TraktorNevelde
Az imént szántott: Lucskos
Huha
18. SZINT | 29412 PONT | ORSZÁGOS 31.
Ez itt Huha traktora,
ami már megvan 981 napja
és 2183 alkalommal volt szántani.
Eddig 2 futamot nyert meg.

Felszerelés:
7 soros vaseke, borona, tárcsázó, vetőgép, krumpliszedő, tárcsázó, gereblyéző, trágyaleforgató, altalajlazító, mélységállító kerék, 1 tengelyes pótkocsi, tartályos pótkocsi, hidraulika, pohártartó, minibár, rádiós magnó.

Kupák
Oklevél

Produktivitás

H K S C P S V
máj
jún
júl
aug
szep
okt
nov
dec
jan
feb
már
ápr
máj

Traktorfutam eredménysorozat

  jan feb már ápr máj jún júl aug szep okt nov dec átlag
 2024            -
 2023            -
 202223 1920        20,7
 2021           3030,0
 2020            -
 2019            -
 2018            -
 2017            -
 2016            -
 2015            -
 2014            -
 2013            -

 

Huha traktor naplója

Tulajdonos: Huha


2024. MÁJUS 30.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

08:19 Király Ede, a hobby-traktoros kórista egész napi kukoricavetést követően hazafelé pöfögött traktorján. A nagy melegre való tekintettel egész nap kellő mennyiségű folyadékot fogyasztott, ennek következtében lanyhult a figyelme, és a kocsma előtt parkoló traktorodba tolatott. A helyszínen tartózkodó Pötörke őrmester látványától bepánikolt. Hogy megússza a büntetést, mindenkit megvesztegetett a demizson vörösborral, amit a gazdától kapott a szántás fejében. A traktorodban keletkezett kárért 100 euróval kárpótolt.

       8 Pálinka         1 Keserű   

2024. MÁJUS 29.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

04:31 Adományoztál egy gumibelsőt a nudista strandnak. Ingyen belépőt kaptál egész évre!

Adományoztál egy gumibelsőt a nudista strandnak. Ingyen belépőt kaptál egész évre!
       4 Rövid   

2024. MÁJUS 28.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

04:39 Úgy megittál volna egy kupica Guggolós Szilvát, de épp nem volt a kocsmában. Bánatodban leszívtad a fagyállót a traktorodból és úgy szétütötted magad, mint az állat.

04:39 Pásztor Sanyi kritizálja a szántási technikád. Miután ötödször szálltál ki miatta a traktorból, mérgedben pofán verted. Megpróbált megfenyegetni a szemétláda, de megmondtad neki, hogy ha egy szót is szól bárkinek is, elszántod a kukoricatorzsákkal együtt. Ezek után már pénzt nem kértél tőle de szerencsére a pofontól kiesett aranyfoga fedezte a munkád bérét.

13:40 Sportot akartál hallgatni, ezért ráhangoltad a rádiós magnódat az AS Kómára. Olyan szinten ráhangolódtál, hogy majdnem elgázoltál egy kukoricás szélén lézengő tehenet.

Úgy megittál volna egy kupica Guggolós Szilvát, de épp nem volt a kocsmában. Bánatodban leszívtad a fagyállót a traktorodból és úgy szétütötted magad, mint az állat.
       9 Pálinka  

2024. MÁJUS 27.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

04:16 A faluba költözött a vidékfejlesztés atyja, Torgyán József. A kiskertjét kellett volna felszántanod, de a 117 nm-s kertre adott árajánlatodat kétszer is visszadobta, mert nem felelt meg az uniós szabványnak.

A faluba költözött a vidékfejlesztés atyja, Torgyán József. A kiskertjét kellett volna felszántanod, de a 117 nm-s kertre adott árajánlatodat kétszer is visszadobta, mert nem felelt meg az uniós szabványnak.
       8 Bor   

2024. MÁJUS 24.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

04:09 Este, miután végeztél a szántással a határban, megpillantottál egy bordó zsigulit. Gondoltad, jobban szemügyre veszed a dolgot, nehogy megint a rezesek égessék a kábelt, de ahogy közelebb értél, látod ám, hogy a polgármester fia vadul pajszerolja a falu legotrombább nőjét. A srác nem volt rest, hogy az incidens titokban maradjon. Egy szabad szemmel is jól látható összeget tett eléd.

2024. MÁJUS 23.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

04:25 Szántás közben átmentél egy Teszkó zsemlén és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Fülöp Áron, a kocsmáros, mert ő tehetett a dologról.

Szántás közben átmentél egy Teszkó zsemlén és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Fülöp Áron, a kocsmáros, mert ő tehetett a dologról.
       12 Rövid   

2024. MÁJUS 22.

Ma kétszer voltál szántani. Nem történt semmi említésre méltó.

2024. MÁJUS 21.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

04:41 Szépen süt a nap, fogynak a hektárok, mikor a szomszéd parcellán Dobos Jenő haverod a vadi új csúcsszuper traktorjával nyakig elássa magát. Természetesen odamész és a mezőgéppel könnyedén kihúzod a bajból. A cimborád nem győz hálálkodni, a héten a kocsmában a vendége vagy, amikor megáll a műút szélén egy S600 AMG Merci, a hátsó ajtó kivágódik, és egy ember odarohan hozzátok. Kiderül, ő a csúcs traktor gyártója, és látta a mentésedet. Ott helyben adott 100 eurót, és megesketett, hogy ezt nem árulod el senkinek.

04:41 Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.

Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.
       7 Pálinka  

2024. MÁJUS 17.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

08:49 A kocsmába belépve fiatal pesti récéket pillantottál meg. Azt kérték, ülj le közéjük mert antropológiás egyetemisták, azt´ megmutathatnád, mi az a terepmunka. Tetszett neked a felállás, hiszen olyan hosszú volt a combjuk, mint a kaszáspóknak, és néhány baracklikőr után ők is oldottabbá váltak. Elmagyaráztad hát, mi az a terepmunka.

       1 Pálinka  

2024. MÁJUS 15.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

04:36 Szántás után fejen pattintottad az öreg Jürgen félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.

18:48 Ma minden simán ment. Csodálkozol is. Irány a kocsma!

Szántás után fejen pattintottad az öreg Jürgen félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.Ma minden simán ment. Csodálkozol is. Irány a kocsma!
       1 Pálinka         9 Bor   

2024. MÁJUS 14.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

04:24 Deák Erik kritizálja a szántási technikád. Miután ötödször szálltál ki miatta a traktorból, mérgedben pofán verted. Megpróbált megfenyegetni a szemétláda, de megmondtad neki, hogy ha egy szót is szól bárkinek is, elszántod a kukoricatorzsákkal együtt. Ezek után már pénzt nem kértél tőle de szerencsére a pofontól kiesett aranyfoga fedezte a munkád bérét.

04:24 Szántás után fejen pattintottad az öreg Edmund félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.

Szántás után fejen pattintottad az öreg Edmund félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.

2024. MÁJUS 11.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

10:28 Szántás után fejen pattintottad az öreg András félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.

Szántás után fejen pattintottad az öreg András félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.
       8 Pálinka  

2024. MÁJUS 10.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

01:08 A szemrevaló hajadon Vali kertje olyan szikkadt száraz volt, mint a rosseb. Szerencsére tudott mutatni olyasmit is, ami nem volt száraz.

14:58 Adományoztál egy gumibelsőt a nudista strandnak. Ingyen belépőt kaptál egész évre!

Adományoztál egy gumibelsőt a nudista strandnak. Ingyen belépőt kaptál egész évre!
       7 Pálinka         1 Rövid   

2024. MÁJUS 9.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

04:13 A kocsmába belépve fiatal pesti récéket pillantottál meg. Azt kérték, ülj le közéjük mert antropológiás egyetemisták, azt´ megmutathatnád, mi az a terepmunka. Tetszett neked a felállás, hiszen olyan hosszú volt a combjuk, mint a kaszáspóknak, és néhány baracklikőr után ők is oldottabbá váltak. Elmagyaráztad hát, mi az a terepmunka.

21:03 Segítettél a rossz hátú Csintalan gazdának fát hordani, de a végén a te hátad is piszkosul beállt.

2024. MÁJUS 8.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

11:14 Szántás közben a gazda felesége megkínált egy korsó sörrel. A meleg elől bemenekültetek a házba és egyenesen a hálószobáig jutottatok. Az akció után vetted észre hogy a szomszédban szántó hullarészeg László már a te részedet is megszántotta!

Szántás közben a gazda felesége megkínált egy korsó sörrel. A meleg elől bemenekültetek a házba és egyenesen a hálószobáig jutottatok. Az akció után vetted észre hogy a szomszédban szántó hullarészeg László már a te részedet is megszántotta!

2024. MÁJUS 7.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

14:56 Fele annyi idő alatt végeztél és a gazda, Pálinkás Tibor nem volt otthon, úgyhogy a lánya, Vivien hátrahívott a ház mögé. Fél órán át hemperegtetek a szalmában meztelenül. Pontosabban a gumicsizmád végig rajtad maradt.

Fele annyi idő alatt végeztél és a gazda, Pálinkás Tibor nem volt otthon, úgyhogy a lánya, Vivien hátrahívott a ház mögé. Fél órán át hemperegtetek a szalmában meztelenül. Pontosabban a gumicsizmád végig rajtad maradt.
       19 Pálinka  

2024. MÁJUS 6.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

04:24 Sportot akartál hallgatni, ezért ráhangoltad a rádiós magnódat a Mezőtúri Atlétikai és Futball Clubra. Olyan szinten ráhangolódtál, hogy majdnem elgázoltál egy kukoricás szélén lézengő tehenet.

04:24 Részegen beleszántottál a rozmárfogú Tóni bá repceföldjébe. Kártérítést követelt a vén fasz! 8 eurót adtál neki, hogy fogja be a száját.

Részegen beleszántottál a rozmárfogú Tóni bá repceföldjébe. Kártérítést követelt a vén fasz!
8 eurót adtál neki, hogy fogja be a száját.
       8 Pálinka  

2024. MÁJUS 4.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

08:34 A szemrevaló hajadon Sári kertje olyan szikkadt száraz volt, mint a rosseb. Szerencsére tudott mutatni olyasmit is, ami nem volt száraz.

       1 Pálinka         8 Rövid   

2024. MÁJUS 2.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

04:31 Szántás közben kifogyott a gázolaj, ezért nem tudtad befejezni.

2024. MÁJUS 1.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

07:54 Szántásba menet elütöttél egy őzgidát. Finom pörköltet főztél belőle, na meg készíttettél egy fasza bőrkabátot, abban mentél kocsmába.

       4 Pálinka  

2024. ÁPRILIS 30.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

04:16 Szántás közben átmentél egy dinoszaurusz-leleten és tönkrement a traktorod. A munkát azért kifizette Antal Bálint, a jómunkásember, mert ő tehetett a dologról. Balog Zoltán hazavontatott, ez 5 euródba került.

