TraktorNevelde
Az imént szántott: Lucskos
ittasjózsi
57. SZINT | 163293 PONT | ORSZÁGOS 4.
Ez itt Gyuri traktora,
ami már megvan 3620 napja
és 15682 alkalommal volt szántani.
Eddig 90 futamot nyert meg.

Felszerelés:
7 soros vaseke, borona, tárcsázó, vetőgép, krumpliszedő, tárcsázó, gereblyéző, trágyaleforgató, altalajlazító, mélységállító kerék, 4 tengelyes pótkocsi, tartályos pótkocsi, hidraulika, targatető, pohártartó, minibár, rádiós magnó.

Kupák
Oklevél

Produktivitás

H K S C P S V
máj
jún
júl
aug
szep
okt
nov
dec
jan
feb
már
ápr
máj

Traktorfutam eredménysorozat

  jan feb már ápr máj jún júl aug szep okt nov dec átlag
 2024111         1,0
 2023 29 12324221115,7
 2022            -
 2021            -
 2020            -
 2019            -
 2018   338       20,5
 2017    223030251139251324,4
 201619363031        29,0
 2015       4029  1327,3
 2014      31192029275229,7
 2013            -

 

ittasjózsi traktor naplója

Tulajdonos: Gyuri


       9 Rövid   

2024. MÁJUS 30.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

05:59 Miután végeztél a szántással, bekopogtál a tanyára a pénzedért. Egy 70 éves fogatlan nyanya nyitott ajtót, aki először a testével akart fizetni.

Miután végeztél a szántással, bekopogtál a tanyára a pénzedért. Egy 70 éves fogatlan nyanya nyitott ajtót, aki először a testével akart fizetni.
       15 Rövid   

2024. MÁJUS 29.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

06:44 Autópálya-építők tartanak fel a nyomvonal kitűzése miatt. Lefizettek 30 euróval, hogy haladjanak.

17:16 Szántás közben átmentél egy sörösüvegen és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Szilágyi Zsiráf, a vízvezetékszerelő, mert ő tehetett a dologról.

22:00 Mire végeztél a szántással, teljesen besötétedett. Már reggel is észlelted, hogy a fagyálló szintje nem megfelelő, ezért gyorsan rá is töltöttél egy keveset. Csak másnap vetted észre, hogy nem fagyállót locsoltál a mezőgépbe, hanem Kancsó Kincsét! Nebasszamár!

Autópálya-építők tartanak fel a nyomvonal kitűzése miatt. Lefizettek 30 euróval, hogy haladjanak.Szántás közben átmentél egy sörösüvegen és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Szilágyi Zsiráf, a vízvezetékszerelő, mert ő tehetett a dologról.
       15 Rövid   

2024. MÁJUS 28.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

06:49 Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.

11:28 Már épp begurultál volna Sári néni igen silányan bevetett kölesföldjébe, mikor a birtok határán egy csupasz zöld hátsót pillantottál meg. A biztonság kedvéért leszálltál a gépezetről és közelebb mentél megnézni, mi a rosseb lehet ez... egy földönkívülit evett ide az avas fene?! Akárhogy is, rohadtul berágtál, mit pucérkodik itt, így nekiadtad a tyúkszaros nadrágodat. Az ufó sem maradt hálátlan, 60 eurót csúsztatott a mellényzsebedbe.

Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.
       16 Rövid   

2024. MÁJUS 27.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

06:25 Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!

21:32 Segítettél a rossz hátú Somogyi gazdának fát hordani, de a végén a te hátad is piszkosul beállt.

Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!
       14 Rövid   

2024. MÁJUS 26.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

06:35 Nem jött vissza a szerelőtől az eke. Béla azt mondta azért, mert: "Meg kék mérni eztet a kónuszt, mer` be kell applikálni a gezmák lendhajtás forgási sebességét a turbóhengerhez. Oszt` sehun sem tanálom a sublert!" Kénytelen voltál lóval szántani.

16:38 Sok volt az erőspaprika, teleszartad a gatyádat. Jack, az ökör nem nézte ezt jó szemmel, de nem tudott mit tenni.

22:08 Szekeres Karcsi őrmester meglátta, ahogy iszol szántás közben. Meg kellett kínálnod.

Sok volt az erőspaprika, teleszartad a gatyádat. Jack, az ökör nem nézte ezt jó szemmel, de nem tudott mit tenni.Szekeres Karcsi őrmester meglátta, ahogy iszol szántás közben. Meg kellett kínálnod.
       1 Bor          14 Rövid   

2024. MÁJUS 25.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

06:32 Szántás után fejen pattintottad az öreg Viktor félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.

12:13 Szántás közben átmentél egy dinoszaurusz-leleten és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Hegedűs Laca, a volt német kém, mert ő tehetett a dologról.

Szántás után fejen pattintottad az öreg Viktor félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.Szántás közben átmentél egy dinoszaurusz-leleten és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Hegedűs Laca, a volt német kém, mert ő tehetett a dologról.
       12 Rövid   

2024. MÁJUS 24.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

02:43 Segítettél a rossz hátú Kocsis gazdának fát hordani, de a végén a te hátad is piszkosul beállt.

06:47 Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe. Majd eszik este a dög!

16:09 Szőke Józsi kedvenc háziállata (Puszedli, a tengerimalac) szántás közben beszorult az eke alá és későn vetted észre, elég durván kilapult. A gazda habzó szájjal tépte a haját, mert ez az állat volt a lelki társa.

23:14 A szomszéd telken szántó haverodnak épp szülinapja volt, és addig ittátok a kommersz szeszeket, amíg már nem érdekelt az agrárbetyárkodás.

Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe.
Majd eszik este a dög!Szőke Józsi kedvenc háziállata (Puszedli, a tengerimalac) szántás közben beszorult az eke alá és későn vetted észre, elég durván kilapult. A gazda habzó szájjal tépte a haját, mert ez az állat volt a lelki társa.
       9 Rövid   

2024. MÁJUS 23.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

08:52 A kocsmából föttögtél hazafelé, jelentős mennyiségű Guggolós körte után, amikor észrevetted, hogy a Fanni épp tűzifát hasogat gyújtósnak. Térültél-fordultál, hogy valahogy a közelébe férkőzz és végül a kertszomszéd kuvaszait kicselezve odaértél, hogy megmutathasd a hasogató technikád. A fiatal teremtés egyből észrevette, hogy ennek a peckes legénynek bizony nem csak a hasogató technikája átlagon felüli. Ezek után aztán hasogattatok a kazánházban, a fürdőszobában, de még a konyhában is, és végül Prézli kutya ólja tetején is. A nagy szecskázásban mindketten kimelegedtetek, ezért a leány jól meg is itatott a Papa borából, aminek köszönhetően a hazaútról csak homályos képek maradtak.

       6 Rövid   

2024. MÁJUS 22.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

02:40 A traktorod mély benyomást tett a Veszett Cukorrépa FC-re, az edző csillogó szemekkel leste, ahogy elgurul a pálya mellett. Megkért, hogy készíthessenek csapatfotót vele, cserébe megkóstolhattad a kapus házi mézesét.

06:56 Úgy megittál volna egy kupica Guggolós Szilvát, de épp nem volt a kocsmában. Bánatodban leszívtad a fagyállót a traktorodból és úgy szétütötted magad, mint az állat.

12:43 A kocsmába belépve fiatal pesti récéket pillantottál meg. Azt kérték, ülj le közéjük mert antropológiás egyetemisták, azt´ megmutathatnád, mi az a terepmunka. Tetszett neked a felállás, hiszen olyan hosszú volt a combjuk, mint a kaszáspóknak, és néhány baracklikőr után ők is oldottabbá váltak. Elmagyaráztad hát, mi az a terepmunka.

A traktorod mély benyomást tett a Veszett Cukorrépa FC-re, az edző csillogó szemekkel leste, ahogy elgurul a pálya mellett. Megkért, hogy készíthessenek csapatfotót vele, cserébe megkóstolhattad a kapus házi mézesét.Úgy megittál volna egy kupica Guggolós Szilvát, de épp nem volt a kocsmában. Bánatodban leszívtad a fagyállót a traktorodból és úgy szétütötted magad, mint az állat.
       13 Rövid   

2024. MÁJUS 21.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

07:41 Felforrt a hűtővíz! Veres Norbi neje hamar hozott desztillált vizet és egy üveg Lóbányai Világost.

12:12 Szántás közben átmentél egy nagyon száraz kenyérhéjon és tönkrement a traktorod. A munkát azért kifizette Józan László, a volt német kém, mert ő tehetett a dologról. Lakatos Pali hazavontatott, ez 5 euródba került.

16:21 Trombitás Viktor őrmester meglátta, ahogy iszol szántás közben. Meg kellett kínálnod.

Felforrt a hűtővíz!
Veres Norbi neje hamar hozott desztillált vizet és egy üveg Lóbányai Világost.Szántás közben átmentél egy nagyon száraz kenyérhéjon és tönkrement a traktorod. A munkát azért kifizette Józan László, a volt német kém, mert ő tehetett a dologról.
Lakatos Pali hazavontatott, ez 5 euródba került.Trombitás Viktor őrmester meglátta, ahogy iszol szántás közben. Meg kellett kínálnod.
       20 Rövid   

2024. MÁJUS 20.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

07:35 Azt a szétrepesztett, szanaszét baszott kurva eget! Kifordítottál egy világháborús taposóaknát! A tűzszerészek kiérkezéséig Áron bá megkínált egy kupicával.

22:14 Szántás közben kiesett pár alkatrész a traktorodból. Hegedűs Samu, aki a munkát rendelte, híres ezermester hírében áll és megjavította a munkagépet. Ha már ott volt, kicsit meg is olajozta, amit kellett.

