TraktorNevelde
Az imént szántott: Zetor007
Csömör
36. SZINT | 80886 PONT | ORSZÁGOS 16.
Ez itt Fayekas Layar Berkics traktora,
ami már megvan 2041 napja
és 6421 alkalommal volt szántani.
Eddig 154 futamot nyert meg.

Felszerelés:
7 soros vaseke, borona, tárcsázó, vetőgép, krumpliszedő, tárcsázó, gereblyéző, trágyaleforgató, altalajlazító, mélységállító kerék, 4 tengelyes pótkocsi, tartályos pótkocsi, hidraulika, targatető, pohártartó, minibár, rádiós magnó.

Kupák
Oklevél

Produktivitás

H K S C P S V
jún
júl
aug
szep
okt
nov
dec
jan
feb
már
ápr
máj
jún

Traktorfutam eredménysorozat

  jan feb már ápr máj jún júl aug szep okt nov dec átlag
 20246516         9,0
 2023326291181456547,0
 202231111231112213,2
 2021413322232125 3122  18,2
 202018  19  1724 2118617,6
 2019    32    28  30,0
 2018            -
 2017            -
 2016            -
 2015            -
 2014            -
 2013            -

 

Csömör traktor naplója

Tulajdonos: Fayekas Layar Berkics


       8 Pálinka         1 Keserű   

2024. JÚNIUS 18.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

11:10 Szántás közben belementél egy nagy adag szarba, amit Sebők Bandi kedvenc állata, Oszkár, a dagadt nyúl hagyott ott. Ezután beleragadt egy nyaklánc, amit munka után megtaláltál, megmostad és bevitted a házba. A gazda lánya, Sári kiugrott a bőréből, mert ezt kereste hónapok óta és egyből a nyakába vette. Köszönetképp kaptál tőle egy nyelves csókot. Egy fancsali mosollyal nyugtáztad a dolgot, aztán siettél haza fogat mosni.

22:21 Összevesztél a szántás megrendelőjével, mert kigúnyoltad a szájáig érő orrszőre miatt. Ezért mikor nem néztél oda, belerúgott a traktorodba. Ezer üveg málnaszörp!

Szántás közben belementél egy nagy adag szarba, amit Sebők Bandi kedvenc állata, Oszkár, a dagadt nyúl hagyott ott. Ezután beleragadt egy nyaklánc, amit munka után megtaláltál, megmostad és bevitted a házba. A gazda lánya, Sári kiugrott a bőréből, mert ezt kereste hónapok óta és egyből a nyakába vette. Köszönetképp kaptál tőle egy nyelves csókot. Egy fancsali mosollyal nyugtáztad a dolgot, aztán siettél haza fogat mosni.Összevesztél a szántás megrendelőjével, mert kigúnyoltad a szájáig érő orrszőre miatt. Ezért mikor nem néztél oda, belerúgott a traktorodba. Ezer üveg málnaszörp!
       6 Pálinka  

2024. JÚNIUS 17.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

08:32 Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.

Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.

2024. JÚNIUS 16.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

13:45 Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.

Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.

2024. JÚNIUS 15.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

09:28 Míg megy a szántás szépen, cirmolja be ezt az üvegecske bort! - mondta ja Erzsi néni.

Míg megy a szántás szépen, cirmolja be ezt az üvegecske bort! - mondta ja Erzsi néni.
       6 Pálinka  

2024. JÚNIUS 14.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

10:29 Hazafelé meglátogattad Vilmos bácsi pálinkafőzdéjét. Szerencsére mindig elfelejti, hogy mikor jártál nála utoljára, úgyhogy végigkóstoltatott veled mindent.

22:52 A faluba költözött a vidékfejlesztés atyja, Torgyán József. A kiskertjét kellett volna felszántanod, de a 117 nm-s kertre adott árajánlatodat kétszer is visszadobta, mert nem felelt meg az uniós szabványnak.

Hazafelé meglátogattad Vilmos bácsi pálinkafőzdéjét. Szerencsére mindig elfelejti, hogy mikor jártál nála utoljára, úgyhogy végigkóstoltatott veled mindent.A faluba költözött a vidékfejlesztés atyja, Torgyán József. A kiskertjét kellett volna felszántanod, de a 117 nm-s kertre adott árajánlatodat kétszer is visszadobta, mert nem felelt meg az uniós szabványnak.
       9 Pálinka  

2024. JÚNIUS 13.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

08:37 Szántás közben elleptek a hangyák. Hogy rohadnának meg!

14:21 Génkezelt kukoricát reggeliztél, nehezen volt szíved beszántani a testvéreket.

19:28 A faluba költözött a vidékfejlesztés atyja, Torgyán József. A kiskertjét kellett volna felszántanod, de a 117 nm-s kertre adott árajánlatodat kétszer is visszadobta, mert nem felelt meg az uniós szabványnak.

Szántás közben elleptek a hangyák. Hogy rohadnának meg!Génkezelt kukoricát reggeliztél, nehezen volt szíved beszántani a testvéreket.A faluba költözött a vidékfejlesztés atyja, Torgyán József. A kiskertjét kellett volna felszántanod, de a 117 nm-s kertre adott árajánlatodat kétszer is visszadobta, mert nem felelt meg az uniós szabványnak.
       6 Pálinka  

2024. JÚNIUS 12.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

00:14 Adományoztál egy gumibelsőt a nudista strandnak. Ingyen belépőt kaptál egész évre!

08:17 Hazafelé hirtelenül eléd rontott Pepe, a mániákus tyúktolvaj, egy frissen elcsent kappannal a kezében. Átmentél rajtuk. A kiskakas túlélte. Lakatos törzsőrmesternek már régóta begyében volt a tolvaj, úgyhogy csak ennyit mondott: "Nincs mit tenni, ha kilapult!" Majd átadta a nyomravezetői díjat.

Adományoztál egy gumibelsőt a nudista strandnak. Ingyen belépőt kaptál egész évre!Hazafelé hirtelenül eléd rontott Pepe, a mániákus tyúktolvaj, egy frissen elcsent kappannal a kezében. Átmentél rajtuk. A kiskakas túlélte. Lakatos törzsőrmesternek már régóta begyében volt a tolvaj, úgyhogy csak ennyit mondott: "Nincs mit tenni, ha kilapult!" Majd átadta a nyomravezetői díjat.
       12 Pálinka  

2024. JÚNIUS 11.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

00:01 Molnár Bálint kritizálja a szántási technikád. Miután ötödször szálltál ki miatta a traktorból, mérgedben pofán verted. Megpróbált megfenyegetni a szemétláda, de megmondtad neki, hogy ha egy szót is szól bárkinek is, elszántod a kukoricatorzsákkal együtt. Ezek után már pénzt nem kértél tőle de szerencsére a pofontól kiesett aranyfoga fedezte a munkád bérét.

14:39 Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.

18:45 Másnaposan mentél szántani, és véletlenül hashajtót vettél be fájdalomcsillapító helyett. Gyakran rád jött a szapora, amit ki is tettél a kukoricásban, aztán a gazda gyógysöre helyrehozta az emésztésed.

Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.

2024. JÚNIUS 10.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

17:33 Míg megy a szántás szépen, cirmolja be ezt az üvegecske bort! - mondta ja Ági néni.

Míg megy a szántás szépen, cirmolja be ezt az üvegecske bort! - mondta ja Ági néni.
       5 Pálinka  

2024. JÚNIUS 9.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

03:36 A szántás után Antal Tamás elhívott a szomszéd faluba, mert úgy hallotta, hogy új csocsóasztalt vett a kocsma, ki kéne próbálni. Miután már negyedszer is győztetek a helyiek ellen, feszült lett a légkör, mindenki ellenetek akart kiállni. Egy ponton jobbnak láttátok, ha távoztok, úgyhogy pisiszünetre hivatkozva kisurrantatok a kocsmából. A visszapillantó tükörből láttad, ahogy jónéhányan dühösen rontanak ki az ajtón, de nem értek utol.

16:57 Sportot akartál hallgatni, ezért ráhangoltad a rádiós magnódat az LK Bulls-ra. Olyan szinten ráhangolódtál, hogy majdnem elgázoltál egy kukoricás szélén lézengő tehenet.

21:54 Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.

Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.
       14 Pálinka  

2024. JÚNIUS 8.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

01:30 A hátsó kertbe beköltözött 8 kínai vakond család kartellbe tömörülve hirdeti a szántási szolgáltatását: "kicit olcobb". A fene egye meg! Az elpártolt megrendelőknek később vakondpörkölttel kedveskedtél.

16:10 Segítettél a rossz hátú Katona gazdának fát hordani, de a végén a te hátad is piszkosul beállt.

