TraktorNevelde
Az imént szántott: Lucskos
pirostraktor
43. SZINT | 133217 PONT | ORSZÁGOS 8.
Ez itt bimbi traktora,
ami már megvan 5080 napja
és 12814 alkalommal volt szántani.
Eddig 29 futamot nyert meg.

Felszerelés:
7 soros vaseke, borona, tárcsázó, vetőgép, krumpliszedő, tárcsázó, gereblyéző, trágyaleforgató, altalajlazító, mélységállító kerék, 4 tengelyes pótkocsi, tartályos pótkocsi, hidraulika, targatető, pohártartó, minibár, rádiós magnó.

Kupák
Oklevél

Produktivitás

H K S C P S V
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
szep
okt
nov
dec
jan
feb

Traktorfutam eredménysorozat

  jan feb már ápr máj jún júl aug szep okt nov dec átlag
 2024            -
 2023 12517171610     12,8
 2022    28       28,0
 2021    29     31 30,0
 2020            -
 2019            -
 2018     26      26,0
 2017            -
 2016 3133         32,0
 2015    51       51,0
 2014402823172123223024 245127,5
 2013   7462038403652322633,0

 

pirostraktor traktor naplója

Tulajdonos: bimbi


2024. FEBRUÁR 22.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:29 Ma minden simán ment. Csodálkozol is. Irány a kocsma!

Ma minden simán ment. Csodálkozol is. Irány a kocsma!
       4 Rövid   

2024. FEBRUÁR 21.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

12:33 Lestoppolt két mosolygós holland turista, elvitted őket a szántóföld végéig.

       4 Rövid   

2024. FEBRUÁR 20.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:22 Szántásból hazafelé Sanyi bát láttad, ahogy kergetőzik a Tyutyu nevű traktorával. Az öreg kaszálta volna a gyepet, de rájött a füttyentés. Kilépett a mezőgépből, közben a könyökével véletlenül megütötte a váltót. Na, a Tyutyu elindult ám hátrafelé, jó fél gázon. Hol Sanyi bá szaladt a Tyutyu után, hol meg a Tyutyu a Sanyi bá után! No, te is odavágódtál segíteni megállítani a fenevadat, de sajna te is csak Sanyi bával szaladtál, hol a Tyutyu előtt, hol a Tyutyu után. Addig-addig, hogy a kis rettenet belevágta magát a legmélyebb gödörbe, és véget ért a játék. Kicibáltad a Tyutyut kötéllel. Sanyi bá hálából meghívott két sörre.

19:50 Virág Marci kritizálja a szántási technikád. Miután ötödször szálltál ki miatta a traktorból, mérgedben pofán verted. Megpróbált megfenyegetni a szemétláda, de megmondtad neki, hogy ha egy szót is szól bárkinek is, elszántod a kukoricatorzsákkal együtt. Ezek után már pénzt nem kértél tőle de szerencsére a pofontól kiesett aranyfoga fedezte a munkád bérét.

       8 Rövid   

2024. FEBRUÁR 19.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

12:16 Katona Mózes, a szántást megrendelő úgy néz ki, mint Chuck Norris klottgatyában, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést. Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.

18:56 Sok volt az erőspaprika, teleszartad a gatyádat. Jenő, a rocker papagáj nem nézte ezt jó szemmel, de nem tudott mit tenni.

Katona Mózes, a szántást megrendelő  úgy néz ki, mint Chuck Norris klottgatyában, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést.
Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.Sok volt az erőspaprika, teleszartad a gatyádat. Jenő, a rocker papagáj nem nézte ezt jó szemmel, de nem tudott mit tenni.

2024. FEBRUÁR 18.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

12:13 Bíró Pali meg volt elégedve a munkáddal, ezért megveregette a vállad.

Bíró Pali meg volt elégedve a munkáddal, ezért megveregette a vállad.
       4 Rövid   

2024. FEBRUÁR 17.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

12:08 Sportot akartál hallgatni, ezért ráhangoltad a rádiós magnódat a Zsíroskenyér FC-re. Olyan szinten ráhangolódtál, hogy majdnem elgázoltál egy kukoricás szélén lézengő tehenet.

       4 Rövid   

2024. FEBRUÁR 16.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:19 Fele annyi idő alatt végeztél és a gazda, Kis Kálmán nem volt otthon, úgyhogy a lánya, Kata hátrahívott a ház mögé. Fél órán át hemperegtetek a szalmában meztelenül. Pontosabban a gumicsizmád végig rajtad maradt.

09:43 Fele annyi idő alatt végeztél, ezért volt egy kis időd bütykölni a traktort.

20:51 Zöldbéke aktivisták élő lánccal állták körül a földet, mert Jack Black, a néma kacsa épp ott alszik a szántó közepén. Az istenit! Kénytelen voltál várni, míg továbbáll, ezért később végeztél.

Fele annyi idő alatt végeztél és a gazda, Kis Kálmán nem volt otthon, úgyhogy a lánya, Kata hátrahívott a ház mögé. Fél órán át hemperegtetek a szalmában meztelenül. Pontosabban a gumicsizmád végig rajtad maradt.Fele annyi idő alatt végeztél, ezért volt egy kis időd bütykölni a traktort.

2024. FEBRUÁR 15.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:26 Szántás közben átmentél egy II. világháborús páncéltörő rakétán és tönkrement a traktorod. A munkát azért kifizette Olariu Tibor, a történelem tanár, mert ő tehetett a dologról. Fekete Karesz hazavontatott, ez 5 euródba került.

Szántás közben átmentél egy II. világháborús páncéltörő rakétán és tönkrement a traktorod. A munkát azért kifizette Olariu Tibor, a történelem tanár, mert ő tehetett a dologról.
Fekete Karesz hazavontatott, ez 5 euródba került.
       4 Rövid   

2024. FEBRUÁR 14.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

05:28 Már épp begurultál volna Irma néni igen silányan bevetett kölesföldjébe, mikor a birtok határán egy csupasz zöld hátsót pillantottál meg. A biztonság kedvéért leszálltál a gépezetről és közelebb mentél megnézni, mi a rosseb lehet ez... egy földönkívülit evett ide az avas fene?! Akárhogy is, rohadtul berágtál, mit pucérkodik itt, így nekiadtad a tyúkszaros nadrágodat. Az ufó sem maradt hálátlan, 60 eurót csúsztatott a mellényzsebedbe.