Azt a szétrepesztett, szanaszét baszott kurva eget!
Kifordítottál egy világháborús taposóaknát!
A tűzszerészek kiérkezéséig Áron bá megkínált egy kupicával.Szántás közben kiesett pár alkatrész a traktorodból. Hegedűs Samu, aki a munkát rendelte, híres ezermester hírében áll és megjavította a munkagépet. Ha már ott volt, kicsit meg is olajozta, amit kellett.
       12 Rövid   

2024. MÁJUS 19.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

07:40 Már épp begurultál volna Babi néni igen silányan bevetett kölesföldjébe, mikor a birtok határán egy csupasz zöld hátsót pillantottál meg. A biztonság kedvéért leszálltál a gépezetről és közelebb mentél megnézni, mi a rosseb lehet ez... egy földönkívülit evett ide az avas fene?! Akárhogy is, rohadtul berágtál, mit pucérkodik itt, így nekiadtad a tyúkszaros nadrágodat. Az ufó sem maradt hálátlan, 60 eurót csúsztatott a mellényzsebedbe.

16:11 Szántás közben átmentél egy fagyott kutyaszaron és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Zahorszki Lackó, a pálinkafőző, mert ő tehetett a dologról.

Szántás közben átmentél egy fagyott kutyaszaron és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Zahorszki Lackó, a pálinkafőző, mert ő tehetett a dologról.
       12 Rövid   

2024. MÁJUS 18.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

06:52 A szántás után kicsit becsíptél. Hazafelé menet, miközben az ágyékodat vakartad, áthajtottál a traktoroddal Lajos bá biciklijén. Adtál neki 50 eurót, hogy ne szóljon a rendőröknek. Amúgy jól mulattál az eseten. Az öreg kevésbé, mert nem tudott időben hazaérni és ezért le kellett feküdnie az asszonnyal.

12:51 Annamari a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.

A szántás után kicsit becsíptél. Hazafelé menet, miközben az ágyékodat vakartad, áthajtottál a traktoroddal Lajos bá biciklijén. Adtál neki 50 eurót, hogy ne szóljon a rendőröknek. Amúgy jól mulattál az eseten. Az öreg kevésbé, mert nem tudott időben hazaérni és ezért le kellett feküdnie az asszonnyal.Annamari a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.
       20+ Rövid   

2024. MÁJUS 17.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

07:20 Szántás közben kiforgattál a földből egy római kori számos érmét, amit el tudtál passzolni X euróért.

22:34 Reggel észlelted, hogy a két hátsó kerék eltűnt. Később derült fény rá, hogy Greenpeace aktivisták abba ültettek virágokat az ovi elé.

       16 Rövid   

2024. MÁJUS 16.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

06:54 Sportot akartál hallgatni, ezért ráhangoltad a rádiós magnódat a Szálkanyalogatókra. Olyan szinten ráhangolódtál, hogy majdnem elgázoltál egy kukoricás szélén lézengő tehenet.

15:26 A kocsmába belépve fiatal pesti récéket pillantottál meg. Azt kérték, ülj le közéjük mert antropológiás egyetemisták, azt´ megmutathatnád, mi az a terepmunka. Tetszett neked a felállás, hiszen olyan hosszú volt a combjuk, mint a kaszáspóknak, és néhány baracklikőr után ők is oldottabbá váltak. Elmagyaráztad hát, mi az a terepmunka.

       20 Rövid   

2024. MÁJUS 15.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

06:35 Miután végeztél a szántással, bekopogtál a tanyára a pénzedért. Egy 70 éves fogatlan nyanya nyitott ajtót, aki először a testével akart fizetni.

Miután végeztél a szántással, bekopogtál a tanyára a pénzedért. Egy 70 éves fogatlan nyanya nyitott ajtót, aki először a testével akart fizetni.
       20+ Rövid   

2024. MÁJUS 14.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

06:21 Teca néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

15:47 Szántás közben kiesett pár alkatrész a traktorodból. Varga Döme, aki a munkát rendelte, önjelölt ezermester és máris nekiállt a javításnak, ám csak rontott a helyzeten. Cserébe viszont a félbehagyott munka befejezése helyett megittatok egy üveg pálinkát.

20:22 Szántás közben kiforgattál a földből egy római kori számos érmét, amit el tudtál passzolni X euróért.

Teca néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.Szántás közben kiesett pár alkatrész a traktorodból. Varga Döme, aki a munkát rendelte, önjelölt ezermester és máris nekiállt a javításnak, ám csak rontott a helyzeten. Cserébe viszont a félbehagyott munka befejezése helyett megittatok egy üveg pálinkát.
       15 Rövid   

2024. MÁJUS 13.

Ma hatszor voltál szántani. Ez történt még:

02:33 Lestoppolt két mosolygós holland turista, elvitted őket a szántóföld végéig.

06:45 Fehér László meg volt elégedve a munkáddal, ezért munka után megittatok egy rekesz sört. A lánya, Sári pajkosan rád kacsintott.

06:45 Kihúztad Simon, a beszédes paraszt kocsiját a sárból, hálából elcsent neked egy üveggel az apósa pálinkájából.

22:27 Gál Zsolti, az idegsebész nagyon meg volt elégedve a munkáddal, ezért megkínált a házipálinkájából.

Fehér László meg volt elégedve a munkáddal, ezért munka után megittatok egy rekesz sört. A lánya, Sári pajkosan rád kacsintott.Kihúztad Simon, a beszédes paraszt kocsiját a sárból, hálából elcsent neked egy üveggel az apósa pálinkájából.Gál Zsolti, az idegsebész nagyon meg volt elégedve a munkáddal, ezért megkínált a házipálinkájából.
       20+ Rövid   

2024. MÁJUS 12.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

06:34 Munkagépeddel véletlenül felnyársaltad a műszempillás Annamari néni kedvenc parókáját, ezért a büntetésed egy háztartástan óra az Aranyifjak öregek otthona előadásában.

11:10 Reggel észlelted, hogy a két hátsó kerék eltűnt. Később derült fény rá, hogy Greenpeace aktivisták abba ültettek virágokat az ovi elé.

21:11 Este, miután végeztél a szántással a határban, megpillantottál egy bordó zsigulit. Gondoltad, jobban szemügyre veszed a dolgot, nehogy megint a rezesek égessék a kábelt, de ahogy közelebb értél, látod ám, hogy a polgármester fia vadul pajszerolja a falu legotrombább nőjét. A srác nem volt rest, hogy az incidens titokban maradjon. Egy szabad szemmel is jól látható összeget tett eléd.

Munkagépeddel véletlenül felnyársaltad a műszempillás Annamari néni kedvenc parókáját, ezért a büntetésed egy háztartástan óra az Aranyifjak öregek otthona előadásában.
       17 Rövid   

2024. MÁJUS 11.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

06:10 Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.

10:14 Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.

16:57 Munkagépeddel véletlenül felnyársaltad a sonkaszagú Jucus néni kedvenc parókáját, ezért a büntetésed egy háztartástan óra az Aranyifjak öregek otthona előadásában.

22:13 Nem jött vissza a szerelőtől az eke. Csaba azt mondta azért, mert: "Meg kék mérni eztet a kónuszt, mer` be kell applikálni a gezmák lendhajtás forgási sebességét a turbóhengerhez. Oszt` sehun sem tanálom a sublert!" Kénytelen voltál lóval szántani.

Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.Munkagépeddel véletlenül felnyársaltad a sonkaszagú Jucus néni kedvenc parókáját, ezért a büntetésed egy háztartástan óra az Aranyifjak öregek otthona előadásában.
       20 Rövid   

2024. MÁJUS 10.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

06:43 Adományoztál egy gumibelsőt a nudista strandnak. Ingyen belépőt kaptál egész évre!

12:05 Segítettél a rossz hátú Kerekes gazdának fát hordani, de a végén a te hátad is piszkosul beállt.

16:13 Nem jött vissza a szerelőtől az eke. Ottó azt mondta azért, mert: "Meg kék mérni eztet a kónuszt, mer` be kell applikálni a gezmák lendhajtás forgási sebességét a turbóhengerhez. Oszt` sehun sem tanálom a sublert!" Kénytelen voltál lóval szántani.

Adományoztál egy gumibelsőt a nudista strandnak. Ingyen belépőt kaptál egész évre!
       19 Rövid   

2024. MÁJUS 9.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

07:46 A szántás után kicsit becsíptél. Hazafelé menet, miközben az ágyékodat vakartad, áthajtottál a traktoroddal Hugó bá biciklijén. Adtál neki 50 eurót, hogy ne szóljon a rendőröknek. Amúgy jól mulattál az eseten. Az öreg kevésbé, mert nem tudott időben hazaérni és ezért le kellett feküdnie az asszonnyal.

A szántás után kicsit becsíptél. Hazafelé menet, miközben az ágyékodat vakartad, áthajtottál a traktoroddal Hugó bá biciklijén. Adtál neki 50 eurót, hogy ne szóljon a rendőröknek. Amúgy jól mulattál az eseten. Az öreg kevésbé, mert nem tudott időben hazaérni és ezért le kellett feküdnie az asszonnyal.
       20+ Rövid   

2024. MÁJUS 8.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

01:50 Tamás bá szerint nem forgatod be elég mélyen a trágyát, így nem lesz termés. Rohadjon ketté az a vén fasz, hogy belepofázik.

16:35 Reggel melegíted a traktort, amikor a szomszéd bekiabál a fülkébe, hogy csináld meg az asszony kiskertjét. Mondtad volna a nyomorultnak, hogy kiskertekkel nem érsz rá tökölni, de elrohant dolgozni. Átballagtál a szomszédasszonyhoz, hogy ne legyen harag. "A kiskerted ügyében jöttem!" Se szó, se beszéd letolta a bugyit! Jól meg is művelted. Késő délután a kertet is felszántottad.

