TraktorNevelde
Az imént szántott: paleo11
Mese
31. SZINT | 85277 PONT | ORSZÁGOS 17.
Ez itt Máté traktora,
ami már megvan 4426 napja
és 7468 alkalommal volt szántani.
Eddig 8 futamot nyert meg.

Felszerelés:
7 soros vaseke, borona, tárcsázó, vetőgép, krumpliszedő, tárcsázó, gereblyéző, trágyaleforgató, altalajlazító, mélységállító kerék, 4 tengelyes pótkocsi, tartályos pótkocsi, hidraulika, targatető, pohártartó, minibár, rádiós magnó.

Kupák
Oklevél

Produktivitás

H K S C P S V
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
szep
okt
nov
dec
jan
feb

Traktorfutam eredménysorozat

  jan feb már ápr máj jún júl aug szep okt nov dec átlag
 2024            -
 202318    25      21,5
 2022           2828,0
 2021            -
 202091011991315172324  14,0
 2019         2628 27,0
 2018            -
 2017         40  40,0
 2016            -
 2015            -
 2014            -
 2013   71  584259   57,5

 

Mese traktor naplója

Tulajdonos: Máté


       5 Pálinka  

2024. FEBRUÁR 20.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

15:03 Anikó néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

15:05 Munkagépeddel véletlenül felnyársaltad a lapátfülű Esztike néni kedvenc parókáját, ezért a büntetésed egy háztartástan óra az Aranyifjak öregek otthona előadásában.

Anikó néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.Munkagépeddel véletlenül felnyársaltad a lapátfülű Esztike néni kedvenc parókáját, ezért a büntetésed egy háztartástan óra az Aranyifjak öregek otthona előadásában.
       2 Rövid   

2024. FEBRUÁR 19.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

01:06 Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.

Olyan gyorsan siettél haza szántásból, hogy kiszakadt a hátsó kereked és hamarabb beért a kocsmába, mint te.
       5 Rövid   

2024. FEBRUÁR 18.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

11:50 Kati a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.

Kati a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.

2024. FEBRUÁR 15.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

21:53 Sportot akartál hallgatni, ezért ráhangoltad a rádiós magnódat a Fradira. Olyan szinten ráhangolódtál, hogy majdnem elgázoltál egy kukoricás szélén lézengő tehenet.

       1 Pálinka  

2024. FEBRUÁR 13.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

18:56 Szántás közben átmentél egy nagy kövön és tönkrement a traktorod. A munkát azért kifizette Szőke Feri, a fogtechnikus, mert ő tehetett a dologról. Hegedűs Jürgen hazavontatott, ez 5 euródba került.

Szántás közben átmentél egy nagy kövön és tönkrement a traktorod. A munkát azért kifizette Szőke Feri, a fogtechnikus, mert ő tehetett a dologról.
Hegedűs Jürgen hazavontatott, ez 5 euródba került.
       7 Rövid   

2024. FEBRUÁR 12.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

09:34 Génkezelt kukoricát reggeliztél, nehezen volt szíved beszántani a testvéreket.

09:41 Hagyományőrző szántóversenyt rendeztetek az ivócimborákkal zárás után. Megnyerted, így 10 percig tarthattad Vaskos Flóra jobb mellét!

15:45 Szántás közben az eke egy papírköteget forgatott ki. 5 eurónyi étkezési utalvány! A kocsmában is elfogadják!

Génkezelt kukoricát reggeliztél, nehezen volt szíved beszántani a testvéreket.Hagyományőrző szántóversenyt rendeztetek az ivócimborákkal zárás után. Megnyerted, így 10 percig tarthattad Vaskos Flóra jobb mellét!Szántás közben az eke egy papírköteget forgatott ki. 5 eurónyi étkezési utalvány! A kocsmában is elfogadják!
       3 Pálinka  

2024. FEBRUÁR 10.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

14:55 Másnaposan mentél szántani, és véletlenül hashajtót vettél be fájdalomcsillapító helyett. Gyakran rád jött a szapora, amit ki is tettél a kukoricásban, aztán a gazda gyógysöre helyrehozta az emésztésed.

21:09 Kiszántottál egy aknát, kivitted a kezedben a szántóföld szélére. Délután jöttek a tűzszerészek, visszavitték középre és felrobbantották. Most ott egy kráter. Holnap reggel ugyanitt.

Kiszántottál egy aknát, kivitted a kezedben a szántóföld szélére. Délután jöttek a tűzszerészek, visszavitték középre és felrobbantották. Most ott egy kráter. Holnap reggel ugyanitt.
       2 Pálinka  

2024. FEBRUÁR 9.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

19:31 Fele annyi idő alatt végeztél és a gazda, Jakab Márton nem volt otthon, úgyhogy a lánya, Evelin hátrahívott a ház mögé. Fél órán át hemperegtetek a szalmában meztelenül. Pontosabban a gumicsizmád végig rajtad maradt.