       4 Rövid   

2024. FEBRUÁR 13.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:28 Vidám a munka, ha System of a down Sugar című számára forgatod ki a cukorrépát.

11:07 Hazaköltözött a kocsmáros lánya, Lukács Ági. A szerelőműhelyben megtartott szépségversenyen tarolt. Fényképe azóta a traktorod ékessége.

16:13 Ma minden simán ment. Csodálkozol is. Irány a kocsma!

20:31 Hugó bá szerint nem forgatod be elég mélyen a trágyát, így nem lesz termés. Rohadjon ketté az a vén fasz, hogy belepofázik.

Vidám a munka, ha System of a down Sugar című számára forgatod ki a cukorrépát.Ma minden simán ment. Csodálkozol is. Irány a kocsma!Hugó bá szerint nem forgatod be elég mélyen a trágyát, így nem lesz termés. Rohadjon ketté az a vén fasz, hogy belepofázik.
       8 Rövid   

2024. FEBRUÁR 12.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:15 Génkezelt kukoricát reggeliztél, nehezen volt szíved beszántani a testvéreket.

15:27 Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.

Génkezelt kukoricát reggeliztél, nehezen volt szíved beszántani a testvéreket.Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.
       2 Rövid   

2024. FEBRUÁR 11.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

05:32 Sörös Bendegúz meg volt elégedve a munkáddal, ezért megveregette a vállad.

10:17 Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!

14:42 A szomszéd telken szántó haverodnak épp szülinapja volt, és addig ittátok a kommersz szeszeket, amíg már nem érdekelt az agrárbetyárkodás.

Sörös Bendegúz meg volt elégedve a munkáddal, ezért megveregette a vállad.Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!

2024. FEBRUÁR 10.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:29 A gyorsulási versenyre edzettél a kocsma előtt. Józan IX. őrmester meg akart bírságolni, de amikor bebizonyítottad neki, hogy a verseny igenis létezik (megmutattad a traktornevelde.hu oldalon) vállalta, hogy ő lesz az edződ.

       4 Rövid   

2024. FEBRUÁR 9.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

05:28 Reggel észlelted, hogy a két hátsó kerék eltűnt. Később derült fény rá, hogy Greenpeace aktivisták abba ültettek virágokat az ovi elé.

16:27 Hagyományőrző szántóversenyt rendeztetek az ivócimborákkal zárás után. Megnyerted, így 10 percig tarthattad Vaskos Kitti jobb mellét!

Hagyományőrző szántóversenyt rendeztetek az ivócimborákkal zárás után. Megnyerted, így 10 percig tarthattad Vaskos Kitti jobb mellét!
       3 Rövid   

2024. FEBRUÁR 8.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:13 Szántásból hazafelé tartva találkoztál Endre bával, aki ment haza aratásból 2 nagy kocsi búzával, ám a traktora lerobbant. Megkért, hogy vontasd már neki haza a pótokat egy fröccsé´ legalább. Úgy is lett. Mentél fel a hídra, de lefulladt traktorod a kocsikkal, mert túl meredek a feljáró, a gép meg nem bírta. Kiszálltál, hogy köveket hordj a kerekekhez. Sebességben hagytad, ne guruljon már le, de a féket meg elfelejtetted. A traktor elkezdett pöfékelni a kocsik után hátra és beleborult a nádasba, centire a halastótól. Kocsik össze-vissza gabalyodva, traktornak meg most már 5 rükverc fokozat, 1 meg előre, mert átfordult az egész belseje. Ebből se egy fröccs lett, hanem egy egész kanna.

09:17 Munkagépeddel véletlenül felnyársaltad a trapézgatyás Virág néni kedvenc parókáját, ezért a büntetésed egy háztartástan óra az Aranyifjak öregek otthona előadásában.

Munkagépeddel véletlenül felnyársaltad a trapézgatyás Virág néni kedvenc parókáját, ezért a büntetésed egy háztartástan óra az Aranyifjak öregek otthona előadásában.
       4 Rövid   

2024. FEBRUÁR 7.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:18 34.2 eurót nyertél tippmixen. Jó döntés volt, hogy a Tripperes Lúdláb FC-re tettél!

09:20 Szántás közben átmentél egy nagy kövön és tönkrement a traktorod. A munkát azért kifizette Lakatos Elemér, a villanyszerelő, mert ő tehetett a dologról. Pásztor Mózes hazavontatott, ez 5 euródba került.

34.2 eurót nyertél tippmixen. Jó döntés volt, hogy a Tripperes Lúdláb FC-re tettél!Szántás közben átmentél egy nagy kövön és tönkrement a traktorod. A munkát azért kifizette Lakatos Elemér, a villanyszerelő, mert ő tehetett a dologról.
Pásztor Mózes hazavontatott, ez 5 euródba került.
       4 Rövid   

2024. FEBRUÁR 6.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

05:17 A gyorsulási versenyre edzettél a kocsma előtt. Csonka IX. őrmester meg akart bírságolni, de amikor bebizonyítottad neki, hogy a verseny igenis létezik (megmutattad a traktornevelde.hu oldalon) vállalta, hogy ő lesz az edződ.

12:25 Sportot akartál hallgatni, ezért ráhangoltad a rádiós magnódat a Bányász BK-ra. Olyan szinten ráhangolódtál, hogy majdnem elgázoltál egy kukoricás szélén lézengő tehenet.

       4 Rövid   

2024. FEBRUÁR 5.

Ma egyszer voltál szántani. Nem történt semmi említésre méltó.

2024. FEBRUÁR 4.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

11:36 Szántás közben az eke egy bombát forgatott ki! Még szerencse, hogy hatástalan. A kocsmában Fecó, a fegyverbuzi 50 eurót adott érte.

Szántás közben az eke egy bombát forgatott ki! Még szerencse, hogy hatástalan. A kocsmában Fecó, a fegyverbuzi 50 eurót adott érte.

2024. FEBRUÁR 3.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

05:51 Míg megy a szántás szépen, cirmolja be ezt az üvegecske bort! - mondta ja Julika néni.

Míg megy a szántás szépen, cirmolja be ezt az üvegecske bort! - mondta ja Julika néni.
       4 Rövid   

2024. FEBRUÁR 2.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

05:24 Hazafelé hirtelenül eléd rontott Lukács, a mániákus tyúktolvaj, egy frissen elcsent kappannal a kezében. Átmentél rajtuk. A kiskakas túlélte. Merész törzsőrmesternek már régóta begyében volt a tolvaj, úgyhogy csak ennyit mondott: "Nincs mit tenni, ha kilapult!" Majd átadta a nyomravezetői díjat.