Szántás közben átmentél egy dinoszaurusz-leleten és tönkrement a traktorod. A munkát azért kifizette Antal Bálint, a jómunkásember, mert ő tehetett a dologról.
Balog Zoltán hazavontatott, ez 5 euródba került.
  1 Sör          8 Pálinka  

2024. ÁPRILIS 29.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

04:22 Szántásba menet elütöttél egy őzgidát. Finom pörköltet főztél belőle, na meg készíttettél egy fasza bőrkabátot, abban mentél kocsmába.

04:22 A szemrevaló hajadon Ivett kertje olyan szikkadt száraz volt, mint a rosseb. Szerencsére tudott mutatni olyasmit is, ami nem volt száraz.

       7 Rövid   

2024. ÁPRILIS 28.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

00:03 Viki a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.

Viki a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.
       8 Pálinka  

2024. ÁPRILIS 27.

Ma egyszer voltál szántani.

2024. ÁPRILIS 26.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

04:22 Fele annyi idő alatt végeztél és a gazda, Vincze Jóska nem volt otthon, úgyhogy a lánya, Annamari hátrahívott a ház mögé. Fél órán át hemperegtetek a szalmában meztelenül. Pontosabban a gumicsizmád végig rajtad maradt.

10:39 Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.

18:27 Fele annyi idő alatt végeztél, ezért Jakab Áron meghívott egy felesre.

Fele annyi idő alatt végeztél és a gazda, Vincze Jóska nem volt otthon, úgyhogy a lánya, Annamari hátrahívott a ház mögé. Fél órán át hemperegtetek a szalmában meztelenül. Pontosabban a gumicsizmád végig rajtad maradt.Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.Fele annyi idő alatt végeztél, ezért Jakab Áron meghívott egy felesre.
       9 Pálinka  

2024. ÁPRILIS 25.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

04:25 A traktorod mély benyomást tett az Albertirsára, az edző csillogó szemekkel leste, ahogy elgurul a pálya mellett. Megkért, hogy készíthessenek csapatfotót vele, cserébe megkóstolhattad a kapus házi mézesét.

A traktorod mély benyomást tett az Albertirsára, az edző csillogó szemekkel leste, ahogy elgurul a pálya mellett. Megkért, hogy készíthessenek csapatfotót vele, cserébe megkóstolhattad a kapus házi mézesét.
       8 Pálinka  

2024. ÁPRILIS 24.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

03:55 A gyorsulási versenyre edzettél a kocsma előtt. Dobos IX. őrmester meg akart bírságolni, de amikor bebizonyítottad neki, hogy a verseny igenis létezik (megmutattad a traktornevelde.hu oldalon) vállalta, hogy ő lesz az edződ.

03:56 Részegen beleszántottál a korpás hajú Tibi bá repceföldjébe. Kártérítést követelt a vén fasz! 8 eurót adtál neki, hogy fogja be a száját.

Részegen beleszántottál a korpás hajú Tibi bá repceföldjébe. Kártérítést követelt a vén fasz!
8 eurót adtál neki, hogy fogja be a száját.
       8 Pálinka  

2024. ÁPRILIS 23.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

04:05 Zsuzsi néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

08:06 Szántásból hazafelé tartva találkoztál Gergely bával, aki ment haza aratásból 2 nagy kocsi búzával, ám a traktora lerobbant. Megkért, hogy vontasd már neki haza a pótokat egy fröccsé´ legalább. Úgy is lett. Mentél fel a hídra, de lefulladt traktorod a kocsikkal, mert túl meredek a feljáró, a gép meg nem bírta. Kiszálltál, hogy köveket hordj a kerekekhez. Sebességben hagytad, ne guruljon már le, de a féket meg elfelejtetted. A traktor elkezdett pöfékelni a kocsik után hátra és beleborult a nádasba, centire a halastótól. Kocsik össze-vissza gabalyodva, traktornak meg most már 5 rükverc fokozat, 1 meg előre, mert átfordult az egész belseje. Ebből se egy fröccs lett, hanem egy egész kanna.

Zsuzsi néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.
       12 Rövid   

2024. ÁPRILIS 22.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

04:20 Szántás után fejen pattintottad az öreg Fábián félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.

13:31 Nem jött vissza a szerelőtől az eke. Feri azt mondta azért, mert: "Meg kék mérni eztet a kónuszt, mer` be kell applikálni a gezmák lendhajtás forgási sebességét a turbóhengerhez. Oszt` sehun sem tanálom a sublert!" Kénytelen voltál lóval szántani.

Szántás után fejen pattintottad az öreg Fábián félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.

2024. ÁPRILIS 21.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

07:31 Munkagépeddel véletlenül felnyársaltad a csüngő hasú Ancsa néni kedvenc parókáját, ezért a büntetésed egy háztartástan óra az Aranyifjak öregek otthona előadásában.

Munkagépeddel véletlenül felnyársaltad a csüngő hasú Ancsa néni kedvenc parókáját, ezért a büntetésed egy háztartástan óra az Aranyifjak öregek otthona előadásában.
       13 Keserű   

2024. ÁPRILIS 20.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

11:31 Segítettél a rossz hátú Pataki gazdának fát hordani, de a végén a te hátad is piszkosul beállt.

       7 Rövid   

2024. ÁPRILIS 18.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

08:25 Nagy Nándor, a szántást megrendelő úgy néz ki, mint a drakula, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést. Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.

15:24 Új kilátókat és lomboronasétányt kezdtek el építeni a szomszéd falu szántóföldjére. Téged kértek meg, hogy hordd ki a fát az építéshez. Nem vagy benne biztos, hogy láttál már egyszerre ennyi eurót.

