Szántás közben kifogyott a gázolaj, ezért nem tudtad befejezni.

13:40 Sok volt az erőspaprika, teleszartad a gatyádat. Gyereide, a korcs nem nézte ezt jó szemmel, de nem tudott mit tenni.

Sok volt az erőspaprika, teleszartad a gatyádat. Gyereide, a korcs nem nézte ezt jó szemmel, de nem tudott mit tenni.
       10 Keserű   

2023. SZEPTEMBER 27.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

04:12 Hagyományőrző szántóversenyt rendeztetek az ivócimborákkal zárás után. Megnyerted, így 10 percig tarthattad Vaskos Ivett jobb mellét!

17:55 Tengelyig süllyedt a sárba a mezőgép. A megveszekedett kurva hétszentségit neki!

Hagyományőrző szántóversenyt rendeztetek az ivócimborákkal zárás után. Megnyerted, így 10 percig tarthattad Vaskos Ivett jobb mellét!Tengelyig süllyedt a sárba a mezőgép. A megveszekedett kurva hétszentségit neki!
  3 Sör          7 Pálinka  

2023. SZEPTEMBER 25.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

04:30 Maris a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.

04:30 Úgy megittál volna egy kupica Guggolós Szilvát, de épp nem volt a kocsmában. Bánatodban leszívtad a fagyállót a traktorodból és úgy szétütötted magad, mint az állat.

12:20 Kihúztad Csaba, a selyemfiú kocsiját a sárból, hálából elcsent neked egy üveggel az apósa pálinkájából.

Maris a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.Úgy megittál volna egy kupica Guggolós Szilvát, de épp nem volt a kocsmában. Bánatodban leszívtad a fagyállót a traktorodból és úgy szétütötted magad, mint az állat.Kihúztad Csaba, a selyemfiú kocsiját a sárból, hálából elcsent neked egy üveggel az apósa pálinkájából.

2023. SZEPTEMBER 23.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

10:24 Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.

Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.
       8 Pálinka  

2023. SZEPTEMBER 22.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

04:34 Elaludtál a szántás elején, egész nap egyenesen mentél.

18:33 Kiszántottál egy aknát, kivitted a kezedben a szántóföld szélére. Délután jöttek a tűzszerészek, visszavitték középre és felrobbantották. Most ott egy kráter. Holnap reggel ugyanitt.

Elaludtál a szántás elején, egész nap egyenesen mentél.Kiszántottál egy aknát, kivitted a kezedben a szántóföld szélére. Délután jöttek a tűzszerészek, visszavitték középre és felrobbantották. Most ott egy kráter. Holnap reggel ugyanitt.
       7 Rövid   

2023. SZEPTEMBER 21.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:51 Szántás közben belementél egy nagy adag szarba, amit Mészáros Vilmos kedvenc állata, Pörkölt, a tacskó hagyott ott. Ezután beleragadt egy nyaklánc, amit munka után megtaláltál, megmostad és bevitted a házba. A gazda lánya, Erzsi kiugrott a bőréből, mert ezt kereste hónapok óta és egyből a nyakába vette. Köszönetképp kaptál tőle egy nyelves csókot. Egy fancsali mosollyal nyugtáztad a dolgot, aztán siettél haza fogat mosni.

11:03 Észrevetted, hogy a szomszédos földeken gabonaköröket készítenek, gyorsan készítettél 8 darab homályos fotót.

Szántás közben belementél egy nagy adag szarba, amit Mészáros Vilmos kedvenc állata, Pörkölt, a tacskó hagyott ott. Ezután beleragadt egy nyaklánc, amit munka után megtaláltál, megmostad és bevitted a házba. A gazda lánya, Erzsi kiugrott a bőréből, mert ezt kereste hónapok óta és egyből a nyakába vette. Köszönetképp kaptál tőle egy nyelves csókot. Egy fancsali mosollyal nyugtáztad a dolgot, aztán siettél haza fogat mosni.Észrevetted, hogy a szomszédos földeken gabonaköröket készítenek, gyorsan készítettél 8 darab homályos fotót.
       9 Rövid   

2023. SZEPTEMBER 20.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

07:29 A szomszéd Hugó bácsi tanyáját halála után a Skóciából hazánkba másságuk miatt száműzött Paddy és Alistair vette meg. Miközben keményen dolgoztál, megállítottak és kaptál tőlük egy meghívót az esküvőjükre, melyet jövő héten tartanak. Bár vonakodtál, munka után segítettél nekik felállítani egy kis kápolnát az udvaron, ezért egy skót szoknyával és 50 euróval jutalmaztak.