16:10 A szomszéd telken szántó haverodnak épp szülinapja volt, és addig ittátok a kommersz szeszeket, amíg már nem érdekelt az agrárbetyárkodás.

A hátsó kertbe beköltözött 8 kínai vakond család kartellbe tömörülve hirdeti a szántási szolgáltatását: "kicit olcobb". A fene egye meg! Az elpártolt megrendelőknek később vakondpörkölttel kedveskedtél.

2024. JÚNIUS 7.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

07:37 Nem jött vissza a szerelőtől az eke. Gazsi azt mondta azért, mert: "Meg kék mérni eztet a kónuszt, mer` be kell applikálni a gezmák lendhajtás forgási sebességét a turbóhengerhez. Oszt` sehun sem tanálom a sublert!" Kénytelen voltál lóval szántani.

13:50 Szántás közben elleptek a hangyák. Hogy rohadnának meg!

Szántás közben elleptek a hangyák. Hogy rohadnának meg!
       18 Bor   

2024. JÚNIUS 6.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

01:01 Szántás közben belementél egy nagy adag szarba, amit Vona László kedvenc állata, Pamutbojt, a harci nyúl hagyott ott. Ezután beleragadt egy nyaklánc, amit munka után megtaláltál, megmostad és bevitted a házba. A gazda lánya, Kinga kiugrott a bőréből, mert ezt kereste hónapok óta és egyből a nyakába vette. Köszönetképp kaptál tőle egy nyelves csókot. Egy fancsali mosollyal nyugtáztad a dolgot, aztán siettél haza fogat mosni.

08:19 Hazafelé hirtelenül eléd rontott Ödön, a mániákus tyúktolvaj, egy frissen elcsent kappannal a kezében. Átmentél rajtuk. A kiskakas túlélte. Fülöp törzsőrmesternek már régóta begyében volt a tolvaj, úgyhogy csak ennyit mondott: "Nincs mit tenni, ha kilapult!" Majd átadta a nyomravezetői díjat.

23:36 Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.

Szántás közben belementél egy nagy adag szarba, amit Vona László kedvenc állata, Pamutbojt, a harci nyúl hagyott ott. Ezután beleragadt egy nyaklánc, amit munka után megtaláltál, megmostad és bevitted a házba. A gazda lánya, Kinga kiugrott a bőréből, mert ezt kereste hónapok óta és egyből a nyakába vette. Köszönetképp kaptál tőle egy nyelves csókot. Egy fancsali mosollyal nyugtáztad a dolgot, aztán siettél haza fogat mosni.Hazafelé hirtelenül eléd rontott Ödön, a mániákus tyúktolvaj, egy frissen elcsent kappannal a kezében. Átmentél rajtuk. A kiskakas túlélte. Fülöp törzsőrmesternek már régóta begyében volt a tolvaj, úgyhogy csak ennyit mondott: "Nincs mit tenni, ha kilapult!" Majd átadta a nyomravezetői díjat.Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.
       9 Rövid   

2024. JÚNIUS 5.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

00:37 Segítettél a rossz hátú Kovács gazdának fát hordani, de a végén a te hátad is piszkosul beállt.

       9 Rövid   

2024. JÚNIUS 4.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

06:20 Segítettél a rossz hátú Vona gazdának fát hordani, de a végén a te hátad is piszkosul beállt.

19:51 Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.

Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.

2024. JÚNIUS 3.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

08:12 Miután végeztél a szántással, bekopogtál a tanyára a pénzedért. Egy 70 éves fogatlan nyanya nyitott ajtót, aki először a testével akart fizetni.

12:37 Este, miután végeztél a szántással a határban, megpillantottál egy bordó zsigulit. Gondoltad, jobban szemügyre veszed a dolgot, nehogy megint a rezesek égessék a kábelt, de ahogy közelebb értél, látod ám, hogy a polgármester fia vadul pajszerolja a falu legotrombább nőjét. A srác nem volt rest, hogy az incidens titokban maradjon. Egy szabad szemmel is jól látható összeget tett eléd.

16:57 Észrevetted, hogy a szomszédos földeken gabonaköröket készítenek, gyorsan készítettél 8 darab homályos fotót.

Miután végeztél a szántással, bekopogtál a tanyára a pénzedért. Egy 70 éves fogatlan nyanya nyitott ajtót, aki először a testével akart fizetni.Észrevetted, hogy a szomszédos földeken gabonaköröket készítenek, gyorsan készítettél 8 darab homályos fotót.
       15 Pálinka  

2024. JÚNIUS 2.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

09:43 Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.

13:44 Váradi Huba kedvenc háziállata (Lady Gágá, a lúd) szántás közben beszorult az eke alá és későn vetted észre, elég durván kilapult. A gazda habzó szájjal tépte a haját, mert ez az állat volt a lelki társa.

18:11 Miután végeztél a szántással, bekopogtál a tanyára a pénzedért. Egy 70 éves fogatlan nyanya nyitott ajtót, aki először a testével akart fizetni.

Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.Váradi Huba kedvenc háziállata (Lady Gágá, a lúd) szántás közben beszorult az eke alá és későn vetted észre, elég durván kilapult. A gazda habzó szájjal tépte a haját, mert ez az állat volt a lelki társa.Miután végeztél a szántással, bekopogtál a tanyára a pénzedért. Egy 70 éves fogatlan nyanya nyitott ajtót, aki először a testével akart fizetni.
       6 Pálinka  

2024. JÚNIUS 1.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

00:12 A szomszéd telken szántó haverodnak épp szülinapja volt, és addig ittátok a kommersz szeszeket, amíg már nem érdekelt az agrárbetyárkodás.

07:05 Szántás után fejen pattintottad az öreg Norbi félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.

13:22 Hazafelé az út szélén találtál egy teljesen fasza kalapácsot.

21:26 A faluba költözött a vidékfejlesztés atyja, Torgyán József. A kiskertjét kellett volna felszántanod, de a 117 nm-s kertre adott árajánlatodat kétszer is visszadobta, mert nem felelt meg az uniós szabványnak.

Szántás után fejen pattintottad az öreg Norbi félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.Hazafelé az út szélén találtál egy teljesen fasza kalapácsot.A faluba költözött a vidékfejlesztés atyja, Torgyán József. A kiskertjét kellett volna felszántanod, de a 117 nm-s kertre adott árajánlatodat kétszer is visszadobta, mert nem felelt meg az uniós szabványnak.
       4 Pálinka  

2024. MÁJUS 31.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

07:03 Fábián Jóska, a paraszt nagyon meg volt elégedve a munkáddal, ezért megkínált a házipálinkájából.

12:54 A szemrevaló hajadon Anikó kertje olyan szikkadt száraz volt, mint a rosseb. Szerencsére tudott mutatni olyasmit is, ami nem volt száraz.

Fábián Jóska, a paraszt nagyon meg volt elégedve a munkáddal, ezért megkínált a házipálinkájából.
       7 Pálinka  

2024. MÁJUS 30.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

08:11 Ma minden simán ment. Csodálkozol is. Irány a kocsma!

12:20 A szomszéd telken szántó haverodnak épp szülinapja volt, és addig ittátok a kommersz szeszeket, amíg már nem érdekelt az agrárbetyárkodás.

20:03 A munkád végeztével a gazda nem volt otthon, ezért a felesége, Dóri fizetett ki. Felbontotta az ura házipálinkáját, jókedélyűen zsíroztatok egy kicsit, hagytad nyerni. Ezután beinvitált az akolba egy gyors légyottra.

Ma minden simán ment. Csodálkozol is. Irány a kocsma!A munkád végeztével a gazda nem volt otthon, ezért a felesége, Dóri fizetett ki. Felbontotta az ura házipálinkáját, jókedélyűen zsíroztatok egy kicsit, hagytad nyerni. Ezután beinvitált az akolba egy gyors légyottra.

2024. MÁJUS 29.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

08:24 Sportot akartál hallgatni, ezért ráhangoltad a rádiós magnódat a Lokira. Olyan szinten ráhangolódtál, hogy majdnem elgázoltál egy kukoricás szélén lézengő tehenet.

2024. MÁJUS 28.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

01:16 A szomszéd telken szántó haverodnak épp szülinapja volt, és addig ittátok a kommersz szeszeket, amíg már nem érdekelt az agrárbetyárkodás.

11:33 Míg megy a szántás szépen, cirmolja be ezt az üvegecske bort! - mondta ja Viki néni.