Fele annyi idő alatt végeztél és a gazda, Jakab Márton nem volt otthon, úgyhogy a lánya, Evelin hátrahívott a ház mögé. Fél órán át hemperegtetek a szalmában meztelenül. Pontosabban a gumicsizmád végig rajtad maradt.
       8 Bor   

2024. FEBRUÁR 8.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

13:47 Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.

Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.
  1 Sör   

2024. FEBRUÁR 6.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

01:10 Este, miután végeztél a szántással a határban, megpillantottál egy bordó zsigulit. Gondoltad, jobban szemügyre veszed a dolgot, nehogy megint a rezesek égessék a kábelt, de ahogy közelebb értél, látod ám, hogy a polgármester fia vadul pajszerolja a falu legotrombább nőjét. A srác nem volt rest, hogy az incidens titokban maradjon. Egy szabad szemmel is jól látható összeget tett eléd.

       5 Rövid   

2024. FEBRUÁR 5.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

14:43 Fele annyi idő alatt végeztél, úgyhogy játékgépeztél egyet a kocsmában.

14:46 Annamari a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.

19:08 Hazafelé hirtelenül eléd rontott Feri, a mániákus tyúktolvaj, egy frissen elcsent kappannal a kezében. Átmentél rajtuk. A kiskakas túlélte. Barna törzsőrmesternek már régóta begyében volt a tolvaj, úgyhogy csak ennyit mondott: "Nincs mit tenni, ha kilapult!" Majd átadta a nyomravezetői díjat.

Fele annyi idő alatt végeztél, úgyhogy játékgépeztél egyet a kocsmában.Annamari a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.Hazafelé hirtelenül eléd rontott Feri, a mániákus tyúktolvaj, egy frissen elcsent kappannal a kezében. Átmentél rajtuk. A kiskakas túlélte. Barna törzsőrmesternek már régóta begyében volt a tolvaj, úgyhogy csak ennyit mondott: "Nincs mit tenni, ha kilapult!" Majd átadta a nyomravezetői díjat.
  13 Sör   

2024. FEBRUÁR 4.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

19:53 Bementél ultizni a kocsmába és elvesztettél 20 eurót. Hogy az a jó...

Bementél ultizni a kocsmába és elvesztettél 20 eurót. Hogy az a jó...

2024. FEBRUÁR 3.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

17:44 A munkád végeztével a gazda nem volt otthon, ezért a felesége, Anikó fizetett ki. Felbontotta az ura házipálinkáját, jókedélyűen zsíroztatok egy kicsit, hagytad nyerni. Ezután beinvitált az akolba egy gyors légyottra.

A munkád végeztével a gazda nem volt otthon, ezért a felesége, Anikó fizetett ki. Felbontotta az ura házipálinkáját, jókedélyűen zsíroztatok egy kicsit, hagytad nyerni. Ezután beinvitált az akolba egy gyors légyottra.
       1 Pálinka  

2024. FEBRUÁR 2.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

11:40 Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.

Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.
       3 Pálinka  

2024. FEBRUÁR 1.

Ma egyszer voltál szántani. Nem történt semmi említésre méltó.

2024. JANUÁR 31.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

02:01 Hörcsög Pepe kedvenc háziállata (Jarjar, a gácsér) szántás közben sajnálatos módon beszaladt a traktor alá. Még időben észrevetted, ezért Elemér, az állatorvos még meg tudta menteni, viszont neked kellett kifizetned a doktort.

Hörcsög Pepe kedvenc háziállata (Jarjar, a gácsér) szántás közben sajnálatos módon beszaladt a traktor alá. Még időben észrevetted, ezért Elemér, az állatorvos még meg tudta menteni, viszont neked kellett kifizetned a doktort.
       3 Pálinka         1 Bor   

2024. JANUÁR 30.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

13:05 Ma minden simán ment. Csodálkozol is. Irány a kocsma!

Ma minden simán ment. Csodálkozol is. Irány a kocsma!
       4 Rövid   

2024. JANUÁR 28.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

09:26 A exed új faszijánál szántottál, aki nem ismer téged. Munka előtt bevertél némi szalonnás babot káposztával, tojáslikőrrel és 2 deci keverttel. Úgy teleraktad a toalettjét, hogy pár órával később csőtörés miatt ömlött a fos az udvaron. Legalább nem kell trágyázni...

A exed új faszijánál szántottál, aki nem ismer téged. Munka előtt bevertél némi szalonnás babot káposztával, tojáslikőrrel és 2 deci keverttel. Úgy teleraktad a toalettjét, hogy pár órával később csőtörés miatt ömlött a fos az udvaron. Legalább nem kell trágyázni...
       4 Rövid   

2024. JANUÁR 27.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

00:10 Miután végeztél a szántással, bekopogtál a tanyára a pénzedért. Egy 70 éves fogatlan nyanya nyitott ajtót, aki először a testével akart fizetni.