15:54 A traktorod mély benyomást tett a Kutyaütők SC-re, az edző csillogó szemekkel leste, ahogy elgurul a pálya mellett. Megkért, hogy készíthessenek csapatfotót vele, cserébe megkóstolhattad a kapus házi mézesét.

Hazafelé hirtelenül eléd rontott Lukács, a mániákus tyúktolvaj, egy frissen elcsent kappannal a kezében. Átmentél rajtuk. A kiskakas túlélte. Merész törzsőrmesternek már régóta begyében volt a tolvaj, úgyhogy csak ennyit mondott: "Nincs mit tenni, ha kilapult!" Majd átadta a nyomravezetői díjat.A traktorod mély benyomást tett a Kutyaütők SC-re, az edző csillogó szemekkel leste, ahogy elgurul a pálya mellett. Megkért, hogy készíthessenek csapatfotót vele, cserébe megkóstolhattad a kapus házi mézesét.
       4 Rövid   

2024. FEBRUÁR 1.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:25 Adományoztál egy gumibelsőt a nudista strandnak. Ingyen belépőt kaptál egész évre!

Adományoztál egy gumibelsőt a nudista strandnak. Ingyen belépőt kaptál egész évre!

2024. JANUÁR 31.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

05:24 Babi a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.

Babi a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.
       4 Rövid   

2024. JANUÁR 30.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

19:07 Zöldbéke aktivisták élő lánccal állták körül a földet, mert Veca, a borjú épp ott alszik a szántó közepén. Bassza meg a világ magát! Kénytelen voltál várni, míg továbbáll, ezért később végeztél.

       4 Rövid   

2024. JANUÁR 29.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:23 A kocsmába belépve fiatal pesti récéket pillantottál meg. Azt kérték, ülj le közéjük mert antropológiás egyetemisták, azt´ megmutathatnád, mi az a terepmunka. Tetszett neked a felállás, hiszen olyan hosszú volt a combjuk, mint a kaszáspóknak, és néhány baracklikőr után ők is oldottabbá váltak. Elmagyaráztad hát, mi az a terepmunka.

20:44 Szántásból hazafelé Sanyi bát láttad, ahogy kergetőzik a Tyutyu nevű traktorával. Az öreg kaszálta volna a gyepet, de rájött a füttyentés. Kilépett a mezőgépből, közben a könyökével véletlenül megütötte a váltót. Na, a Tyutyu elindult ám hátrafelé, jó fél gázon. Hol Sanyi bá szaladt a Tyutyu után, hol meg a Tyutyu a Sanyi bá után! No, te is odavágódtál segíteni megállítani a fenevadat, de sajna te is csak Sanyi bával szaladtál, hol a Tyutyu előtt, hol a Tyutyu után. Addig-addig, hogy a kis rettenet belevágta magát a legmélyebb gödörbe, és véget ért a játék. Kicibáltad a Tyutyut kötéllel. Sanyi bá hálából meghívott két sörre.

       4 Rövid   

2024. JANUÁR 28.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

05:27 Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!

14:25 Skriba Csongor kedvenc háziállata (Winston Churchill nevű macska) szántás közben sajnálatos módon beszaladt a traktor alá. Még időben észrevetted, ezért András, az állatorvos még meg tudta menteni, viszont neked kellett kifizetned a doktort.

Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!Skriba Csongor kedvenc háziállata (Winston Churchill nevű macska) szántás közben sajnálatos módon beszaladt a traktor alá. Még időben észrevetted, ezért András, az állatorvos még meg tudta menteni, viszont neked kellett kifizetned a doktort.

2024. JANUÁR 27.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

05:13 Míg megy a szántás szépen, cirmolja be ezt az üvegecske bort! - mondta ja Adél néni.

Míg megy a szántás szépen, cirmolja be ezt az üvegecske bort! - mondta ja Adél néni.
       4 Rövid   

2024. JANUÁR 26.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

05:13 Nagy András, a szántást megrendelő úgy néz ki, mint egy amputált láb, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést. Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.

Nagy András, a szántást megrendelő  úgy néz ki, mint egy amputált láb, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést.
Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.

2024. JANUÁR 25.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

05:14 Kiszántottál egy aknát, kivitted a kezedben a szántóföld szélére. Délután jöttek a tűzszerészek, visszavitték középre és felrobbantották. Most ott egy kráter. Holnap reggel ugyanitt.

Kiszántottál egy aknát, kivitted a kezedben a szántóföld szélére. Délután jöttek a tűzszerészek, visszavitték középre és felrobbantották. Most ott egy kráter. Holnap reggel ugyanitt.
       3 Rövid   

2024. JANUÁR 24.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

09:15 Hagyományőrző szántóversenyt rendeztetek az ivócimborákkal zárás után. Megnyerted, így 10 percig tarthattad Vaskos Terka jobb mellét!

Hagyományőrző szántóversenyt rendeztetek az ivócimborákkal zárás után. Megnyerted, így 10 percig tarthattad Vaskos Terka jobb mellét!
       4 Rövid   

2024. JANUÁR 23.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

10:02 Észrevetted, hogy a szomszédos földeken gabonaköröket készítenek, gyorsan készítettél 8 darab homályos fotót.

Észrevetted, hogy a szomszédos földeken gabonaköröket készítenek, gyorsan készítettél 8 darab homályos fotót.

2024. JANUÁR 22.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

05:01 Annamari a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.

Annamari a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.
       4 Rövid   

2024. JANUÁR 21.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

05:45 Nem jött vissza a szerelőtől az eke. Kristóf azt mondta azért, mert: "Meg kék mérni eztet a kónuszt, mer` be kell applikálni a gezmák lendhajtás forgási sebességét a turbóhengerhez. Oszt` sehun sem tanálom a sublert!" Kénytelen voltál lóval szántani.

13:20 Mélyen szántottál és olajat találtál a szomszéd faluban. Már úton van két amerikai egység, hogy demokráciát csináljanak Iszapszentgilisztáson.

Mélyen szántottál és olajat találtál a szomszéd faluban. Már úton van két amerikai egység, hogy demokráciát csináljanak Iszapszentgilisztáson.
       4 Rövid   

2024. JANUÁR 20.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

05:11 Részegen beleszántottál a pápaszemes Pista bá repceföldjébe. Kártérítést követelt a vén fasz! 8 eurót adtál neki, hogy fogja be a száját.