17:18 Este, miután végeztél a szántással a határban, megpillantottál egy bordó zsigulit. Gondoltad, jobban szemügyre veszed a dolgot, nehogy megint a rezesek égessék a kábelt, de ahogy közelebb értél, látod ám, hogy a polgármester fia vadul pajszerolja a falu legotrombább nőjét. A srác nem volt rest, hogy az incidens titokban maradjon. Egy szabad szemmel is jól látható összeget tett eléd.

Míg megy a szántás szépen, cirmolja be ezt az üvegecske bort! - mondta ja Viki néni.
       13 Pálinka         1 Bor   

2024. MÁJUS 27.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

08:01 Hazaköltözött a kocsmáros lánya, Bognár Flóra. A szerelőműhelyben megtartott szépségversenyen tarolt. Fényképe azóta a traktorod ékessége.

13:28 Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe. Majd eszik este a dög!

Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe.
Majd eszik este a dög!

2024. MÁJUS 26.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

09:17 Kihúztad Ernő, a kézműves kocsiját a sárból, hálából elcsent neked egy üveggel az apósa pálinkájából.

14:26 Jakab Rudolf, a piócás ember nagyon meg volt elégedve a munkáddal, ezért megkínált a házipálinkájából.

21:12 Novák Vili kedvenc háziállata (Jim Beam, az üsző) szántás közben beszorult az eke alá és későn vetted észre, elég durván kilapult. A gazda habzó szájjal tépte a haját, mert ez az állat volt a lelki társa.

Kihúztad Ernő, a kézműves kocsiját a sárból, hálából elcsent neked egy üveggel az apósa pálinkájából.Jakab Rudolf, a piócás ember nagyon meg volt elégedve a munkáddal, ezért megkínált a házipálinkájából.Novák Vili kedvenc háziállata (Jim Beam, az üsző) szántás közben beszorult az eke alá és későn vetted észre, elég durván kilapult. A gazda habzó szájjal tépte a haját, mert ez az állat volt a lelki társa.
       8 Pálinka  

2024. MÁJUS 25.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

08:41 Kiszántottál egy aknát, kivitted a kezedben a szántóföld szélére. Délután jöttek a tűzszerészek, visszavitték középre és felrobbantották. Most ott egy kráter. Holnap reggel ugyanitt.

22:50 A kocsmából föttögtél hazafelé, jelentős mennyiségű Guggolós körte után, amikor észrevetted, hogy a Ivett épp tűzifát hasogat gyújtósnak. Térültél-fordultál, hogy valahogy a közelébe férkőzz és végül a kertszomszéd kuvaszait kicselezve odaértél, hogy megmutathasd a hasogató technikád. A fiatal teremtés egyből észrevette, hogy ennek a peckes legénynek bizony nem csak a hasogató technikája átlagon felüli. Ezek után aztán hasogattatok a kazánházban, a fürdőszobában, de még a konyhában is, és végül Prézli kutya ólja tetején is. A nagy szecskázásban mindketten kimelegedtetek, ezért a leány jól meg is itatott a Papa borából, aminek köszönhetően a hazaútról csak homályos képek maradtak.

Kiszántottál egy aknát, kivitted a kezedben a szántóföld szélére. Délután jöttek a tűzszerészek, visszavitték középre és felrobbantották. Most ott egy kráter. Holnap reggel ugyanitt.
       16 Bor   

2024. MÁJUS 24.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

09:33 Reggel észlelted, hogy a két hátsó kerék eltűnt. Később derült fény rá, hogy Greenpeace aktivisták abba ültettek virágokat az ovi elé.

14:18 Miután végeztél a szántással, bekopogtál a tanyára a pénzedért. Egy 70 éves fogatlan nyanya nyitott ajtót, aki először a testével akart fizetni.

22:26 Adományoztál egy gumibelsőt a nudista strandnak. Ingyen belépőt kaptál egész évre!

22:27 A kocsmába belépve fiatal pesti récéket pillantottál meg. Azt kérték, ülj le közéjük mert antropológiás egyetemisták, azt´ megmutathatnád, mi az a terepmunka. Tetszett neked a felállás, hiszen olyan hosszú volt a combjuk, mint a kaszáspóknak, és néhány baracklikőr után ők is oldottabbá váltak. Elmagyaráztad hát, mi az a terepmunka.

Miután végeztél a szántással, bekopogtál a tanyára a pénzedért. Egy 70 éves fogatlan nyanya nyitott ajtót, aki először a testével akart fizetni.Adományoztál egy gumibelsőt a nudista strandnak. Ingyen belépőt kaptál egész évre!
       4 Pálinka  

2024. MÁJUS 23.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

08:24 Este, miután végeztél a szántással a határban, megpillantottál egy bordó zsigulit. Gondoltad, jobban szemügyre veszed a dolgot, nehogy megint a rezesek égessék a kábelt, de ahogy közelebb értél, látod ám, hogy a polgármester fia vadul pajszerolja a falu legotrombább nőjét. A srác nem volt rest, hogy az incidens titokban maradjon. Egy szabad szemmel is jól látható összeget tett eléd.

12:26 Szántás közben az eke egy bombát forgatott ki! Még szerencse, hogy hatástalan. A kocsmában Dani, a fegyverbuzi 50 eurót adott érte.

17:58 Zsiráf bá szerint nem forgatod be elég mélyen a trágyát, így nem lesz termés. Rohadjon ketté az a vén fasz, hogy belepofázik.

Szántás közben az eke egy bombát forgatott ki! Még szerencse, hogy hatástalan. A kocsmában Dani, a fegyverbuzi 50 eurót adott érte.Zsiráf bá szerint nem forgatod be elég mélyen a trágyát, így nem lesz termés. Rohadjon ketté az a vén fasz, hogy belepofázik.

2024. MÁJUS 22.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

12:48 Fele annyi idő alatt végeztél és a gazda, Fülöp Ottó nem volt otthon, úgyhogy a lánya, Dóri hátrahívott a ház mögé. Fél órán át hemperegtetek a szalmában meztelenül. Pontosabban a gumicsizmád végig rajtad maradt.

19:05 Éva néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

23:33 Ma minden simán ment. Csodálkozol is. Irány a kocsma!

Fele annyi idő alatt végeztél és a gazda, Fülöp Ottó nem volt otthon, úgyhogy a lánya, Dóri hátrahívott a ház mögé. Fél órán át hemperegtetek a szalmában meztelenül. Pontosabban a gumicsizmád végig rajtad maradt.Éva néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.Ma minden simán ment. Csodálkozol is. Irány a kocsma!
       3 Pálinka  

2024. MÁJUS 21.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

10:38 Ma minden simán ment. Csodálkozol is. Irány a kocsma!

15:10 Kiszántottál egy aknát, kivitted a kezedben a szántóföld szélére. Délután jöttek a tűzszerészek, visszavitték középre és felrobbantották. Most ott egy kráter. Holnap reggel ugyanitt.

22:52 Addig-addig hangosítottad az Édes Piroskámat, míg rád nem szervezett az ártányosi polgármester egy színvonalas falunapot.

Ma minden simán ment. Csodálkozol is. Irány a kocsma!Kiszántottál egy aknát, kivitted a kezedben a szántóföld szélére. Délután jöttek a tűzszerészek, visszavitték középre és felrobbantották. Most ott egy kráter. Holnap reggel ugyanitt.
       9 Pálinka  

2024. MÁJUS 20.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

09:27 Hazafelé hirtelenül eléd rontott Elemér, a mániákus tyúktolvaj, egy frissen elcsent kappannal a kezében. Átmentél rajtuk. A kiskakas túlélte. Sipos törzsőrmesternek már régóta begyében volt a tolvaj, úgyhogy csak ennyit mondott: "Nincs mit tenni, ha kilapult!" Majd átadta a nyomravezetői díjat.

Hazafelé hirtelenül eléd rontott Elemér, a mániákus tyúktolvaj, egy frissen elcsent kappannal a kezében. Átmentél rajtuk. A kiskakas túlélte. Sipos törzsőrmesternek már régóta begyében volt a tolvaj, úgyhogy csak ennyit mondott: "Nincs mit tenni, ha kilapult!" Majd átadta a nyomravezetői díjat.
       6 Pálinka  

2024. MÁJUS 19.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

07:44 Segítettél a rossz hátú Könyörtelen gazdának fát hordani, de a végén a te hátad is piszkosul beállt.

18:12 Ma minden simán ment. Csodálkozol is. Irány a kocsma!

Ma minden simán ment. Csodálkozol is. Irány a kocsma!

2024. MÁJUS 18.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

18:45 Most vetted észre, hogy a szomszéd falu címerében szerepel Paksi Endre józanul.