21:08 Juhász Rudolf kedvenc háziállata (Jack Black, a néma kacsa) szántás közben sajnálatos módon beszaladt a traktor alá. Még időben észrevetted, ezért Mózes, az állatorvos még meg tudta menteni, viszont neked kellett kifizetned a doktort.

Tamás bá szerint nem forgatod be elég mélyen a trágyát, így nem lesz termés. Rohadjon ketté az a vén fasz, hogy belepofázik.Juhász Rudolf kedvenc háziállata (Jack Black, a néma kacsa) szántás közben sajnálatos módon beszaladt a traktor alá. Még időben észrevetted, ezért Mózes, az állatorvos még meg tudta menteni, viszont neked kellett kifizetned a doktort.
       20+ Rövid   

2024. MÁJUS 7.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

01:19 Reggel melegíted a traktort, amikor a szomszéd bekiabál a fülkébe, hogy csináld meg az asszony kiskertjét. Mondtad volna a nyomorultnak, hogy kiskertekkel nem érsz rá tökölni, de elrohant dolgozni. Átballagtál a szomszédasszonyhoz, hogy ne legyen harag. "A kiskerted ügyében jöttem!" Se szó, se beszéd letolta a bugyit! Jól meg is művelted. Késő délután a kertet is felszántottad.

05:45 Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.

16:20 Hazafelé az út szélén találtál egy teljesen fasza kalapácsot.

20:24 Addig-addig hangosítottad az Édes Piroskámat, míg rád nem szervezett az ártányosi polgármester egy színvonalas falunapot.

Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.Hazafelé az út szélén találtál egy teljesen fasza kalapácsot.
       13 Rövid   

2024. MÁJUS 6.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

06:18 Dénes bá szerint nem forgatod be elég mélyen a trágyát, így nem lesz termés. Rohadjon ketté az a vén fasz, hogy belepofázik.

10:47 Adrienn néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

14:56 Szántás közben kiesett pár alkatrész a traktorodból. Magyar Kálmán, aki a munkát rendelte, önjelölt ezermester és máris nekiállt a javításnak, ám csak rontott a helyzeten. Cserébe viszont a félbehagyott munka befejezése helyett megittatok egy üveg pálinkát.

20:51 Orsós Laca kedvenc háziállata (Márton, a lúd) szántás közben sajnálatos módon beszaladt a traktor alá. Még időben észrevetted, ezért Józsi, az állatorvos még meg tudta menteni, viszont neked kellett kifizetned a doktort.

Dénes bá szerint nem forgatod be elég mélyen a trágyát, így nem lesz termés. Rohadjon ketté az a vén fasz, hogy belepofázik.Adrienn néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.Szántás közben kiesett pár alkatrész a traktorodból. Magyar Kálmán, aki a munkát rendelte, önjelölt ezermester és máris nekiállt a javításnak, ám csak rontott a helyzeten. Cserébe viszont a félbehagyott munka befejezése helyett megittatok egy üveg pálinkát.Orsós Laca kedvenc háziállata (Márton, a lúd) szántás közben sajnálatos módon beszaladt a traktor alá. Még időben észrevetted, ezért Józsi, az állatorvos még meg tudta menteni, viszont neked kellett kifizetned a doktort.
       11 Rövid   

2024. MÁJUS 5.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

07:42 Szántás közben egyszer csak nagy csörömpölésre lettél figyelmes a mezőgép hátuljától. Teringettét, egy baszott nagy ládát fordított ki! Megtaláltad a Viszkis rabló szajréjának egy részét!

20:33 Betti néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

Betti néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.
       6 Rövid   

2024. MÁJUS 4.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

22:27 Most vetted észre, hogy a szomszéd falu címerében szerepel egy űrhajós majom.

       5 Rövid   

2024. MÁJUS 3.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

06:01 Nem jött vissza a szerelőtől az eke. Pista azt mondta azért, mert: "Meg kék mérni eztet a kónuszt, mer` be kell applikálni a gezmák lendhajtás forgási sebességét a turbóhengerhez. Oszt` sehun sem tanálom a sublert!" Kénytelen voltál lóval szántani.

10:54 Hazafelé az út szélén találtál egy teljesen fasza kalapácsot.

15:05 Hazaköltözött a kocsmáros lánya, Király Erzsi. A szerelőműhelyben megtartott szépségversenyen tarolt. Fényképe azóta a traktorod ékessége.

Hazafelé az út szélén találtál egy teljesen fasza kalapácsot.
       14 Rövid   

2024. MÁJUS 2.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

06:06 Autópálya-építők tartanak fel a nyomvonal kitűzése miatt. Lefizettek 30 euróval, hogy haladjanak.

10:37 Részegen beleszántottál a pápaszemes Lukács bá repceföldjébe. Kártérítést követelt a vén fasz! 8 eurót adtál neki, hogy fogja be a száját.

Autópálya-építők tartanak fel a nyomvonal kitűzése miatt. Lefizettek 30 euróval, hogy haladjanak.Részegen beleszántottál a pápaszemes Lukács bá repceföldjébe. Kártérítést követelt a vén fasz!
8 eurót adtál neki, hogy fogja be a száját.
       2 Rövid   

2024. MÁJUS 1.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

06:09 Kihúztad Géza, a biztosítási ügynök kocsiját a sárból, hálából elcsent neked egy üveggel az apósa pálinkájából.

10:46 Reggel melegíted a traktort, amikor a szomszéd bekiabál a fülkébe, hogy csináld meg az asszony kiskertjét. Mondtad volna a nyomorultnak, hogy kiskertekkel nem érsz rá tökölni, de elrohant dolgozni. Átballagtál a szomszédasszonyhoz, hogy ne legyen harag. "A kiskerted ügyében jöttem!" Se szó, se beszéd letolta a bugyit! Jól meg is művelted. Késő délután a kertet is felszántottad.

Kihúztad Géza, a biztosítási ügynök kocsiját a sárból, hálából elcsent neked egy üveggel az apósa pálinkájából.
       3 Rövid   

2024. ÁPRILIS 30.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

06:10 Szántás közben kiforgattál a földből egy római kori számos érmét, amit el tudtál passzolni X euróért.

       5 Rövid   

2024. ÁPRILIS 29.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

03:28 Szántás közben kifogyott a gázolaj, ezért nem tudtad befejezni.

15:45 Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.

20:19 A kocsmába belépve fiatal pesti récéket pillantottál meg. Azt kérték, ülj le közéjük mert antropológiás egyetemisták, azt´ megmutathatnád, mi az a terepmunka. Tetszett neked a felállás, hiszen olyan hosszú volt a combjuk, mint a kaszáspóknak, és néhány baracklikőr után ők is oldottabbá váltak. Elmagyaráztad hát, mi az a terepmunka.

Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.
       5 Rövid   

2024. ÁPRILIS 28.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

07:30 Este, miután végeztél a szántással a határban, megpillantottál egy bordó zsigulit. Gondoltad, jobban szemügyre veszed a dolgot, nehogy megint a rezesek égessék a kábelt, de ahogy közelebb értél, látod ám, hogy a polgármester fia vadul pajszerolja a falu legotrombább nőjét. A srác nem volt rest, hogy az incidens titokban maradjon. Egy szabad szemmel is jól látható összeget tett eléd.

11:35 A szomszéd telken szántó haverodnak épp szülinapja volt, és addig ittátok a kommersz szeszeket, amíg már nem érdekelt az agrárbetyárkodás.

       4 Rövid   

2024. ÁPRILIS 27.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

06:36 Sportot akartál hallgatni, ezért ráhangoltad a rádiós magnódat a Zsíroskenyér FC-re. Olyan szinten ráhangolódtál, hogy majdnem elgázoltál egy kukoricás szélén lézengő tehenet.

12:32 Autópálya-építők tartanak fel a nyomvonal kitűzése miatt. Lefizettek 30 euróval, hogy haladjanak.

18:37 Sok volt az erőspaprika, teleszartad a gatyádat. Szméagol, a csopfadt kecske nem nézte ezt jó szemmel, de nem tudott mit tenni.

Autópálya-építők tartanak fel a nyomvonal kitűzése miatt. Lefizettek 30 euróval, hogy haladjanak.Sok volt az erőspaprika, teleszartad a gatyádat. Szméagol, a csopfadt kecske nem nézte ezt jó szemmel, de nem tudott mit tenni.
       1 Bor          6 Rövid   

2024. ÁPRILIS 26.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

06:27 Szántás közben belement a szemedbe egy kanszúnyog. A kurva anyját!

Szántás közben belement a szemedbe egy kanszúnyog. A kurva anyját!
       4 Rövid   

2024. ÁPRILIS 25.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

06:23 Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe. Majd eszik este a dög!

10:25 A kocsmába belépve fiatal pesti récéket pillantottál meg. Azt kérték, ülj le közéjük mert antropológiás egyetemisták, azt´ megmutathatnád, mi az a terepmunka. Tetszett neked a felállás, hiszen olyan hosszú volt a combjuk, mint a kaszáspóknak, és néhány baracklikőr után ők is oldottabbá váltak. Elmagyaráztad hát, mi az a terepmunka.

14:41 A szomszéd parcellán egy tank csapat gyakorlatozott, és meghívtak egy kis kocsikázásra, majd az egyik tankot odaadták kipróbálni. Aznap harmadannyi idő alatt végeztél, és azóta tankokkal álmodsz.

20:22 Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.

Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe.
Majd eszik este a dög!Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.
       5 Rövid   

2024. ÁPRILIS 24.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

06:27 Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.

10:28 Nem jött vissza a szerelőtől az eke. Roland azt mondta azért, mert: "Meg kék mérni eztet a kónuszt, mer` be kell applikálni a gezmák lendhajtás forgási sebességét a turbóhengerhez. Oszt` sehun sem tanálom a sublert!" Kénytelen voltál lóval szántani.