11:46 Fele annyi idő alatt végeztél és a gazda, Hájas Kornél nem volt otthon, úgyhogy a lánya, Vali hátrahívott a ház mögé. Fél órán át hemperegtetek a szalmában meztelenül. Pontosabban a gumicsizmád végig rajtad maradt.

17:36 Autópálya-építők tartanak fel a nyomvonal kitűzése miatt. Lefizettek 30 euróval, hogy haladjanak.

Miután végeztél a szántással, bekopogtál a tanyára a pénzedért. Egy 70 éves fogatlan nyanya nyitott ajtót, aki először a testével akart fizetni.Fele annyi idő alatt végeztél és a gazda, Hájas Kornél nem volt otthon, úgyhogy a lánya, Vali hátrahívott a ház mögé. Fél órán át hemperegtetek a szalmában meztelenül. Pontosabban a gumicsizmád végig rajtad maradt.Autópálya-építők tartanak fel a nyomvonal kitűzése miatt. Lefizettek 30 euróval, hogy haladjanak.
       2 Rövid   

2024. JANUÁR 26.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

01:37 Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.

Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.
       2 Rövid   

2024. JANUÁR 25.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

09:32 Szántásba menet elütöttél egy őzgidát. Finom pörköltet főztél belőle, na meg készíttettél egy fasza bőrkabátot, abban mentél kocsmába.

       4 Pálinka  

2024. JANUÁR 24.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

13:08 Úgy berúgtál tegnap, hogy először nem Dobos Jenő, hanem a szomszédja telkét szántottad fel.

Úgy berúgtál tegnap, hogy először nem Dobos Jenő, hanem a szomszédja telkét szántottad fel.
       2 Pálinka  

2024. JANUÁR 23.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

14:15 Hagyományőrző szántóversenyt rendeztetek az ivócimborákkal zárás után. Megnyerted, így 10 percig tarthattad Vaskos Betti jobb mellét!

Hagyományőrző szántóversenyt rendeztetek az ivócimborákkal zárás után. Megnyerted, így 10 percig tarthattad Vaskos Betti jobb mellét!
       6 Pálinka         6 Rövid   

2024. JANUÁR 22.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

11:17 Annamari néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

22:05 Hazafelé az út szélén találtál egy teljesen fasza kalapácsot.

Annamari néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.Hazafelé az út szélén találtál egy teljesen fasza kalapácsot.

2024. JANUÁR 21.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

15:27 Segítettél a rossz hátú Juhász gazdának fát hordani, de a végén a te hátad is piszkosul beállt.

       3 Pálinka  

2024. JANUÁR 20.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

01:24 A munkád végeztével a gazda nem volt otthon, ezért a felesége, Annamari fizetett ki. Felbontotta az ura házipálinkáját, jókedélyűen zsíroztatok egy kicsit, hagytad nyerni. Ezután beinvitált az akolba egy gyors légyottra.

17:06 A kocsmába belépve fiatal pesti récéket pillantottál meg. Azt kérték, ülj le közéjük mert antropológiás egyetemisták, azt´ megmutathatnád, mi az a terepmunka. Tetszett neked a felállás, hiszen olyan hosszú volt a combjuk, mint a kaszáspóknak, és néhány baracklikőr után ők is oldottabbá váltak. Elmagyaráztad hát, mi az a terepmunka.

A munkád végeztével a gazda nem volt otthon, ezért a felesége, Annamari fizetett ki. Felbontotta az ura házipálinkáját, jókedélyűen zsíroztatok egy kicsit, hagytad nyerni. Ezután beinvitált az akolba egy gyors légyottra.
       11 Pálinka  

2024. JANUÁR 19.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

11:08 Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.

20:46 Addig-addig hangosítottad az Édes Piroskámat, míg rád nem szervezett az ártányosi polgármester egy színvonalas falunapot.

Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.

2024. JANUÁR 18.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

15:48 Reggel észlelted, hogy a két hátsó kerék eltűnt. Később derült fény rá, hogy Greenpeace aktivisták abba ültettek virágokat az ovi elé.

       1 Pálinka         2 Bor   

2024. JANUÁR 17.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

13:04 Vidám a munka, ha System of a down Sugar című számára forgatod ki a cukorrépát.

Vidám a munka, ha System of a down Sugar című számára forgatod ki a cukorrépát.
       2 Rövid   

2024. JANUÁR 16.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

10:02 Mélyen szántottál és olajat találtál a szomszéd faluban. Már úton van két amerikai egység, hogy demokráciát csináljanak Iszapszentgilisztáson.

15:24 A gyorsulási versenyre edzettél a kocsma előtt. Jakab IX. őrmester meg akart bírságolni, de amikor bebizonyítottad neki, hogy a verseny igenis létezik (megmutattad a traktornevelde.hu oldalon) vállalta, hogy ő lesz az edződ.

Mélyen szántottál és olajat találtál a szomszéd faluban. Már úton van két amerikai egység, hogy demokráciát csináljanak Iszapszentgilisztáson.
       11 Keserű   

2024. JANUÁR 15.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

11:41 Adományoztál egy gumibelsőt a nudista strandnak. Ingyen belépőt kaptál egész évre!