       9 Pálinka  

2024. MÁJUS 17.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

08:38 Pataki Tamás kedvenc háziállata (Dugó, a túlfűtött nyúl) szántás közben beszorult az eke alá és későn vetted észre, elég durván kilapult. A gazda habzó szájjal tépte a haját, mert ez az állat volt a lelki társa.

13:06 Hordós Samu, a szántást megrendelő úgy néz ki, mint Chuck Norris klottgatyában, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést. Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.

13:07 Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.

17:27 Ödön bá szerint nem forgatod be elég mélyen a trágyát, így nem lesz termés. Rohadjon ketté az a vén fasz, hogy belepofázik.

22:55 Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.

Pataki Tamás kedvenc háziállata (Dugó, a túlfűtött nyúl) szántás közben beszorult az eke alá és későn vetted észre, elég durván kilapult. A gazda habzó szájjal tépte a haját, mert ez az állat volt a lelki társa.Hordós Samu, a szántást megrendelő  úgy néz ki, mint Chuck Norris klottgatyában, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést.
Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.Ödön bá szerint nem forgatod be elég mélyen a trágyát, így nem lesz termés. Rohadjon ketté az a vén fasz, hogy belepofázik.Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.
       9 Pálinka  

2024. MÁJUS 16.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

07:00 Hegedűs Tibor, a szántást megrendelő úgy néz ki, mint Fernando Alonso kertésznadrágban, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést. Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.

16:34 Észrevetted, hogy a szomszédos földeken gabonaköröket készítenek, gyorsan készítettél 8 darab homályos fotót.

20:39 Adrienn néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

Hegedűs Tibor, a szántást megrendelő  úgy néz ki, mint Fernando Alonso kertésznadrágban, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést.
Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.Észrevetted, hogy a szomszédos földeken gabonaköröket készítenek, gyorsan készítettél 8 darab homályos fotót.Adrienn néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.
       7 Pálinka  

2024. MÁJUS 15.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

12:03 Szántás közben az eke egy bombát forgatott ki! Még szerencse, hogy hatástalan. A kocsmában Kálmán, a fegyverbuzi 50 eurót adott érte.

22:05 Hazafelé hirtelenül eléd rontott Jaki, a mániákus tyúktolvaj, egy frissen elcsent kappannal a kezében. Átmentél rajtuk. A kiskakas túlélte. Gulyás törzsőrmesternek már régóta begyében volt a tolvaj, úgyhogy csak ennyit mondott: "Nincs mit tenni, ha kilapult!" Majd átadta a nyomravezetői díjat.

Szántás közben az eke egy bombát forgatott ki! Még szerencse, hogy hatástalan. A kocsmában Kálmán, a fegyverbuzi 50 eurót adott érte.Hazafelé hirtelenül eléd rontott Jaki, a mániákus tyúktolvaj, egy frissen elcsent kappannal a kezében. Átmentél rajtuk. A kiskakas túlélte. Gulyás törzsőrmesternek már régóta begyében volt a tolvaj, úgyhogy csak ennyit mondott: "Nincs mit tenni, ha kilapult!" Majd átadta a nyomravezetői díjat.

2024. MÁJUS 14.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

07:50 Hazafelé az út szélén találtál egy teljesen fasza kalapácsot.

Hazafelé az út szélén találtál egy teljesen fasza kalapácsot.

2024. MÁJUS 13.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

06:46 Antal Guszti kritizálja a szántási technikád. Miután ötödször szálltál ki miatta a traktorból, mérgedben pofán verted. Megpróbált megfenyegetni a szemétláda, de megmondtad neki, hogy ha egy szót is szól bárkinek is, elszántod a kukoricatorzsákkal együtt. Ezek után már pénzt nem kértél tőle de szerencsére a pofontól kiesett aranyfoga fedezte a munkád bérét.

       15 Pálinka  

2024. MÁJUS 12.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

00:32 A traktorod mély benyomást tett a Tripperes Lúdláb FC-re, az edző csillogó szemekkel leste, ahogy elgurul a pálya mellett. Megkért, hogy készíthessenek csapatfotót vele, cserébe megkóstolhattad a kapus házi mézesét.

08:30 Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe. Majd eszik este a dög!

A traktorod mély benyomást tett a Tripperes Lúdláb FC-re, az edző csillogó szemekkel leste, ahogy elgurul a pálya mellett. Megkért, hogy készíthessenek csapatfotót vele, cserébe megkóstolhattad a kapus házi mézesét.Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe.
Majd eszik este a dög!

2024. MÁJUS 11.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

19:02 Autópálya-építők tartanak fel a nyomvonal kitűzése miatt. Lefizettek 30 euróval, hogy haladjanak.

Autópálya-építők tartanak fel a nyomvonal kitűzése miatt. Lefizettek 30 euróval, hogy haladjanak.

2024. MÁJUS 10.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

07:21 A faluba költözött a vidékfejlesztés atyja, Torgyán József. A kiskertjét kellett volna felszántanod, de a 117 nm-s kertre adott árajánlatodat kétszer is visszadobta, mert nem felelt meg az uniós szabványnak.

22:41 Szántás után fejen pattintottad az öreg Lackó félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.

A faluba költözött a vidékfejlesztés atyja, Torgyán József. A kiskertjét kellett volna felszántanod, de a 117 nm-s kertre adott árajánlatodat kétszer is visszadobta, mert nem felelt meg az uniós szabványnak.Szántás után fejen pattintottad az öreg Lackó félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.
       8 Pálinka  

2024. MÁJUS 9.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

08:23 Csonka Laca, a szántást megrendelő úgy néz ki, mint egy ősember, aki sosem borotválkozott, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést. Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.

Csonka Laca, a szántást megrendelő  úgy néz ki, mint egy ősember, aki sosem borotválkozott, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést.
Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.
       5 Pálinka  

2024. MÁJUS 8.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

08:01 Ági a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.

20:52 Este, miután végeztél a szántással a határban, megpillantottál egy bordó zsigulit. Gondoltad, jobban szemügyre veszed a dolgot, nehogy megint a rezesek égessék a kábelt, de ahogy közelebb értél, látod ám, hogy a polgármester fia vadul pajszerolja a falu legotrombább nőjét. A srác nem volt rest, hogy az incidens titokban maradjon. Egy szabad szemmel is jól látható összeget tett eléd.

Ági a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.
       4 Pálinka  

2024. MÁJUS 7.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

09:26 Kata néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

13:46 Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!

22:26 Este, miután végeztél a szántással a határban, megpillantottál egy bordó zsigulit. Gondoltad, jobban szemügyre veszed a dolgot, nehogy megint a rezesek égessék a kábelt, de ahogy közelebb értél, látod ám, hogy a polgármester fia vadul pajszerolja a falu legotrombább nőjét. A srác nem volt rest, hogy az incidens titokban maradjon. Egy szabad szemmel is jól látható összeget tett eléd.

Kata néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!
       8 Pálinka  

2024. MÁJUS 6.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

07:59 Azt a rettenetes úristálát neki! Kifordítottál egy világháborús taposóaknát! A tűzszerészek kiérkezéséig Tóni bá megkínált egy kupicával.

12:03 Hazafelé az út szélén találtál egy teljesen fasza kalapácsot.

20:48 Reggel észlelted, hogy a két hátsó kerék eltűnt. Később derült fény rá, hogy Greenpeace aktivisták abba ültettek virágokat az ovi elé.

Azt a rettenetes úristálát neki!
Kifordítottál egy világháborús taposóaknát!
A tűzszerészek kiérkezéséig Tóni bá megkínált egy kupicával.Hazafelé az út szélén találtál egy teljesen fasza kalapácsot.
       7 Pálinka  

2024. MÁJUS 5.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

08:29 Most vetted észre, hogy a szomszéd falu címerében szerepel egy vén kecske.

16:55 Észrevetted, hogy a szomszédos földeken gabonaköröket készítenek, gyorsan készítettél 8 darab homályos fotót.

21:11 Segítettél a rossz hátú Csöndes gazdának fát hordani, de a végén a te hátad is piszkosul beállt.

Észrevetted, hogy a szomszédos földeken gabonaköröket készítenek, gyorsan készítettél 8 darab homályos fotót.
       9 Pálinka  

2024. MÁJUS 4.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

02:18 Zsuzsi néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

22:46 Adományoztál egy gumibelsőt a nudista strandnak. Ingyen belépőt kaptál egész évre!