14:42 Nem jött vissza a szerelőtől az eke. Viktor azt mondta azért, mert: "Meg kék mérni eztet a kónuszt, mer` be kell applikálni a gezmák lendhajtás forgási sebességét a turbóhengerhez. Oszt` sehun sem tanálom a sublert!" Kénytelen voltál lóval szántani.

18:44 Szépen süt a nap, fogynak a hektárok, mikor a szomszéd parcellán Balázs András haverod a vadi új csúcsszuper traktorjával nyakig elássa magát. Természetesen odamész és a mezőgéppel könnyedén kihúzod a bajból. A cimborád nem győz hálálkodni, a héten a kocsmában a vendége vagy, amikor megáll a műút szélén egy S600 AMG Merci, a hátsó ajtó kivágódik, és egy ember odarohan hozzátok. Kiderül, ő a csúcs traktor gyártója, és látta a mentésedet. Ott helyben adott 100 eurót, és megesketett, hogy ezt nem árulod el senkinek.

Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.
       6 Rövid   

2024. ÁPRILIS 23.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:57 Ma minden simán ment. Csodálkozol is. Irány a kocsma!

11:32 Sok volt az erőspaprika, teleszartad a gatyádat. Ödön, a ló nem nézte ezt jó szemmel, de nem tudott mit tenni.

16:11 Már napok óta idegesít egy furcsa zörej, amit a motorház felől hallasz, de a sok munka miatt még nem volt időd ránézni, mi okozhatja. Épp hazafelé tartottál a szántásról, amikor egy kis suzukis csak úgy eléd vágott, le kellett húzódnod az útról, és jó nagyot huppant a traktor egy szemétkupacon. Azóta már nem hallod a furcsa zörejt, érdekes.

Ma minden simán ment. Csodálkozol is. Irány a kocsma!Sok volt az erőspaprika, teleszartad a gatyádat. Ödön, a ló nem nézte ezt jó szemmel, de nem tudott mit tenni.
       5 Rövid   

2024. ÁPRILIS 22.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

06:21 Szilágyi Kristóf egy elég fura gyerek. Valami olyat kérdezett, hogy felmehet-e a tiktokra a traktorod. Nem világos, miért kellett ez neki, de az egyik forduló után lendületet vettél, és ahogy kérte, kilapítottad a csirkeólat. Erre őrjöngésbe kezdett, és kifizettette veled a kárt. Érthetetlen.

06:21 Szántás közben kiforgattál a földből egy római kori számos érmét, amit el tudtál passzolni X euróért.

       3 Rövid   

2024. ÁPRILIS 21.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

07:39 Az istenit! Kifordítottál egy világháborús taposóaknát! A tűzszerészek kiérkezéséig Bandi bá megkínált egy kupicával.

20:32 Kiszántottál egy aknát, kivitted a kezedben a szántóföld szélére. Délután jöttek a tűzszerészek, visszavitték középre és felrobbantották. Most ott egy kráter. Holnap reggel ugyanitt.

Az istenit!
Kifordítottál egy világháborús taposóaknát!
A tűzszerészek kiérkezéséig Bandi bá megkínált egy kupicával.Kiszántottál egy aknát, kivitted a kezedben a szántóföld szélére. Délután jöttek a tűzszerészek, visszavitték középre és felrobbantották. Most ott egy kráter. Holnap reggel ugyanitt.
       5 Rövid   

2024. ÁPRILIS 20.

Ma négyszer voltál szántani.

       2 Rövid   

2024. ÁPRILIS 19.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

06:30 Reggel melegíted a traktort, amikor a szomszéd bekiabál a fülkébe, hogy csináld meg az asszony kiskertjét. Mondtad volna a nyomorultnak, hogy kiskertekkel nem érsz rá tökölni, de elrohant dolgozni. Átballagtál a szomszédasszonyhoz, hogy ne legyen harag. "A kiskerted ügyében jöttem!" Se szó, se beszéd letolta a bugyit! Jól meg is művelted. Késő délután a kertet is felszántottad.

12:35 Major Karesz meg volt elégedve a munkáddal, ezért behívott pálinkázni.

19:49 Fruzsi néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

Major Karesz meg volt elégedve a munkáddal, ezért behívott pálinkázni.Fruzsi néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.
       5 Rövid   

2024. ÁPRILIS 18.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

07:02 Munkagépeddel véletlenül felnyársaltad a ragyás arcú Teca néni kedvenc parókáját, ezért a büntetésed egy háztartástan óra az Aranyifjak öregek otthona előadásában.

18:00 Szántás közben kifogyott a gázolaj, ezért nem tudtad befejezni.

Munkagépeddel véletlenül felnyársaltad a ragyás arcú Teca néni kedvenc parókáját, ezért a büntetésed egy háztartástan óra az Aranyifjak öregek otthona előadásában.
       4 Rövid   

2024. ÁPRILIS 17.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

06:26 Trombitás Áron kedvenc háziállata (Dugó, a túlfűtött nyúl) szántás közben sajnálatos módon beszaladt a traktor alá. Még időben észrevetted, ezért Samu, az állatorvos még meg tudta menteni, viszont neked kellett kifizetned a doktort.

10:27 Szántásból hazafelé Sanyi bát láttad, ahogy kergetőzik a Tyutyu nevű traktorával. Az öreg kaszálta volna a gyepet, de rájött a füttyentés. Kilépett a mezőgépből, közben a könyökével véletlenül megütötte a váltót. Na, a Tyutyu elindult ám hátrafelé, jó fél gázon. Hol Sanyi bá szaladt a Tyutyu után, hol meg a Tyutyu a Sanyi bá után! No, te is odavágódtál segíteni megállítani a fenevadat, de sajna te is csak Sanyi bával szaladtál, hol a Tyutyu előtt, hol a Tyutyu után. Addig-addig, hogy a kis rettenet belevágta magát a legmélyebb gödörbe, és véget ért a játék. Kicibáltad a Tyutyut kötéllel. Sanyi bá hálából meghívott két sörre.

19:57 Gyuszi bá szerint nem forgatod be elég mélyen a trágyát, így nem lesz termés. Rohadjon ketté az a vén fasz, hogy belepofázik.

Trombitás Áron kedvenc háziállata (Dugó, a túlfűtött nyúl) szántás közben sajnálatos módon beszaladt a traktor alá. Még időben észrevetted, ezért Samu, az állatorvos még meg tudta menteni, viszont neked kellett kifizetned a doktort.Gyuszi bá szerint nem forgatod be elég mélyen a trágyát, így nem lesz termés. Rohadjon ketté az a vén fasz, hogy belepofázik.
       4 Rövid   

2024. ÁPRILIS 16.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

06:23 Dóri a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.

12:05 Sportot akartál hallgatni, ezért ráhangoltad a rádiós magnódat az Albertirsára. Olyan szinten ráhangolódtál, hogy majdnem elgázoltál egy kukoricás szélén lézengő tehenet.

Dóri a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.
       1 Keserű          6 Rövid   

2024. ÁPRILIS 15.

Ma hatszor voltál szántani. Ez történt még:

02:05 Részegen beleszántottál a rozmárfogú Alpár bá repceföldjébe. Kártérítést követelt a vén fasz! 8 eurót adtál neki, hogy fogja be a száját.

11:32 A szemrevaló hajadon Virág kertje olyan szikkadt száraz volt, mint a rosseb. Szerencsére tudott mutatni olyasmit is, ami nem volt száraz.

Részegen beleszántottál a rozmárfogú Alpár bá repceföldjébe. Kártérítést követelt a vén fasz!
8 eurót adtál neki, hogy fogja be a száját.
       4 Rövid   

2024. ÁPRILIS 14.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

07:18 Elugrottál a gumis műhelybe. Amire elkészültek a kerekek, teljesen eláztál a szomszédos kocsmában. Tévedésből Trabant-kerekeket vittél haza, így Karcsi bácsi kertjének felszántása egy kis késedelmet szenvedett.

       3 Rövid   

2024. ÁPRILIS 13.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

03:43 Hazaköltözött a kocsmáros lánya, Veres Kinga. A szerelőműhelyben megtartott szépségversenyen tarolt. Fényképe azóta a traktorod ékessége.

       4 Rövid   

2024. ÁPRILIS 12.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

06:55 Szántásból hazafelé Sanyi bát láttad, ahogy kergetőzik a Tyutyu nevű traktorával. Az öreg kaszálta volna a gyepet, de rájött a füttyentés. Kilépett a mezőgépből, közben a könyökével véletlenül megütötte a váltót. Na, a Tyutyu elindult ám hátrafelé, jó fél gázon. Hol Sanyi bá szaladt a Tyutyu után, hol meg a Tyutyu a Sanyi bá után! No, te is odavágódtál segíteni megállítani a fenevadat, de sajna te is csak Sanyi bával szaladtál, hol a Tyutyu előtt, hol a Tyutyu után. Addig-addig, hogy a kis rettenet belevágta magát a legmélyebb gödörbe, és véget ért a játék. Kicibáltad a Tyutyut kötéllel. Sanyi bá hálából meghívott két sörre.

18:44 Úgy berúgtál tegnap, hogy először nem Vincze Jóska, hanem a szomszédja telkét szántottad fel.

Úgy berúgtál tegnap, hogy először nem Vincze Jóska, hanem a szomszédja telkét szántottad fel.
       4 Rövid   

2024. ÁPRILIS 11.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

00:10 A szomszéd parcellán egy tank csapat gyakorlatozott, és meghívtak egy kis kocsikázásra, majd az egyik tankot odaadták kipróbálni. Aznap harmadannyi idő alatt végeztél, és azóta tankokkal álmodsz.