Nagy Nándor, a szántást megrendelő  úgy néz ki, mint a drakula, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést.
Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.
       3 Pálinka  

2024. ÁPRILIS 17.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

07:48 Úgy megittál volna egy kupica Guggolós Szilvát, de épp nem volt a kocsmában. Bánatodban leszívtad a fagyállót a traktorodból és úgy szétütötted magad, mint az állat.

12:14 Úgy megittál volna egy kupica Guggolós Szilvát, de épp nem volt a kocsmában. Bánatodban leszívtad a fagyállót a traktorodból és úgy szétütötted magad, mint az állat.

Úgy megittál volna egy kupica Guggolós Szilvát, de épp nem volt a kocsmában. Bánatodban leszívtad a fagyállót a traktorodból és úgy szétütötted magad, mint az állat.Úgy megittál volna egy kupica Guggolós Szilvát, de épp nem volt a kocsmában. Bánatodban leszívtad a fagyállót a traktorodból és úgy szétütötted magad, mint az állat.
       8 Pálinka  

2024. ÁPRILIS 16.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

10:13 Segítettél a rossz hátú Juhász gazdának fát hordani, de a végén a te hátad is piszkosul beállt.

23:52 A traktorod mély benyomást tett a Vastagcombú Búzalegyekre, az edző csillogó szemekkel leste, ahogy elgurul a pálya mellett. Megkért, hogy készíthessenek csapatfotót vele, cserébe megkóstolhattad a kapus házi mézesét.

A traktorod mély benyomást tett a Vastagcombú Búzalegyekre, az edző csillogó szemekkel leste, ahogy elgurul a pálya mellett. Megkért, hogy készíthessenek csapatfotót vele, cserébe megkóstolhattad a kapus házi mézesét.
       8 Pálinka  

2024. ÁPRILIS 15.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

04:32 A vadiúj, hibridhajtású mezőgazdasági haszongéped szédítő magaslatokba emelte a "hidrogénezett növényi olaj" fogalmát a napraforgó tábla permetezése közben. Haladni kell a korral.

       8 Rövid   

2024. ÁPRILIS 13.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

04:50 A szemrevaló hajadon Annamari kertje olyan szikkadt száraz volt, mint a rosseb. Szerencsére tudott mutatni olyasmit is, ami nem volt száraz.

       8 Bor   

2024. ÁPRILIS 12.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

04:31 Mélyen szántottál és olajat találtál a szomszéd faluban. Már úton van két amerikai egység, hogy demokráciát csináljanak Iszapszentgilisztáson.

04:31 Ráfeküdtek reggel a hálóingedre, ezért késtél!

10:16 Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.

Mélyen szántottál és olajat találtál a szomszéd faluban. Már úton van két amerikai egység, hogy demokráciát csináljanak Iszapszentgilisztáson.Ráfeküdtek reggel a hálóingedre, ezért késtél!Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.

2024. ÁPRILIS 11.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

07:41 Kata néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

Kata néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.
       8 Pálinka  

2024. ÁPRILIS 10.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

07:33 Zöldbéke aktivisták élő lánccal állták körül a földet, mert Roki, a 3 lábú kutya épp ott alszik a szántó közepén. Az anyja irgalmát! Kénytelen voltál várni, míg továbbáll, ezért később végeztél.

       7 Rövid   

2024. ÁPRILIS 9.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

04:41 Sportot akartál hallgatni, ezért ráhangoltad a rádiós magnódat az Arzénnal FC-re. Olyan szinten ráhangolódtál, hogy majdnem elgázoltál egy kukoricás szélén lézengő tehenet.

08:43 Virág Samu kedvenc háziállata (Zimány Linda, a vidám koca) szántás közben sajnálatos módon beszaladt a traktor alá. Még időben észrevetted, ezért Tibor, az állatorvos még meg tudta menteni, viszont neked kellett kifizetned a doktort.

13:24 A kocsmáros nagy csöcsű lánya vitte ki neked a szántóföldre a Kancsó Kincsét, de ha már ott volt, nem volt rest, megmutatta a saját kincsét is. Este, mikor betértél a kocsmába a kocsmáros fizetett két kört neked, mert ilyen jól még sosem HÚZTAD meg a FÖLDJÉT.

Virág Samu kedvenc háziállata (Zimány Linda, a vidám koca) szántás közben sajnálatos módon beszaladt a traktor alá. Még időben észrevetted, ezért Tibor, az állatorvos még meg tudta menteni, viszont neked kellett kifizetned a doktort.
       8 Pálinka  

2024. ÁPRILIS 8.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

04:46 A vadiúj, hibridhajtású mezőgazdasági haszongéped szédítő magaslatokba emelte a "hidrogénezett növényi olaj" fogalmát a napraforgó tábla permetezése közben. Haladni kell a korral.

18:33 Új kilátókat és lomboronasétányt kezdtek el építeni a szomszéd falu szántóföldjére. Téged kértek meg, hogy hordd ki a fát az építéshez. Nem vagy benne biztos, hogy láttál már egyszerre ennyi eurót.

19:01 Teljesítményt értél el: Kapj egy szántás alkalmával több, mint 150 pénzt!

2024. ÁPRILIS 6.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

04:44 A szemrevaló hajadon Zsófi kertje olyan szikkadt száraz volt, mint a rosseb. Szerencsére tudott mutatni olyasmit is, ami nem volt száraz.

2024. ÁPRILIS 4.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

00:03 Gáspár Nándor, a papucsférj nagyon meg volt elégedve a munkáddal, ezért megkínált a házipálinkájából.