Zsuzsi néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.Adományoztál egy gumibelsőt a nudista strandnak. Ingyen belépőt kaptál egész évre!
       4 Pálinka         1 Rövid   

2024. MÁJUS 3.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

07:53 Hazafelé hirtelenül eléd rontott Vilmos, a mániákus tyúktolvaj, egy frissen elcsent kappannal a kezében. Átmentél rajtuk. A kiskakas túlélte. Aljas törzsőrmesternek már régóta begyében volt a tolvaj, úgyhogy csak ennyit mondott: "Nincs mit tenni, ha kilapult!" Majd átadta a nyomravezetői díjat.

12:07 Szántás közben az eke egy bombát forgatott ki! Még szerencse, hogy hatástalan. A kocsmában Bandi, a fegyverbuzi 50 eurót adott érte.

16:37 Szántás közben az eke egy bombát forgatott ki! Még szerencse, hogy hatástalan. A kocsmában Zsiráf, a fegyverbuzi 50 eurót adott érte.

Hazafelé hirtelenül eléd rontott Vilmos, a mániákus tyúktolvaj, egy frissen elcsent kappannal a kezében. Átmentél rajtuk. A kiskakas túlélte. Aljas törzsőrmesternek már régóta begyében volt a tolvaj, úgyhogy csak ennyit mondott: "Nincs mit tenni, ha kilapult!" Majd átadta a nyomravezetői díjat.Szántás közben az eke egy bombát forgatott ki! Még szerencse, hogy hatástalan. A kocsmában Bandi, a fegyverbuzi 50 eurót adott érte.Szántás közben az eke egy bombát forgatott ki! Még szerencse, hogy hatástalan. A kocsmában Zsiráf, a fegyverbuzi 50 eurót adott érte.
       5 Rövid   

2024. MÁJUS 2.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

12:47 A traktorod mély benyomást tett az Anyád Csimbókos SC-re, az edző csillogó szemekkel leste, ahogy elgurul a pálya mellett. Megkért, hogy készíthessenek csapatfotót vele, cserébe megkóstolhattad a kapus házi mézesét.

21:54 Lestoppolt két mosolygós holland turista, elvitted őket a szántóföld végéig.

A traktorod mély benyomást tett az Anyád Csimbókos SC-re, az edző csillogó szemekkel leste, ahogy elgurul a pálya mellett. Megkért, hogy készíthessenek csapatfotót vele, cserébe megkóstolhattad a kapus házi mézesét.

2024. MÁJUS 1.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

07:37 A szomszéd telken szántó haverodnak épp szülinapja volt, és addig ittátok a kommersz szeszeket, amíg már nem érdekelt az agrárbetyárkodás.

12:27 Munkagépeddel véletlenül felnyársaltad a korpás hajú Emőke néni kedvenc parókáját, ezért a büntetésed egy háztartástan óra az Aranyifjak öregek otthona előadásában.

17:18 Váradi Alajos meg volt elégedve a munkáddal, ezért behívott pálinkázni.

Munkagépeddel véletlenül felnyársaltad a korpás hajú Emőke néni kedvenc parókáját, ezért a büntetésed egy háztartástan óra az Aranyifjak öregek otthona előadásában.Váradi Alajos meg volt elégedve a munkáddal, ezért behívott pálinkázni.
       15 Pálinka  

2024. ÁPRILIS 30.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

07:10 Este, miután végeztél a szántással a határban, megpillantottál egy bordó zsigulit. Gondoltad, jobban szemügyre veszed a dolgot, nehogy megint a rezesek égessék a kábelt, de ahogy közelebb értél, látod ám, hogy a polgármester fia vadul pajszerolja a falu legotrombább nőjét. A srác nem volt rest, hogy az incidens titokban maradjon. Egy szabad szemmel is jól látható összeget tett eléd.

17:13 Szántás közben egyszer csak nagy csörömpölésre lettél figyelmes a mezőgép hátuljától. Teringettét, egy baszott nagy ládát fordított ki! Megtaláltad a Viszkis rabló szajréjának egy részét!

23:05 Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.

Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.
       5 Pálinka  

2024. ÁPRILIS 29.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

08:41 Segítettél a rossz hátú Aljas gazdának fát hordani, de a végén a te hátad is piszkosul beállt.

13:19 Hazafelé hirtelenül eléd rontott Csanád, a mániákus tyúktolvaj, egy frissen elcsent kappannal a kezében. Átmentél rajtuk. A kiskakas túlélte. Barna törzsőrmesternek már régóta begyében volt a tolvaj, úgyhogy csak ennyit mondott: "Nincs mit tenni, ha kilapult!" Majd átadta a nyomravezetői díjat.

Hazafelé hirtelenül eléd rontott Csanád, a mániákus tyúktolvaj, egy frissen elcsent kappannal a kezében. Átmentél rajtuk. A kiskakas túlélte. Barna törzsőrmesternek már régóta begyében volt a tolvaj, úgyhogy csak ennyit mondott: "Nincs mit tenni, ha kilapult!" Majd átadta a nyomravezetői díjat.
       5 Pálinka  

2024. ÁPRILIS 28.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

07:41 Szántás közben egyszer csak nagy csörömpölésre lettél figyelmes a mezőgép hátuljától. Teringettét, egy baszott nagy ládát fordított ki! Megtaláltad a Viszkis rabló szajréjának egy részét!

       5 Pálinka  

2024. ÁPRILIS 27.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

07:43 A szomszéd telken szántó haverodnak épp szülinapja volt, és addig ittátok a kommersz szeszeket, amíg már nem érdekelt az agrárbetyárkodás.

20:55 Király Dávid kritizálja a szántási technikád. Miután ötödször szálltál ki miatta a traktorból, mérgedben pofán verted. Megpróbált megfenyegetni a szemétláda, de megmondtad neki, hogy ha egy szót is szól bárkinek is, elszántod a kukoricatorzsákkal együtt. Ezek után már pénzt nem kértél tőle de szerencsére a pofontól kiesett aranyfoga fedezte a munkád bérét.

2024. ÁPRILIS 26.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

08:28 A kurva isten holdkóros picsáját! Kifordítottál egy világháborús taposóaknát! A tűzszerészek kiérkezéséig Barnabás bá megkínált egy kupicával.

A kurva isten holdkóros picsáját!
Kifordítottál egy világháborús taposóaknát!
A tűzszerészek kiérkezéséig Barnabás bá megkínált egy kupicával.
       18 Pálinka  

2024. ÁPRILIS 25.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

00:20 Mire végeztél a szántással, teljesen besötétedett. Már reggel is észlelted, hogy a fagyálló szintje nem megfelelő, ezért gyorsan rá is töltöttél egy keveset. Csak másnap vetted észre, hogy nem fagyállót locsoltál a mezőgépbe, hanem Kancsó Kincsét! A nyavalya törje ki!

08:21 Azt a retkes-büdös kóchengeres istenfaszát! Kifordítottál egy világháborús taposóaknát! A tűzszerészek kiérkezéséig Alpár bá megkínált egy kupicával.

12:28 Nem emelted fel időben az ekét és beleszántottál a kerékpárútba! Rudolf, a kőműves haverod egy rekesz sörért kijavította.

21:17 Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!

Azt a retkes-büdös kóchengeres istenfaszát!
Kifordítottál egy világháborús taposóaknát!
A tűzszerészek kiérkezéséig Alpár bá megkínált egy kupicával.Nem emelted fel időben az ekét és beleszántottál a kerékpárútba! Rudolf, a kőműves haverod egy rekesz sörért kijavította.Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!

2024. ÁPRILIS 24.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

07:08 Szántás után fejen pattintottad az öreg Feri félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.

18:01 Most vetted észre, hogy a szomszéd falu címerében szerepel Jockey Ewing.

Szántás után fejen pattintottad az öreg Feri félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.
       8 Pálinka  

2024. ÁPRILIS 23.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

07:28 Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.

11:29 Elugrottál a gumis műhelybe. Amire elkészültek a kerekek, teljesen eláztál a szomszédos kocsmában. Tévedésből Trabant-kerekeket vittél haza, így Aurél bácsi kertjének felszántása egy kis késedelmet szenvedett.

15:46 Sportot akartál hallgatni, ezért ráhangoltad a rádiós magnódat az LK Bulls-ra. Olyan szinten ráhangolódtál, hogy majdnem elgázoltál egy kukoricás szélén lézengő tehenet.

20:43 Kihúztad Józsi, a polgármester fia kocsiját a sárból, hálából elcsent neked egy üveggel az apósa pálinkájából.

Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.Kihúztad Józsi, a polgármester fia kocsiját a sárból, hálából elcsent neked egy üveggel az apósa pálinkájából.
       6 Pálinka         1 Rövid   

2024. ÁPRILIS 22.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

08:12 Szántás közben kifogyott a gázolaj, ezért nem tudtad befejezni.