17:23 A szomszéd parcellán egy tank csapat gyakorlatozott, és meghívtak egy kis kocsikázásra, majd az egyik tankot odaadták kipróbálni. Aznap harmadannyi idő alatt végeztél, és azóta tankokkal álmodsz.

       4 Rövid   

2024. ÁPRILIS 10.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

06:12 Adrienn néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

10:18 Szántás közben átmentél egy szőlőprésen és tönkrement a traktorod. A munkát azért kifizette Virág Viktor, a pálinkafőző, mert ő tehetett a dologról. Török Samu hazavontatott, ez 5 euródba került.

Adrienn néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.Szántás közben átmentél egy szőlőprésen és tönkrement a traktorod. A munkát azért kifizette Virág Viktor, a pálinkafőző, mert ő tehetett a dologról.
Török Samu hazavontatott, ez 5 euródba került.
       7 Rövid   

2024. ÁPRILIS 9.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

10:26 Gyalus Vili kritizálja a szántási technikád. Miután ötödször szálltál ki miatta a traktorból, mérgedben pofán verted. Megpróbált megfenyegetni a szemétláda, de megmondtad neki, hogy ha egy szót is szól bárkinek is, elszántod a kukoricatorzsákkal együtt. Ezek után már pénzt nem kértél tőle de szerencsére a pofontól kiesett aranyfoga fedezte a munkád bérét.

18:50 Barna Bálint kritizálja a szántási technikád. Miután ötödször szálltál ki miatta a traktorból, mérgedben pofán verted. Megpróbált megfenyegetni a szemétláda, de megmondtad neki, hogy ha egy szót is szól bárkinek is, elszántod a kukoricatorzsákkal együtt. Ezek után már pénzt nem kértél tőle de szerencsére a pofontól kiesett aranyfoga fedezte a munkád bérét.

       7 Rövid   

2024. ÁPRILIS 8.

Ma hatszor voltál szántani. Ez történt még:

02:17 Segítettél a rossz hátú Vincze gazdának fát hordani, de a végén a te hátad is piszkosul beállt.

06:19 Autópálya-építők tartanak fel a nyomvonal kitűzése miatt. Lefizettek 30 euróval, hogy haladjanak.

Autópálya-építők tartanak fel a nyomvonal kitűzése miatt. Lefizettek 30 euróval, hogy haladjanak.
       4 Rövid   

2024. ÁPRILIS 7.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

11:31 Sok volt az erőspaprika, teleszartad a gatyádat. Zsákos Bilbó, az álulatba ejtően nagy heréjű disznó nem nézte ezt jó szemmel, de nem tudott mit tenni.

19:14 Péter bá szerint nem forgatod be elég mélyen a trágyát, így nem lesz termés. Rohadjon ketté az a vén fasz, hogy belepofázik.

Sok volt az erőspaprika, teleszartad a gatyádat. Zsákos Bilbó, az álulatba ejtően nagy heréjű disznó nem nézte ezt jó szemmel, de nem tudott mit tenni.Péter bá szerint nem forgatod be elég mélyen a trágyát, így nem lesz termés. Rohadjon ketté az a vén fasz, hogy belepofázik.
       6 Rövid   

2024. ÁPRILIS 6.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

08:48 Józan Józsi egy elég fura gyerek. Valami olyat kérdezett, hogy felmehet-e a tiktokra a traktorod. Nem világos, miért kellett ez neki, de az egyik forduló után lendületet vettél, és ahogy kérte, kilapítottad a csirkeólat. Erre őrjöngésbe kezdett, és kifizettette veled a kárt. Érthetetlen.

17:20 Elaludtál a szántás elején, egész nap egyenesen mentél.

Elaludtál a szántás elején, egész nap egyenesen mentél.
       6 Rövid   

2024. ÁPRILIS 5.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

03:30 Szántás közben átmentél egy kolbásztöltőn és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Németh Simon, a volt német kém, mert ő tehetett a dologról.

08:19 Reggel észlelted, hogy a két hátsó kerék eltűnt. Később derült fény rá, hogy Greenpeace aktivisták abba ültettek virágokat az ovi elé.

12:38 Már épp begurultál volna Kati néni igen silányan bevetett kölesföldjébe, mikor a birtok határán egy csupasz zöld hátsót pillantottál meg. A biztonság kedvéért leszálltál a gépezetről és közelebb mentél megnézni, mi a rosseb lehet ez... egy földönkívülit evett ide az avas fene?! Akárhogy is, rohadtul berágtál, mit pucérkodik itt, így nekiadtad a tyúkszaros nadrágodat. Az ufó sem maradt hálátlan, 60 eurót csúsztatott a mellényzsebedbe.

21:25 Addig-addig hangosítottad az Édes Piroskámat, míg rád nem szervezett az ártányosi polgármester egy színvonalas falunapot.

Szántás közben átmentél egy kolbásztöltőn és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Németh Simon, a volt német kém, mert ő tehetett a dologról.
       2 Rövid   

2024. ÁPRILIS 4.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

08:00 Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.

13:06 Sánta Vilmos kritizálja a szántási technikád. Miután ötödször szálltál ki miatta a traktorból, mérgedben pofán verted. Megpróbált megfenyegetni a szemétláda, de megmondtad neki, hogy ha egy szót is szól bárkinek is, elszántod a kukoricatorzsákkal együtt. Ezek után már pénzt nem kértél tőle de szerencsére a pofontól kiesett aranyfoga fedezte a munkád bérét.

20:25 A szomszéd telken szántó haverodnak épp szülinapja volt, és addig ittátok a kommersz szeszeket, amíg már nem érdekelt az agrárbetyárkodás.

Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.
       5 Rövid   

2024. ÁPRILIS 3.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

11:12 Az isten bágyadt faszát, azt! Kifordítottál egy világháborús taposóaknát! A tűzszerészek kiérkezéséig Elemér bá megkínált egy kupicával.

Az isten bágyadt faszát, azt!
Kifordítottál egy világháborús taposóaknát!
A tűzszerészek kiérkezéséig Elemér bá megkínált egy kupicával.
       8 Rövid   

2024. ÁPRILIS 2.

Ma hatszor voltál szántani. Ez történt még:

02:16 Autópálya-építők tartanak fel a nyomvonal kitűzése miatt. Lefizettek 30 euróval, hogy haladjanak.

10:22 Hazaköltözött a kocsmáros lánya, Virág Zsuzsi. A szerelőműhelyben megtartott szépségversenyen tarolt. Fényképe azóta a traktorod ékessége.

14:31 Szántás közben egyszer csak nagy csörömpölésre lettél figyelmes a mezőgép hátuljától. Teringettét, egy baszott nagy ládát fordított ki! Megtaláltad a Viszkis rabló szajréjának egy részét!

23:36 Szántás közben a gazda felesége megkínált egy korsó sörrel. A meleg elől bemenekültetek a házba és egyenesen a hálószobáig jutottatok. Az akció után vetted észre hogy a szomszédban szántó hullarészeg Pepe már a te részedet is megszántotta!

Autópálya-építők tartanak fel a nyomvonal kitűzése miatt. Lefizettek 30 euróval, hogy haladjanak.Szántás közben a gazda felesége megkínált egy korsó sörrel. A meleg elől bemenekültetek a házba és egyenesen a hálószobáig jutottatok. Az akció után vetted észre hogy a szomszédban szántó hullarészeg Pepe már a te részedet is megszántotta!
       10 Rövid   

2024. ÁPRILIS 1.

Ma hétszer voltál szántani. Ez történt még:

00:01 A március havi bajnokságon 152 ponttal az 1. helyezést érted el.

00:19 Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.

09:51 Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!

13:56 Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.

22:05 Szántásba menet elütöttél egy őzgidát. Finom pörköltet főztél belőle, na meg készíttettél egy fasza bőrkabátot, abban mentél kocsmába.

Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.
       5 Rövid   

2024. MÁRCIUS 31.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:35 Szántásba menet elütöttél egy őzgidát. Finom pörköltet főztél belőle, na meg készíttettél egy fasza bőrkabátot, abban mentél kocsmába.

14:52 Részt vettél a 6870. Death Rally futamon és 10. lettél.

       9 Rövid   

2024. MÁRCIUS 30.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:48 Szántás közben átmentél egy fagyott kutyaszaron és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Csöndes Ernő, a lemezlovas, mert ő tehetett a dologról.

10:12 Részt vettél a 6868. Gyorsulási versenyen és 2. lettél.

21:31 Virág Jenő kritizálja a szántási technikád. Miután ötödször szálltál ki miatta a traktorból, mérgedben pofán verted. Megpróbált megfenyegetni a szemétláda, de megmondtad neki, hogy ha egy szót is szól bárkinek is, elszántod a kukoricatorzsákkal együtt. Ezek után már pénzt nem kértél tőle de szerencsére a pofontól kiesett aranyfoga fedezte a munkád bérét.

23:22 Részt vettél a 6869. Nyolcas derby futamon és 1. lettél.

Szántás közben átmentél egy fagyott kutyaszaron és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Csöndes Ernő, a lemezlovas, mert ő tehetett a dologról.
       19 Rövid   

2024. MÁRCIUS 29.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

03:34 Este, miután végeztél a szántással a határban, megpillantottál egy bordó zsigulit. Gondoltad, jobban szemügyre veszed a dolgot, nehogy megint a rezesek égessék a kábelt, de ahogy közelebb értél, látod ám, hogy a polgármester fia vadul pajszerolja a falu legotrombább nőjét. A srác nem volt rest, hogy az incidens titokban maradjon. Egy szabad szemmel is jól látható összeget tett eléd.

05:42 Részt vettél a 6867. Kankó Pista futamon és ütköztél.

11:44 Szántás közben kifogyott a gázolaj, ezért nem tudtad befejezni.