Gáspár Nándor, a papucsférj nagyon meg volt elégedve a munkáddal, ezért megkínált a házipálinkájából.
       17 Pálinka  

2024. ÁPRILIS 3.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

04:12 Kénköves ménkű! Kifordítottál egy világháborús taposóaknát! A tűzszerészek kiérkezéséig Dávid bá megkínált egy kupicával.

13:00 A kocsmába belépve fiatal pesti récéket pillantottál meg. Azt kérték, ülj le közéjük mert antropológiás egyetemisták, azt´ megmutathatnád, mi az a terepmunka. Tetszett neked a felállás, hiszen olyan hosszú volt a combjuk, mint a kaszáspóknak, és néhány baracklikőr után ők is oldottabbá váltak. Elmagyaráztad hát, mi az a terepmunka.

18:16 Balogh Norbi kedvenc háziállata (Márton, a lúd) szántás közben beszorult az eke alá és későn vetted észre, elég durván kilapult. A gazda habzó szájjal tépte a haját, mert ez az állat volt a lelki társa.

Kénköves ménkű!
Kifordítottál egy világháborús taposóaknát!
A tűzszerészek kiérkezéséig Dávid bá megkínált egy kupicával.Balogh Norbi kedvenc háziállata (Márton, a lúd) szántás közben beszorult az eke alá és későn vetted észre, elég durván kilapult. A gazda habzó szájjal tépte a haját, mert ez az állat volt a lelki társa.
       6 Pálinka         2 Keserű   

2024. ÁPRILIS 2.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

04:18 Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.

08:48 Kálmán bá szerint nem forgatod be elég mélyen a trágyát, így nem lesz termés. Rohadjon ketté az a vén fasz, hogy belepofázik.

Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.Kálmán bá szerint nem forgatod be elég mélyen a trágyát, így nem lesz termés. Rohadjon ketté az a vén fasz, hogy belepofázik.

2024. ÁPRILIS 1.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

07:59 Fele annyi idő alatt végeztél, ezért Pokoli Sanyi meghívott egy felesre.

Fele annyi idő alatt végeztél, ezért Pokoli Sanyi meghívott egy felesre.
       6 Pálinka         1 Bor   

2024. MÁRCIUS 31.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

20:11 Bementél ultizni a kocsmába és elnyerted a pápaszemes Bodnár Bálint pénzét, 40 eurót. Bánatában összetört a fejeden egy sörösüveget. Azt a büdös kettébaszott kurva életbe!

Bementél ultizni a kocsmába és elnyerted a pápaszemes Bodnár Bálint pénzét, 40 eurót. Bánatában összetört a fejeden egy sörösüveget. Azt a büdös kettébaszott kurva életbe!
       9 Rövid   

2024. MÁRCIUS 29.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

11:08 Fele annyi idő alatt végeztél és a gazda, Farkas Guszti nem volt otthon, úgyhogy a lánya, Magdi hátrahívott a ház mögé. Fél órán át hemperegtetek a szalmában meztelenül. Pontosabban a gumicsizmád végig rajtad maradt.

Fele annyi idő alatt végeztél és a gazda, Farkas Guszti nem volt otthon, úgyhogy a lánya, Magdi hátrahívott a ház mögé. Fél órán át hemperegtetek a szalmában meztelenül. Pontosabban a gumicsizmád végig rajtad maradt.
       2 Bor   

2024. MÁRCIUS 28.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

04:27 Hazaköltözött a kocsmáros lánya, Novák Ancsa. A szerelőműhelyben megtartott szépségversenyen tarolt. Fényképe azóta a traktorod ékessége.

17:26 Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.

Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.
       7 Rövid   

2024. MÁRCIUS 27.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

04:22 Vörös Jürgen kritizálja a szántási technikád. Miután ötödször szálltál ki miatta a traktorból, mérgedben pofán verted. Megpróbált megfenyegetni a szemétláda, de megmondtad neki, hogy ha egy szót is szól bárkinek is, elszántod a kukoricatorzsákkal együtt. Ezek után már pénzt nem kértél tőle de szerencsére a pofontól kiesett aranyfoga fedezte a munkád bérét.

16:54 Fele annyi idő alatt végeztél, ezért volt egy kis időd bütykölni a traktort.

Fele annyi idő alatt végeztél, ezért volt egy kis időd bütykölni a traktort.
       10 Pálinka  

2024. MÁRCIUS 26.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

08:34 Reggel melegíted a traktort, amikor a szomszéd bekiabál a fülkébe, hogy csináld meg az asszony kiskertjét. Mondtad volna a nyomorultnak, hogy kiskertekkel nem érsz rá tökölni, de elrohant dolgozni. Átballagtál a szomszédasszonyhoz, hogy ne legyen harag. "A kiskerted ügyében jöttem!" Se szó, se beszéd letolta a bugyit! Jól meg is művelted. Késő délután a kertet is felszántottad.

14:32 24.5 eurót buktál tippmixen. A nyavalya enné meg!

24.5 eurót buktál tippmixen. A nyavalya enné meg!
       1 Pálinka         11 Rövid   

2024. MÁRCIUS 25.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

04:01 Nem jött vissza a szerelőtől az eke. Béla azt mondta azért, mert: "Meg kék mérni eztet a kónuszt, mer` be kell applikálni a gezmák lendhajtás forgási sebességét a turbóhengerhez. Oszt` sehun sem tanálom a sublert!" Kénytelen voltál lóval szántani.

04:01 Szőke Benedek, a hobby-traktoros kórista egész napi kukoricavetést követően hazafelé pöfögött traktorján. A nagy melegre való tekintettel egész nap kellő mennyiségű folyadékot fogyasztott, ennek következtében lanyhult a figyelme, és a kocsma előtt parkoló traktorodba tolatott. A helyszínen tartózkodó Pötörke őrmester látványától bepánikolt. Hogy megússza a büntetést, mindenkit megvesztegetett a demizson vörösborral, amit a gazdától kapott a szántás fejében. A traktorodban keletkezett kárért 100 euróval kárpótolt.