Részegen beleszántottál a pápaszemes Pista bá repceföldjébe. Kártérítést követelt a vén fasz!
8 eurót adtál neki, hogy fogja be a száját.
       4 Rövid   

2024. JANUÁR 19.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

05:17 A traktorod mély benyomást tett a Gól és Magól Fiaira, az edző csillogó szemekkel leste, ahogy elgurul a pálya mellett. Megkért, hogy készíthessenek csapatfotót vele, cserébe megkóstolhattad a kapus házi mézesét.

A traktorod mély benyomást tett a Gól és Magól Fiaira, az edző csillogó szemekkel leste, ahogy elgurul a pálya mellett. Megkért, hogy készíthessenek csapatfotót vele, cserébe megkóstolhattad a kapus házi mézesét.
       3 Rövid   

2024. JANUÁR 18.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

05:14 A munkád végeztével a gazda nem volt otthon, ezért a felesége, Kati fizetett ki. Felbontotta az ura házipálinkáját, jókedélyűen zsíroztatok egy kicsit, hagytad nyerni. Ezután beinvitált az akolba egy gyors légyottra.

12:51 Pokoli Vili, a szántást megrendelő úgy néz ki, mint egy vén kecske, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést. Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.

19:16 Szántás után Barna gazdával megittatok két üveggel a Pusztakotkodácsi Hangszálrobbantóból. Mivel a gazda teljesen kidőlt, a lánya kísért el a pajtáig és egész éjszaka hemperegtetek a bálák között.

A munkád végeztével a gazda nem volt otthon, ezért a felesége, Kati fizetett ki. Felbontotta az ura házipálinkáját, jókedélyűen zsíroztatok egy kicsit, hagytad nyerni. Ezután beinvitált az akolba egy gyors légyottra.Pokoli Vili, a szántást megrendelő  úgy néz ki, mint egy vén kecske, ezért mikor megláttad, nem bírtad abbahagyni a röhögést.
Amikor már amúgy sem láttál a könnyek miatt, belerúgott a traktorodba és ellopta a kombinált fogódat is.

2024. JANUÁR 17.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

05:23 Mélyen szántottál és olajat találtál a szomszéd faluban. Már úton van két amerikai egység, hogy demokráciát csináljanak Iszapszentgilisztáson.

Mélyen szántottál és olajat találtál a szomszéd faluban. Már úton van két amerikai egység, hogy demokráciát csináljanak Iszapszentgilisztáson.
       8 Rövid   

2024. JANUÁR 16.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

05:18 Miután végeztél a szántással, bekopogtál a tanyára a pénzedért. Egy 70 éves fogatlan nyanya nyitott ajtót, aki először a testével akart fizetni.

11:17 Munkagépeddel véletlenül felnyársaltad a bandzsa Ancsa néni kedvenc parókáját, ezért a büntetésed egy háztartástan óra az Aranyifjak öregek otthona előadásában.

Miután végeztél a szántással, bekopogtál a tanyára a pénzedért. Egy 70 éves fogatlan nyanya nyitott ajtót, aki először a testével akart fizetni.Munkagépeddel véletlenül felnyársaltad a bandzsa Ancsa néni kedvenc parókáját, ezért a büntetésed egy háztartástan óra az Aranyifjak öregek otthona előadásában.
       4 Rövid   

2024. JANUÁR 15.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

16:07 A exed új faszijánál szántottál, aki nem ismer téged. Munka előtt bevertél némi szalonnás babot káposztával, tojáslikőrrel és 2 deci keverttel. Úgy teleraktad a toalettjét, hogy pár órával később csőtörés miatt ömlött a fos az udvaron. Legalább nem kell trágyázni...

A exed új faszijánál szántottál, aki nem ismer téged. Munka előtt bevertél némi szalonnás babot káposztával, tojáslikőrrel és 2 deci keverttel. Úgy teleraktad a toalettjét, hogy pár órával később csőtörés miatt ömlött a fos az udvaron. Legalább nem kell trágyázni...

2024. JANUÁR 14.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

06:37 Ma minden simán ment. Csodálkozol is. Irány a kocsma!

14:29 Hazaköltözött a kocsmáros lánya, Bogdán Éva. A szerelőműhelyben megtartott szépségversenyen tarolt. Fényképe azóta a traktorod ékessége.

Ma minden simán ment. Csodálkozol is. Irány a kocsma!
       4 Rövid   

2024. JANUÁR 13.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

05:30 Hazafelé az út szélén találtál egy teljesen fasza kalapácsot.

21:01 Másnaposan mentél szántani, és véletlenül hashajtót vettél be fájdalomcsillapító helyett. Gyakran rád jött a szapora, amit ki is tettél a kukoricásban, aztán a gazda gyógysöre helyrehozta az emésztésed.

Hazafelé az út szélén találtál egy teljesen fasza kalapácsot.

2024. JANUÁR 12.

Ma kétszer voltál szántani. Nem történt semmi említésre méltó.

       4 Rövid   

2024. JANUÁR 11.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:23 Hazafelé hirtelenül eléd rontott Lajcsi, a mániákus tyúktolvaj, egy frissen elcsent kappannal a kezében. Átmentél rajtuk. A kiskakas túlélte. Katona törzsőrmesternek már régóta begyében volt a tolvaj, úgyhogy csak ennyit mondott: "Nincs mit tenni, ha kilapult!" Majd átadta a nyomravezetői díjat.

Hazafelé hirtelenül eléd rontott Lajcsi, a mániákus tyúktolvaj, egy frissen elcsent kappannal a kezében. Átmentél rajtuk. A kiskakas túlélte. Katona törzsőrmesternek már régóta begyében volt a tolvaj, úgyhogy csak ennyit mondott: "Nincs mit tenni, ha kilapult!" Majd átadta a nyomravezetői díjat.

2024. JANUÁR 10.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

05:14 A gyorsulási versenyre edzettél a kocsma előtt. Dobos IX. őrmester meg akart bírságolni, de amikor bebizonyítottad neki, hogy a verseny igenis létezik (megmutattad a traktornevelde.hu oldalon) vállalta, hogy ő lesz az edződ.

       1 Keserű          4 Rövid   

2024. JANUÁR 9.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

05:21 Katona Dávid őrmester meglátta, ahogy iszol szántás közben. Meg kellett kínálnod.