       3 Rövid   

2024. MÁRCIUS 28.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

04:44 Munkagépeddel véletlenül felnyársaltad a korpás hajú Esztike néni kedvenc parókáját, ezért a büntetésed egy háztartástan óra az Aranyifjak öregek otthona előadásában.

13:16 Hegedűs László, a hobby-traktoros kórista egész napi kukoricavetést követően hazafelé pöfögött traktorján. A nagy melegre való tekintettel egész nap kellő mennyiségű folyadékot fogyasztott, ennek következtében lanyhult a figyelme, és a kocsma előtt parkoló traktorodba tolatott. A helyszínen tartózkodó Pötörke őrmester látványától bepánikolt. Hogy megússza a büntetést, mindenkit megvesztegetett a demizson vörösborral, amit a gazdától kapott a szántás fejében. A traktorodban keletkezett kárért 100 euróval kárpótolt.

22:07 Addig-addig hangosítottad az Édes Piroskámat, míg rád nem szervezett az ártányosi polgármester egy színvonalas falunapot.

Munkagépeddel véletlenül felnyársaltad a korpás hajú Esztike néni kedvenc parókáját, ezért a büntetésed egy háztartástan óra az Aranyifjak öregek otthona előadásában.
       9 Rövid   

2024. MÁRCIUS 27.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

03:37 Szántás közben kifogyott a gázolaj, ezért nem tudtad befejezni.

15:42 Részt vettél a 6866. HungAGROring futamon és ütköztél.

23:24 A faluba költözött a vidékfejlesztés atyja, Torgyán József. A kiskertjét kellett volna felszántanod, de a 117 nm-s kertre adott árajánlatodat kétszer is visszadobta, mert nem felelt meg az uniós szabványnak.

A faluba költözött a vidékfejlesztés atyja, Torgyán József. A kiskertjét kellett volna felszántanod, de a 117 nm-s kertre adott árajánlatodat kétszer is visszadobta, mert nem felelt meg az uniós szabványnak.
       5 Rövid   

2024. MÁRCIUS 26.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

04:57 Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.

05:42 Részt vettél a 6865. Flúgos futamon és 1. lettél.

Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.
       8 Rövid   

2024. MÁRCIUS 25.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

06:11 Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.

07:32 Részt vettél a 6864. Fortuna futamon és 2. lettél.

11:19 A traktorod mély benyomást tett a Libalegelő FC-re, az edző csillogó szemekkel leste, ahogy elgurul a pálya mellett. Megkért, hogy készíthessenek csapatfotót vele, cserébe megkóstolhattad a kapus házi mézesét.

15:52 Hájas Miska egy elég fura gyerek. Valami olyat kérdezett, hogy felmehet-e a tiktokra a traktorod. Nem világos, miért kellett ez neki, de az egyik forduló után lendületet vettél, és ahogy kérte, kilapítottad a csirkeólat. Erre őrjöngésbe kezdett, és kifizettette veled a kárt. Érthetetlen.

20:37 Sportot akartál hallgatni, ezért ráhangoltad a rádiós magnódat a Vodkacsák FC-re. Olyan szinten ráhangolódtál, hogy majdnem elgázoltál egy kukoricás szélén lézengő tehenet.

Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.A traktorod mély benyomást tett a Libalegelő FC-re, az edző csillogó szemekkel leste, ahogy elgurul a pálya mellett. Megkért, hogy készíthessenek csapatfotót vele, cserébe megkóstolhattad a kapus házi mézesét.
       9 Rövid   

2024. MÁRCIUS 24.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

02:30 Sportot akartál hallgatni, ezért ráhangoltad a rádiós magnódat a Savanyúkáposztákra. Olyan szinten ráhangolódtál, hogy majdnem elgázoltál egy kukoricás szélén lézengő tehenet.

08:02 Részt vettél a 6863. Fedák Sári futamon és 1. lettél.

12:18 Deák Levente, a hobby-traktoros kórista egész napi kukoricavetést követően hazafelé pöfögött traktorján. A nagy melegre való tekintettel egész nap kellő mennyiségű folyadékot fogyasztott, ennek következtében lanyhult a figyelme, és a kocsma előtt parkoló traktorodba tolatott. A helyszínen tartózkodó Pötörke őrmester látványától bepánikolt. Hogy megússza a büntetést, mindenkit megvesztegetett a demizson vörösborral, amit a gazdától kapott a szántás fejében. A traktorodban keletkezett kárért 100 euróval kárpótolt.

17:25 Szántás közben kifogyott a gázolaj, ezért nem tudtad befejezni.

       7 Rövid   

2024. MÁRCIUS 23.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

06:51 Szántásból hazafelé Sanyi bát láttad, ahogy kergetőzik a Tyutyu nevű traktorával. Az öreg kaszálta volna a gyepet, de rájött a füttyentés. Kilépett a mezőgépből, közben a könyökével véletlenül megütötte a váltót. Na, a Tyutyu elindult ám hátrafelé, jó fél gázon. Hol Sanyi bá szaladt a Tyutyu után, hol meg a Tyutyu a Sanyi bá után! No, te is odavágódtál segíteni megállítani a fenevadat, de sajna te is csak Sanyi bával szaladtál, hol a Tyutyu előtt, hol a Tyutyu után. Addig-addig, hogy a kis rettenet belevágta magát a legmélyebb gödörbe, és véget ért a játék. Kicibáltad a Tyutyut kötéllel. Sanyi bá hálából meghívott két sörre.

10:12 Részt vettél a 6862. Kukoricza János futamon és 8. lettél.

16:49 Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.

Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.

2024. MÁRCIUS 22.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

06:12 Részt vettél a 6861. Bűzösvárosi viadal futamon és 5. lettél.

06:22 A szomszéd telken szántó haverodnak épp szülinapja volt, és addig ittátok a kommersz szeszeket, amíg már nem érdekelt az agrárbetyárkodás.

14:55 Kihúztad Rudolf, a papucsférj kocsiját a sárból, hálából elcsent neked egy üveggel az apósa pálinkájából.

20:18 Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.

Kihúztad Rudolf, a papucsférj kocsiját a sárból, hálából elcsent neked egy üveggel az apósa pálinkájából.Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.
       17 Rövid   

2024. MÁRCIUS 21.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

03:42 Szántás közben átmentél egy baromi nagy kavicson és tönkrement a traktorod. A munkát azért kifizette Virág András, a patikus, mert ő tehetett a dologról. Király Norbi hazavontatott, ez 5 euródba került.

06:12 Részt vettél a 6860. Alka Ida futamon és 2. lettél.

07:44 Szántás közben átmentél egy nagyon száraz kenyérhéjon és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Sipos Józsi, a kiégett rocksztár, mert ő tehetett a dologról.

12:59 Munkagépeddel véletlenül felnyársaltad a rozmárfogú Éva néni kedvenc parókáját, ezért a büntetésed egy háztartástan óra az Aranyifjak öregek otthona előadásában.

17:19 Lajcsi bá szerint nem forgatod be elég mélyen a trágyát, így nem lesz termés. Rohadjon ketté az a vén fasz, hogy belepofázik.

21:32 Szántás közben kifogyott a gázolaj, ezért nem tudtad befejezni.

Szántás közben átmentél egy baromi nagy kavicson és tönkrement a traktorod. A munkát azért kifizette Virág András, a patikus, mert ő tehetett a dologról.
Király Norbi hazavontatott, ez 5 euródba került.Szántás közben átmentél egy nagyon száraz kenyérhéjon és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Sipos Józsi, a kiégett rocksztár, mert ő tehetett a dologról. Munkagépeddel véletlenül felnyársaltad a rozmárfogú Éva néni kedvenc parókáját, ezért a büntetésed egy háztartástan óra az Aranyifjak öregek otthona előadásában.Lajcsi bá szerint nem forgatod be elég mélyen a trágyát, így nem lesz termés. Rohadjon ketté az a vén fasz, hogy belepofázik.
       9 Rövid   

2024. MÁRCIUS 20.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

01:55 Most vetted észre, hogy a szomszéd falu címerében szerepel egy kalóz.

05:42 Részt vettél a 6859. Death Rally futamon és ütköztél.

11:04 Addig-addig hangosítottad az Édes Piroskámat, míg rád nem szervezett az ártányosi polgármester egy színvonalas falunapot.

15:05 Kihúztad Pityu, a szatócs kocsiját a sárból, hálából elcsent neked egy üveggel az apósa pálinkájából.

19:42 A faluba költözött a vidékfejlesztés atyja, Torgyán József. A kiskertjét kellett volna felszántanod, de a 117 nm-s kertre adott árajánlatodat kétszer is visszadobta, mert nem felelt meg az uniós szabványnak.

Kihúztad Pityu, a szatócs kocsiját a sárból, hálából elcsent neked egy üveggel az apósa pálinkájából.A faluba költözött a vidékfejlesztés atyja, Torgyán József. A kiskertjét kellett volna felszántanod, de a 117 nm-s kertre adott árajánlatodat kétszer is visszadobta, mert nem felelt meg az uniós szabványnak.
  2 Sör          6 Rövid   

2024. MÁRCIUS 19.

Ma hatszor voltál szántani. Ez történt még:

05:42 Részt vettél a 6858. Nyolcas derby futamon és 1. lettél.

16:02 Elaludtál a szántás elején, egész nap egyenesen mentél.

Elaludtál a szántás elején, egész nap egyenesen mentél.
  2 Sör          6 Rövid   

2024. MÁRCIUS 18.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:04 Fele annyi idő alatt végeztél, ezért volt egy kis időd bütykölni a traktort.

09:22 Részt vettél a 6857. Kinyír a kanyar! futamon és ütköztél.

Fele annyi idő alatt végeztél, ezért volt egy kis időd bütykölni a traktort.
  1 Sör          6 Rövid   

2024. MÁRCIUS 17.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

04:10 A szemrevaló hajadon Zsófi kertje olyan szikkadt száraz volt, mint a rosseb. Szerencsére tudott mutatni olyasmit is, ami nem volt száraz.