17:08 Nem jött vissza a szerelőtől az eke. Lajcsi azt mondta azért, mert: "Meg kék mérni eztet a kónuszt, mer` be kell applikálni a gezmák lendhajtás forgási sebességét a turbóhengerhez. Oszt` sehun sem tanálom a sublert!" Kénytelen voltál lóval szántani.

       12 Pálinka  

2024. ÁPRILIS 21.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

01:30 Teringettét! Kifordítottál egy világháborús taposóaknát! A tűzszerészek kiérkezéséig Ákos bá megkínált egy kupicával.

08:07 Segítettél a rossz hátú Péter gazdának fát hordani, de a végén a te hátad is piszkosul beállt.

13:19 Most vetted észre, hogy a szomszéd falu címerében szerepel egy hobbikertész.

18:46 Kerekes Simon őrmester meglátta, ahogy iszol szántás közben. Meg kellett kínálnod.

Teringettét!
Kifordítottál egy világháborús taposóaknát!
A tűzszerészek kiérkezéséig Ákos bá megkínált egy kupicával.Kerekes Simon őrmester meglátta, ahogy iszol szántás közben. Meg kellett kínálnod.

2024. ÁPRILIS 20.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

08:15 Égel Lukács meg volt elégedve a munkáddal, ezért munka után megittatok egy rekesz sört. A lánya, Sári pajkosan rád kacsintott.

15:06 Autópálya-építők tartanak fel a nyomvonal kitűzése miatt. Lefizettek 30 euróval, hogy haladjanak.

Égel Lukács meg volt elégedve a munkáddal, ezért munka után megittatok egy rekesz sört. A lánya, Sári pajkosan rád kacsintott.Autópálya-építők tartanak fel a nyomvonal kitűzése miatt. Lefizettek 30 euróval, hogy haladjanak.
       13 Pálinka  

2024. ÁPRILIS 19.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

08:08 Esztike néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

12:38 A faluba költözött a vidékfejlesztés atyja, Torgyán József. A kiskertjét kellett volna felszántanod, de a 117 nm-s kertre adott árajánlatodat kétszer is visszadobta, mert nem felelt meg az uniós szabványnak.

Esztike néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.A faluba költözött a vidékfejlesztés atyja, Torgyán József. A kiskertjét kellett volna felszántanod, de a 117 nm-s kertre adott árajánlatodat kétszer is visszadobta, mert nem felelt meg az uniós szabványnak.
       8 Pálinka         1 Keserű   

2024. ÁPRILIS 18.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

08:51 Szántás közben kifogyott a gázolaj, ezért nem tudtad befejezni.

12:52 Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!

22:38 Varga Mózes meg volt elégedve a munkáddal, ezért munka után megittatok egy rekesz sört. A lánya, Sári pajkosan rád kacsintott.

Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!Varga Mózes meg volt elégedve a munkáddal, ezért munka után megittatok egy rekesz sört. A lánya, Sári pajkosan rád kacsintott.

2024. ÁPRILIS 17.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

07:17 Flóra a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.

22:25 Ma minden simán ment. Csodálkozol is. Irány a kocsma!

Flóra a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.Ma minden simán ment. Csodálkozol is. Irány a kocsma!
       14 Pálinka  

2024. ÁPRILIS 16.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

09:05 Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!

13:05 Reggel észlelted, hogy a két hátsó kerék eltűnt. Később derült fény rá, hogy Greenpeace aktivisták abba ültettek virágokat az ovi elé.

23:04 Nem jött vissza a szerelőtől az eke. Aurél azt mondta azért, mert: "Meg kék mérni eztet a kónuszt, mer` be kell applikálni a gezmák lendhajtás forgási sebességét a turbóhengerhez. Oszt` sehun sem tanálom a sublert!" Kénytelen voltál lóval szántani.

Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!
       10 Pálinka  

2024. ÁPRILIS 15.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

07:16 Hazafelé hirtelenül eléd rontott Fecó, a mániákus tyúktolvaj, egy frissen elcsent kappannal a kezében. Átmentél rajtuk. A kiskakas túlélte. Fülöp törzsőrmesternek már régóta begyében volt a tolvaj, úgyhogy csak ennyit mondott: "Nincs mit tenni, ha kilapult!" Majd átadta a nyomravezetői díjat.

12:30 Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe. Majd eszik este a dög!

16:57 A szomszéd telken szántó haverodnak épp szülinapja volt, és addig ittátok a kommersz szeszeket, amíg már nem érdekelt az agrárbetyárkodás.

22:19 A faluba költözött a vidékfejlesztés atyja, Torgyán József. A kiskertjét kellett volna felszántanod, de a 117 nm-s kertre adott árajánlatodat kétszer is visszadobta, mert nem felelt meg az uniós szabványnak.

Hazafelé hirtelenül eléd rontott Fecó, a mániákus tyúktolvaj, egy frissen elcsent kappannal a kezében. Átmentél rajtuk. A kiskakas túlélte. Fülöp törzsőrmesternek már régóta begyében volt a tolvaj, úgyhogy csak ennyit mondott: "Nincs mit tenni, ha kilapult!" Majd átadta a nyomravezetői díjat.Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe.
Majd eszik este a dög!A faluba költözött a vidékfejlesztés atyja, Torgyán József. A kiskertjét kellett volna felszántanod, de a 117 nm-s kertre adott árajánlatodat kétszer is visszadobta, mert nem felelt meg az uniós szabványnak.
       9 Pálinka  

2024. ÁPRILIS 14.

Ma hatszor voltál szántani. Ez történt még:

08:01 Összevesztél a szántás megrendelőjével, mert kigúnyoltad a ronda lánya miatt. Ezért mikor nem néztél oda, belerúgott a traktorodba. Azt a talicskamellű jóságos úristálát!

08:02 Este, miután végeztél a szántással a határban, megpillantottál egy bordó zsigulit. Gondoltad, jobban szemügyre veszed a dolgot, nehogy megint a rezesek égessék a kábelt, de ahogy közelebb értél, látod ám, hogy a polgármester fia vadul pajszerolja a falu legotrombább nőjét. A srác nem volt rest, hogy az incidens titokban maradjon. Egy szabad szemmel is jól látható összeget tett eléd.

22:23 Dobos Arnold kritizálja a szántási technikád. Miután ötödször szálltál ki miatta a traktorból, mérgedben pofán verted. Megpróbált megfenyegetni a szemétláda, de megmondtad neki, hogy ha egy szót is szól bárkinek is, elszántod a kukoricatorzsákkal együtt. Ezek után már pénzt nem kértél tőle de szerencsére a pofontól kiesett aranyfoga fedezte a munkád bérét.

Összevesztél a szántás megrendelőjével, mert kigúnyoltad a ronda lánya miatt. Ezért mikor nem néztél oda, belerúgott a traktorodba. Azt a talicskamellű jóságos úristálát!

2024. ÁPRILIS 13.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

08:52 Most vetted észre, hogy a szomszéd falu címerében szerepel egy albínó Barack Obama.

21:29 Fazekas Jenő, a szántást megrendelő úgy néz ki, mint Paksi Endre józanul, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést. Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.

Fazekas Jenő, a szántást megrendelő  úgy néz ki, mint Paksi Endre józanul, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést.
Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.
       1 Pálinka         6 Bor   

2024. ÁPRILIS 12.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

08:22 Hazaköltözött a kocsmáros lánya, Vékony Marcsi. A szerelőműhelyben megtartott szépségversenyen tarolt. Fényképe azóta a traktorod ékessége.

21:11 Gulyás Norbi, a szántást megrendelő úgy néz ki, mint egy kuvasz, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést. Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.

Gulyás Norbi, a szántást megrendelő  úgy néz ki, mint egy kuvasz, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést.
Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.
  1 Sör          6 Pálinka         1 Rövid   

2024. ÁPRILIS 11.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

08:07 Réka néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

21:36 A szomszéd parcellán egy tank csapat gyakorlatozott, és meghívtak egy kis kocsikázásra, majd az egyik tankot odaadták kipróbálni. Aznap harmadannyi idő alatt végeztél, és azóta tankokkal álmodsz.

Réka néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.
       9 Pálinka  

2024. ÁPRILIS 10.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

12:14 Addig-addig hangosítottad az Édes Piroskámat, míg rád nem szervezett az ártányosi polgármester egy színvonalas falunapot.

17:20 Pásztor Lukács egy elég fura gyerek. Valami olyat kérdezett, hogy felmehet-e a tiktokra a traktorod. Nem világos, miért kellett ez neki, de az egyik forduló után lendületet vettél, és ahogy kérte, kilapítottad a csirkeólat. Erre őrjöngésbe kezdett, és kifizettette veled a kárt. Érthetetlen.