15:11 Zöldbéke aktivisták élő lánccal állták körül a földet, mert Bugyi, a csinos kecskelány épp ott alszik a szántó közepén. A kurva isten holdkóros picsáját! Kénytelen voltál várni, míg továbbáll, ezért később végeztél.

       8 Pálinka  

2023. SZEPTEMBER 19.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

07:23 Szántás közben az eke egy papírköteget forgatott ki. 10 eurónyi étkezési utalvány! A kocsmában is elfogadják!

23:50 Szántás közben átmentél egy rendőrkordonon és tönkrement a traktorod. A munkát azért kifizette Szabó Karcsi, a papucsférj, mert ő tehetett a dologról. Lukács Ernő hazavontatott, ez 5 euródba került.

Szántás közben az eke egy papírköteget forgatott ki. 10 eurónyi étkezési utalvány! A kocsmában is elfogadják!Szántás közben átmentél egy rendőrkordonon és tönkrement a traktorod. A munkát azért kifizette Szabó Karcsi, a papucsférj, mert ő tehetett a dologról.
Lukács Ernő hazavontatott, ez 5 euródba került.
       9 Pálinka  

2023. SZEPTEMBER 18.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

05:03 Nem jött vissza a szerelőtől az eke. Fecó azt mondta azért, mert: "Meg kék mérni eztet a kónuszt, mer` be kell applikálni a gezmák lendhajtás forgási sebességét a turbóhengerhez. Oszt` sehun sem tanálom a sublert!" Kénytelen voltál lóval szántani.

23:42 Major Miska meg volt elégedve a munkáddal, ezért munka után megittatok egy rekesz sört. A lánya, Fanni pajkosan rád kacsintott.

Major Miska meg volt elégedve a munkáddal, ezért munka után megittatok egy rekesz sört. A lánya, Fanni pajkosan rád kacsintott.

2023. SZEPTEMBER 15.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

07:49 A kurvák vére folyjon a patakban! Kifordítottál egy világháborús taposóaknát! A tűzszerészek kiérkezéséig Rudolf bá megkínált egy kupicával.

A kurvák vére folyjon a patakban!
Kifordítottál egy világháborús taposóaknát!
A tűzszerészek kiérkezéséig Rudolf bá megkínált egy kupicával.

2023. SZEPTEMBER 14.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

04:43 Szántás közben az eke egy papírköteget forgatott ki. 10 eurónyi étkezési utalvány! A kocsmában is elfogadják!

Szántás közben az eke egy papírköteget forgatott ki. 10 eurónyi étkezési utalvány! A kocsmában is elfogadják!
       6 Rövid   

2023. SZEPTEMBER 13.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

04:29 Ancsa a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.

21:19 Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.

Ancsa a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.

2023. SZEPTEMBER 12.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

07:39 Hagyományőrző szántóversenyt rendeztetek az ivócimborákkal zárás után. Megnyerted, így 10 percig tarthattad Vaskos Vivien jobb mellét!

Hagyományőrző szántóversenyt rendeztetek az ivócimborákkal zárás után. Megnyerted, így 10 percig tarthattad Vaskos Vivien jobb mellét!
       8 Pálinka  

2023. SZEPTEMBER 11.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

04:52 A szomszéd Edmund bácsi tanyáját halála után a Skóciából hazánkba másságuk miatt száműzött Paddy és Alistair vette meg. Miközben keményen dolgoztál, megállítottak és kaptál tőlük egy meghívót az esküvőjükre, melyet jövő héten tartanak. Bár vonakodtál, munka után segítettél nekik felállítani egy kis kápolnát az udvaron, ezért egy skót szoknyával és 50 euróval jutalmaztak.