15:58 Ma minden simán ment. Csodálkozol is. Irány a kocsma!

20:53 Szántásból hazafelé Sanyi bát láttad, ahogy kergetőzik a Tyutyu nevű traktorával. Az öreg kaszálta volna a gyepet, de rájött a füttyentés. Kilépett a mezőgépből, közben a könyökével véletlenül megütötte a váltót. Na, a Tyutyu elindult ám hátrafelé, jó fél gázon. Hol Sanyi bá szaladt a Tyutyu után, hol meg a Tyutyu a Sanyi bá után! No, te is odavágódtál segíteni megállítani a fenevadat, de sajna te is csak Sanyi bával szaladtál, hol a Tyutyu előtt, hol a Tyutyu után. Addig-addig, hogy a kis rettenet belevágta magát a legmélyebb gödörbe, és véget ért a játék. Kicibáltad a Tyutyut kötéllel. Sanyi bá hálából meghívott két sörre.

Adományoztál egy gumibelsőt a nudista strandnak. Ingyen belépőt kaptál egész évre!Ma minden simán ment. Csodálkozol is. Irány a kocsma!
       2 Pálinka  

2024. JANUÁR 14.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

15:07 Reggel melegíted a traktort, amikor a szomszéd bekiabál a fülkébe, hogy csináld meg az asszony kiskertjét. Mondtad volna a nyomorultnak, hogy kiskertekkel nem érsz rá tökölni, de elrohant dolgozni. Átballagtál a szomszédasszonyhoz, hogy ne legyen harag. "A kiskerted ügyében jöttem!" Se szó, se beszéd letolta a bugyit! Jól meg is művelted. Késő délután a kertet is felszántottad.

       8 Pálinka  

2024. JANUÁR 13.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

17:22 Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe. Majd eszik este a dög!

22:20 Csonka Sanyi őrmester meglátta, ahogy iszol szántás közben. Meg kellett kínálnod.

Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe.
Majd eszik este a dög!Csonka Sanyi őrmester meglátta, ahogy iszol szántás közben. Meg kellett kínálnod.
       2 Pálinka  

2024. JANUÁR 12.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

14:38 Addig-addig hangosítottad az Édes Piroskámat, míg rád nem szervezett az ártányosi polgármester egy színvonalas falunapot.

       1 Rövid   

2024. JANUÁR 11.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

13:46 Szántás közben az eke egy bombát forgatott ki! Még szerencse, hogy hatástalan. A kocsmában Roland, a fegyverbuzi 50 eurót adott érte.

Szántás közben az eke egy bombát forgatott ki! Még szerencse, hogy hatástalan. A kocsmában Roland, a fegyverbuzi 50 eurót adott érte.
       4 Pálinka  

2024. JANUÁR 10.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

09:42 Este, miután végeztél a szántással a határban, megpillantottál egy bordó zsigulit. Gondoltad, jobban szemügyre veszed a dolgot, nehogy megint a rezesek égessék a kábelt, de ahogy közelebb értél, látod ám, hogy a polgármester fia vadul pajszerolja a falu legotrombább nőjét. A srác nem volt rest, hogy az incidens titokban maradjon. Egy szabad szemmel is jól látható összeget tett eléd.

       3 Rövid   

2024. JANUÁR 9.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

10:16 Autópálya-építők tartanak fel a nyomvonal kitűzése miatt. Lefizettek 30 euróval, hogy haladjanak.

19:46 A szántás után kicsit becsíptél. Hazafelé menet, miközben az ágyékodat vakartad, áthajtottál a traktoroddal Csongor bá biciklijén. Adtál neki 50 eurót, hogy ne szóljon a rendőröknek. Amúgy jól mulattál az eseten. Az öreg kevésbé, mert nem tudott időben hazaérni és ezért le kellett feküdnie az asszonnyal.

Autópálya-építők tartanak fel a nyomvonal kitűzése miatt. Lefizettek 30 euróval, hogy haladjanak.A szántás után kicsit becsíptél. Hazafelé menet, miközben az ágyékodat vakartad, áthajtottál a traktoroddal Csongor bá biciklijén. Adtál neki 50 eurót, hogy ne szóljon a rendőröknek. Amúgy jól mulattál az eseten. Az öreg kevésbé, mert nem tudott időben hazaérni és ezért le kellett feküdnie az asszonnyal.
       4 Pálinka         1 Keserű   

2024. JANUÁR 8.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

17:11 A munkád végeztével a gazda nem volt otthon, ezért a felesége, Réka fizetett ki. Felbontotta az ura házipálinkáját, jókedélyűen zsíroztatok egy kicsit, hagytad nyerni. Ezután beinvitált az akolba egy gyors légyottra.

17:11 Fele annyi idő alatt végeztél, ezért Balogh Feri meghívott egy felesre.