15:05 Kicsit darabos volt az IFA-ból leszívott gázolaj, nem végeztél sötétedésig.

Katona Dávid őrmester meglátta, ahogy iszol szántás közben. Meg kellett kínálnod.Kicsit darabos volt az IFA-ból leszívott gázolaj, nem végeztél sötétedésig.
       8 Rövid   

2024. JANUÁR 8.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

05:21 Hazafelé hirtelenül eléd rontott Nándi, a mániákus tyúktolvaj, egy frissen elcsent kappannal a kezében. Átmentél rajtuk. A kiskakas túlélte. Orsós törzsőrmesternek már régóta begyében volt a tolvaj, úgyhogy csak ennyit mondott: "Nincs mit tenni, ha kilapult!" Majd átadta a nyomravezetői díjat.

09:24 Autópálya-építők tartanak fel a nyomvonal kitűzése miatt. Lefizettek 30 euróval, hogy haladjanak.

Hazafelé hirtelenül eléd rontott Nándi, a mániákus tyúktolvaj, egy frissen elcsent kappannal a kezében. Átmentél rajtuk. A kiskakas túlélte. Orsós törzsőrmesternek már régóta begyében volt a tolvaj, úgyhogy csak ennyit mondott: "Nincs mit tenni, ha kilapult!" Majd átadta a nyomravezetői díjat.Autópálya-építők tartanak fel a nyomvonal kitűzése miatt. Lefizettek 30 euróval, hogy haladjanak.

2024. JANUÁR 7.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

15:17 Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!

Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!
       4 Rövid   

2024. JANUÁR 6.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

10:38 Miután végeztél a szántással, bekopogtál a tanyára a pénzedért. Egy 70 éves fogatlan nyanya nyitott ajtót, aki először a testével akart fizetni.

Miután végeztél a szántással, bekopogtál a tanyára a pénzedért. Egy 70 éves fogatlan nyanya nyitott ajtót, aki először a testével akart fizetni.
       8 Rövid   

2024. JANUÁR 5.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

19:26 Segítettél a rossz hátú Kopasz gazdának fát hordani, de a végén a te hátad is piszkosul beállt.

2024. JANUÁR 4.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

05:27 A munkád végeztével a gazda nem volt otthon, ezért a felesége, Irma fizetett ki. Felbontotta az ura házipálinkáját, jókedélyűen zsíroztatok egy kicsit, hagytad nyerni. Ezután beinvitált az akolba egy gyors légyottra.

20:17 Szemtanúja lehettél özvegy Kareszné, csecsemőtecsői slágergyáros legújabb klipjének, A határban nincsen határ forgatásának. Tetszett!

A munkád végeztével a gazda nem volt otthon, ezért a felesége, Irma fizetett ki. Felbontotta az ura házipálinkáját, jókedélyűen zsíroztatok egy kicsit, hagytad nyerni. Ezután beinvitált az akolba egy gyors légyottra.
       1 Pálinka         1 Keserű          3 Rövid   

2024. JANUÁR 3.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

05:28 Autópálya-építők tartanak fel a nyomvonal kitűzése miatt. Lefizettek 30 euróval, hogy haladjanak.

17:55 Fele annyi idő alatt végeztél és a gazda, Takács Dani nem volt otthon, úgyhogy a lánya, Kata hátrahívott a ház mögé. Fél órán át hemperegtetek a szalmában meztelenül. Pontosabban a gumicsizmád végig rajtad maradt.

Autópálya-építők tartanak fel a nyomvonal kitűzése miatt. Lefizettek 30 euróval, hogy haladjanak.Fele annyi idő alatt végeztél és a gazda, Takács Dani nem volt otthon, úgyhogy a lánya, Kata hátrahívott a ház mögé. Fél órán át hemperegtetek a szalmában meztelenül. Pontosabban a gumicsizmád végig rajtad maradt.
       4 Rövid   

2024. JANUÁR 2.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

05:19 Kiszántottál egy aknát, kivitted a kezedben a szántóföld szélére. Délután jöttek a tűzszerészek, visszavitték középre és felrobbantották. Most ott egy kráter. Holnap reggel ugyanitt.

Kiszántottál egy aknát, kivitted a kezedben a szántóföld szélére. Délután jöttek a tűzszerészek, visszavitték középre és felrobbantották. Most ott egy kráter. Holnap reggel ugyanitt.

2024. JANUÁR 1.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

06:38 Este, miután végeztél a szántással a határban, megpillantottál egy bordó zsigulit. Gondoltad, jobban szemügyre veszed a dolgot, nehogy megint a rezesek égessék a kábelt, de ahogy közelebb értél, látod ám, hogy a polgármester fia vadul pajszerolja a falu legotrombább nőjét. A srác nem volt rest, hogy az incidens titokban maradjon. Egy szabad szemmel is jól látható összeget tett eléd.

15:56 Hazaköltözött a kocsmáros lánya, Jakab Fruzsi. A szerelőműhelyben megtartott szépségversenyen tarolt. Fényképe azóta a traktorod ékessége.

       4 Rövid   

2023. DECEMBER 31.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:27 Szántás után fejen pattintottad az öreg Gergely félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.

Szántás után fejen pattintottad az öreg Gergely félszemű kutyáját lengőtekével. Most van egy tuti bolhanyakörved.

2023. DECEMBER 30.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

06:07 Ma minden simán ment. Csodálkozol is. Irány a kocsma!

Ma minden simán ment. Csodálkozol is. Irány a kocsma!
       4 Rövid   

2023. DECEMBER 29.

Ma háromszor voltál szántani.

       4 Rövid   

2023. DECEMBER 28.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

16:33 Új kilátókat és lomboronasétányt kezdtek el építeni a szomszéd falu szántóföldjére. Téged kértek meg, hogy hordd ki a fát az építéshez. Nem vagy benne biztos, hogy láttál már egyszerre ennyi eurót.

       4 Rövid   

2023. DECEMBER 27.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

05:19 A faluba költözött a vidékfejlesztés atyja, Torgyán József. A kiskertjét kellett volna felszántanod, de a 117 nm-s kertre adott árajánlatodat kétszer is visszadobta, mert nem felelt meg az uniós szabványnak.

18:50 Sportot akartál hallgatni, ezért ráhangoltad a rádiós magnódat a Haverok Buli Labda klubra. Olyan szinten ráhangolódtál, hogy majdnem elgázoltál egy kukoricás szélén lézengő tehenet.