22:19 Gulyás Barnabás, a szántást megrendelő úgy néz ki, mint Jockey Ewing, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést. Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.

Gulyás Barnabás, a szántást megrendelő  úgy néz ki, mint Jockey Ewing, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést.
Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.

2024. ÁPRILIS 9.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

09:08 Zsuzsi néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

13:31 Ráfeküdtek reggel a hálóingedre, ezért késtél!

Zsuzsi néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.Ráfeküdtek reggel a hálóingedre, ezért késtél!
       12 Pálinka  

2024. ÁPRILIS 8.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

07:31 Szántás közben kiesett pár alkatrész a traktorodból. Kozma Laca, aki a munkát rendelte, híres ezermester hírében áll és megjavította a munkagépet. Ha már ott volt, kicsit meg is olajozta, amit kellett.

12:03 Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.

16:07 Kis Pityu egy elég fura gyerek. Valami olyat kérdezett, hogy felmehet-e a tiktokra a traktorod. Nem világos, miért kellett ez neki, de az egyik forduló után lendületet vettél, és ahogy kérte, kilapítottad a csirkeólat. Erre őrjöngésbe kezdett, és kifizettette veled a kárt. Érthetetlen.

Szántás közben kiesett pár alkatrész a traktorodból. Kozma Laca, aki a munkát rendelte, híres ezermester hírében áll és megjavította a munkagépet. Ha már ott volt, kicsit meg is olajozta, amit kellett.Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.
       3 Pálinka  

2024. ÁPRILIS 7.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

01:32 Hazafelé hirtelenül eléd rontott Laca, a mániákus tyúktolvaj, egy frissen elcsent kappannal a kezében. Átmentél rajtuk. A kiskakas túlélte. Fehér törzsőrmesternek már régóta begyében volt a tolvaj, úgyhogy csak ennyit mondott: "Nincs mit tenni, ha kilapult!" Majd átadta a nyomravezetői díjat.

08:47 Pásztor Ede, a szántás megrendelője úgy néz ki, mint Illés Béla fiatal korában, ezért mikor megláttad, a képébe röhögtél. Persze megsértődött, és amikor nem figyeltél, belerúgott a traktorodba.

Hazafelé hirtelenül eléd rontott Laca, a mániákus tyúktolvaj, egy frissen elcsent kappannal a kezében. Átmentél rajtuk. A kiskakas túlélte. Fehér törzsőrmesternek már régóta begyében volt a tolvaj, úgyhogy csak ennyit mondott: "Nincs mit tenni, ha kilapult!" Majd átadta a nyomravezetői díjat.Pásztor Ede, a szántás megrendelője úgy néz ki, mint Illés Béla fiatal korában, ezért mikor megláttad, a képébe röhögtél. Persze megsértődött, és amikor nem figyeltél, belerúgott a traktorodba.
       8 Pálinka  

2024. ÁPRILIS 6.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

02:51 Hazafelé hirtelenül eléd rontott Mózes, a mániákus tyúktolvaj, egy frissen elcsent kappannal a kezében. Átmentél rajtuk. A kiskakas túlélte. Jakab törzsőrmesternek már régóta begyében volt a tolvaj, úgyhogy csak ennyit mondott: "Nincs mit tenni, ha kilapult!" Majd átadta a nyomravezetői díjat.

08:25 Most vetted észre, hogy a szomszéd falu címerében szerepel egy nagyra nőtt uborka.

Hazafelé hirtelenül eléd rontott Mózes, a mániákus tyúktolvaj, egy frissen elcsent kappannal a kezében. Átmentél rajtuk. A kiskakas túlélte. Jakab törzsőrmesternek már régóta begyében volt a tolvaj, úgyhogy csak ennyit mondott: "Nincs mit tenni, ha kilapult!" Majd átadta a nyomravezetői díjat.
       3 Rövid   

2024. ÁPRILIS 5.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

08:19 Kozma Lajcsi egy elég fura gyerek. Valami olyat kérdezett, hogy felmehet-e a tiktokra a traktorod. Nem világos, miért kellett ez neki, de az egyik forduló után lendületet vettél, és ahogy kérte, kilapítottad a csirkeólat. Erre őrjöngésbe kezdett, és kifizettette veled a kárt. Érthetetlen.

2024. ÁPRILIS 4.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

08:40 Szántás közben kiesett pár alkatrész a traktorodból. Bodnár Béla, aki a munkát rendelte, híres ezermester hírében áll és megjavította a munkagépet. Ha már ott volt, kicsit meg is olajozta, amit kellett.

18:14 Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!

Szántás közben kiesett pár alkatrész a traktorodból. Bodnár Béla, aki a munkát rendelte, híres ezermester hírében áll és megjavította a munkagépet. Ha már ott volt, kicsit meg is olajozta, amit kellett.Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!
       9 Pálinka  

2024. ÁPRILIS 3.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

07:35 Zöldbéke aktivisták élő lánccal állták körül a földet, mert Labi, a méla labrador épp ott alszik a szántó közepén. A búbánatos isten hídrobbantó faszát, hogy bele nem veri abba a rabvallató kurva életbe! Kénytelen voltál várni, míg továbbáll, ezért később végeztél.

       8 Pálinka  

2024. ÁPRILIS 2.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

02:06 Kovács Ákos kedvenc háziállata (Gyereide, a korcs) szántás közben beszorult az eke alá és későn vetted észre, elég durván kilapult. A gazda habzó szájjal tépte a haját, mert ez az állat volt a lelki társa.

12:48 Szántás közben kiesett pár alkatrész a traktorodból. Fehér Jóska, aki a munkát rendelte, híres ezermester hírében áll és megjavította a munkagépet. Ha már ott volt, kicsit meg is olajozta, amit kellett.

17:45 Autópálya-építők tartanak fel a nyomvonal kitűzése miatt. Lefizettek 30 euróval, hogy haladjanak.

Kovács Ákos kedvenc háziállata (Gyereide, a korcs) szántás közben beszorult az eke alá és későn vetted észre, elég durván kilapult. A gazda habzó szájjal tépte a haját, mert ez az állat volt a lelki társa.Szántás közben kiesett pár alkatrész a traktorodból. Fehér Jóska, aki a munkát rendelte, híres ezermester hírében áll és megjavította a munkagépet. Ha már ott volt, kicsit meg is olajozta, amit kellett.Autópálya-építők tartanak fel a nyomvonal kitűzése miatt. Lefizettek 30 euróval, hogy haladjanak.
       9 Pálinka  

2024. ÁPRILIS 1.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

00:01 A március havi bajnokságon 13 ponttal a 16. helyezést érted el.

12:48 Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!

Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!

2024. MÁRCIUS 31.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

10:01 Kihúztad Vili, a háborús hős kocsiját a sárból, hálából elcsent neked egy üveggel az apósa pálinkájából.

Kihúztad Vili, a háborús hős kocsiját a sárból, hálából elcsent neked egy üveggel az apósa pálinkájából.
       4 Pálinka  

2024. MÁRCIUS 30.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

03:47 Király Lajcsi egy elég fura gyerek. Valami olyat kérdezett, hogy felmehet-e a tiktokra a traktorod. Nem világos, miért kellett ez neki, de az egyik forduló után lendületet vettél, és ahogy kérte, kilapítottad a csirkeólat. Erre őrjöngésbe kezdett, és kifizettette veled a kárt. Érthetetlen.

22:57 Hazaköltözött a kocsmáros lánya, Somogyi Irén. A szerelőműhelyben megtartott szépségversenyen tarolt. Fényképe azóta a traktorod ékessége.

       1 Pálinka  

2024. MÁRCIUS 29.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

08:47 Szépen süt a nap, fogynak a hektárok, mikor a szomszéd parcellán Tóth Pista haverod a vadi új csúcsszuper traktorjával nyakig elássa magát. Természetesen odamész és a mezőgéppel könnyedén kihúzod a bajból. A cimborád nem győz hálálkodni, a héten a kocsmában a vendége vagy, amikor megáll a műút szélén egy S600 AMG Merci, a hátsó ajtó kivágódik, és egy ember odarohan hozzátok. Kiderül, ő a csúcs traktor gyártója, és látta a mentésedet. Ott helyben adott 100 eurót, és megesketett, hogy ezt nem árulod el senkinek.