A munkád végeztével a gazda nem volt otthon, ezért a felesége, Réka fizetett ki. Felbontotta az ura házipálinkáját, jókedélyűen zsíroztatok egy kicsit, hagytad nyerni. Ezután beinvitált az akolba egy gyors légyottra.Fele annyi idő alatt végeztél, ezért Balogh Feri meghívott egy felesre.
  1 Sör          5 Pálinka  

2024. JANUÁR 6.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

12:46 Sok volt az erőspaprika, teleszartad a gatyádat. Zsöme nem nézte ezt jó szemmel, de nem tudott mit tenni.

Sok volt az erőspaprika, teleszartad a gatyádat. Zsöme nem nézte ezt jó szemmel, de nem tudott mit tenni.
       6 Pálinka  

2024. JANUÁR 4.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

23:05 Részegen beleszántottál a bandzsa Arnold bá repceföldjébe. Kártérítést követelt a vén fasz! 8 eurót adtál neki, hogy fogja be a száját.

Részegen beleszántottál a bandzsa Arnold bá repceföldjébe. Kártérítést követelt a vén fasz!
8 eurót adtál neki, hogy fogja be a száját.

2024. JANUÁR 3.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

08:14 Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe. Majd eszik este a dög!

Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe.
Majd eszik este a dög!
       10 Keserű   

2024. JANUÁR 2.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

15:16 Somogyi Jóska kritizálja a szántási technikád. Miután ötödször szálltál ki miatta a traktorból, mérgedben pofán verted. Megpróbált megfenyegetni a szemétláda, de megmondtad neki, hogy ha egy szót is szól bárkinek is, elszántod a kukoricatorzsákkal együtt. Ezek után már pénzt nem kértél tőle de szerencsére a pofontól kiesett aranyfoga fedezte a munkád bérét.

20:17 Úgy megittál volna egy kupica Guggolós Szilvát, de épp nem volt a kocsmában. Bánatodban leszívtad a fagyállót a traktorodból és úgy szétütötted magad, mint az állat.

Úgy megittál volna egy kupica Guggolós Szilvát, de épp nem volt a kocsmában. Bánatodban leszívtad a fagyállót a traktorodból és úgy szétütötted magad, mint az állat.
       7 Pálinka         1 Keserű   

2024. JANUÁR 1.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

08:57 Kiszántottál egy aknát, kivitted a kezedben a szántóföld szélére. Délután jöttek a tűzszerészek, visszavitték középre és felrobbantották. Most ott egy kráter. Holnap reggel ugyanitt.

Kiszántottál egy aknát, kivitted a kezedben a szántóföld szélére. Délután jöttek a tűzszerészek, visszavitték középre és felrobbantották. Most ott egy kráter. Holnap reggel ugyanitt.
  1 Sör          7 Pálinka         4 Keserű          1 Bor   

2023. DECEMBER 30.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

01:29 Vidám a munka, ha System of a down Sugar című számára forgatod ki a cukorrépát.

15:09 Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.

Vidám a munka, ha System of a down Sugar című számára forgatod ki a cukorrépát.Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.
       1 Pálinka  

2023. DECEMBER 29.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

03:22 Kelemen Dani őrmester meglátta, ahogy iszol szántás közben. Meg kellett kínálnod.

Kelemen Dani őrmester meglátta, ahogy iszol szántás közben. Meg kellett kínálnod.
       3 Keserű   

2023. DECEMBER 28.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

10:15 Most vetted észre, hogy a szomszéd falu címerében szerepel Miklósi Attila fiatal korában.

       7 Pálinka         2 Keserű   

2023. DECEMBER 27.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

16:20 Szántás után fejen pattintottad az öreg Bandi félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.

Szántás után fejen pattintottad az öreg Bandi félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.
       4 Pálinka  

2023. DECEMBER 26.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

11:29 A munkád végeztével a gazda nem volt otthon, ezért a felesége, Ági fizetett ki. Felbontotta az ura házipálinkáját, jókedélyűen zsíroztatok egy kicsit, hagytad nyerni. Ezután beinvitált az akolba egy gyors légyottra.

11:29 Szántás közben az eke egy bombát forgatott ki! Még szerencse, hogy hatástalan. A kocsmában Guszti, a fegyverbuzi 50 eurót adott érte.

A munkád végeztével a gazda nem volt otthon, ezért a felesége, Ági fizetett ki. Felbontotta az ura házipálinkáját, jókedélyűen zsíroztatok egy kicsit, hagytad nyerni. Ezután beinvitált az akolba egy gyors légyottra.Szántás közben az eke egy bombát forgatott ki! Még szerencse, hogy hatástalan. A kocsmában Guszti, a fegyverbuzi 50 eurót adott érte.
       2 Pálinka  

2023. DECEMBER 24.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

13:16 Ma minden simán ment. Csodálkozol is. Irány a kocsma!

22:15 Vékony Roland őrmester meglátta, ahogy iszol szántás közben. Meg kellett kínálnod.