A faluba költözött a vidékfejlesztés atyja, Torgyán József. A kiskertjét kellett volna felszántanod, de a 117 nm-s kertre adott árajánlatodat kétszer is visszadobta, mert nem felelt meg az uniós szabványnak.

2023. DECEMBER 26.

Ma egyszer voltál szántani. Nem történt semmi említésre méltó.

       4 Rövid   

2023. DECEMBER 25.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:34 Úgy berúgtál tegnap, hogy először nem Orsós Erik, hanem a szomszédja telkét szántottad fel.

Úgy berúgtál tegnap, hogy először nem Orsós Erik, hanem a szomszédja telkét szántottad fel.
       4 Rövid   

2023. DECEMBER 24.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

20:46 Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.

Találtál egy palackot és meghúztad. Már az első korty után világossá vált, hogy a címkének megfelelően ásványvíz van benne, de már késő volt. Megártott a 40%-hoz szokott gyomrodnak.
       4 Rövid   

2023. DECEMBER 23.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

05:14 Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.

19:14 Szőke Pali kritizálja a szántási technikád. Miután ötödször szálltál ki miatta a traktorból, mérgedben pofán verted. Megpróbált megfenyegetni a szemétláda, de megmondtad neki, hogy ha egy szót is szól bárkinek is, elszántod a kukoricatorzsákkal együtt. Ezek után már pénzt nem kértél tőle de szerencsére a pofontól kiesett aranyfoga fedezte a munkád bérét.

Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.
       4 Rövid   

2023. DECEMBER 22.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

05:32 Segítettél a rossz hátú Bodnár gazdának fát hordani, de a végén a te hátad is piszkosul beállt.

       4 Rövid   

2023. DECEMBER 21.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

05:17 Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!

12:24 A macska rúgja meg! Kifordítottál egy világháborús taposóaknát! A tűzszerészek kiérkezéséig Dénes bá megkínált egy kupicával.

Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!A macska rúgja meg!
Kifordítottál egy világháborús taposóaknát!
A tűzszerészek kiérkezéséig Dénes bá megkínált egy kupicával.
       4 Rövid   

2023. DECEMBER 20.

Ma kétszer voltál szántani.

2023. DECEMBER 19.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

05:20 Lestoppolt két mosolygós holland turista, elvitted őket a szántóföld végéig.

       4 Rövid   

2023. DECEMBER 18.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

05:22 Szántás után Vékony gazdával megittatok két üveggel a Pusztakotkodácsi Hangszálrobbantóból. Mivel a gazda teljesen kidőlt, a lánya kísért el a pajtáig és egész éjszaka hemperegtetek a bálák között.

       7 Rövid   

2023. DECEMBER 17.

Ma kétszer voltál szántani.

2023. DECEMBER 16.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

11:28 Miután végeztél a szántással, bekopogtál a tanyára a pénzedért. Egy 70 éves fogatlan nyanya nyitott ajtót, aki először a testével akart fizetni.

15:34 Szántás közben elleptek a hangyák. Hogy rohadnának meg!

Miután végeztél a szántással, bekopogtál a tanyára a pénzedért. Egy 70 éves fogatlan nyanya nyitott ajtót, aki először a testével akart fizetni.Szántás közben elleptek a hangyák. Hogy rohadnának meg!
       8 Rövid   

2023. DECEMBER 15.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

04:58 Zsuzsi a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.

Zsuzsi a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.

2023. DECEMBER 14.

Ma kétszer voltál szántani.

       6 Rövid   

2023. DECEMBER 13.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

05:02 A szomszéd telken szántó haverodnak épp szülinapja volt, és addig ittátok a kommersz szeszeket, amíg már nem érdekelt az agrárbetyárkodás.

09:12 Bementél ultizni a kocsmába és elvesztettél 20 eurót. Azt a büdös kettébaszott kurva életbe!

Bementél ultizni a kocsmába és elvesztettél 20 eurót. Azt a büdös kettébaszott kurva életbe!
       4 Rövid   

2023. DECEMBER 12.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

17:52 A exed új faszijánál szántottál, aki nem ismer téged. Munka előtt bevertél némi szalonnás babot káposztával, tojáslikőrrel és 2 deci keverttel. Úgy teleraktad a toalettjét, hogy pár órával később csőtörés miatt ömlött a fos az udvaron. Legalább nem kell trágyázni...

A exed új faszijánál szántottál, aki nem ismer téged. Munka előtt bevertél némi szalonnás babot káposztával, tojáslikőrrel és 2 deci keverttel. Úgy teleraktad a toalettjét, hogy pár órával később csőtörés miatt ömlött a fos az udvaron. Legalább nem kell trágyázni...

2023. DECEMBER 11.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

09:23 Reggel észlelted, hogy a két hátsó kerék eltűnt. Később derült fény rá, hogy Greenpeace aktivisták abba ültettek virágokat az ovi elé.

       1 Keserű          4 Rövid   

2023. DECEMBER 10.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

05:44 Szántás után Gáspár gazdával megittatok két üveggel a Pusztakotkodácsi Hangszálrobbantóból. Mivel a gazda teljesen kidőlt, a lánya kísért el a pajtáig és egész éjszaka hemperegtetek a bálák között.

12:01 Véletlen áthajtottál a gazda fiának csúzliján. Karcsi, a szomszéd bőségesen meg is jutalmazott hőstettedért.

       4 Rövid   

2023. DECEMBER 9.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

05:22 Reggel észlelted, hogy a két hátsó kerék eltűnt. Később derült fény rá, hogy Greenpeace aktivisták abba ültettek virágokat az ovi elé.

2023. DECEMBER 8.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

05:21 Fele annyi idő alatt végeztél, úgyhogy játékgépeztél egyet a kocsmában.

Fele annyi idő alatt végeztél, úgyhogy játékgépeztél egyet a kocsmában.
       8 Rövid   

2023. DECEMBER 7.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

05:31 Bementél ultizni a kocsmába és elvesztettél 20 eurót. A kurva isten holdkóros picsáját!

15:39 Lestoppolt két mosolygós holland turista, elvitted őket a szántóföld végéig.