2023. SZEPTEMBER 9.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

06:20 Adrienn néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

Adrienn néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.
       8 Pálinka  

2023. SZEPTEMBER 8.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

05:05 Hazaköltözött a kocsmáros lánya, Pálinkás Adél. A szerelőműhelyben megtartott szépségversenyen tarolt. Fényképe azóta a traktorod ékessége.

09:49 Segítettél a rossz hátú Csöndes gazdának fát hordani, de a végén a te hátad is piszkosul beállt.

       7 Rövid   

2023. SZEPTEMBER 7.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

06:38 Szántás után fejen pattintottad az öreg Simon félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.

15:46 Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!

Szántás után fejen pattintottad az öreg Simon félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!
       8 Pálinka  

2023. SZEPTEMBER 6.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

06:00 Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe. Majd eszik este a dög!

06:00 26 eurót nyertél tippmixen. Jó döntés volt, hogy a Mennydörgő Vattacukor FC-re tettél!

16:19 Nem jött vissza a szerelőtől az eke. Rudolf azt mondta azért, mert: "Meg kék mérni eztet a kónuszt, mer` be kell applikálni a gezmák lendhajtás forgási sebességét a turbóhengerhez. Oszt` sehun sem tanálom a sublert!" Kénytelen voltál lóval szántani.

Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe.
Majd eszik este a dög!26 eurót nyertél tippmixen. Jó döntés volt, hogy a Mennydörgő Vattacukor FC-re tettél!
       8 Pálinka  

2023. SZEPTEMBER 5.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

03:51 Véletlen áthajtottál a gazda fiának csúzliján. Mózes, a szomszéd bőségesen meg is jutalmazott hőstettedért.

08:55 A szántás után kicsit becsíptél. Hazafelé menet, miközben az ágyékodat vakartad, áthajtottál a traktoroddal Laca bá biciklijén. Adtál neki 50 eurót, hogy ne szóljon a rendőröknek. Amúgy jól mulattál az eseten. Az öreg kevésbé, mert nem tudott időben hazaérni és ezért le kellett feküdnie az asszonnyal.

A szántás után kicsit becsíptél. Hazafelé menet, miközben az ágyékodat vakartad, áthajtottál a traktoroddal Laca bá biciklijén. Adtál neki 50 eurót, hogy ne szóljon a rendőröknek. Amúgy jól mulattál az eseten. Az öreg kevésbé, mert nem tudott időben hazaérni és ezért le kellett feküdnie az asszonnyal.
       3 Pálinka  

2023. SZEPTEMBER 4.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

05:33 A szomszéd telken szántó haverodnak épp szülinapja volt, és addig ittátok a kommersz szeszeket, amíg már nem érdekelt az agrárbetyárkodás.

2023. SZEPTEMBER 2.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

14:54 A munkád végeztével a gazda nem volt otthon, ezért a felesége, Adél fizetett ki. Felbontotta az ura házipálinkáját, jókedélyűen zsíroztatok egy kicsit, hagytad nyerni. Ezután beinvitált az akolba egy gyors légyottra.

A munkád végeztével a gazda nem volt otthon, ezért a felesége, Adél fizetett ki. Felbontotta az ura házipálinkáját, jókedélyűen zsíroztatok egy kicsit, hagytad nyerni. Ezután beinvitált az akolba egy gyors légyottra.
       8 Pálinka  

2023. SZEPTEMBER 1.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

06:33 Segítettél a rossz hátú Antal gazdának fát hordani, de a végén a te hátad is piszkosul beállt.

16:15 Szűcs Lajos meg volt elégedve a munkáddal, ezért munka után megittatok egy rekesz sört. A lánya, Evelin pajkosan rád kacsintott.

Szűcs Lajos meg volt elégedve a munkáddal, ezért munka után megittatok egy rekesz sört. A lánya, Evelin pajkosan rád kacsintott.