Ma minden simán ment. Csodálkozol is. Irány a kocsma!Vékony Roland őrmester meglátta, ahogy iszol szántás közben. Meg kellett kínálnod.
       5 Pálinka  

2023. DECEMBER 22.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

01:26 Véletlen áthajtottál a gazda fiának csúzliján. Rudolf, a szomszéd bőségesen meg is jutalmazott hőstettedért.

22:12 Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.

Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.
       5 Pálinka  

2023. DECEMBER 21.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

15:22 Este, miután végeztél a szántással a határban, megpillantottál egy bordó zsigulit. Gondoltad, jobban szemügyre veszed a dolgot, nehogy megint a rezesek égessék a kábelt, de ahogy közelebb értél, látod ám, hogy a polgármester fia vadul pajszerolja a falu legotrombább nőjét. A srác nem volt rest, hogy az incidens titokban maradjon. Egy szabad szemmel is jól látható összeget tett eléd.

       1 Pálinka         5 Rövid   

2023. DECEMBER 17.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

12:14 Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!

Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!
       3 Pálinka  

2023. DECEMBER 16.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

14:21 A szántás után Csonka Erik elhívott a szomszéd faluba, mert úgy hallotta, hogy új csocsóasztalt vett a kocsma, ki kéne próbálni. Miután már negyedszer is győztetek a helyiek ellen, feszült lett a légkör, mindenki ellenetek akart kiállni. Egy ponton jobbnak láttátok, ha távoztok, úgyhogy pisiszünetre hivatkozva kisurrantatok a kocsmából. A visszapillantó tükörből láttad, ahogy jónéhányan dühösen rontanak ki az ajtón, de nem értek utol.

  12 Sör   

2023. DECEMBER 15.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

11:56 Úgy berúgtál tegnap, hogy először nem Takács Gyuszi, hanem a szomszédja telkét szántottad fel.

23:49 Hazafelé az út szélén találtál egy teljesen fasza kalapácsot.

Úgy berúgtál tegnap, hogy először nem Takács Gyuszi, hanem a szomszédja telkét szántottad fel.Hazafelé az út szélén találtál egy teljesen fasza kalapácsot.
       6 Bor   

2023. DECEMBER 14.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

14:34 Már épp begurultál volna Sári néni igen silányan bevetett kölesföldjébe, mikor a birtok határán egy csupasz zöld hátsót pillantottál meg. A biztonság kedvéért leszálltál a gépezetről és közelebb mentél megnézni, mi a rosseb lehet ez... egy földönkívülit evett ide az avas fene?! Akárhogy is, rohadtul berágtál, mit pucérkodik itt, így nekiadtad a tyúkszaros nadrágodat. Az ufó sem maradt hálátlan, 60 eurót csúsztatott a mellényzsebedbe.

       4 Pálinka  

2023. DECEMBER 13.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

14:40 Kihúztad Fecó, a gulyás kocsiját a sárból, hálából elcsent neked egy üveggel az apósa pálinkájából.

Kihúztad Fecó, a gulyás kocsiját a sárból, hálából elcsent neked egy üveggel az apósa pálinkájából.
       4 Pálinka  

2023. DECEMBER 12.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

12:57 Szántás közben a gazda felesége megkínált egy korsó sörrel. A meleg elől bemenekültetek a házba és egyenesen a hálószobáig jutottatok. Az akció után vetted észre hogy a szomszédban szántó hullarészeg Alpár már a te részedet is megszántotta!

17:06 Úgy berúgtál tegnap, hogy először nem Könyörtelen Csongor, hanem a szomszédja telkét szántottad fel.

Szántás közben a gazda felesége megkínált egy korsó sörrel. A meleg elől bemenekültetek a házba és egyenesen a hálószobáig jutottatok. Az akció után vetted észre hogy a szomszédban szántó hullarészeg Alpár már a te részedet is megszántotta!Úgy berúgtál tegnap, hogy először nem Könyörtelen Csongor, hanem a szomszédja telkét szántottad fel.
       5 Pálinka  

2023. DECEMBER 11.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

01:41 Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!

12:11 Reggel melegíted a traktort, amikor a szomszéd bekiabál a fülkébe, hogy csináld meg az asszony kiskertjét. Mondtad volna a nyomorultnak, hogy kiskertekkel nem érsz rá tökölni, de elrohant dolgozni. Átballagtál a szomszédasszonyhoz, hogy ne legyen harag. "A kiskerted ügyében jöttem!" Se szó, se beszéd letolta a bugyit! Jól meg is művelted. Késő délután a kertet is felszántottad.

Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!
       9 Pálinka  

2023. DECEMBER 10.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

20:48 Sok volt az erőspaprika, teleszartad a gatyádat. Fluor, az ártány nem nézte ezt jó szemmel, de nem tudott mit tenni.

Sok volt az erőspaprika, teleszartad a gatyádat. Fluor, az ártány nem nézte ezt jó szemmel, de nem tudott mit tenni.
       1 Pálinka  

2023. DECEMBER 9.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

14:56 A kocsmáros nagy csöcsű lánya vitte ki neked a szántóföldre a Kancsó Kincsét, de ha már ott volt, nem volt rest, megmutatta a saját kincsét is. Este, mikor betértél a kocsmába a kocsmáros fizetett két kört neked, mert ilyen jól még sosem HÚZTAD meg a FÖLDJÉT.