11:58 Segítettél a rossz hátú Fülöp gazdának fát hordani, de a végén a te hátad is piszkosul beállt.

       10 Pálinka  

2024. MÁRCIUS 24.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

08:49 Pál Lajcsi, a szántást megrendelő úgy néz ki, mint David Hasselhoff, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést. Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.

Pál Lajcsi, a szántást megrendelő  úgy néz ki, mint David Hasselhoff, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést.
Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.

2024. MÁRCIUS 23.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

09:19 Mélyen szántottál és olajat találtál a szomszéd faluban. Már úton van két amerikai egység, hogy demokráciát csináljanak Iszapszentgilisztáson.

Mélyen szántottál és olajat találtál a szomszéd faluban. Már úton van két amerikai egység, hogy demokráciát csináljanak Iszapszentgilisztáson.
       9 Bor   

2024. MÁRCIUS 22.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

04:45 Segítettél a rossz hátú Hegedűs gazdának fát hordani, de a végén a te hátad is piszkosul beállt.

18:29 A szomszéd telken szántó haverodnak épp szülinapja volt, és addig ittátok a kommersz szeszeket, amíg már nem érdekelt az agrárbetyárkodás.

2024. MÁRCIUS 21.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

04:12 Viktor bá szerint nem forgatod be elég mélyen a trágyát, így nem lesz termés. Rohadjon ketté az a vén fasz, hogy belepofázik.

Viktor bá szerint nem forgatod be elég mélyen a trágyát, így nem lesz termés. Rohadjon ketté az a vén fasz, hogy belepofázik.
  1 Sör          7 Pálinka  

2024. MÁRCIUS 20.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

04:32 A szomszéd telken szántó haverodnak épp szülinapja volt, és addig ittátok a kommersz szeszeket, amíg már nem érdekelt az agrárbetyárkodás.

14:37 Azt a büdös kettébaszott kurva életbe! Kifordítottál egy világháborús taposóaknát! A tűzszerészek kiérkezéséig Tibi bá megkínált egy kupicával.

18:46 Szántásból hazafelé Sanyi bát láttad, ahogy kergetőzik a Tyutyu nevű traktorával. Az öreg kaszálta volna a gyepet, de rájött a füttyentés. Kilépett a mezőgépből, közben a könyökével véletlenül megütötte a váltót. Na, a Tyutyu elindult ám hátrafelé, jó fél gázon. Hol Sanyi bá szaladt a Tyutyu után, hol meg a Tyutyu a Sanyi bá után! No, te is odavágódtál segíteni megállítani a fenevadat, de sajna te is csak Sanyi bával szaladtál, hol a Tyutyu előtt, hol a Tyutyu után. Addig-addig, hogy a kis rettenet belevágta magát a legmélyebb gödörbe, és véget ért a játék. Kicibáltad a Tyutyut kötéllel. Sanyi bá hálából meghívott két sörre.

Azt a büdös kettébaszott kurva életbe!
Kifordítottál egy világháborús taposóaknát!
A tűzszerészek kiérkezéséig Tibi bá megkínált egy kupicával.
       8 Pálinka  

2024. MÁRCIUS 19.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

03:34 Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.

Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.
       6 Pálinka  

2024. MÁRCIUS 18.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

04:00 Addig-addig hangosítottad az Édes Piroskámat, míg rád nem szervezett az ártányosi polgármester egy színvonalas falunapot.

11:15 A vadiúj, hibridhajtású mezőgazdasági haszongéped szédítő magaslatokba emelte a "hidrogénezett növényi olaj" fogalmát a napraforgó tábla permetezése közben. Haladni kell a korral.

17:45 Szántásból hazafelé tartva találkoztál Béla bával, aki ment haza aratásból 2 nagy kocsi búzával, ám a traktora lerobbant. Megkért, hogy vontasd már neki haza a pótokat egy fröccsé´ legalább. Úgy is lett. Mentél fel a hídra, de lefulladt traktorod a kocsikkal, mert túl meredek a feljáró, a gép meg nem bírta. Kiszálltál, hogy köveket hordj a kerekekhez. Sebességben hagytad, ne guruljon már le, de a féket meg elfelejtetted. A traktor elkezdett pöfékelni a kocsik után hátra és beleborult a nádasba, centire a halastótól. Kocsik össze-vissza gabalyodva, traktornak meg most már 5 rükverc fokozat, 1 meg előre, mert átfordult az egész belseje. Ebből se egy fröccs lett, hanem egy egész kanna.

       8 Pálinka  

2024. MÁRCIUS 17.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

08:53 Magyar Szabi, a hobby-traktoros kórista egész napi kukoricavetést követően hazafelé pöfögött traktorján. A nagy melegre való tekintettel egész nap kellő mennyiségű folyadékot fogyasztott, ennek következtében lanyhult a figyelme, és a kocsma előtt parkoló traktorodba tolatott. A helyszínen tartózkodó Pötörke őrmester látványától bepánikolt. Hogy megússza a büntetést, mindenkit megvesztegetett a demizson vörösborral, amit a gazdától kapott a szántás fejében. A traktorodban keletkezett kárért 100 euróval kárpótolt.

       8 Pálinka  

2024. MÁRCIUS 16.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

06:42 Pásztor András, a szántást megrendelő úgy néz ki, mint egy városi tahó, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést. Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.