08:12 Részt vettél a 6856. Kankó Pista futamon és 1. lettél.

08:31 Szántás közben átmentél egy iPhone-on és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Bíró Márton, az idegsebész, mert ő tehetett a dologról.

12:52 Fodor Marci, a szántást megrendelő úgy néz ki, mint egy földműves ninja, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést. Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.

17:15 Most vetted észre, hogy a szomszéd falu címerében szerepel Váncsa István.

Szántás közben átmentél egy iPhone-on és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Bíró Márton, az idegsebész, mert ő tehetett a dologról. Fodor Marci, a szántást megrendelő  úgy néz ki, mint egy földműves ninja, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést.
Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.
  1 Sör          9 Rövid   

2024. MÁRCIUS 16.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

03:39 A faluba költözött a vidékfejlesztés atyja, Torgyán József. A kiskertjét kellett volna felszántanod, de a 117 nm-s kertre adott árajánlatodat kétszer is visszadobta, mert nem felelt meg az uniós szabványnak.

08:18 A gyorsulási versenyre edzettél a kocsma előtt. Égel IX. őrmester meg akart bírságolni, de amikor bebizonyítottad neki, hogy a verseny igenis létezik (megmutattad a traktornevelde.hu oldalon) vállalta, hogy ő lesz az edződ.

10:22 Részt vettél a 6855. Gyorsulási versenyen és 1. lettél.

21:25 Szántás közben kifogyott a gázolaj, ezért nem tudtad befejezni.

A faluba költözött a vidékfejlesztés atyja, Torgyán József. A kiskertjét kellett volna felszántanod, de a 117 nm-s kertre adott árajánlatodat kétszer is visszadobta, mert nem felelt meg az uniós szabványnak.
  1 Sör          8 Rövid   

2024. MÁRCIUS 15.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

03:39 Fele annyi idő alatt végeztél, ezért volt egy kis időd bütykölni a traktort.

07:52 Részt vettél a 6854. HungAGROring futamon és ütköztél.

20:23 Evelin néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

Fele annyi idő alatt végeztél, ezért volt egy kis időd bütykölni a traktort.Evelin néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.
  1 Sör          9 Rövid   

2024. MÁRCIUS 14.

Ma hatszor voltál szántani. Ez történt még:

02:18 Szántásba menet elütöttél egy őzgidát. Finom pörköltet főztél belőle, na meg készíttettél egy fasza bőrkabátot, abban mentél kocsmába.

       1 Keserű          15 Rövid   

2024. MÁRCIUS 13.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

02:09 Szántás után fejen pattintottad az öreg Lajos félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.

05:42 Részt vettél a 6853. Flúgos futamon és 2. lettél.

07:23 Reggel észlelted, hogy a két hátsó kerék eltűnt. Később derült fény rá, hogy Greenpeace aktivisták abba ültettek virágokat az ovi elé.

15:44 Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe. Majd eszik este a dög!

19:49 Szántásból hazafelé tartva találkoztál Pista bával, aki ment haza aratásból 2 nagy kocsi búzával, ám a traktora lerobbant. Megkért, hogy vontasd már neki haza a pótokat egy fröccsé´ legalább. Úgy is lett. Mentél fel a hídra, de lefulladt traktorod a kocsikkal, mert túl meredek a feljáró, a gép meg nem bírta. Kiszálltál, hogy köveket hordj a kerekekhez. Sebességben hagytad, ne guruljon már le, de a féket meg elfelejtetted. A traktor elkezdett pöfékelni a kocsik után hátra és beleborult a nádasba, centire a halastótól. Kocsik össze-vissza gabalyodva, traktornak meg most már 5 rükverc fokozat, 1 meg előre, mert átfordult az egész belseje. Ebből se egy fröccs lett, hanem egy egész kanna.

Szántás után fejen pattintottad az öreg Lajos félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe.
Majd eszik este a dög!
       13 Rövid   

2024. MÁRCIUS 12.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

07:38 Szépen süt a nap, fogynak a hektárok, mikor a szomszéd parcellán Kiss Norbi haverod a vadi új csúcsszuper traktorjával nyakig elássa magát. Természetesen odamész és a mezőgéppel könnyedén kihúzod a bajból. A cimborád nem győz hálálkodni, a héten a kocsmában a vendége vagy, amikor megáll a műút szélén egy S600 AMG Merci, a hátsó ajtó kivágódik, és egy ember odarohan hozzátok. Kiderül, ő a csúcs traktor gyártója, és látta a mentésedet. Ott helyben adott 100 eurót, és megesketett, hogy ezt nem árulod el senkinek.

12:04 Sok volt az erőspaprika, teleszartad a gatyádat. Márton, a lúd nem nézte ezt jó szemmel, de nem tudott mit tenni.

13:32 Részt vettél a 6852. Fedák Sári futamon és 3. lettél.

16:14 Új kilátókat és lomboronasétányt kezdtek el építeni a szomszéd falu szántóföldjére. Téged kértek meg, hogy hordd ki a fát az építéshez. Nem vagy benne biztos, hogy láttál már egyszerre ennyi eurót.

Sok volt az erőspaprika, teleszartad a gatyádat. Márton, a lúd nem nézte ezt jó szemmel, de nem tudott mit tenni.
       8 Rövid   

2024. MÁRCIUS 11.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

06:14 A kocsmáros nagy csöcsű lánya vitte ki neked a szántóföldre a Kancsó Kincsét, de ha már ott volt, nem volt rest, megmutatta a saját kincsét is. Este, mikor betértél a kocsmába a kocsmáros fizetett két kört neked, mert ilyen jól még sosem HÚZTAD meg a FÖLDJÉT.

14:23 Bognár Pali kedvenc háziállata (Pamutbojt, a harci nyúl) szántás közben sajnálatos módon beszaladt a traktor alá. Még időben észrevetted, ezért Márton, az állatorvos még meg tudta menteni, viszont neked kellett kifizetned a doktort.

17:02 Részt vettél a 6851. Kukoricza János futamon és ütköztél.

Bognár Pali kedvenc háziállata (Pamutbojt, a harci nyúl) szántás közben sajnálatos módon beszaladt a traktor alá. Még időben észrevetted, ezért Márton, az állatorvos még meg tudta menteni, viszont neked kellett kifizetned a doktort.
       17 Rövid   

2024. MÁRCIUS 10.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

04:17 Szántás közben egyszer csak nagy csörömpölésre lettél figyelmes a mezőgép hátuljától. Teringettét, egy baszott nagy ládát fordított ki! Megtaláltad a Viszkis rabló szajréjának egy részét!

05:42 Részt vettél a 6849. Bűzösvárosi viadal futamon és 5. lettél.

18:11 Magdi néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

19:02 Részt vettél a 6850. Fortuna futamon és 1. lettél.

22:16 Szántás közben kifogyott a gázolaj, ezért nem tudtad befejezni.

Magdi néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.
       15 Rövid   

2024. MÁRCIUS 9.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

06:42 Szántás közben átmentél egy kolbásztöltőn és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Végh Rudolf, a hentes, mert ő tehetett a dologról.

12:12 Részt vettél a 6848. Death Rally futamon és 6. lettél.

Szántás közben átmentél egy kolbásztöltőn és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Végh Rudolf, a hentes, mert ő tehetett a dologról.
       20 Rövid   

2024. MÁRCIUS 8.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

05:42 Részt vettél a 6847. Nyolcas derby futamon és ütköztél.

06:21 Sportot akartál hallgatni, ezért ráhangoltad a rádiós magnódat a Hajrá Zombik SE-re. Olyan szinten ráhangolódtál, hogy majdnem elgázoltál egy kukoricás szélén lézengő tehenet.

20:28 Már épp begurultál volna Julika néni igen silányan bevetett kölesföldjébe, mikor a birtok határán egy csupasz zöld hátsót pillantottál meg. A biztonság kedvéért leszálltál a gépezetről és közelebb mentél megnézni, mi a rosseb lehet ez... egy földönkívülit evett ide az avas fene?! Akárhogy is, rohadtul berágtál, mit pucérkodik itt, így nekiadtad a tyúkszaros nadrágodat. Az ufó sem maradt hálátlan, 60 eurót csúsztatott a mellényzsebedbe.

       13 Rövid   

2024. MÁRCIUS 7.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

00:01 Teljesítményt értél el: Igyál egy nap 25 rövidet!

04:14 Éva a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.

08:17 10.9 eurót nyertél tippmixen. Jó döntés volt, hogy a Hajrá Zombik SE-re tettél!

17:22 Részt vettél a 6846. Kinyír a kanyar! futamon és 4. lettél.

21:43 Szántás közben megcsípett egy darázs, de kinyírtad a rohadékot.

Éva a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.10.9 eurót nyertél tippmixen. Jó döntés volt, hogy a Hajrá Zombik SE-re tettél!Szántás közben megcsípett egy darázs, de kinyírtad a rohadékot.
  3 Sör          20+ Rövid   

2024. MÁRCIUS 6.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

06:55 Szántás közben átmentél egy nagy kövön és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Vincze Alajos, a volt német kém, mert ő tehetett a dologról.

07:02 Részt vettél a 6844. Gyorsulási versenyen és ütköztél.

11:08 Bementél a kocsmába zsírozni és elnyertél Ottó bától 50 eurót. Könyörgött, hogy add vissza neki, különben nem mer hazamenni, mert agyonvágja az asszony. Cserébe teljesen megszerelte a traktorodat.

20:52 Részt vettél a 6845. Kankó Pista futamon és 4. lettél.