22:33 Ancsa néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

Ancsa néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.
       2 Bor   

2023. DECEMBER 7.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

12:02 Szántás közben átmentél egy hétmérföldes csizmán és tönkrement a traktorod. A munkát azért kifizette Lengyel Erik, a boncmester, mert ő tehetett a dologról. Takács Aurél hazavontatott, ez 5 euródba került.

Szántás közben átmentél egy hétmérföldes csizmán és tönkrement a traktorod. A munkát azért kifizette Lengyel Erik, a boncmester, mert ő tehetett a dologról.
Takács Aurél hazavontatott, ez 5 euródba került.
       6 Rövid   

2023. DECEMBER 6.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

11:24 Sportot akartál hallgatni, ezért ráhangoltad a rádiós magnódat a Veszett Cukorrépa FC-re. Olyan szinten ráhangolódtál, hogy majdnem elgázoltál egy kukoricás szélén lézengő tehenet.

15:42 Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.

Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.
       4 Pálinka  

2023. DECEMBER 5.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

18:08 Szántás közben megcsípett egy darázs, de kinyírtad a rohadékot.

Szántás közben megcsípett egy darázs, de kinyírtad a rohadékot.
       8 Keserű   

2023. DECEMBER 4.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

14:19 Szántás közben átmentél egy Kispolski-hengerfejpakoláson és tönkrement a traktorod. A munkát azért kifizette Borbély Józsi, az űrhajós, mert ő tehetett a dologról. Végh Csaba hazavontatott, ez 5 euródba került.

18:23 Este, miután végeztél a szántással a határban, megpillantottál egy bordó zsigulit. Gondoltad, jobban szemügyre veszed a dolgot, nehogy megint a rezesek égessék a kábelt, de ahogy közelebb értél, látod ám, hogy a polgármester fia vadul pajszerolja a falu legotrombább nőjét. A srác nem volt rest, hogy az incidens titokban maradjon. Egy szabad szemmel is jól látható összeget tett eléd.

18:24 Szántás közben az eke egy papírköteget forgatott ki. 10 eurónyi étkezési utalvány! A kocsmában is elfogadják!

Szántás közben átmentél egy Kispolski-hengerfejpakoláson és tönkrement a traktorod. A munkát azért kifizette Borbély Józsi, az űrhajós, mert ő tehetett a dologról.
Végh Csaba hazavontatott, ez 5 euródba került.Szántás közben az eke egy papírköteget forgatott ki. 10 eurónyi étkezési utalvány! A kocsmában is elfogadják!
  2 Sör          3 Pálinka         1 Rövid   

2023. DECEMBER 3.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

19:16 Miután végeztél a szántással, bekopogtál a tanyára a pénzedért. Egy 70 éves fogatlan nyanya nyitott ajtót, aki először a testével akart fizetni.

23:24 Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.

Miután végeztél a szántással, bekopogtál a tanyára a pénzedért. Egy 70 éves fogatlan nyanya nyitott ajtót, aki először a testével akart fizetni.Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.
       2 Rövid   

2023. DECEMBER 2.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

14:42 Szántás közben az eke egy papírköteget forgatott ki. 5 eurónyi étkezési utalvány! A kocsmában is elfogadják!

22:41 Szántás közben átmentél egy nagyon száraz kenyérhéjon és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Faragó Rudolf, a narkós, mert ő tehetett a dologról.

Szántás közben az eke egy papírköteget forgatott ki. 5 eurónyi étkezési utalvány! A kocsmában is elfogadják!Szántás közben átmentél egy nagyon száraz kenyérhéjon és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Faragó Rudolf, a narkós, mert ő tehetett a dologról.
  7 Sör   

2023. NOVEMBER 30.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

09:54 Szántás után fejen pattintottad az öreg Simon félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.

Szántás után fejen pattintottad az öreg Simon félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.
       4 Pálinka         1 Rövid   

2023. NOVEMBER 29.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

15:19 Hordós Dani bácsinak nem volt elég pénze, ezért a hátralékot egy rekesz sörrel fizette ki. Nyereményjátékos Arany Átok! Az egyik üveg sörben 20 euró volt.

23:08 Szántás közben kifogyott a gázolaj, ezért nem tudtad befejezni.

Hordós Dani bácsinak nem volt elég pénze, ezért a hátralékot egy rekesz sörrel fizette ki.
Nyereményjátékos Arany Átok! Az egyik üveg sörben 20 euró volt.
       4 Pálinka  

2023. NOVEMBER 28.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

12:24 Nem jött vissza a szerelőtől az eke. Dávid azt mondta azért, mert: "Meg kék mérni eztet a kónuszt, mer` be kell applikálni a gezmák lendhajtás forgási sebességét a turbóhengerhez. Oszt` sehun sem tanálom a sublert!" Kénytelen voltál lóval szántani.