20:13 Szántásból hazafelé Sanyi bát láttad, ahogy kergetőzik a Tyutyu nevű traktorával. Az öreg kaszálta volna a gyepet, de rájött a füttyentés. Kilépett a mezőgépből, közben a könyökével véletlenül megütötte a váltót. Na, a Tyutyu elindult ám hátrafelé, jó fél gázon. Hol Sanyi bá szaladt a Tyutyu után, hol meg a Tyutyu a Sanyi bá után! No, te is odavágódtál segíteni megállítani a fenevadat, de sajna te is csak Sanyi bával szaladtál, hol a Tyutyu előtt, hol a Tyutyu után. Addig-addig, hogy a kis rettenet belevágta magát a legmélyebb gödörbe, és véget ért a játék. Kicibáltad a Tyutyut kötéllel. Sanyi bá hálából meghívott két sörre.

Bementél ultizni a kocsmába és elvesztettél 20 eurót. A kurva isten holdkóros picsáját!

2023. DECEMBER 6.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

04:59 Hazaköltözött a kocsmáros lánya, Hűséges Babi. A szerelőműhelyben megtartott szépségversenyen tarolt. Fényképe azóta a traktorod ékessége.

09:00 Fele annyi idő alatt végeztél, ezért Magyar Barnabás meghívott egy felesre.

Fele annyi idő alatt végeztél, ezért Magyar Barnabás meghívott egy felesre.
       8 Rövid   

2023. DECEMBER 5.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

05:08 A faluba költözött a vidékfejlesztés atyja, Torgyán József. A kiskertjét kellett volna felszántanod, de a 117 nm-s kertre adott árajánlatodat kétszer is visszadobta, mert nem felelt meg az uniós szabványnak.

09:18 Szántás közben megcsípett egy darázs, de kinyírtad a rohadékot.

A faluba költözött a vidékfejlesztés atyja, Torgyán József. A kiskertjét kellett volna felszántanod, de a 117 nm-s kertre adott árajánlatodat kétszer is visszadobta, mert nem felelt meg az uniós szabványnak.Szántás közben megcsípett egy darázs, de kinyírtad a rohadékot.
       7 Rövid   

2023. DECEMBER 4.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

05:09 Szántás közben megcsípett egy darázs, de kinyírtad a rohadékot.

10:09 Szántásból hazafelé Sanyi bát láttad, ahogy kergetőzik a Tyutyu nevű traktorával. Az öreg kaszálta volna a gyepet, de rájött a füttyentés. Kilépett a mezőgépből, közben a könyökével véletlenül megütötte a váltót. Na, a Tyutyu elindult ám hátrafelé, jó fél gázon. Hol Sanyi bá szaladt a Tyutyu után, hol meg a Tyutyu a Sanyi bá után! No, te is odavágódtál segíteni megállítani a fenevadat, de sajna te is csak Sanyi bával szaladtál, hol a Tyutyu előtt, hol a Tyutyu után. Addig-addig, hogy a kis rettenet belevágta magát a legmélyebb gödörbe, és véget ért a játék. Kicibáltad a Tyutyut kötéllel. Sanyi bá hálából meghívott két sörre.

Szántás közben megcsípett egy darázs, de kinyírtad a rohadékot.
       4 Rövid   

2023. DECEMBER 3.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

15:27 Génkezelt kukoricát reggeliztél, nehezen volt szíved beszántani a testvéreket.

Génkezelt kukoricát reggeliztél, nehezen volt szíved beszántani a testvéreket.

2023. DECEMBER 2.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

05:08 A szántás után kicsit becsíptél. Hazafelé menet, miközben az ágyékodat vakartad, áthajtottál a traktoroddal Kornél bá biciklijén. Adtál neki 50 eurót, hogy ne szóljon a rendőröknek. Amúgy jól mulattál az eseten. Az öreg kevésbé, mert nem tudott időben hazaérni és ezért le kellett feküdnie az asszonnyal.

10:19 Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!

A szántás után kicsit becsíptél. Hazafelé menet, miközben az ágyékodat vakartad, áthajtottál a traktoroddal Kornél bá biciklijén. Adtál neki 50 eurót, hogy ne szóljon a rendőröknek. Amúgy jól mulattál az eseten. Az öreg kevésbé, mert nem tudott időben hazaérni és ezért le kellett feküdnie az asszonnyal.Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!
       4 Rövid   

2023. DECEMBER 1.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

09:10 A hétszázát! Kifordítottál egy világháborús taposóaknát! A tűzszerészek kiérkezéséig Norbi bá megkínált egy kupicával.

A hétszázát!
Kifordítottál egy világháborús taposóaknát!
A tűzszerészek kiérkezéséig Norbi bá megkínált egy kupicával.
       4 Rövid   

2023. NOVEMBER 30.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

05:16 Ráfeküdtek reggel a hálóingedre, ezért késtél!

09:27 Mélyen szántottál és olajat találtál a szomszéd faluban. Már úton van két amerikai egység, hogy demokráciát csináljanak Iszapszentgilisztáson.

Ráfeküdtek reggel a hálóingedre, ezért késtél!Mélyen szántottál és olajat találtál a szomszéd faluban. Már úton van két amerikai egység, hogy demokráciát csináljanak Iszapszentgilisztáson.
       4 Rövid   

2023. NOVEMBER 29.

Ma egyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:05 Este, miután végeztél a szántással a határban, megpillantottál egy bordó zsigulit. Gondoltad, jobban szemügyre veszed a dolgot, nehogy megint a rezesek égessék a kábelt, de ahogy közelebb értél, látod ám, hogy a polgármester fia vadul pajszerolja a falu legotrombább nőjét. A srác nem volt rest, hogy az incidens titokban maradjon. Egy szabad szemmel is jól látható összeget tett eléd.

       4 Rövid   

2023. NOVEMBER 28.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

05:09 Fele annyi idő alatt végeztél, ezért Gulyás Karesz meghívott egy felesre.

14:04 Hazaköltözött a kocsmáros lánya, Török Babi. A szerelőműhelyben megtartott szépségversenyen tarolt. Fényképe azóta a traktorod ékessége.

Fele annyi idő alatt végeztél, ezért Gulyás Karesz meghívott egy felesre.
       4 Rövid   

2023. NOVEMBER 27.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

05:07 Szántás közben megcsípett egy darázs, de kinyírtad a rohadékot.

09:21 Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!

18:10 Míg megy a szántás szépen, cirmolja be ezt az üvegecske bort! - mondta ja Maris néni.