Pásztor András, a szántást megrendelő  úgy néz ki, mint egy városi tahó, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést.
Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.

2024. MÁRCIUS 15.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

04:23 Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.

14:42 Szántás közben az eke egy papírköteget forgatott ki. 5 eurónyi étkezési utalvány! A kocsmában is elfogadják!

Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.Szántás közben az eke egy papírköteget forgatott ki. 5 eurónyi étkezési utalvány! A kocsmában is elfogadják!
       16 Pálinka  

2024. MÁRCIUS 14.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

04:33 Véletlen áthajtottál a gazda fiának csúzliján. Sanyi, a szomszéd bőségesen meg is jutalmazott hőstettedért.

       10 Pálinka  

2024. MÁRCIUS 13.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

03:58 Úgy megittál volna egy kupica Guggolós Szilvát, de épp nem volt a kocsmában. Bánatodban leszívtad a fagyállót a traktorodból és úgy szétütötted magad, mint az állat.

08:47 Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!

14:40 Nem jött vissza a szerelőtől az eke. Ákos azt mondta azért, mert: "Meg kék mérni eztet a kónuszt, mer` be kell applikálni a gezmák lendhajtás forgási sebességét a turbóhengerhez. Oszt` sehun sem tanálom a sublert!" Kénytelen voltál lóval szántani.

Úgy megittál volna egy kupica Guggolós Szilvát, de épp nem volt a kocsmában. Bánatodban leszívtad a fagyállót a traktorodból és úgy szétütötted magad, mint az állat.Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!
       8 Pálinka  

2024. MÁRCIUS 12.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

09:12 Ma minden simán ment. Csodálkozol is. Irány a kocsma!

Ma minden simán ment. Csodálkozol is. Irány a kocsma!

2024. MÁRCIUS 11.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

04:09 Hazaköltözött a kocsmáros lánya, Orbán Kinga. A szerelőműhelyben megtartott szépségversenyen tarolt. Fényképe azóta a traktorod ékessége.

08:14 Maris a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.

Maris a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.
  13 Sör          5 Pálinka  

2024. MÁRCIUS 10.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

20:02 Szántás közben kifogyott a gázolaj, ezért nem tudtad befejezni.

2024. MÁRCIUS 9.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

05:35 Hörcsög Józsi kritizálja a szántási technikád. Miután ötödször szálltál ki miatta a traktorból, mérgedben pofán verted. Megpróbált megfenyegetni a szemétláda, de megmondtad neki, hogy ha egy szót is szól bárkinek is, elszántod a kukoricatorzsákkal együtt. Ezek után már pénzt nem kértél tőle de szerencsére a pofontól kiesett aranyfoga fedezte a munkád bérét.

10:01 Irma a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.

Irma a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.
       8 Pálinka  

2024. MÁRCIUS 8.

Ma kétszer voltál szántani. Nem történt semmi említésre méltó.

       8 Pálinka  

2024. MÁRCIUS 7.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

07:21 Génkezelt kukoricát reggeliztél, nehezen volt szíved beszántani a testvéreket.

13:50 Novák Jóska, a szántást megrendelő úgy néz ki, mint egy bakter, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést. Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.

18:17 Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe. Majd eszik este a dög!

Génkezelt kukoricát reggeliztél, nehezen volt szíved beszántani a testvéreket.Novák Jóska, a szántást megrendelő  úgy néz ki, mint egy bakter, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést.
Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe.
Majd eszik este a dög!

2024. MÁRCIUS 6.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

03:50 Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!

Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!
       8 Pálinka         1 Keserű   

2024. MÁRCIUS 5.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:56 A gyorsulási versenyre edzettél a kocsma előtt. Könyörtelen IX. őrmester meg akart bírságolni, de amikor bebizonyítottad neki, hogy a verseny igenis létezik (megmutattad a traktornevelde.hu oldalon) vállalta, hogy ő lesz az edződ.

       7 Pálinka         2 Bor   

2024. MÁRCIUS 4.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

04:27 A szomszéd telken szántó haverodnak épp szülinapja volt, és addig ittátok a kommersz szeszeket, amíg már nem érdekelt az agrárbetyárkodás.

08:28 Hazafelé hirtelenül eléd rontott Simon, a mániákus tyúktolvaj, egy frissen elcsent kappannal a kezében. Átmentél rajtuk. A kiskakas túlélte. Orbán törzsőrmesternek már régóta begyében volt a tolvaj, úgyhogy csak ennyit mondott: "Nincs mit tenni, ha kilapult!" Majd átadta a nyomravezetői díjat.

16:04 Addig-addig hangosítottad az Édes Piroskámat, míg rád nem szervezett az ártányosi polgármester egy színvonalas falunapot.

23:37 Hazafelé meglátogattad Ottó bácsi pálinkafőzdéjét. Szerencsére mindig elfelejti, hogy mikor jártál nála utoljára, úgyhogy végigkóstoltatott veled mindent.

Hazafelé hirtelenül eléd rontott Simon, a mániákus tyúktolvaj, egy frissen elcsent kappannal a kezében. Átmentél rajtuk. A kiskakas túlélte. Orbán törzsőrmesternek már régóta begyében volt a tolvaj, úgyhogy csak ennyit mondott: "Nincs mit tenni, ha kilapult!" Majd átadta a nyomravezetői díjat.Hazafelé meglátogattad Ottó bácsi pálinkafőzdéjét. Szerencsére mindig elfelejti, hogy mikor jártál nála utoljára, úgyhogy végigkóstoltatott veled mindent.

2024. MÁRCIUS 3.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

11:06 Sanyi bá szerint nem forgatod be elég mélyen a trágyát, így nem lesz termés. Rohadjon ketté az a vén fasz, hogy belepofázik.