Szántás közben átmentél egy nagy kövön és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Vincze Alajos, a volt német kém, mert ő tehetett a dologról. Bementél a kocsmába zsírozni és elnyertél Ottó bától 50 eurót. Könyörgött, hogy add vissza neki, különben nem mer hazamenni, mert agyonvágja az asszony. Cserébe teljesen megszerelte a traktorodat.
       20+ Rövid   

2024. MÁRCIUS 5.

Ma hatszor voltál szántani. Ez történt még:

00:12 Úgy berúgtál tegnap, hogy először nem Gáspár Karesz, hanem a szomszédja telkét szántottad fel.

04:42 Nem jött vissza a szerelőtől az eke. Vilmos azt mondta azért, mert: "Meg kék mérni eztet a kónuszt, mer` be kell applikálni a gezmák lendhajtás forgási sebességét a turbóhengerhez. Oszt` sehun sem tanálom a sublert!" Kénytelen voltál lóval szántani.

13:01 Sportot akartál hallgatni, ezért ráhangoltad a rádiós magnódat a Kitömősökre. Olyan szinten ráhangolódtál, hogy majdnem elgázoltál egy kukoricás szélén lézengő tehenet.

14:52 Részt vettél a 6843. Alka Ida futamon és 3. lettél.

22:00 Ma minden simán ment. Csodálkozol is. Irány a kocsma!

Úgy berúgtál tegnap, hogy először nem Gáspár Karesz, hanem a szomszédja telkét szántottad fel.Ma minden simán ment. Csodálkozol is. Irány a kocsma!
       7 Rövid   

2024. MÁRCIUS 4.

Ma hatszor voltál szántani. Ez történt még:

02:45 A faluba költözött a vidékfejlesztés atyja, Torgyán József. A kiskertjét kellett volna felszántanod, de a 117 nm-s kertre adott árajánlatodat kétszer is visszadobta, mert nem felelt meg az uniós szabványnak.

11:17 Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.

16:32 Részt vettél a 6842. HungAGROring futamon és 1. lettél.

19:32 Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe. Majd eszik este a dög!

A faluba költözött a vidékfejlesztés atyja, Torgyán József. A kiskertjét kellett volna felszántanod, de a 117 nm-s kertre adott árajánlatodat kétszer is visszadobta, mert nem felelt meg az uniós szabványnak.Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe.
Majd eszik este a dög!
  1 Sör          5 Rövid   

2024. MÁRCIUS 3.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

10:08 Úgy megittál volna egy kupica Guggolós Szilvát, de épp nem volt a kocsmában. Bánatodban leszívtad a fagyállót a traktorodból és úgy szétütötted magad, mint az állat.

18:22 Részt vettél a 6841. Fedák Sári futamon és ütköztél.

Úgy megittál volna egy kupica Guggolós Szilvát, de épp nem volt a kocsmában. Bánatodban leszívtad a fagyállót a traktorodból és úgy szétütötted magad, mint az állat.
       6 Rövid   

2024. MÁRCIUS 2.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

01:49 Szántás közben átmentél egy Kispolski-hengerfejpakoláson és tönkrement a traktorod. A munkát azért kifizette Jakab Fábián, a baltás gyilkos, mert ő tehetett a dologról. Orsós Ödön hazavontatott, ez 5 euródba került.

18:45 Kata a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.

20:22 Részt vettél a 6840. Kukoricza János futamon és 2. lettél.

Szántás közben átmentél egy Kispolski-hengerfejpakoláson és tönkrement a traktorod. A munkát azért kifizette Jakab Fábián, a baltás gyilkos, mert ő tehetett a dologról.
Orsós Ödön hazavontatott, ez 5 euródba került.Kata a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.
  1 Sör          10 Rövid   

2024. MÁRCIUS 1.

Ma hatszor voltál szántani. Ez történt még:

00:01 A február havi bajnokságon 228 ponttal az 1. helyezést érted el.

01:49 Autópálya-építők tartanak fel a nyomvonal kitűzése miatt. Lefizettek 30 euróval, hogy haladjanak.

07:42 Részt vettél a 6838. John D. a mocsokban futamon és ütköztél.

15:21 Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!

20:02 Részt vettél a 6839. Flúgos futamon és 1. lettél.

Autópálya-építők tartanak fel a nyomvonal kitűzése miatt. Lefizettek 30 euróval, hogy haladjanak.Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!
  18 Sör          9 Rövid   

2024. FEBRUÁR 29.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

08:12 Részt vettél a 6837. Bűzösvárosi viadal futamon és 3. lettél.

  20 Sör   

2024. FEBRUÁR 28.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

06:22 Szépen süt a nap, fogynak a hektárok, mikor a szomszéd parcellán Fazekas Nándor haverod a vadi új csúcsszuper traktorjával nyakig elássa magát. Természetesen odamész és a mezőgéppel könnyedén kihúzod a bajból. A cimborád nem győz hálálkodni, a héten a kocsmában a vendége vagy, amikor megáll a műút szélén egy S600 AMG Merci, a hátsó ajtó kivágódik, és egy ember odarohan hozzátok. Kiderül, ő a csúcs traktor gyártója, és látta a mentésedet. Ott helyben adott 100 eurót, és megesketett, hogy ezt nem árulod el senkinek.

12:13 Bementél ultizni a kocsmába és elvesztettél 20 eurót. A hétszázát!

13:02 Részt vettél a 6836. Death Rally futamon és 4. lettél.

Bementél ultizni a kocsmába és elvesztettél 20 eurót. A hétszázát!
  20 Sör          1 Rövid   

2024. FEBRUÁR 27.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

01:28 Munkagépeddel véletlenül felnyársaltad a csüngő hasú Emőke néni kedvenc parókáját, ezért a büntetésed egy háztartástan óra az Aranyifjak öregek otthona előadásában.

08:52 Részt vettél a 6834. Kinyír a kanyar! futamon és 1. lettél.

14:35 Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.

17:52 Részt vettél a 6835. Nyolcas derby futamon és 1. lettél.

Munkagépeddel véletlenül felnyársaltad a csüngő hasú Emőke néni kedvenc parókáját, ezért a büntetésed egy háztartástan óra az Aranyifjak öregek otthona előadásában.Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.
  17 Sör   

2024. FEBRUÁR 26.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

06:06 Adományoztál egy gumibelsőt a nudista strandnak. Ingyen belépőt kaptál egész évre!

10:48 A szemrevaló hajadon Vali kertje olyan szikkadt száraz volt, mint a rosseb. Szerencsére tudott mutatni olyasmit is, ami nem volt száraz.

Adományoztál egy gumibelsőt a nudista strandnak. Ingyen belépőt kaptál egész évre!
  17 Sör          1 Rövid   

2024. FEBRUÁR 25.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

03:43 Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.

11:02 Részt vettél a 6831. Szartona 500 futamon és ütköztél.

23:12 Részt vettél a 6832. Gyorsulási versenyen és 1. lettél.

Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.
  20+ Sör          2 Rövid   

2024. FEBRUÁR 24.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

08:12 Részt vettél a 6829. Ázott Krumpliföld futamon és 1. lettél.

09:30 Szántás után fejen pattintottad az öreg Ödön félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.

16:22 Részt vettél a 6830. Alka Ida futamon és ütköztél.

Szántás után fejen pattintottad az öreg Ödön félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.
  6 Sör   

2024. FEBRUÁR 23.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

05:42 Részt vettél a 6828. HungAGROring futamon és 4. lettél.

08:41 Adományoztál egy gumibelsőt a nudista strandnak. Ingyen belépőt kaptál egész évre!

12:41 Elaludtál a szántás elején, egész nap egyenesen mentél.

20:44 Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.

Adományoztál egy gumibelsőt a nudista strandnak. Ingyen belépőt kaptál egész évre!Elaludtál a szántás elején, egész nap egyenesen mentél.Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.
  19 Sör   

2024. FEBRUÁR 22.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

06:00 Génkezelt kukoricát reggeliztél, nehezen volt szíved beszántani a testvéreket.

07:02 Részt vettél a 6827. John D. a mocsokban futamon és 2. lettél.

15:51 Munkagépeddel véletlenül felnyársaltad a bandzsa Kati néni kedvenc parókáját, ezért a büntetésed egy háztartástan óra az Aranyifjak öregek otthona előadásában.

20:50 A vadiúj, hibridhajtású mezőgazdasági haszongéped szédítő magaslatokba emelte a "hidrogénezett növényi olaj" fogalmát a napraforgó tábla permetezése közben. Haladni kell a korral.

Génkezelt kukoricát reggeliztél, nehezen volt szíved beszántani a testvéreket.Munkagépeddel véletlenül felnyársaltad a bandzsa Kati néni kedvenc parókáját, ezért a büntetésed egy háztartástan óra az Aranyifjak öregek otthona előadásában.
  20+ Sör   

2024. FEBRUÁR 21.

Ma ötször voltál szántani. Ez történt még:

03:54 A munkád végeztével a gazda nem volt otthon, ezért a felesége, Anikó fizetett ki. Felbontotta az ura házipálinkáját, jókedélyűen zsíroztatok egy kicsit, hagytad nyerni. Ezután beinvitált az akolba egy gyors légyottra.

08:52 Részt vettél a 6826. Szántó Kán futamon és 1. lettél.

12:05 Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.

20:57 Úgy megittál volna egy kupica Guggolós Szilvát, de épp nem volt a kocsmában. Bánatodban leszívtad a fagyállót a traktorodból és úgy szétütötted magad, mint az állat.

A munkád végeztével a gazda nem volt otthon, ezért a felesége, Anikó fizetett ki. Felbontotta az ura házipálinkáját, jókedélyűen zsíroztatok egy kicsit, hagytad nyerni. Ezután beinvitált az akolba egy gyors légyottra.Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.Úgy megittál volna egy kupica Guggolós Szilvát, de épp nem volt a kocsmában. Bánatodban leszívtad a fagyállót a traktorodból és úgy szétütötted magad, mint az állat.