Szántás közben megcsípett egy darázs, de kinyírtad a rohadékot.Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!Míg megy a szántás szépen, cirmolja be ezt az üvegecske bort! - mondta ja Maris néni.
       2 Rövid   

2023. NOVEMBER 26.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

05:20 A szomszéd telken szántó haverodnak épp szülinapja volt, és addig ittátok a kommersz szeszeket, amíg már nem érdekelt az agrárbetyárkodás.

2023. NOVEMBER 25.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Másnaposan mentél szántani, és véletlenül hashajtót vettél be fájdalomcsillapító helyett. Gyakran rád jött a szapora, amit ki is tettél a kukoricásban, aztán a gazda gyógysöre helyrehozta az emésztésed.

       4 Rövid   

2023. NOVEMBER 24.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

05:11 Éva néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.

Éva néne kacsái elkóboroltak a kukoricásban, így a szántásidő felét a tollasok hajkurászásával töltötted. Kaptál cserébe egy kis borseprőt.
       4 Rövid   

2023. NOVEMBER 23.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

09:53 Szemtanúja lehettél özvegy Vilmosné, csecsemőtecsői slágergyáros legújabb klipjének, A határban nincsen határ forgatásának. Tetszett!

21:12 Munkagépeddel véletlenül felnyársaltad a rozmárfogú Irma néni kedvenc parókáját, ezért a büntetésed egy háztartástan óra az Aranyifjak öregek otthona előadásában.

Munkagépeddel véletlenül felnyársaltad a rozmárfogú Irma néni kedvenc parókáját, ezért a büntetésed egy háztartástan óra az Aranyifjak öregek otthona előadásában.
       11 Rövid   

2023. NOVEMBER 22.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

11:38 Szántásból hazafelé tartva találkoztál Tóni bával, aki ment haza aratásból 2 nagy kocsi búzával, ám a traktora lerobbant. Megkért, hogy vontasd már neki haza a pótokat egy fröccsé´ legalább. Úgy is lett. Mentél fel a hídra, de lefulladt traktorod a kocsikkal, mert túl meredek a feljáró, a gép meg nem bírta. Kiszálltál, hogy köveket hordj a kerekekhez. Sebességben hagytad, ne guruljon már le, de a féket meg elfelejtetted. A traktor elkezdett pöfékelni a kocsik után hátra és beleborult a nádasba, centire a halastótól. Kocsik össze-vissza gabalyodva, traktornak meg most már 5 rükverc fokozat, 1 meg előre, mert átfordult az egész belseje. Ebből se egy fröccs lett, hanem egy egész kanna.

2023. NOVEMBER 21.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

05:28 Dudás Csaba kedvenc háziállata (Pösze, a kövér kandúr) szántás közben sajnálatos módon beszaladt a traktor alá. Még időben észrevetted, ezért Vili, az állatorvos még meg tudta menteni, viszont neked kellett kifizetned a doktort.

Dudás Csaba kedvenc háziállata (Pösze, a kövér kandúr) szántás közben sajnálatos módon beszaladt a traktor alá. Még időben észrevetted, ezért Vili, az állatorvos még meg tudta menteni, viszont neked kellett kifizetned a doktort.
       7 Rövid   

2023. NOVEMBER 20.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:17 Virág Zoltán bácsinak nem volt elég pénze, ezért a hátralékot egy rekesz sörrel fizette ki. Nyereményjátékos Arany Átok! Az egyik üveg sörben 20 euró volt.

19:35 Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.

Virág Zoltán bácsinak nem volt elég pénze, ezért a hátralékot egy rekesz sörrel fizette ki.
Nyereményjátékos Arany Átok! Az egyik üveg sörben 20 euró volt.Már megbántad, hogy mikuláskor a gyerekek kedvéért átalakítottad a traktort. Azóta egy kioldhatatlan csomó miatt sehogy sem látod rendesen a sorokat a hat rénszarvastól.
       4 Rövid   

2023. NOVEMBER 19.

Ma háromszor voltál szántani. Ez történt még:

09:04 Szántás közben átmentél egy Trabant-kipufogón és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Magyar Zsolti, a helyi sportkommentátor, mert ő tehetett a dologról.

20:50 A gyorsulási versenyre edzettél a kocsma előtt. Éber IX. őrmester meg akart bírságolni, de amikor bebizonyítottad neki, hogy a verseny igenis létezik (megmutattad a traktornevelde.hu oldalon) vállalta, hogy ő lesz az edződ.

Szántás közben átmentél egy Trabant-kipufogón és az ekéd látta kárát. A munkát azért kifizette Magyar Zsolti, a helyi sportkommentátor, mert ő tehetett a dologról.
       4 Rövid   

2023. NOVEMBER 18.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

05:04 Úgy berúgtál tegnap, hogy először nem Faragó Józsi, hanem a szomszédja telkét szántottad fel.

10:04 Terka a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.

Úgy berúgtál tegnap, hogy először nem Faragó Józsi, hanem a szomszédja telkét szántottad fel.Terka a kerítés mögül leste, ahogy izmos felsőtesteddel irányítod a mezőgépet. Elraboltad a szívét.
       4 Rövid   

2023. NOVEMBER 17.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

08:51 A munkád végeztével a gazda nem volt otthon, ezért a felesége, Evelin fizetett ki. Felbontotta az ura házipálinkáját, jókedélyűen zsíroztatok egy kicsit, hagytad nyerni. Ezután beinvitált az akolba egy gyors légyottra.

13:25 Lestoppolt két mosolygós holland turista, elvitted őket a szántóföld végéig.

A munkád végeztével a gazda nem volt otthon, ezért a felesége, Evelin fizetett ki. Felbontotta az ura házipálinkáját, jókedélyűen zsíroztatok egy kicsit, hagytad nyerni. Ezután beinvitált az akolba egy gyors légyottra.
       7 Rövid   

2023. NOVEMBER 16.

Ma négyszer voltál szántani. Ez történt még:

05:16 Bementél ultizni a kocsmába és elnyerted a műszempillás Gyalus Fecó pénzét, 40 eurót. Bánatában összetört a fejeden egy sörösüveget. Teringettét!

Bementél ultizni a kocsmába és elnyerted a műszempillás Gyalus Fecó pénzét, 40 eurót. Bánatában összetört a fejeden egy sörösüveget. Teringettét!
       4 Rövid   

2023. NOVEMBER 15.

Ma kétszer voltál szántani. Ez történt még:

05:10 Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!

Nagyon köves volt a föld, kirázta a tököd is, meg a traktornak sem tett sok jót. A fene!