Sanyi bá szerint nem forgatod be elég mélyen a trágyát, így nem lesz termés. Rohadjon ketté az a vén fasz, hogy belepofázik.
       8 Bor   

2024. MÁRCIUS 2.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

08:24 Fele annyi idő alatt végeztél, ezért volt egy kis időd bütykölni a traktort.

Fele annyi idő alatt végeztél, ezért volt egy kis időd bütykölni a traktort.

2024. MÁRCIUS 1.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

04:34 Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.

21:28 Kerekes Gyuszi, a szántást megrendelő úgy néz ki, mint egy hobbikertész, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést. Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.

Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.Kerekes Gyuszi, a szántást megrendelő  úgy néz ki, mint egy hobbikertész, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést.
Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.
  1 Sör          7 Rövid   

2024. FEBRUÁR 29.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:37 Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.

Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.
       6 Rövid   

2024. FEBRUÁR 28.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

04:42 25.9 eurót buktál tippmixen. Azt a talicskamellű jóságos úristálát!

04:44 A traktorod mély benyomást tett a Botlábú Pingvinekre, az edző csillogó szemekkel leste, ahogy elgurul a pálya mellett. Megkért, hogy készíthessenek csapatfotót vele, cserébe megkóstolhattad a kapus házi mézesét.

11:24 Réka néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

17:13 Jucus a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.

25.9 eurót buktál tippmixen. Azt a talicskamellű jóságos úristálát!A traktorod mély benyomást tett a Botlábú Pingvinekre, az edző csillogó szemekkel leste, ahogy elgurul a pálya mellett. Megkért, hogy készíthessenek csapatfotót vele, cserébe megkóstolhattad a kapus házi mézesét.Réka néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.Jucus a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.
       8 Pálinka  

2024. FEBRUÁR 27.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

04:02 Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe. Majd eszik este a dög!

11:22 Fodor Fábián meg volt elégedve a munkáddal, ezért megveregette a vállad.

18:04 Sok volt az erőspaprika, teleszartad a gatyádat. Márton, a lúd nem nézte ezt jó szemmel, de nem tudott mit tenni.

Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe.
Majd eszik este a dög!Fodor Fábián meg volt elégedve a munkáddal, ezért megveregette a vállad.Sok volt az erőspaprika, teleszartad a gatyádat. Márton, a lúd nem nézte ezt jó szemmel, de nem tudott mit tenni.

2024. FEBRUÁR 24.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

05:15 Ma minden simán ment. Csodálkozol is. Irány a kocsma!

10:36 Mélyen szántottál és olajat találtál a szomszéd faluban. Már úton van két amerikai egység, hogy demokráciát csináljanak Iszapszentgilisztáson.

Ma minden simán ment. Csodálkozol is. Irány a kocsma!Mélyen szántottál és olajat találtál a szomszéd faluban. Már úton van két amerikai egység, hogy demokráciát csináljanak Iszapszentgilisztáson.
       7 Rövid   

2024. FEBRUÁR 23.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

04:27 Úgy berúgtál tegnap, hogy először nem Pásztor Norbi, hanem a szomszédja telkét szántottad fel.

16:35 A szomszéd telken szántó haverodnak épp szülinapja volt, és addig ittátok a kommersz szeszeket, amíg már nem érdekelt az agrárbetyárkodás.

Úgy berúgtál tegnap, hogy először nem Pásztor Norbi, hanem a szomszédja telkét szántottad fel.
       9 Rövid   

2024. FEBRUÁR 22.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

04:31 28.4 eurót nyertél tippmixen. Jó döntés volt, hogy a Zsíroskenyér FC-re tettél!

12:40 Végh Roland meg volt elégedve a munkáddal, ezért megveregette a vállad.

28.4 eurót nyertél tippmixen. Jó döntés volt, hogy a Zsíroskenyér FC-re tettél!Végh Roland meg volt elégedve a munkáddal, ezért megveregette a vállad.
       10 Bor   

2024. FEBRUÁR 21.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

04:25 Szántás közben belementél egy nagy adag szarba, amit Égel Barnabás kedvenc állata, Dömper, a bernáthegyi hagyott ott. Ezután beleragadt egy nyaklánc, amit munka után megtaláltál, megmostad és bevitted a házba. A gazda lánya, Esztike kiugrott a bőréből, mert ezt kereste hónapok óta és egyből a nyakába vette. Köszönetképp kaptál tőle egy nyelves csókot. Egy fancsali mosollyal nyugtáztad a dolgot, aztán siettél haza fogat mosni.

04:29 A traktorod mély benyomást tett a Hanyatt SEL-re, az edző csillogó szemekkel leste, ahogy elgurul a pálya mellett. Megkért, hogy készíthessenek csapatfotót vele, cserébe megkóstolhattad a kapus házi mézesét.

Szántás közben belementél egy nagy adag szarba, amit Égel Barnabás kedvenc állata, Dömper, a bernáthegyi hagyott ott. Ezután beleragadt egy nyaklánc, amit munka után megtaláltál, megmostad és bevitted a házba. A gazda lánya, Esztike kiugrott a bőréből, mert ezt kereste hónapok óta és egyből a nyakába vette. Köszönetképp kaptál tőle egy nyelves csókot. Egy fancsali mosollyal nyugtáztad a dolgot, aztán siettél haza fogat mosni.A traktorod mély benyomást tett a Hanyatt SEL-re, az edző csillogó szemekkel leste, ahogy elgurul a pálya mellett. Megkért, hogy készíthessenek csapatfotót vele, cserébe megkóstolhattad a kapus házi mézesét.