       9 Rövid   

2023. NOVEMBER 27.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

14:21 Kozma Lajcsi meg volt elégedve a munkáddal, ezért megveregette a vállad.

18:41 Kiszántottál egy aknát, kivitted a kezedben a szántóföld szélére. Délután jöttek a tűzszerészek, visszavitték középre és felrobbantották. Most ott egy kráter. Holnap reggel ugyanitt.

Kozma Lajcsi meg volt elégedve a munkáddal, ezért megveregette a vállad.Kiszántottál egy aknát, kivitted a kezedben a szántóföld szélére. Délután jöttek a tűzszerészek, visszavitték középre és felrobbantották. Most ott egy kráter. Holnap reggel ugyanitt.

2023. NOVEMBER 26.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

20:19 Úgy megittál volna egy kupica Guggolós Szilvát, de épp nem volt a kocsmában. Bánatodban leszívtad a fagyállót a traktorodból és úgy szétütötted magad, mint az állat.

Úgy megittál volna egy kupica Guggolós Szilvát, de épp nem volt a kocsmában. Bánatodban leszívtad a fagyállót a traktorodból és úgy szétütötted magad, mint az állat.
       4 Pálinka  

2023. NOVEMBER 25.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

14:04 Boros Rudolf, az érzékeny hivatalnok nagyon meg volt elégedve a munkáddal, ezért megkínált a házipálinkájából.

Boros Rudolf, az érzékeny hivatalnok nagyon meg volt elégedve a munkáddal, ezért megkínált a házipálinkájából.
  1 Sör          3 Pálinka  

2023. NOVEMBER 24.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

13:19 Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe. Majd eszik este a dög!

Nem adtál enni reggel Buksinak és csak most jutott eszedbe.
Majd eszik este a dög!
       4 Pálinka  

2023. NOVEMBER 22.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

20:39 Kiszántottál egy aknát, kivitted a kezedben a szántóföld szélére. Délután jöttek a tűzszerészek, visszavitték középre és felrobbantották. Most ott egy kráter. Holnap reggel ugyanitt.

Kiszántottál egy aknát, kivitted a kezedben a szántóföld szélére. Délután jöttek a tűzszerészek, visszavitték középre és felrobbantották. Most ott egy kráter. Holnap reggel ugyanitt.
       9 Rövid   

2023. NOVEMBER 21.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

10:59 5.9 eurót buktál tippmixen. Hogy baszódna megfele!

5.9 eurót buktál tippmixen. Hogy baszódna megfele!
       3 Pálinka         1 Bor   

2023. NOVEMBER 20.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

15:10 Fele annyi idő alatt végeztél, ezért Borbély Vili meghívott egy felesre.

22:13 Terka néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

Fele annyi idő alatt végeztél, ezért Borbély Vili meghívott egy felesre.Terka néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.
       1 Pálinka  

2023. NOVEMBER 19.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

22:01 Bogdán Roland őrmester meglátta, ahogy iszol szántás közben. Meg kellett kínálnod.

Bogdán Roland őrmester meglátta, ahogy iszol szántás közben. Meg kellett kínálnod.
       2 Rövid   

2023. NOVEMBER 17.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

09:36 Pokoli Bendegúz, a szántást megrendelő úgy néz ki, mint Koplárovics Béla masszőre, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést. Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.

Pokoli Bendegúz, a szántást megrendelő  úgy néz ki, mint Koplárovics Béla masszőre, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést.
Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.
       5 Rövid   

2023. NOVEMBER 16.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

11:04 Szépen süt a nap, fogynak a hektárok, mikor a szomszéd parcellán Varga Dávid haverod a vadi új csúcsszuper traktorjával nyakig elássa magát. Természetesen odamész és a mezőgéppel könnyedén kihúzod a bajból. A cimborád nem győz hálálkodni, a héten a kocsmában a vendége vagy, amikor megáll a műút szélén egy S600 AMG Merci, a hátsó ajtó kivágódik, és egy ember odarohan hozzátok. Kiderül, ő a csúcs traktor gyártója, és látta a mentésedet. Ott helyben adott 100 eurót, és megesketett, hogy ezt nem árulod el senkinek.

2023. NOVEMBER 15.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

11:17 Szépen süt a nap, fogynak a hektárok, mikor a szomszéd parcellán Éber Elemér haverod a vadi új csúcsszuper traktorjával nyakig elássa magát. Természetesen odamész és a mezőgéppel könnyedén kihúzod a bajból. A cimborád nem győz hálálkodni, a héten a kocsmában a vendége vagy, amikor megáll a műút szélén egy S600 AMG Merci, a hátsó ajtó kivágódik, és egy ember odarohan hozzátok. Kiderül, ő a csúcs traktor gyártója, és látta a mentésedet. Ott helyben adott 100 eurót, és megesketett, hogy ezt nem árulod el senkinek.