2024. MÁRCIUS 28.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

08:57 Levente bá megkért, hogy szántsd fel a kertjét a városban. El is mentél, hisz jó piapajtásod az öreg. Ekédet le is engedted, ám alig, hogy elindultál, felszakítottál egy gázvezetéket. Volt ám káromkodás mindenféle! Hála neked, a Kossuth utca gáz nélkül maradt. Szidtak is a csinatos kis szomszédasszonyok, hogy nem tudnak főzni. Közben kijöttek a gázművek és megállapították, hogy a vezeték nem megfelelő mélységben volt, és hogy ez így nem szakszerű, így a bűn áthárult rólad a városi vezetésre. A szomszédok és az öreg jó nagy lóvét leakasztottak kártérítésként. A cimborád elhalmozott finomabbnál finomabb itókákkal, a szomszéd menyecskék meg széttárták lábukat előtted. A traktorod ki sem szellőzött rendesen, pedig hajnalban értél haza.

2024. MÁRCIUS 27.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

07:53 A szomszéd telken szántó haverodnak épp szülinapja volt, és addig ittátok a kommersz szeszeket, amíg már nem érdekelt az agrárbetyárkodás.

12:06 Reggel észlelted, hogy a két hátsó kerék eltűnt. Később derült fény rá, hogy Greenpeace aktivisták abba ültettek virágokat az ovi elé.

23:41 A szemrevaló hajadon Adél kertje olyan szikkadt száraz volt, mint a rosseb. Szerencsére tudott mutatni olyasmit is, ami nem volt száraz.

       7 Pálinka  

2024. MÁRCIUS 26.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

08:22 Szántás közben kifogyott a gázolaj, ezért nem tudtad befejezni.

12:28 Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.

Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.
       4 Pálinka  

2024. MÁRCIUS 25.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

09:34 Segítettél a rossz hátú Jakab gazdának fát hordani, de a végén a te hátad is piszkosul beállt.

17:32 Autópálya-építők tartanak fel a nyomvonal kitűzése miatt. Lefizettek 30 euróval, hogy haladjanak.

Autópálya-építők tartanak fel a nyomvonal kitűzése miatt. Lefizettek 30 euróval, hogy haladjanak.
       13 Pálinka  

2024. MÁRCIUS 24.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

02:25 Sörös Fecó egy elég fura gyerek. Valami olyat kérdezett, hogy felmehet-e a tiktokra a traktorod. Nem világos, miért kellett ez neki, de az egyik forduló után lendületet vettél, és ahogy kérte, kilapítottad a csirkeólat. Erre őrjöngésbe kezdett, és kifizettette veled a kárt. Érthetetlen.

22:52 Most vetted észre, hogy a szomszéd falu címerében szerepel egy bakter.

2024. MÁRCIUS 23.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

08:41 Szántás közben kiesett pár alkatrész a traktorodból. Molnár Rudolf, aki a munkát rendelte, híres ezermester hírében áll és megjavította a munkagépet. Ha már ott volt, kicsit meg is olajozta, amit kellett.

18:08 Most vetted észre, hogy a szomszéd falu címerében szerepel Chuck Norris klottgatyában.

Szántás közben kiesett pár alkatrész a traktorodból. Molnár Rudolf, aki a munkát rendelte, híres ezermester hírében áll és megjavította a munkagépet. Ha már ott volt, kicsit meg is olajozta, amit kellett.
       9 Pálinka  

2024. MÁRCIUS 22.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

13:27 Viki néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

18:39 Szépen süt a nap, fogynak a hektárok, mikor a szomszéd parcellán Pásztor Endre haverod a vadi új csúcsszuper traktorjával nyakig elássa magát. Természetesen odamész és a mezőgéppel könnyedén kihúzod a bajból. A cimborád nem győz hálálkodni, a héten a kocsmában a vendége vagy, amikor megáll a műút szélén egy S600 AMG Merci, a hátsó ajtó kivágódik, és egy ember odarohan hozzátok. Kiderül, ő a csúcs traktor gyártója, és látta a mentésedet. Ott helyben adott 100 eurót, és megesketett, hogy ezt nem árulod el senkinek.

Viki néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.
       6 Pálinka  

2024. MÁRCIUS 21.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

07:45 Szántás közben kifogyott a gázolaj, ezért nem tudtad befejezni.

14:44 Zöldbéke aktivisták élő lánccal állták körül a földet, mert Veca, a borjú épp ott alszik a szántó közepén. Azt a rettenetes úristálát neki! Kénytelen voltál várni, míg továbbáll, ezért később végeztél.

       2 Pálinka  

2024. MÁRCIUS 20.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

07:07 A kocsmába belépve fiatal pesti récéket pillantottál meg. Azt kérték, ülj le közéjük mert antropológiás egyetemisták, azt´ megmutathatnád, mi az a terepmunka. Tetszett neked a felállás, hiszen olyan hosszú volt a combjuk, mint a kaszáspóknak, és néhány baracklikőr után ők is oldottabbá váltak. Elmagyaráztad hát, mi az a terepmunka.

11:26 Éva a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.

Éva a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.
       7 Pálinka  

2024. MÁRCIUS 19.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

11:18 Zöldbéke aktivisták élő lánccal állták körül a földet, mert Roki, a 3 lábú kutya épp ott alszik a szántó közepén. A teremtésit! Kénytelen voltál várni, míg továbbáll, ezért később végeztél.

       9 Pálinka  

2024. MÁRCIUS 18.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

08:07 Magdi néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

13:45 Zöldbéke aktivisták élő lánccal állták körül a földet, mert Jim Beam, az üsző épp ott alszik a szántó közepén. Nebasszamár! Kénytelen voltál várni, míg továbbáll, ezért később végeztél.

Magdi néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.
       5 Pálinka  

2024. MÁRCIUS 17.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

08:47 Szántás után fejen pattintottad az öreg Csongor félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.

19:32 Tibi bá szerint nem forgatod be elég mélyen a trágyát, így nem lesz termés. Rohadjon ketté az a vén fasz, hogy belepofázik.

Szántás után fejen pattintottad az öreg Csongor félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.Tibi bá szerint nem forgatod be elég mélyen a trágyát, így nem lesz termés. Rohadjon ketté az a vén fasz, hogy belepofázik.

2024. MÁRCIUS 16.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

12:31 Egy eltévedt méhcsalád beköltözött a fülkébe. Délben jött a méhész. Addig pálinkáztál.

       5 Pálinka  

2024. MÁRCIUS 15.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

02:13 Reggel észlelted, hogy a két hátsó kerék eltűnt. Később derült fény rá, hogy Greenpeace aktivisták abba ültettek virágokat az ovi elé.

08:11 Estefelé, szántás után gurulsz haza, mikor látsz az út szélén egy lerobbant buszt. Felajánlod segítségedet, és a nálad lévő mágikus 17/19-es kulccsal megjavítod. Ekkor a buszról lerepül a gyönyörű Esztike és hálából a nyakadba ugrik. Mikor lehámozod magadról, jön még egy, és így tovább, az utasok egymás után végigkóstolnak. Már-már kezdesz elalélni, mikor meglátod a feliratot: NŐI MŰÚSZÓ VÁLOGATOTT. Nyögsz egy nagyot, mire az edző hálálkodva megköszöni, mert már két órája, hogy lerohadtak, és a lányoknak már nagyon sietős volt haza a kéthetes edzőtáborból.

13:49 A faluba költözött a vidékfejlesztés atyja, Torgyán József. A kiskertjét kellett volna felszántanod, de a 117 nm-s kertre adott árajánlatodat kétszer is visszadobta, mert nem felelt meg az uniós szabványnak.

22:28 Véletlen áthajtottál a gazda fiának csúzliján. Jenő, a szomszéd bőségesen meg is jutalmazott hőstettedért.

A faluba költözött a vidékfejlesztés atyja, Torgyán József. A kiskertjét kellett volna felszántanod, de a 117 nm-s kertre adott árajánlatodat kétszer is visszadobta, mert nem felelt meg az uniós szabványnak.
       5 Pálinka  

2024. MÁRCIUS 14.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

09:20 Nem jött vissza a szerelőtől az eke. Pali azt mondta azért, mert: "Meg kék mérni eztet a kónuszt, mer` be kell applikálni a gezmák lendhajtás forgási sebességét a turbóhengerhez. Oszt` sehun sem tanálom a sublert!" Kénytelen voltál lóval szántani.

13:35 Szántás után fejen pattintottad az öreg Jóska félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.

Szántás után fejen pattintottad az öreg Jóska félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.

2024. MÁRCIUS 13.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

12:18 24.5 eurót buktál tippmixen. A nyavalya essen belé!

24.5 eurót buktál tippmixen. A nyavalya essen belé!
       11 Pálinka  

2024. MÁRCIUS 12.

Ma háromszor voltál szántani.